שרשור על כל מה שרציתם לדעת על הסמסונג גלקסי II-S
-
osherov
-
- גורו Android

- תגובות: 15029
firebird,
יש כל כך הרבה מקום על המכשיר הזה ככה שאני בכלל לא מתייחס להיכן הדברים מותקנים. הוא מתקין איפה שהוא רוצה (תלוי באפליקצייה עצמה). אני לא מזיז אפליקציות מהזיכרון הפנימי ל SD כי באמת שאין לי בכך צורך
יש כל כך הרבה מקום על המכשיר הזה ככה שאני בכלל לא מתייחס להיכן הדברים מותקנים. הוא מתקין איפה שהוא רוצה (תלוי באפליקצייה עצמה). אני לא מזיז אפליקציות מהזיכרון הפנימי ל SD כי באמת שאין לי בכך צורך
- tomerhd
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 751
אריה,
לא הייתי כל כל מחובר לפורום בשבועות האחרונים עקב לימודים עבודה וכו',
מכשיר הנקסוס כבר לא בבעלותי - הוא נמכר..
אני מתבלט אם ללכת על הSGS2 ,מי כמוך יכול לעזור לי בהחלטה שכזו
אתה מרוצה? אני זוכר שהבטחת סיקור שיכולל בעיקר מגרעות..אך לא מצאתי אחד כזה(אולי פיספסתי?)
עם יד על הלב - אם היום הוא היה נאבד לך והיית מקבל את כל מה ששילמת, היית קונה אותו שוב? או שיש מכשירים נוספים על הפרק שהיית שוקל בשלב זה?
כן ...אני מחפש את הדרך הקצרה להחליט(אין לי זמן לחפירות כרגע....)
לא הייתי כל כל מחובר לפורום בשבועות האחרונים עקב לימודים עבודה וכו',
מכשיר הנקסוס כבר לא בבעלותי - הוא נמכר..
אני מתבלט אם ללכת על הSGS2 ,מי כמוך יכול לעזור לי בהחלטה שכזו
אתה מרוצה? אני זוכר שהבטחת סיקור שיכולל בעיקר מגרעות..אך לא מצאתי אחד כזה(אולי פיספסתי?)
עם יד על הלב - אם היום הוא היה נאבד לך והיית מקבל את כל מה ששילמת, היית קונה אותו שוב? או שיש מכשירים נוספים על הפרק שהיית שוקל בשלב זה?
כן ...אני מחפש את הדרך הקצרה להחליט(אין לי זמן לחפירות כרגע....)
תומר
-
osherov
-
- גורו Android

tomerhd,
עם יד על הלב, אם המכשיר היה אובד לי, אז גם היום, ללא ספק, הייתי רוכש את אותו המכשיר. ההתלבטות שלי הייתה מול ה-HTC Sensation אבל הסמסונג היה מנצח בסופו של דבר בעיקר בגלל המדיניות הסגורה שיש ל HTC על מכשיר ה Sensation (מה שבעתיד ייתכן וישתנה)
עם יד על הלב, אם המכשיר היה אובד לי, אז גם היום, ללא ספק, הייתי רוכש את אותו המכשיר. ההתלבטות שלי הייתה מול ה-HTC Sensation אבל הסמסונג היה מנצח בסופו של דבר בעיקר בגלל המדיניות הסגורה שיש ל HTC על מכשיר ה Sensation (מה שבעתיד ייתכן וישתנה)
- harari
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
כנ"ל
לא מתחרט על הקניה בכלל.
ממליץ בחום!
לא מתחרט על הקניה בכלל.
ממליץ בחום!
- tomerhd
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 751
ואיך ההרגשה בידיים? לא ציפיתם ליותר?
אותי אישית הדבר היחיד שמעט ביאס בנקסוס זו ההרגשה ביד לעומת האייפונים..הגימור והתחושה בלבד(ופה זה נגמר)
מההתרשמות שלי בגלקסי גם פלסטיק זול...
אותי אישית הדבר היחיד שמעט ביאס בנקסוס זו ההרגשה ביד לעומת האייפונים..הגימור והתחושה בלבד(ופה זה נגמר)
מההתרשמות שלי בגלקסי גם פלסטיק זול...
תומר
- scarbon
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 100
- שם מלא: שלומי קרבון
אכלתי אותה!!!
איזה תסכול
באתר הדואר רשום שהחבילה (SGS2) הגיע ב 5/6 לארץ ועדיין לא קיבלתי אותה.
הייתי בדואר היום לצעוק קצת ואחרי שבדקו במחשב נאמר לי שהחבילה עדיין במכס...
כנראה שאני הולך לשלם מיסים...
באתר הדואר רשום שהחבילה (SGS2) הגיע ב 5/6 לארץ ועדיין לא קיבלתי אותה.
הייתי בדואר היום לצעוק קצת ואחרי שבדקו במחשב נאמר לי שהחבילה עדיין במכס...
כנראה שאני הולך לשלם מיסים...
- dany_my
-
- חבר פעיל

