הורדה דרך טורנט

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
BlkBrd
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 141
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #101 

theone כתב:
fighter כתב:תזרוק את הראוטר מהחלון ותשיג חדש
אבל תיזהר כשאתה זורק כי אם יש מישהו למטה והוא יפצע יתבעו אותך
...
לי יש edimax br-6524n. האם הוא בעייתי?
...
אם לסכם במילה - כן!!!!
קצת יותר פירוט? היה לי בדיוק את הראוטר הזה ונשבר לי. ראוטרים של linksys (סיסקו) פשוט נמצאים כמה רמות מעל כולם, והדגמים שלהם עולים 10%-20% יותר מאדימקס ושאר הזבל. מאז שהחלפתי - תענוג.

fighter
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1144
קיבל תודות: 27 פעמים

שליחה #102 

ראוטרים של סיסקו ולינקסיס זה פצצה, תומך בblkbrd
הבנתי שיש קושחה צד שלישי בשם tomato לראוטרים של לינקסיס שמחוללת פלאים

shayze
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2626
נתן תודות: 165 פעמים
קיבל תודות: 137 פעמים

שליחה #103 

fighter כתב:ראוטרים של סיסקו ולינקסיס זה פצצה, תומך בblkbrd
הבנתי שיש קושחה צד שלישי בשם tomato לראוטרים של לינקסיס שמחוללת פלאים
...
תוכל לפרט?
אני מאוד סובל מהקושחה המקורית כרגע. בעיקר מכיוון שמאז שסיסקו קנו את לינקסיס, כבר אין יותר תמיכה ושחרורי גרסה. :evil:
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.

The story of stuff
http://www.storyofstuff.com/

fighter
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #104 

אוקי תשתמשו בDD-WRT שהמליץ עליה class889
http://www.dd-wrt.com/wiki/index.php/Main_Page
זה תומך ברוב הראוטרים, יש הוראות והכל

jpost
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4861
שם מלא: (~)
נתן תודות: 125 פעמים
קיבל תודות: 202 פעמים

שליחה #105 

Class889 כתב:JPOST
אתה יכול להראות לי את ההגדות שלך של BITORRENT ושל BANDWIDTH ?
...
אני משתמש ב WIndows 7. "תיקנתי" את ה TCP STACK שלו בעזרת הכלי "SG Vista TCP/IP Patch" שנמצא כאן:
http://www.speedguide.net/downloads.php

בנוסף למסכים שביקשתה, יש לי את ההגדרות הבאות במסך Advanced

קוד: בחירת הכל

bt.allow_same_ip=true
bt.connect_speed=70
bt.no_connect_to_services=false
net.max_halfopen=500
net.wsaevents=150
queue.dont_count_slow_dl=false
queue.dont_count_slow_ul=false

fighter
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #106 

theone כתב:
fighter כתב:תזרוק את הראוטר מהחלון ותשיג חדש
אבל תיזהר כשאתה זורק כי אם יש מישהו למטה והוא יפצע יתבעו אותך
...
לי יש edimax br-6524n. האם הוא בעייתי?
...
דרך אגב, לצערי אין להם קושחה בשביל הדגם הספציפי שלך שלפי מה שהבנתי הוא מעפן בצורה מפחידה
אבל אם לא העפת אותו מהחלון עדיין אז אין צורך, כי בדיון הזה יש לינק לדיון של DD-WRT שפורסמה בו קושחה לראוטר שלך גם כן
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... &p=1140437

shayze
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2626
נתן תודות: 165 פעמים
קיבל תודות: 137 פעמים

שליחה #107 

איזה יופי, הוציאו DDWRT לראוטר שלי :) פעם אחרונה שבדקתי לא היה...
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.

