תגובות לביקורת: רסיבר Pioneer SC-LX83
- Catskinner
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
מה הבעיה שלך, אתה לא יודע שעבה זה ה Black החדש?
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- bossgt6
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4497
וגם כאן הבלו ריי הדק יושב לי הרבה יותר נעים בעין מאשר המכשיר הכפול......
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
- bossgt6
-
- חבר מביא חבר

Once you go black you never go backCatskinner כתב:מה הבעיה שלך, אתה לא יודע שעבה זה ה Black החדש?...
והכוונה כנראה לעובי לא לצבע
- 9000es
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
sam22 כתב:אני חייב לומר כבעליו (המרוצה) של 2067
אני לא ממש מבין ורואה את הצורך להוציא כמעט פי שתיים על ה 83
ואפילו לא פי 1.5 ל3067.
איציק,
נגמרו הסופלטיבים על הסאונד אז עברת לרשום על הגובה של ה83...
שמוליק .
מה שתארת הוא בדיוק ...... בשביל מה אני צריך מרצדס 500 מספיק לי מרצדס 300 .
חלילה שלא תבין אותי לא נכון יממהה יש להם רסיברים נהדרים .
אני אישית מעדיף את פיוניר ומוכן לשלם על זה מה שצריך .
במידה והיית קורא את הביקורת באתר הגרמני לגבי ה -83 אז היית מבין מהי ביקורת מיקצועית איכותית ומקיפה בכל התחומים של הרסיבר ..
http://www.areadvd.de/hardware/2010/pio ... lx83.shtml
שים לב שבביקורת שבוצע באתר אין שום התיחסות רצינית לכל מה שקשור לרב ערוצי . לפרוססינג ושאר המרכיבים שלו .
תיזכורת ................ רסיבר קולנוע בייתי מיועד כל כולו לכל מה שקשור לרב ערוצי מתקדם .
יום טוב לך .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- bossgt6
-
- חבר מביא חבר

מה שתארת הוא בדיוק ...... בשביל מה אני צריך מרצדס 500 מספיק לי מרצדס 300...
מספיק לי די והותר , גם C 180 לשם מה לנסוע על 500 ? זה לא ירוק זה מזהם בזבוז דלק אדיר וכו'......
חבל לקנות מרצדס 500 זה מנוע קטן , תן לי קפריס קלסיק 8 צילינדר מנוע 6000 cc
- yosihary
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1271
- שם מלא: יוסף הרי
הקישור שלך השתבש
הנה נסיון שני:9000es כתב:sam22 כתב:אני חייב לומר כבעליו (המרוצה) של 2067
אני לא ממש מבין ורואה את הצורך להוציא כמעט פי שתיים על ה 83
ואפילו לא פי 1.5 ל3067.
איציק,
נגמרו הסופלטיבים על הסאונד אז עברת לרשום על הגובה של ה83...
שמוליק .
מה שתארת הוא בדיוק ...... בשביל מה אני צריך מרצדס 500 מספיק לי מרצדס 300 .
חלילה שלא תבין אותי לא נכון יממהה יש להם רסיברים נהדרים .
אני אישית מעדיף את פיוניר ומוכן לשלם על זה מה שצריך .
במידה והיית קורא את הביקורת באתר הגרמני לגבי ה -83 אז היית מבין מהי ביקורת מיקצועית איכותית ומקיפה בכל התחומים של הרסיבר ..
שים לב שבביקורת שבוצע באתר אין שום התיחסות רצינית לכל מה שקשור לרב ערוצי . לפרוססינג ושאר המרכיבים שלו .
תיזכורת ................ רסיבר קולנוע בייתי מיועד כל כולו לכל מה שקשור לרב ערוצי מתקדם .
יום טוב לך ....
