ביקורת מדהימה ל- 43D490
- matzri
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 232
למדתי משהו חדש..
תודה..
תודה..
-
טלHD
-
- גורו

- תגובות: 14370
למי שעדיין לא הבין....לא חייבים כאן סטרימר לראות תלת מימד...matzri כתב:למדתי משהו חדש..
תודה.....
פשוט מחברים DOK או דיסק קשיח חיצוני עם תוכן SBS ישירות למסך ב USB.
- alex2505
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 26
טוב הצלחתי לנגן 3D דרך ה EXTREAMER תודות לחברה בפורום.
אבל כמה בעיות - קודם כל לאחר כחצי שעה של צפייה מתחילים להרגיש איזו אי נוחות עקב "המצמוצים " של העדשות
בנוסף שמתי לב כי לכל סרט יש להגדיר רזולוציה שונה, 720 או 1080 בהתאם לסרט, אחרת רואים כפילות בתמונה
אבל כמה בעיות - קודם כל לאחר כחצי שעה של צפייה מתחילים להרגיש איזו אי נוחות עקב "המצמוצים " של העדשות
בנוסף שמתי לב כי לכל סרט יש להגדיר רזולוציה שונה, 720 או 1080 בהתאם לסרט, אחרת רואים כפילות בתמונה
-
טלHD
-
- גורו

אם אתה לא מבין, עדיף לא לכתוב שטויותalex2505 כתב:בנוסף שמתי לב כי לכל סרט יש להגדיר רזולוציה שונה, 720 או 1080 בהתאם לסרט, אחרת רואים כפילות בתמונה...
- alex2505
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 26
טלHD כתב:אם אתה לא מבין, עדיף לא לכתוב שטויותalex2505 כתב:בנוסף שמתי לב כי לכל סרט יש להגדיר רזולוציה שונה, 720 או 1080 בהתאם לסרט, אחרת רואים כפילות בתמונה......
טל יש דרך להגיב ויש דרך להגיב, לא כולם "מומחים" כמוך בתחום ואפשר להביע את דעתך בצורה יותר מנומסת.
ולגופו - משקרה לי זו עובדה בחלק מהסרטים במעבר לSBS ראיתי תמונה כפולה ורק שינוי רזולוציה בסטרימר בין 720 ל 1080 פתר את הבעיה. גם לי זה נראה משונה אבל בגלל שאני חדש בתחום חשבתי שמדובר על רזולוציה שונה לכל סרט לכן רשמתי את התגובה הנ"ל. לאחר חקירה קצרה נודע לי שהילדים שיחקו עם ה ZOOM של הסטרימר ושינו את יחסי הגובה רוחב של התמונה. איפוס ההגדרה פתרה את הבעיה.
הבנתי שטעיתי אבל לא הספקתי להגיב ולתקן את התגובה.
- Itay_Pollak
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
אני רק אחדד - הסטרימרים/מסכים של היום לא מנגנים כל SBS אלא רק SBS HALF. החצי מתייחס לחצי הרזולוציה. גם בבלוריי (חלקם) התוכן מגיע SBS. אבל שם הוא מגיע FULL - כלומר כל עין מקבל את מלוא הרזולוציה
-
טלHD
-
- גורו

