ביקורת מדהימה ל- 43D490

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
matzri
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 232

שליחה

למדתי משהו חדש..

תודה..

טלHD פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14370

שליחה

matzri כתב:למדתי משהו חדש..

תודה..
...
למי שעדיין לא הבין....לא חייבים כאן סטרימר לראות תלת מימד...
פשוט מחברים DOK או דיסק קשיח חיצוני עם תוכן SBS ישירות למסך ב USB.

alex2505
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 26

שליחה

טוב הצלחתי לנגן 3D דרך ה EXTREAMER תודות לחברה בפורום.
אבל כמה בעיות - קודם כל לאחר כחצי שעה של צפייה מתחילים להרגיש איזו אי נוחות עקב "המצמוצים " של העדשות
בנוסף שמתי לב כי לכל סרט יש להגדיר רזולוציה שונה, 720 או 1080 בהתאם לסרט, אחרת רואים כפילות בתמונה

טלHD פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה

alex2505 כתב:בנוסף שמתי לב כי לכל סרט יש להגדיר רזולוציה שונה, 720 או 1080 בהתאם לסרט, אחרת רואים כפילות בתמונה
...
אם אתה לא מבין, עדיף לא לכתוב שטויות (n)

alex2505
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 26

שליחה

טלHD כתב:
alex2505 כתב:בנוסף שמתי לב כי לכל סרט יש להגדיר רזולוציה שונה, 720 או 1080 בהתאם לסרט, אחרת רואים כפילות בתמונה
...
...

טל יש דרך להגיב ויש דרך להגיב, לא כולם "מומחים" כמוך בתחום ואפשר להביע את דעתך בצורה יותר מנומסת.

ולגופו - משקרה לי זו עובדה בחלק מהסרטים במעבר לSBS ראיתי תמונה כפולה ורק שינוי רזולוציה בסטרימר בין 720 ל 1080 פתר את הבעיה. גם לי זה נראה משונה אבל בגלל שאני חדש בתחום חשבתי שמדובר על רזולוציה שונה לכל סרט לכן רשמתי את התגובה הנ"ל. לאחר חקירה קצרה נודע לי שהילדים שיחקו עם ה ZOOM של הסטרימר ושינו את יחסי הגובה רוחב של התמונה. איפוס ההגדרה פתרה את הבעיה.
הבנתי שטעיתי אבל לא הספקתי להגיב ולתקן את התגובה.

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק

שליחה

אני רק אחדד - הסטרימרים/מסכים של היום לא מנגנים כל SBS אלא רק SBS HALF. החצי מתייחס לחצי הרזולוציה. גם בבלוריי (חלקם) התוכן מגיע SBS. אבל שם הוא מגיע FULL - כלומר כל עין מקבל את מלוא הרזולוציה

טלHD פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה

alex2505 כתב:
טלHD כתב:
...
...

טל יש דרך להגיב ויש דרך להגיב, לא כולם "מומחים" כמוך בתחום ואפשר להביע את דעתך בצורה יותר מנומסת.

ולגופו - משקרה לי זו עובדה בחלק מהסרטים במעבר לSBS ראיתי תמונה כפולה ורק שינוי רזולוציה בסטרימר בין 720 ל 1080 פתר את הבעיה. גם לי זה נראה משונה אבל בגלל שאני חדש בתחום חשבתי שמדובר על רזולוציה שונה לכל סרט לכן רשמתי את התגובה הנ"ל. לאחר חקירה קצרה נודע לי שהילדים שיחקו עם ה ZOOM של הסטרימר ושינו את יחסי הגובה רוחב של התמונה. איפוס ההגדרה פתרה את הבעיה.
הבנתי שטעיתי אבל לא הספקתי להגיב ולתקן את התגובה.
...
התגובות שלי בדר"כ מאוד מאופקות ומנומסות...
ואין לי בעיה להסביר ולנמק (ו/או להתדיין) גם 10 פעמים לשאלות לגופו של עניין...לכל אחד ששואל.
אבל שמישהו קובע משהו שבכלל אינו בטוח בו וסתם זורק אותו לאוויר... זה מעשה שלא עושים מכוון שיש אנשים שקוראים את התגובות ומסיקים מהן מסקנות...
לכן, אם אתה לא בטוח במשהו, שאל (ואם יש צורך, שאל שוב עד שתבין...) אבל אל תזרוק הצהרות ועובדות שאין להן ביסוס ואחיזה במציאות....אין כאן שום דבר אישי כמובן ואני מתנצל אם נפגעת. (f)