אבל גם זה קצת קשה לקריאה, נו זה בשפה הזו
- sam22
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
איציק,
זה בדיוק הענין
אוטו נותן לך יותר
יותר מהירות, יותר נוחות,יותר פוזה
פה, פרט למה שרשמתי מקודם, בעיקר לוגו של חברה אהובה, לא מקבלים תמורה
איש איש ואהבתו
זה בדיוק הענין
אוטו נותן לך יותר
יותר מהירות, יותר נוחות,יותר פוזה
פה, פרט למה שרשמתי מקודם, בעיקר לוגו של חברה אהובה, לא מקבלים תמורה
איש איש ואהבתו
העם דורש..... כל מיני דברים
-
ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46462
9000es,
אתה מוזמן להדיר את רגליך מאתר בו הביקורות אינן לרמה אליה אתה מורגל.
אני מבין שאתה מאוד מעריך את המבקר הגרמני ואת דבריו, אך אני לפחות ואני מאמין שעוד הרבה מחברי הפורום, יותר נוטים להקשיב למה שיש ליוסי הרי להגיד על הרסיבר.
על מנת להיות ברור עוד יותר, זהו שרשור תגובות לביקורת שנערכה מטעם האתר על הרסיבר SC-LX83, לא בנושא מאמר גרמני על הרסיבר.
אני מבין שאתה מאוד מעריך את המבקר הגרמני ואת דבריו, אך אני לפחות ואני מאמין שעוד הרבה מחברי הפורום, יותר נוטים להקשיב למה שיש ליוסי הרי להגיד על הרסיבר.
על מנת להיות ברור עוד יותר, זהו שרשור תגובות לביקורת שנערכה מטעם האתר על הרסיבר SC-LX83, לא בנושא מאמר גרמני על הרסיבר.
- dor8
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4835
זיו ,ziv_r כתב:9000es,
על מנת להיות ברור עוד יותר, זהו שרשור תגובות לביקורת שנערכה מטעם האתר על הרסיבר SC-LX83, לא בנושא מאמר גרמני על הרסיבר....
אולי להבא פשוט צריך להתאים את תוצאות הסקירות באתר ואת המסקנות שלהן להשקפת עולמו
ולדעותיו הנחרצות של מר 9000es.
זה פשוט יכול למנוע מראש את כל מלחמת העולמות שנוצרת בכל איזכור של השם הקדוש "פיוניר"
בשרשורי הפורום.
-
ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46462
dor8,
מספיק יש אותי שמנסה לעשות קצת סדר ולהרגיע את הרוחות, אין צורך בהודעות משלהבות.
מספיק יש אותי שמנסה לעשות קצת סדר ולהרגיע את הרוחות, אין צורך בהודעות משלהבות.
- lasik
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2811
יוסי,
תודה על הסקירה המעניינת והיורדת לפרטים. נהנתי מההשוואות ומהבקיאות אותה הפגנת.
יתכן ואני טועה, אולם עם הקריאה של סקירתך הרגשתי כי חשת "בטוח" יותר לרדת לפרטים הטכניים של הרסיבר, במקום להתמקד לעומק בתחושת הסאונד - הלא היא עיקר השימוש במכשיר.
להבנתי, מספר הברגים ברסיבר הינו פרמטר מעניין, אולם לא חשוב כמו ההשוואה בין תוצאות הסאונד, אשר בוצעה על ידך, אולם לטעמי לא בעומק שראוי לרסיבר קולנוע ביתי: עם סט הומוגני של מערכת רמקולים רפרנס, מאותה הסידרה, ולא שילוב של מה שקיים באותו הרגע בבית, בחדר מטופל אקוסטית, ותמיד באותו החדר. http://www.whathifi.com/how-we-test
כ"כ, סקירת סאונד מבוצעת על ידי אנשים אשר הוגדרו "אודיופילים". להבנתי, המונח בא לבטא אנשים הרגישים לניואנסים קטנם ביותר בצליל, באופן שרוב האוכלוסיה לא תחוש בשינוי. בעלי המקצוע המבצעים בדיקות סאונד ב- what hifi נבחרו בקפידה, לאחר שנערכו להם בדיקות שמע תקופתיות, על מנת לודא כי לא חלה אצלם ירידה בשמיעה, עם הגיל. אחת מתגובותך בשירשור המחישה הנושא, כאשר אמרת כי "בהחלט יתכן שאדם צעיר יותר ששומע עדיין עד 20000, יכול היה להרגיש הבדל, אבל מי שלא בודק בצורה כזו, לעניות דעתי יכול לספר מה שהוא רוצה".