The story of stuff
http://www.storyofstuff.com/

fighter
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #108 

תהנה, אל תשכח לספר איך זה אחרי

ntk
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1303
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

שליחה #109 

איזה מפתיע שצדקתי :hammer:

Class889
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4081
נתן תודות: 77 פעמים
קיבל תודות: 283 פעמים

שליחה #110 

גם אתה צדקת וגם אני צדקתי, פשוט בגלל ההגדרות שהיו אצל שלושתיינו לא יכלו להגיע למהירות הזאת, הלכתי לפי מדריך באתר טורנט פרטי שמסביר כיצד להגדיר, מתברר שזה טעות, ועכשיו אני מגיע גם ל3 מגה הורדה והרוחב פס העולה לא מנוצל עד הסוף.
לפני כן הייתי מוגבל עם המהירות העלאה ולכן שעשיתי 2 מגה העלאה הצלחתי להוריד על 3 מגה גם.
בכל אופן טוב שזה קרה עכשיו אני יודע בדיוק איך צריך להגדיר את הUTORRENT, למרות שאני משתמש עדיין בהגדרות שונות משל JPOST.

אבל אני מודה לאשכול הזה כי יצא לי רק טוב :)

theone
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1579
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שליחה #111 

Class889 כתב:גם אתה צדקת וגם אני צדקתי, פשוט בגלל ההגדרות שהיו אצל שלושתיינו לא יכלו להגיע למהירות הזאת, הלכתי לפי מדריך באתר טורנט פרטי שמסביר כיצד להגדיר, מתברר שזה טעות, ועכשיו אני מגיע גם ל3 מגה הורדה והרוחב פס העולה לא מנוצל עד הסוף.
לפני כן הייתי מוגבל עם המהירות העלאה ולכן שעשיתי 2 מגה העלאה הצלחתי להוריד על 3 מגה גם.
בכל אופן טוב שזה קרה עכשיו אני יודע בדיוק איך צריך להגדיר את הUTORRENT, למרות שאני משתמש עדיין בהגדרות שונות משל JPOST.

...
ומה ההגדרות הנכונות ....?

fighter
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #112 

כל אחד ומה שנכון לו

ntk
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #113 

Class889 כתב:גם אתה צדקת וגם אני צדקתי, פשוט בגלל ההגדרות שהיו אצל שלושתיינו לא יכלו להגיע למהירות הזאת, הלכתי לפי מדריך באתר טורנט פרטי שמסביר כיצד להגדיר, מתברר שזה טעות, ועכשיו אני מגיע גם ל3 מגה הורדה והרוחב פס העולה לא מנוצל עד הסוף.

...
במקום להגיד "סליחה, צודק טעיתי" גם עכשיו אתה מבלבל לי את המוח על ההגדרות שלך, אמרת שזה בלתי אפשרי, לא שזה בלתי אפשרי רק אצלך, ככה שממש לא צדקת, ואפילו אמרתי לך שזה שאתה לא מצליח זה לא אומר שזה לא נכון, אבל אתה כמו ראש בקיר מסרב להקשיב, מי שלא מוכן ללמוד לא מתקדם בחיים, ועוד אתה מוציא אותי או שקרן או מטומטם בגלל שלא יכול להיות שראיתי שזה באמת מוריד על 3.5MB לשניה, בכל מקרה מקווה שלמדת משהו לפעם הבאה

וזה שפתח את הדיון ולא הוריד בחיים שלו טורנט, אני ממש לא מנסה להוציא אותך לא בסדר, אבל פעם הבאה לפני שאתה תופס צד בויכוח ומחליט מה אפשרי ומה לא, כדי שתדע קודם כל מה זה טורנט ועל מה אתה מדבר בכלל, ואם לא הבנת למה סתרת את עצמך 20 פעם באותו דיון, תקרא שוב את כל ההודעות שלך מהתחלה

Class889
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #114 

ברגע שתלך לתוכנת טורנט אחרת, שלא תומכת בUTP כמו היוטורנט, אתה לא תגיע לזה מהסיבה שאני רשמתי לפני כן, ומה שאני עשיתי אני ביטלתי את הUTP, וUTP לא חונק את המהירות העלאה. אם אני אנסה להוריד עם תוכנה אחרת שלא תומכת בזה אני לא אגיע ל3 מגה ואני אתקע על 2 מגה כמו מקודם, וזאת הסיבה שברגע שהעלתי את מהירות העלאה ל2 מגה הצלחתי להגיע למהירות של 3 מגה.