ולגופו של עניין...אני שמח מאוד ש"עלית" על הבעיה הספציפית אצלך ושהבנת שנבעה בהגדרות שגויות בסטרימר.
ובאופן כללי...אני תמיד מעדיף להגדיר את המקורות למסך HDR כמו ה D490 שיוציאו את הוידאו ב 720P....
זו הרזולוציה הטבעית והנכונה יותר למסך הזה....
אפילו בהגדרות בממיר MAXHD האיכות משתפרת במעט שמגדירים בממיר 720P.

Ghostdog
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 8

שאלה לפני רכישה.

שליחה

שלום לכולם!
אני מעוניין לרכוש את הטלוויזיה אך יש לי 2 שאלות:

חלק נכבד מהשימוש שלי בה מיועד לגיימינג. הייתם אומרים שלא מומלץ לחבר קונסולה למסך פלזמה בכלל ולזה בפרט עקב בעיות צריבה פוטנציאליות?

במידה ואזמין, אסור לי לפתוח את הטלוויזיה ללא הזמנת טכנאי של סמיליין?

תודה מראש!

scoop9
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 533

שליחה

אני מקפיץ את השרשור.
לאחר שקראתי את כולו החלטתי שאני מחליף את הD6400 במסך הD490 בגודל 43 לעומת ה46 שהיית לי רק שאלה לצוות המומחים1!
איך הוא בשידורים רגילים? והכי חשוב איך הוא במשחקי ספורט למינייהם ובPS3 כי לD6400 יש לאג מטורף ורואים גרוע עם מריחות במיוחד בספורט ובקונסולה ושידורי הSD לא משהו בכלל....

gordi
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 501

שליחה

אני לא מבין מה עשו טררם כזה גדול על הD490 הזו.
מדובר במסך סופר-"עממי" עם ביצועים בינוניים למדיי.

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7942

שליחה

אין הרבה פלזמות 43'' תלת מימד עידן פלוס ב-2,490 ....

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8266

שליחה

gordi כתב:אני לא מבין מה עשו טררם כזה גדול על הD490 הזו.
מדובר במסך סופר-"עממי" עם ביצועים בינוניים למדיי.
...
הוא נראה נחמד בשביל העלות שלו.

עכשיו ממש יצאה הביקורת הרשמית הראשונה שלו, שמאשרת את מה שאתה אומר:

[left]Did Samsung have some leftover parts from their computer monitor production line? [/left] :)

http://www.televisioninfo.com/content/S ... lusion.htm

scoop9
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

וואלק נמאס!
איך שום מסך נורמלי בימנו???
לא אכפת לי אפילו LCD בלי 3D בלי נעליים העיקר יעבוד טוב!

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

הסברתי לך 10 פעמים. לך לחנות, תתחבר עם מה שאתה רוצה, תראה שאתה מבסוט, ורק אז תקנה. אי אפשר לקנות טלוויזיה רק על סמך המלצות.

scoop9
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

ממש אני יקח איתי את הPS3 לטלוויזיות בא.ל.מ בגובהה 10 מטר שם ויחבר עם סולם ????
נו קצת רצינות לא ראיתי עוד מישהו שעשה את זה?!
לכן אני מקווה להתכוונן מאנשים שרואים פה טלוויזיה בערוצים גם רגילים וגם שמשחקים בPS3 ולא להסתובב בארץ עם הPS3 וכבל HDMI 5 מטר שיגיע לטלוויזיות בגובה+להתחנן שיחברו לי אותו לכל הטלוויזיות וחלק מהם בטח גם אין בתצוגה אז בוא נהייה רציניים ולא יעזור גם עוד 10 הסברים כי זה לא רלוונטי...
סך הכל אני רוצה כיוון לצרכים שלי אחרי שרכשתי TV שלא עומדת בהם במחיר של 7K ואני לא יפרוץ את התקציב אז מצידי לקנות LCD או פלאזמה בחצי מחיר העיקר לא להתבאס שוב פעם!
תודה.
נערך לאחרונה על ידי scoop9 ב 29/11/2011 22:36, נערך פעם 1 בסך הכל.