- תגובות: 71
המכשיר שלי הגיע היום 
-
osherov
-
- גורו Android

tomerhd כתב:ואיך ההרגשה בידיים? לא ציפיתם ליותר?
מההתרשמות שלי בגלקסי גם פלסטיק זול......
זה עניין של טעם וריח. המכשיר מצד אחד מאוד דק וקל ולטעמי ולכן זה הופך את המכשיר למאוד נוח לאחיזה ולהכנסה לכיס וזה למרות גודל המסך שלו, מצד שני הקלות והדקות הזאת באה על חשבון גימור יוקרתי "וכבד" יותר. לי אישית זה ממש לא משנה, אבל זה כבר עניין אישי
-
osherov
-
- גורו Android

עושה רושם שיש פה הרבה מאוד אנשים שכבר יש להם או בדרך אליהם מכשיר SGSII. אז לא לשכוח לעדכן את הדגם שלכם בסקר האנדרואיד הגדול:
http://www.hometheater.co.il/vt139941.% ... %A1%D7%A13
http://www.hometheater.co.il/vt139941.% ... %A1%D7%A13
-
osherov
-
- גורו Android

גירסה חדשה לרום ה Litening שמבוססת על ה Firmware החדש מבית סמסונג שגירסתו XWKF1. גירסת רום היא כבר 1.4. הורדת הרום ומידע נוסף מהשרשור הזה:
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1095274
תיקוני העברית אפשר למצוא בשרשור הזה:
http://iandroid.co.il/forum/topic34522-10.html
תוספות בגירסה:
[left]14/06/2011
Now with official XWKF1 Firmware
Modem XXKE7
Added CF-Root 3.8 kernel for XWKF1
Added No increasing ringtone
Changed power saving icon to blue
Changed Data network mode icon[/left]
אין צורך ב Wipe.....אני בדרך לצרוב
אין צורך גם לבצע רוט לפני התקנת הרום למכשיר שלכם (הוא כבר מכיל את זה)
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1095274
תיקוני העברית אפשר למצוא בשרשור הזה:
http://iandroid.co.il/forum/topic34522-10.html
תוספות בגירסה:
[left]14/06/2011
Now with official XWKF1 Firmware
Modem XXKE7
Added CF-Root 3.8 kernel for XWKF1
Added No increasing ringtone
Changed power saving icon to blue
Changed Data network mode icon[/left]
אין צורך ב Wipe.....אני בדרך לצרוב
אין צורך גם לבצע רוט לפני התקנת הרום למכשיר שלכם (הוא כבר מכיל את זה)
- harari
-
- חבר מביא חבר