בגלל זה גם JPOST לא יכול להגיע למהירות של 6-5.5 בגלל שהרוחב פס העולה שלו מגביל אותו.
ראית בעצמך שהנתב שלו מדווח שהוא מגיע להעלאה של 1 מגה ברגע שהוא מוריד על 4.8MB\S.
בבזק אם תתחבר למהירות של 100 מגה ובוא נצא מנקודת הנחה שאתה מקבל בבדיקות מהירות 100 מגה, אז בטורנט לא תגיע למהירות הורדה של 12 מגה, אתה תתקע עוד לפני בגלל המהירות העלאה מגוחכת של 1 מגה...

ntk
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #115 

Class889 כתב:ברגע שתלך לתוכנת טורנט אחרת, שלא תומכת בUTP כמו היוטורנט, אתה לא תגיע לזה מהסיבה שאני רשמתי לפני כן, ומה שאני עשיתי אני ביטלתי את הUTP, וUTP לא חונק את המהירות העלאה. אם אני אנסה להוריד עם תוכנה אחרת שלא תומכת בזה אני לא אגיע ל3 מגה ואני אתקע על 2 מגה כמו מקודם, וזאת הסיבה שברגע שהעלתי את מהירות העלאה ל2 מגה הצלחתי להגיע למהירות של 3 מגה.

בגלל זה גם JPOST לא יכול להגיע למהירות של 6-5.5 בגלל שהרוחב פס העולה שלו מגביל אותו.
ראית בעצמך שהנתב שלו מדווח שהוא מגיע להעלאה של 1 מגה ברגע שהוא מוריד על 4.8MB\S.
בבזק אם תתחבר למהירות של 100 מגה ובוא נצא מנקודת הנחה שאתה מקבל בבדיקות מהירות 100 מגה, אז בטורנט לא תגיע למהירות הורדה של 12 מגה, אתה תתקע עוד לפני בגלל המהירות העלאה מגוחכת של 1 מגה...
...
ושוב פעם בלבולי מוח שממש מעניינים אותי מה אני אגיד לך.... זה כל כך פשוט, אתה אמרת שזה בלתי אפשרי להוריד מעל 2MB עם 1M UPLOAD אני אמרתי שכן, עכשיו תבלבל את המוח מפה ועד ליפן, אתה עדיין לא ידעת על מה אתה מדבר

טוב החפירות שלך פשוט מגוחכות כבר, העיקר לא להגיד שטעית, תמשיך את הדיון המעניין הזה עם עצמך

יום טוב שיהיה לך

jpost
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4861
שם מלא: (~)
נתן תודות: 125 פעמים
קיבל תודות: 202 פעמים

שליחה #116 

אפשר להוריד באותו קצב ללא UTP ע"י שימוש ב TCP.
גם את זה אני יכול להדגים.

ה upload היה על 1 מגה, בגלל שהתוכנה גם מעלה מידע למשתמשים אחרים. תבדוק בתמונה של התוכנה.

Class889
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #117 

אני בTCP לא הצלחתי וזה היה הסיבה שלא הגעתי לקצב הזה, ובגלל זה גם אותם 2 חברים שאמרתי שגם ביטלו את הUTP לא הגיעו לזה. ברגע ששמנו את הUTP כולנו הגענו למהירות של 3 מגה ואף קצת יותר
תבדוק עם בTCP תצליח להגיע לאותה מהירות.

אגב על כמה מוגדר לך בנתב TCP TIMEOUT מבחינת זמן?

fighter
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #118 

jpost כתב:אפשר להוריד באותו קצב ללא UTP ע"י שימוש ב TCP.
גם את זה אני יכול להדגים.

ה upload היה על 1 מגה, בגלל שהתוכנה גם מעלה מידע למשתמשים אחרים. תבדוק בתמונה של התוכנה.
...
אז מה הסוד? class889 ניסה טורנטים מtorrentleech, יש משהו יותר טוב מזה?

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”