לדעתי אם כבר קיימת האופציה להשוות ה- 3067 עם ה- 83, ניתן היה לשקול שילוב מספר אנשים בעלי "אוזן מוזיקלית" מהפורום, באופן רישמי לסקירה, בחדר מטופל אקוסטית, וכן שהרגשתם לגבי ההבדלים באופי הצליל תיכתב בסקירה עצמה, ולא בפוסט בהמשך השירשור.
קשה לי להאמין כי אתר מכובד כמו whathifi יתן 4 כוכבים ל- 3067 ו- 5 כוכבים ל- LX83 לחינם. במיוחד כאשר הוא מבהיר כי אפילו ה- LX53 מפורט יותר בצליל הבוקע בקו"ב.
לסיום ברצוני להסכים עם מי שכתב בשירשור כי ברמה כזו של רסיברים, קשה ליפול. כל בחירה תהיה מעולה. זו בדיוק העצה שאני קיבלתי בעת שהתלבטתי בבחירת הרסיבר.
למען ההגינות אזכיר כי בעבר היה לי LX82 וכיום אני בעלים של Z7 (מופיע בשירשור מערכות הקו"ב של חברי האתר, עמוד 25), כך שהלכאורה האינטרס שלי אמור להיות הפוך, בכל הנוגע לבחירת הרסיבר המועדף מבין השניים הנדונים בשירשור זה.
תודה על הסקירה המעניינת והיורדת לפרטים. נהנתי מההשוואות ומהבקיאות אותה הפגנת.
יתכן ואני טועה, אולם עם הקריאה של סקירתך הרגשתי כי חשת "בטוח" יותר לרדת לפרטים הטכניים של הרסיבר, במקום להתמקד לעומק בתחושת הסאונד - הלא היא עיקר השימוש במכשיר.
להבנתי, מספר הברגים ברסיבר הינו פרמטר מעניין, אולם לא חשוב כמו ההשוואה בין תוצאות הסאונד, אשר בוצעה על ידך, אולם לטעמי לא בעומק שראוי לרסיבר קולנוע ביתי: עם סט הומוגני של מערכת רמקולים רפרנס, מאותה הסידרה, ולא שילוב של מה שקיים באותו הרגע בבית, בחדר מטופל אקוסטית, ותמיד באותו החדר. http://www.whathifi.com/how-we-test
כ"כ, סקירת סאונד מבוצעת על ידי אנשים אשר הוגדרו "אודיופילים". להבנתי, המונח בא לבטא אנשים הרגישים לניואנסים קטנם ביותר בצליל, באופן שרוב האוכלוסיה לא תחוש בשינוי. בעלי המקצוע המבצעים בדיקות סאונד ב- what hifi נבחרו בקפידה, לאחר שנערכו להם בדיקות שמע תקופתיות, על מנת לודא כי לא חלה אצלם ירידה בשמיעה, עם הגיל. אחת מתגובותך בשירשור המחישה הנושא, כאשר אמרת כי "בהחלט יתכן שאדם צעיר יותר ששומע עדיין עד 20000, יכול היה להרגיש הבדל, אבל מי שלא בודק בצורה כזו, לעניות דעתי יכול לספר מה שהוא רוצה".
לדעתי אם כבר קיימת האופציה להשוות ה- 3067 עם ה- 83, ניתן היה לשקול שילוב מספר אנשים בעלי "אוזן מוזיקלית" מהפורום, באופן רישמי לסקירה, בחדר מטופל אקוסטית, וכן שהרגשתם לגבי ההבדלים באופי הצליל תיכתב בסקירה עצמה, ולא בפוסט בהמשך השירשור.