התגובות שלי בדר"כ מאוד מאופקות ומנומסות...alex2505 כתב:טלHD כתב:אם אתה לא מבין, עדיף לא לכתוב שטויותalex2505 כתב:בנוסף שמתי לב כי לכל סרט יש להגדיר רזולוציה שונה, 720 או 1080 בהתאם לסרט, אחרת רואים כפילות בתמונה......
טל יש דרך להגיב ויש דרך להגיב, לא כולם "מומחים" כמוך בתחום ואפשר להביע את דעתך בצורה יותר מנומסת.
ולגופו - משקרה לי זו עובדה בחלק מהסרטים במעבר לSBS ראיתי תמונה כפולה ורק שינוי רזולוציה בסטרימר בין 720 ל 1080 פתר את הבעיה. גם לי זה נראה משונה אבל בגלל שאני חדש בתחום חשבתי שמדובר על רזולוציה שונה לכל סרט לכן רשמתי את התגובה הנ"ל. לאחר חקירה קצרה נודע לי שהילדים שיחקו עם ה ZOOM של הסטרימר ושינו את יחסי הגובה רוחב של התמונה. איפוס ההגדרה פתרה את הבעיה.
הבנתי שטעיתי אבל לא הספקתי להגיב ולתקן את התגובה....
ואין לי בעיה להסביר ולנמק (ו/או להתדיין) גם 10 פעמים לשאלות לגופו של עניין...לכל אחד ששואל.
אבל שמישהו קובע משהו שבכלל אינו בטוח בו וסתם זורק אותו לאוויר... זה מעשה שלא עושים מכוון שיש אנשים שקוראים את התגובות ומסיקים מהן מסקנות...
לכן, אם אתה לא בטוח במשהו, שאל (ואם יש צורך, שאל שוב עד שתבין...) אבל אל תזרוק הצהרות ועובדות שאין להן ביסוס ואחיזה במציאות....אין כאן שום דבר אישי כמובן ואני מתנצל אם נפגעת.
ולגופו של עניין...אני שמח מאוד ש"עלית" על הבעיה הספציפית אצלך ושהבנת שנבעה בהגדרות שגויות בסטרימר.
ובאופן כללי...אני תמיד מעדיף להגדיר את המקורות למסך HDR כמו ה D490 שיוציאו את הוידאו ב 720P....
זו הרזולוציה הטבעית והנכונה יותר למסך הזה....
אפילו בהגדרות בממיר MAXHD האיכות משתפרת במעט שמגדירים בממיר 720P.
- Ghostdog
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 8
שאלה לפני רכישה.
שלום לכולם!
אני מעוניין לרכוש את הטלוויזיה אך יש לי 2 שאלות:
חלק נכבד מהשימוש שלי בה מיועד לגיימינג. הייתם אומרים שלא מומלץ לחבר קונסולה למסך פלזמה בכלל ולזה בפרט עקב בעיות צריבה פוטנציאליות?
במידה ואזמין, אסור לי לפתוח את הטלוויזיה ללא הזמנת טכנאי של סמיליין?
תודה מראש!
אני מעוניין לרכוש את הטלוויזיה אך יש לי 2 שאלות:
חלק נכבד מהשימוש שלי בה מיועד לגיימינג. הייתם אומרים שלא מומלץ לחבר קונסולה למסך פלזמה בכלל ולזה בפרט עקב בעיות צריבה פוטנציאליות?
במידה ואזמין, אסור לי לפתוח את הטלוויזיה ללא הזמנת טכנאי של סמיליין?
תודה מראש!
- scoop9
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 533
אני מקפיץ את השרשור.
לאחר שקראתי את כולו החלטתי שאני מחליף את הD6400 במסך הD490 בגודל 43 לעומת ה46 שהיית לי רק שאלה לצוות המומחים1!
איך הוא בשידורים רגילים? והכי חשוב איך הוא במשחקי ספורט למינייהם ובPS3 כי לD6400 יש לאג מטורף ורואים גרוע עם מריחות במיוחד בספורט ובקונסולה ושידורי הSD לא משהו בכלל....
לאחר שקראתי את כולו החלטתי שאני מחליף את הD6400 במסך הD490 בגודל 43 לעומת ה46 שהיית לי רק שאלה לצוות המומחים1!
איך הוא בשידורים רגילים? והכי חשוב איך הוא במשחקי ספורט למינייהם ובPS3 כי לD6400 יש לאג מטורף ורואים גרוע עם מריחות במיוחד בספורט ובקונסולה ושידורי הSD לא משהו בכלל....
- gordi
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 501
אני לא מבין מה עשו טררם כזה גדול על הD490 הזו.
מדובר במסך סופר-"עממי" עם ביצועים בינוניים למדיי.
מדובר במסך סופר-"עממי" עם ביצועים בינוניים למדיי.
- asaf23
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7942
אין הרבה פלזמות 43'' תלת מימד עידן פלוס ב-2,490 ....
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8266
הוא נראה נחמד בשביל העלות שלו.gordi כתב:אני לא מבין מה עשו טררם כזה גדול על הD490 הזו.
מדובר במסך סופר-"עממי" עם ביצועים בינוניים למדיי....
עכשיו ממש יצאה הביקורת הרשמית הראשונה שלו, שמאשרת את מה שאתה אומר:
[left]Did Samsung have some leftover parts from their computer monitor production line? [/left]
http://www.televisioninfo.com/content/S ... lusion.htm
- scoop9
-
- חבר פעיל במיוחד