ניסיתי אותו אתמול - נמאס לי כבר מהכחול הזה! אני צריך למצוא theme אחר.
אני כבר לא מצליח לעמוד בקצב של הרומים האלה, AngeloM הספיק להוציא עוד שלושה רומים, מבוססי KE7, KE8, KF1 (באחרון הוא כלל גם את הקרנל החדש של chainfire - 4.0.0.2) - גם הם לא מצריכים WIPE
Cognition, שהיה ידוע בעסקי הקפטיבייט הוציא רום לSGS2 מבוסס KE7
יצא VillainROM חדש מבוסס KF1
ויש עוד שני רומים ממפתחים פחות מוכרים.
לגבי העברית - בינתיים התיקון של madmack עבד לי בכל הרומים שניסיתי (גם KE8 וגם KF1)
אני כבר לא מצליח לעמוד בקצב של הרומים האלה, AngeloM הספיק להוציא עוד שלושה רומים, מבוססי KE7, KE8, KF1 (באחרון הוא כלל גם את הקרנל החדש של chainfire - 4.0.0.2) - גם הם לא מצריכים WIPE
Cognition, שהיה ידוע בעסקי הקפטיבייט הוציא רום לSGS2 מבוסס KE7
יצא VillainROM חדש מבוסס KF1
ויש עוד שני רומים ממפתחים פחות מוכרים.
לגבי העברית - בינתיים התיקון של madmack עבד לי בכל הרומים שניסיתי (גם KE8 וגם KF1)
-
osherov
-
- גורו Android

harari,
ההבדלים בין הרומים הם כרגע לא כל כך ולכן אני לא חושב שאתה צריך להתקין את כולם
ההבדלים בין הרומים הם כרגע לא כל כך ולכן אני לא חושב שאתה צריך להתקין את כולם
- harari
-
- חבר מביא חבר

אני יודע - ההבדלים מינוריים מאוד.
לא את כולם התקנתי, אבל אני מתעדכן מXDA.
אני כרגע משתמש בlitening ובAngeloM - הם היחידים שלא מצריכים WIPE.
ואיך אני אדע שאין הבדל אם לא אנסה
לא את כולם התקנתי, אבל אני מתעדכן מXDA.
אני כרגע משתמש בlitening ובAngeloM - הם היחידים שלא מצריכים WIPE.
ואיך אני אדע שאין הבדל אם לא אנסה
- ariel1989
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 9
תודה רבה על כל העזרה, אשמח לסיוע לגבי כמה שאלות:
ברשותי מכשיר סמסונג גלקסי S 2, וכרגע לא נגעתי בשום דבר- אני בשלב השיחוק עם המכשיר (-:
קראתי הרבה בפורום הזה ובאחרים, ובכל זאת אשמח להבהרה לגבי כמה נושאים שנשארו בלתי פתורים להבנתי:
1. נניח ואני צורב באמצעות אודין את לייטנינגרום 1.4. זה ממש לא מסובך ולא צריך לעשות רוט לפני. השאלה היא מה קורה אח"כ- בשדרוגים עתידיים של אותו הרום (1.5 וכו') אני צורב באותה צורה או שצריך לחזור קודם לרום המקורי?
2. אותה שאלה, רק לגבי החלפת רומים. אחרי שצרוב לי לייטנינג 1.4, אני רוצה לצרוב מדמק 1.4. פשוט צורבים או שצריך לעשות משהו קודם? (חזרה לסטוק רום, ווייפ, באמת שאין לי מושג, אני רק שואל...).
3. כשרוצים לחזור לרום המקורי, צריך לצרוב אותו עם אודין, או עם התכנה הרשמית של סמסונג? היו שני מדריכים וכל אחד אמר לעשות אחרת. ושוב, אפשר ישר לצרוב או שצריך למחוק משהו קודם?
4. לגבי המחיקות, מה ההבדל בין שחזור הגדרות היצרן שנמצא בהגדרות המכשיר לבין הWIPE בריקברי? ואיזה מהם צריך לעשות, אם בכלל, לפני החלפת רום?
5. בהגדרות המכשיר מופיע גם KE4 וגם KE7, אז איך אני יודע מה הקרנל שלי? ואיזה קרנל מגיע עם המכשיר?
מצטער על החפירה ותודה מראש על כל העזרה, אריאל
קראתי הרבה בפורום הזה ובאחרים, ובכל זאת אשמח להבהרה לגבי כמה נושאים שנשארו בלתי פתורים להבנתי:
1. נניח ואני צורב באמצעות אודין את לייטנינגרום 1.4. זה ממש לא מסובך ולא צריך לעשות רוט לפני. השאלה היא מה קורה אח"כ- בשדרוגים עתידיים של אותו הרום (1.5 וכו') אני צורב באותה צורה או שצריך לחזור קודם לרום המקורי?
2. אותה שאלה, רק לגבי החלפת רומים. אחרי שצרוב לי לייטנינג 1.4, אני רוצה לצרוב מדמק 1.4. פשוט צורבים או שצריך לעשות משהו קודם? (חזרה לסטוק רום, ווייפ, באמת שאין לי מושג, אני רק שואל...).
3. כשרוצים לחזור לרום המקורי, צריך לצרוב אותו עם אודין, או עם התכנה הרשמית של סמסונג? היו שני מדריכים וכל אחד אמר לעשות אחרת. ושוב, אפשר ישר לצרוב או שצריך למחוק משהו קודם?
4. לגבי המחיקות, מה ההבדל בין שחזור הגדרות היצרן שנמצא בהגדרות המכשיר לבין הWIPE בריקברי? ואיזה מהם צריך לעשות, אם בכלל, לפני החלפת רום?
5. בהגדרות המכשיר מופיע גם KE4 וגם KE7, אז איך אני יודע מה הקרנל שלי? ואיזה קרנל מגיע עם המכשיר?
מצטער על החפירה ותודה מראש על כל העזרה, אריאל
- liorreem
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2386
- שם מלא: ליאור ראם
יש לי שאלה כללית - בצריבה של רום חדש, האם כל הווידג'טים, הטפטים וכו' נשארים כפי שהיו או שהכל חוזר לאיזה מצב דיפולטיבי?
-
osherov
-
- גורו Android

