Class889 כתב:גם אתה צדקת וגם אני צדקתי, פשוט בגלל ההגדרות שהיו אצל שלושתיינו לא יכלו להגיע למהירות הזאת, הלכתי לפי מדריך באתר טורנט פרטי שמסביר כיצד להגדיר, מתברר שזה טעות, ועכשיו אני מגיע גם ל3 מגה הורדה והרוחב פס העולה לא מנוצל עד הסוף.
לפני כן הייתי מוגבל עם המהירות העלאה ולכן שעשיתי 2 מגה העלאה הצלחתי להוריד על 3 מגה גם.
בכל אופן טוב שזה קרה עכשיו אני יודע בדיוק איך צריך להגדיר את הUTORRENT, למרות שאני משתמש עדיין בהגדרות שונות משל JPOST.
אבל אני מודה לאשכול הזה כי יצא לי רק טוב

...
במקום להגיד "סליחה, צודק טעיתי" גם עכשיו אתה מבלבל לי את המוח על ההגדרות שלך, אמרת שזה בלתי אפשרי, לא שזה בלתי אפשרי רק אצלך, ככה שממש לא צדקת, ואפילו אמרתי לך שזה שאתה לא מצליח זה לא אומר שזה לא נכון, אבל אתה כמו ראש בקיר מסרב להקשיב, מי שלא מוכן ללמוד לא מתקדם בחיים, ועוד אתה מוציא אותי או שקרן או מטומטם בגלל שלא יכול להיות שראיתי שזה באמת מוריד על 3.5MB לשניה, בכל מקרה מקווה שלמדת משהו לפעם הבאה
וזה שפתח את הדיון ולא הוריד בחיים שלו טורנט, אני ממש לא מנסה להוציא אותך לא בסדר, אבל פעם הבאה לפני שאתה תופס צד בויכוח ומחליט מה אפשרי ומה לא, כדי שתדע קודם כל מה זה טורנט ועל מה אתה מדבר בכלל, ואם לא הבנת למה סתרת את עצמך 20 פעם באותו דיון, תקרא שוב את כל ההודעות שלך מהתחלה