וואלק נמאס!
איך שום מסך נורמלי בימנו???
לא אכפת לי אפילו LCD בלי 3D בלי נעליים העיקר יעבוד טוב!
איך שום מסך נורמלי בימנו???
לא אכפת לי אפילו LCD בלי 3D בלי נעליים העיקר יעבוד טוב!
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

הסברתי לך 10 פעמים. לך לחנות, תתחבר עם מה שאתה רוצה, תראה שאתה מבסוט, ורק אז תקנה. אי אפשר לקנות טלוויזיה רק על סמך המלצות.
- scoop9
-
- חבר פעיל במיוחד

ממש אני יקח איתי את הPS3 לטלוויזיות בא.ל.מ בגובהה 10 מטר שם ויחבר עם סולם 
נו קצת רצינות לא ראיתי עוד מישהו שעשה את זה?!
לכן אני מקווה להתכוונן מאנשים שרואים פה טלוויזיה בערוצים גם רגילים וגם שמשחקים בPS3 ולא להסתובב בארץ עם הPS3 וכבל HDMI 5 מטר שיגיע לטלוויזיות בגובה+להתחנן שיחברו לי אותו לכל הטלוויזיות וחלק מהם בטח גם אין בתצוגה אז בוא נהייה רציניים ולא יעזור גם עוד 10 הסברים כי זה לא רלוונטי...
סך הכל אני רוצה כיוון לצרכים שלי אחרי שרכשתי TV שלא עומדת בהם במחיר של 7K ואני לא יפרוץ את התקציב אז מצידי לקנות LCD או פלאזמה בחצי מחיר העיקר לא להתבאס שוב פעם!
תודה.
לכן אני מקווה להתכוונן מאנשים שרואים פה טלוויזיה בערוצים גם רגילים וגם שמשחקים בPS3 ולא להסתובב בארץ עם הPS3 וכבל HDMI 5 מטר שיגיע לטלוויזיות בגובה+להתחנן שיחברו לי אותו לכל הטלוויזיות וחלק מהם בטח גם אין בתצוגה אז בוא נהייה רציניים ולא יעזור גם עוד 10 הסברים כי זה לא רלוונטי...
סך הכל אני רוצה כיוון לצרכים שלי אחרי שרכשתי TV שלא עומדת בהם במחיר של 7K ואני לא יפרוץ את התקציב אז מצידי לקנות LCD או פלאזמה בחצי מחיר העיקר לא להתבאס שוב פעם!
תודה.
נערך לאחרונה על ידי scoop9 ב 29/11/2011 22:36, נערך פעם 1 בסך הכל.
- asaf23
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7942
לך לחנות מתמחה, מה הבעיה...
- scoop9
-
- חבר פעיל במיוחד

מה הכוונה חנות מתמחה?
קניתי בא.ל.מ ואני די מעדיף להחליף שם גם כי זה פחות בלאגן וגם יש לי מחירים טובים שם.
בכל מקרה אין כמו ניסיון חיים של אנשים עם מכשירים מאשר סוכן מחירות שהאינטרס שלו הוא רב....
קניתי בא.ל.מ ואני די מעדיף להחליף שם גם כי זה פחות בלאגן וגם יש לי מחירים טובים שם.
בכל מקרה אין כמו ניסיון חיים של אנשים עם מכשירים מאשר סוכן מחירות שהאינטרס שלו הוא רב....
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