ariel1989,
1. בשידורגים עתידים של רומים התהליך הוא זהה לגמרי. דרך אודין (או דרך ה CWM) צורבים את הרום החדש. בדר"כ אם השידרוג הוא לאותו רום בו היית לפני כן (נניח מגירסה 1.1 ל 1.4), אז אין צורך לבצע Wipe וכל המידע שהיה יישמר לך על המכשיר גם אחרי השידרוג. לעיתים יש צורך לבצע Wipe במידה ועוברים לרום אחר. גם אז התהליך הוא פשוט
2. בדיוק אותו הדבר
3. דרך אודין או דרך ה Kies (אני חושב)
4. זהה לגמרי (יש גם Wipe-ים נוספים בריקוברי אבל הם לא רלוונטים לעינינו)
5. תחפש בשדה שנקרא Kernel Version בתפריט ה About
liorreem,
6. במידה ואתה לא עושה Wipe אז לא יימחק לך שום דבר (למעט תיקון העברית), הכל יראה כמעט כפי שהוא נראה מקודם (רשמתי כמעט, כי ייתכן במקרים מסויימים שייצרן הרום התקין כל מיני תוכנות נוספות על הרום שלו, אבל זה לא באמת מורגש)
1. בשידורגים עתידים של רומים התהליך הוא זהה לגמרי. דרך אודין (או דרך ה CWM) צורבים את הרום החדש. בדר"כ אם השידרוג הוא לאותו רום בו היית לפני כן (נניח מגירסה 1.1 ל 1.4), אז אין צורך לבצע Wipe וכל המידע שהיה יישמר לך על המכשיר גם אחרי השידרוג. לעיתים יש צורך לבצע Wipe במידה ועוברים לרום אחר. גם אז התהליך הוא פשוט
2. בדיוק אותו הדבר
3. דרך אודין או דרך ה Kies (אני חושב)
4. זהה לגמרי (יש גם Wipe-ים נוספים בריקוברי אבל הם לא רלוונטים לעינינו)
5. תחפש בשדה שנקרא Kernel Version בתפריט ה About
liorreem,
6. במידה ואתה לא עושה Wipe אז לא יימחק לך שום דבר (למעט תיקון העברית), הכל יראה כמעט כפי שהוא נראה מקודם (רשמתי כמעט, כי ייתכן במקרים מסויימים שייצרן הרום התקין כל מיני תוכנות נוספות על הרום שלו, אבל זה לא באמת מורגש)
- ariel1989
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 9
תודה רבה!!
תשובה מהירה ועניינית. נראה לי שאני מוכן לעשות קצת שינויים. רק עוד שני דברים:
1. את הרום של לייטנינג למשל, אתה ממליץ לצרוב עם אודין או דרך הריקברי (או אולי בכלל רום מנג'ר...)?
2. לחזור לסטוק רום, זה בול כמו לצרוב רום אחר (כמו לייטנינגרום)? כי ראיתי שהקישורים לסטוק רום זה בדרך כלל מוריד הרבה קבצים, ושיש כל מיני גרסאות.
תודה רבה!
1. את הרום של לייטנינג למשל, אתה ממליץ לצרוב עם אודין או דרך הריקברי (או אולי בכלל רום מנג'ר...)?
2. לחזור לסטוק רום, זה בול כמו לצרוב רום אחר (כמו לייטנינגרום)? כי ראיתי שהקישורים לסטוק רום זה בדרך כלל מוריד הרבה קבצים, ושיש כל מיני גרסאות.
תודה רבה!
- harari
-
- חבר מביא חבר