קשה לי להאמין כי אתר מכובד כמו whathifi יתן 4 כוכבים ל- 3067 ו- 5 כוכבים ל- LX83 לחינם. במיוחד כאשר הוא מבהיר כי אפילו ה- LX53 מפורט יותר בצליל הבוקע בקו"ב.
לסיום ברצוני להסכים עם מי שכתב בשירשור כי ברמה כזו של רסיברים, קשה ליפול. כל בחירה תהיה מעולה. זו בדיוק העצה שאני קיבלתי בעת שהתלבטתי בבחירת הרסיבר.
למען ההגינות אזכיר כי בעבר היה לי LX82 וכיום אני בעלים של Z7 (מופיע בשירשור מערכות הקו"ב של חברי האתר, עמוד 25), כך שהלכאורה האינטרס שלי אמור להיות הפוך, בכל הנוגע לבחירת הרסיבר המועדף מבין השניים הנדונים בשירשור זה.
- 9000es
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
ziv_rziv_r כתב:9000es,
על מנת להיות ברור עוד יותר, זהו שרשור תגובות לביקורת שנערכה מטעם האתר על הרסיבר SC-LX83, לא בנושא מאמר גרמני על הרסיבר....
לא כתבתי שהסוקר יוסי הרי לא יודע לבחון רסיבר .
כתבתי ...ואני שוב כותב שהוא לא התיחס לעיקר העיקרים החלק הרב ערוצי . שזה למעשה הלב של רסיבר לקולנוע בייתי .
לדעתי זו ביקורת בונה ודי נכונה .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- טלHD
-
- גורו

- תגובות: 14365
lasik
אני לא עונה בשם יוסי כמובן, רק רציתי להאיר (עם א') מס' דברים:
בסקירה של יוסי הוא התייחס לגופו של עניין ללא שיקול המחיר.
ואם כבר הזכרת את מגזין what hifi ...צריך לקרוא את המבחן "בין השורות" ולהבין את כל השיקולים לתוצאה.
שים לב שפתיחת הסקירה שם מוקדשת להמון "דיבורים" על כסף....ולכך שפיוניר הורידו את המחיר ועכשיו הוא נכנס לקטגוריה של "רסיברים במחיר של כ- 1500 פאונד"
גם ה 3067 נכנס לאותה קטגורית מחיר.
אבל כאן ש 83 עולה כ50% יותר (!) השיקולים משתנים...
וההוכחה לכך ש 1067 (שבטוח ולא יותר טוב מ 3067 מבחינת סאונד) זכה ל 5 כוכבים !
http://www.whathifi.com/review/yamaha-rx-v1067
גם כאן, דרך אגב...שיקולי המחיר היו מהותיים לציון הסופי.
לסיכום,
אני מבטיח לך שאם הבדלי המחיר שם בין 3067 ל LX83 היו כמו בארצנו...
what hifi היה נותן 3 כובבים ל LX83 ו 6 כוכבים ל 3067.
ועכשיו תשאל את יוסי על התוצאה של הסקירה שלו אם יכניס אליה גם את שיקול המחיר .
אני מניח שהתוצאה היתה ברורה ובצדק.
אני לא עונה בשם יוסי כמובן, רק רציתי להאיר (עם א') מס' דברים:
בסקירה של יוסי הוא התייחס לגופו של עניין ללא שיקול המחיר.
ואם כבר הזכרת את מגזין what hifi ...צריך לקרוא את המבחן "בין השורות" ולהבין את כל השיקולים לתוצאה.
שים לב שפתיחת הסקירה שם מוקדשת להמון "דיבורים" על כסף....ולכך שפיוניר הורידו את המחיר ועכשיו הוא נכנס לקטגוריה של "רסיברים במחיר של כ- 1500 פאונד"
גם ה 3067 נכנס לאותה קטגורית מחיר.