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7942

שליחה

לך לחנות מתמחה, מה הבעיה...

scoop9
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

מה הכוונה חנות מתמחה?
קניתי בא.ל.מ ואני די מעדיף להחליף שם גם כי זה פחות בלאגן וגם יש לי מחירים טובים שם.
בכל מקרה אין כמו ניסיון חיים של אנשים עם מכשירים מאשר סוכן מחירות שהאינטרס שלו הוא רב.... 8)

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

scoop9 כתב:ממש אני יקח איתי את הPS3 לטלוויזיות בא.ל.מ בגובהה 10 מטר שם ויחבר עם סולם ????
נו קצת רצינות לא ראיתי עוד מישהו שעשה את זה?!
לכן אני מקווה להתכוונן מאנשים שרואים פה טלוויזיה בערוצים גם רגילים וגם שמשחקים בPS3 ולא להסתובב בארץ עם הPS3 וכבל HDMI 5 מטר שיגיע לטלוויזיות בגובה+להתחנן שיחברו לי אותו לכל הטלוויזיות וחלק מהם בטח גם אין בתצוגה אז בוא נהייה רציניים ולא יעזור גם עוד 10 הסברים כי זה לא רלוונטי...
סך הכל אני רוצה כיוון לצרכים שלי אחרי שרכשתי TV שלא עומדת בהם במחיר של 7K ואני לא יפרוץ את התקציב אז מצידי לקנות LCD או פלאזמה בחצי מחיר העיקר לא להתבאס שוב פעם!
תודה.
...
אני עשיתי את זה לפני שקניתי טלוויזיה למשחקים לילד, עם הילד, ועם הלאפטופ ועם PS3.

יש עוד מלא חנויות בארץ חוץ מאלמ, ובהן לא תצטרך לטפס על סולם. מצד שני, אתה יכול להמשיך להמר ולקנות ע"ס המלצות ולהתאכזב או אולי להצליח. האמת היא שיש בטוח לא מעט טלוויזיות שיירצו אותך, רק שלא עשית את המאמץ הקטן ביותר למצוא אותן. בשביל למצוא אחת כזאת אתה לא צריך לטייל בכל הארץ - רק להגיע לחנות אחת שבה תוכל לבחון מספר דגמים.

scoop9
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

ושוב חוזר חלילה...
איזה דגמים? אם יש לא מעט אז אני אפילו לא שמעתי על אחת שאני אוכל ללכת לחנות ולבחון אותה.
אני לא מבין זה לא שאם ימליצו אני יזמין בטלפון הרי אני יבדוק אותה בעייניים כמו את הטלוויזיה הזאת פשוט בחנויות הגדולות האיכות ירודה ברוב הטלוויזיות ובטח שלא חיברתי PS3.
פשוט במקום מסויים יש לי מחירים מצויינים אז בדקתי ושמעתי והגעתי למסקנה שמה שקניתי מצויין לחוות דעת כולם (ומובן לא לדעתך מהתחלה אז אתה לא יכול להגיד שקניתי על עיוור אם בכל זאת קניתי מוצר שלא המלצת עליו).
לא משנה סך הכל שאלתי שתי שאלות פשוטות שאני ידע לאיזה כיוון אני הולך... TV לשידורי ספורט שירוצו חלק ולמשחקי PS3 שירוצו חלק.
תודה

gordi
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 501

שליחה

asaf23 כתב:אין הרבה פלזמות 43'' תלת מימד עידן פלוס ב-2,490 ....
...
תראה..
נניח שאתה רעב ובא לך לאכול ארוחת צהריים.
אתה מסכים איתי שגם אם תאכל מנה פלאפל ב 15 ש"ח וגם אם תרביץ ארוחה במסעדת טובה(לא חייבת להיות מסעדת יוקרה) ב 60 ש"ח-
בשני המיקרים תהייה שבע אחרי הארוחה? :wink:

"עממי"-זה בלשון המעטה,לא רציתי לפגוע פה בכמה שהיללו אותו.

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”