אני עשיתי את זה לפני שקניתי טלוויזיה למשחקים לילד, עם הילד, ועם הלאפטופ ועם PS3.scoop9 כתב:ממש אני יקח איתי את הPS3 לטלוויזיות בא.ל.מ בגובהה 10 מטר שם ויחבר עם סולם
תודה....
יש עוד מלא חנויות בארץ חוץ מאלמ, ובהן לא תצטרך לטפס על סולם. מצד שני, אתה יכול להמשיך להמר ולקנות ע"ס המלצות ולהתאכזב או אולי להצליח. האמת היא שיש בטוח לא מעט טלוויזיות שיירצו אותך, רק שלא עשית את המאמץ הקטן ביותר למצוא אותן. בשביל למצוא אחת כזאת אתה לא צריך לטייל בכל הארץ - רק להגיע לחנות אחת שבה תוכל לבחון מספר דגמים.
- scoop9
-
- חבר פעיל במיוחד

ושוב חוזר חלילה...
איזה דגמים? אם יש לא מעט אז אני אפילו לא שמעתי על אחת שאני אוכל ללכת לחנות ולבחון אותה.
אני לא מבין זה לא שאם ימליצו אני יזמין בטלפון הרי אני יבדוק אותה בעייניים כמו את הטלוויזיה הזאת פשוט בחנויות הגדולות האיכות ירודה ברוב הטלוויזיות ובטח שלא חיברתי PS3.
פשוט במקום מסויים יש לי מחירים מצויינים אז בדקתי ושמעתי והגעתי למסקנה שמה שקניתי מצויין לחוות דעת כולם (ומובן לא לדעתך מהתחלה אז אתה לא יכול להגיד שקניתי על עיוור אם בכל זאת קניתי מוצר שלא המלצת עליו).
לא משנה סך הכל שאלתי שתי שאלות פשוטות שאני ידע לאיזה כיוון אני הולך... TV לשידורי ספורט שירוצו חלק ולמשחקי PS3 שירוצו חלק.
תודה
איזה דגמים? אם יש לא מעט אז אני אפילו לא שמעתי על אחת שאני אוכל ללכת לחנות ולבחון אותה.
אני לא מבין זה לא שאם ימליצו אני יזמין בטלפון הרי אני יבדוק אותה בעייניים כמו את הטלוויזיה הזאת פשוט בחנויות הגדולות האיכות ירודה ברוב הטלוויזיות ובטח שלא חיברתי PS3.
פשוט במקום מסויים יש לי מחירים מצויינים אז בדקתי ושמעתי והגעתי למסקנה שמה שקניתי מצויין לחוות דעת כולם (ומובן לא לדעתך מהתחלה אז אתה לא יכול להגיד שקניתי על עיוור אם בכל זאת קניתי מוצר שלא המלצת עליו).
לא משנה סך הכל שאלתי שתי שאלות פשוטות שאני ידע לאיזה כיוון אני הולך... TV לשידורי ספורט שירוצו חלק ולמשחקי PS3 שירוצו חלק.
תודה
- gordi
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 501
תראה..asaf23 כתב:אין הרבה פלזמות 43'' תלת מימד עידן פלוס ב-2,490 .......
נניח שאתה רעב ובא לך לאכול ארוחת צהריים.
אתה מסכים איתי שגם אם תאכל מנה פלאפל ב 15 ש"ח וגם אם תרביץ ארוחה במסעדת טובה(לא חייבת להיות מסעדת יוקרה) ב 60 ש"ח-
בשני המיקרים תהייה שבע אחרי הארוחה?
"עממי"-זה בלשון המעטה,לא רציתי לפגוע פה בכמה שהיללו אותו.