אבל כאן ש 83 עולה כ50% יותר (!) השיקולים משתנים...
וההוכחה לכך ש 1067 (שבטוח ולא יותר טוב מ 3067 מבחינת סאונד) זכה ל 5 כוכבים !
http://www.whathifi.com/review/yamaha-rx-v1067
גם כאן, דרך אגב...שיקולי המחיר היו מהותיים לציון הסופי.
לסיכום,
אני מבטיח לך שאם הבדלי המחיר שם בין 3067 ל LX83 היו כמו בארצנו...
what hifi היה נותן 3 כובבים ל LX83 ו 6 כוכבים ל 3067.
ועכשיו תשאל את יוסי על התוצאה של הסקירה שלו אם יכניס אליה גם את שיקול המחיר .
אני מניח שהתוצאה היתה ברורה ובצדק.
- RamLevine
-
- חבר פעיל

- תגובות: 87
ראשית עלי להסכים עם החבר הציוני כאן בפורום. הפיוניר 83 הוא קודם כל מכונת על לניגון סרטים וכמעט לא היתה כאן התיחסות לנידון. זה כמו לכתוב מבחן לרכב שטח ולספר עליו אלפי פרטים, על המנוע שלו, צריכת דלק, החומר ממנו עשויה השילדה, איכות הריפוד ורמת האחריות של היבואן בארץ ואז לסיים את המבחן בשלושה משפטים על הביצועים שלו בנסיעה בדרך עפר....... לא הכי רציני.......
ולגבי הסגידה שיש לחוברת, אני כבר עברתי את גיל ה-50 ופעיל בתחום מגיל 10. תחת ידי עברו עשרות אם לא מאות של מוצרים מתחומים שונים ולא זכורה לי פעם אחת שפתחתי חוברת......
ואם יורשה לי לזרוק מילה אחרונה לגבי המבחנים האחרונים שנעשו ע"י יוסי, כל המבחנים מקצועיים ביותר ומאוד טכנים אך סבורני שיוסי מרוב היותו טכני הוא לוקה בחסר שמאוד אופיני להרבה אנשים טכנים בתחום - הוא פשוט לא אנין טעם מספיק בתחום האודיו ומסתפק במועט בכל מה שקשור לאיכות הסאונד.
לכן הוא יהיה הראשון שיצביע על יכולתו של מגבר לעמוד בעומסים שונים ועכבות שונות ברמות עיוות מסוימות ובטמפרטורות שונות אך יסתפק בהגברה של רסיבר ק"ב ובדאק הפנימי שלו על מנת לשמוע מוסיקה.
לכן צריך לקחת את המבחנים שלו בקונטקס הנכון, לטוב ולרע.
ולגבי הסגידה שיש לחוברת, אני כבר עברתי את גיל ה-50 ופעיל בתחום מגיל 10. תחת ידי עברו עשרות אם לא מאות של מוצרים מתחומים שונים ולא זכורה לי פעם אחת שפתחתי חוברת......
ואם יורשה לי לזרוק מילה אחרונה לגבי המבחנים האחרונים שנעשו ע"י יוסי, כל המבחנים מקצועיים ביותר ומאוד טכנים אך סבורני שיוסי מרוב היותו טכני הוא לוקה בחסר שמאוד אופיני להרבה אנשים טכנים בתחום - הוא פשוט לא אנין טעם מספיק בתחום האודיו ומסתפק במועט בכל מה שקשור לאיכות הסאונד.
לכן הוא יהיה הראשון שיצביע על יכולתו של מגבר לעמוד בעומסים שונים ועכבות שונות ברמות עיוות מסוימות ובטמפרטורות שונות אך יסתפק בהגברה של רסיבר ק"ב ובדאק הפנימי שלו על מנת לשמוע מוסיקה.
לכן צריך לקחת את המבחנים שלו בקונטקס הנכון, לטוב ולרע.