אין חשיבות לאיך שאתה צורב. התוצאה הסופית זהה.
אני אוהב לצרוב דרך אודין כי זה חוסך את ההעברה למכשיר, חוסך גם זמן וגם נפח.
אני אוהב לצרוב דרך אודין כי זה חוסך את ההעברה למכשיר, חוסך גם זמן וגם נפח.
-
osherov
-
- גורו Android

1. גם אני צורב דרך Odin. אגב, אם אין לך רוט ולא התקנת ריקוברי חלופי, אז כמובן שלא תוכל לצרוב רום לא רשמי דרך הריקוברי שזה משאיר לך רק את Odin כאופציה
2. כן, חזרה לסטוק הרשמי זהה לצריבה של רום אחר במערכת. יש פשוט הרבה מאוד גירסאות רשמיות שסמסונג הוציאה למכשיר (KE1/KE2/KE7/KE8/KF1) ולכן אתה צריך לבחור לאיזה גירסה אתה חוזר ואז להוריד את הרום הרלוונטי ולצרוב דרך Odin. זה השרשור הרלוונטי:
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1075278
שימו לב שמעבר לצריבת הרום הרשמי של סמסונג, המדריך מציג גם איך לבצע רוט על הרום הזה, לכן מי שרוצה לחזור לרום נקי רשמי, בלי רוט, אז הוא לא צריך לבצע את החלק שמדבר על רוט במדריך
2. כן, חזרה לסטוק הרשמי זהה לצריבה של רום אחר במערכת. יש פשוט הרבה מאוד גירסאות רשמיות שסמסונג הוציאה למכשיר (KE1/KE2/KE7/KE8/KF1) ולכן אתה צריך לבחור לאיזה גירסה אתה חוזר ואז להוריד את הרום הרלוונטי ולצרוב דרך Odin. זה השרשור הרלוונטי:
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1075278
שימו לב שמעבר לצריבת הרום הרשמי של סמסונג, המדריך מציג גם איך לבצע רוט על הרום הזה, לכן מי שרוצה לחזור לרום נקי רשמי, בלי רוט, אז הוא לא צריך לבצע את החלק שמדבר על רוט במדריך
- theone
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1579
אני שוקל לקנות את ה- SGS2 בקרוב לאחר שה- IPHONE 2G שלי התחיל לעשות בעיות (חלק מהמסך לא מגיב למגע).
בקריאה בפורימים נתקלתי בנושא ה- ROMים. מה ההבדלים העיקריים בין המכישר במצבו המקורי לבין ה- ROMים?
בקריאה בפורימים נתקלתי בנושא ה- ROMים. מה ההבדלים העיקריים בין המכישר במצבו המקורי לבין ה- ROMים?