- Catskinner
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
אני אישית אינני מסכים להצהרה שלך בנוגע לכך שאנשים טכנים מתקשים להיות אניני טעם ולדעתי זו התבטאות פוגענית באותה מידה כמו הצהרות שאודיופילים, בהיותם ברובם הדיוטות מהבחינה הטכנית, נוטים לרכוש מוצרים יקרים כי אין להם את היכולת להבדיל בין שיפור אמיתי ללהג פירסומי. יש כאן דה לגיטימיזציה של קהל רחב של חובבי אודיו, שייתכן ואתה לא מסכים לדעותיו וחבל שנכנסת לזה כי לדעתי זו הייתה התבטאות אומללה מצידך.
אני מסכים שיוסי יכל להרחיב על ההתרשמות שלו בנושא אודיו רב ערוצי וקולנוע ביתי
אני מסכים שיוסי יכל להרחיב על ההתרשמות שלו בנושא אודיו רב ערוצי וקולנוע ביתי
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78953
- שם מלא: עפר לאור
חברים
נא לא להפוך את הדיון לאודיופילים מול טכנופילים. שתי המילים אינן מילות גנאי.
נא לא להפוך את הדיון לאודיופילים מול טכנופילים. שתי המילים אינן מילות גנאי.
- חיים
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 4883
- שם מלא: חיים לגו
טל אני מבין מדברייך ששיקול המחיר הוא הוא הקובע ויש לו משקל לא מבוטל,אבל......
ולצערי אני מוכרח להסכים עם חבריי פה
יוסי(חברי הטוב והמוערך)לא ביצע לרסיבר את המוטל עליו ולשמו הוא נולד
שמיעה ברב ערוצי פרוססינג וכ"ו.
שיבנו אותו איך שהם רוצים את מי זה מעניין
רבק איך הוא נשמע
לפי דעתי זה הכי חשוב !
ולצערי אני מוכרח להסכים עם חבריי פה
יוסי(חברי הטוב והמוערך)לא ביצע לרסיבר את המוטל עליו ולשמו הוא נולד
שמיעה ברב ערוצי פרוססינג וכ"ו.
שיבנו אותו איך שהם רוצים את מי זה מעניין
רבק איך הוא נשמע
לפי דעתי זה הכי חשוב !
נפט וסולר לחימום ביתי,ולתעשיה.
חיים-0532253784
חיים-0532253784
- sam22
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
המחיר הוא מה שמביא אותנו לדבר על תמורה לכסף.
אין ספק שלמחיר יש השפעה
אחרת כולנו היינו מחפשים איך להתניע את ה802 כמו של פרנקי.
אין ספק שלמחיר יש השפעה
אחרת כולנו היינו מחפשים איך להתניע את ה802 כמו של פרנקי.
העם דורש..... כל מיני דברים
- sufgi123
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1396
נמחק
נערך לאחרונה על ידי sufgi123 ב 27/05/2011 14:45, נערך פעם 1 בסך הכל.
- HazooM
-
- כתב

- תגובות: 6805
לא "אנין טעם מספיק"? תן לי לנחש, אתה רוצה לקרוא תיאורים על "רוחב הבמה", "הפרדת הכלים", "ההידוק בבסים",ואם יורשה לי לזרוק מילה אחרונה לגבי המבחנים האחרונים שנעשו ע"י יוסי, כל המבחנים מקצועיים ביותר ומאוד טכנים אך סבורני שיוסי מרוב היותו טכני הוא לוקה בחסר שמאוד אופיני להרבה אנשים טכנים בתחום - הוא פשוט לא אנין טעם מספיק בתחום האודיו ומסתפק במועט בכל מה שקשור לאיכות הסאונד....
"מוסיקליות", "רומנטיקה" וכדומה? תאורים כאלו לא עוזרים לאף אחד להבין איך מוצר ישמע אצלם בגלל מאה משתנים
שאי אפשר לשלוט עליהם. נכון, אפשר ורצוי לתאר במילים את החוויה אבל לא צריך להפוך את זה לביקורת יין.