שוב פרסום סמוי

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78945
שם מלא: עפר לאור

שליחה

אני לא ממציא את הגלגל כאן, אנחנו יודעים שחברות מסחריות משלמות כסף לכל מני משרדי יחסי ציבור, שמעסיקים בתורם טוקסקיסטים בתשלום.
...
כאשר מזהים שזה המצב (ותאמין לי שזה פשוט יותר ממה שאתה חושב) הם מסומנים כעוסקים בתחום והם תחת מגבלה זהה לעובדי היבואן עצמו.

אני יכול להגיד שלפני כמה חודשים זו היתה בעיה קשה, וכיום כמעט ולא קיימת לאחר שהבהרנו את המצב לכל היבואנים שפעלו כך. כל החברות מעודכנות על כך.

אגב, זה לא רק נגמר בזה, יש גם חברות שמתמחות בסקירת אתרים ודווחים בזמן אמת על מותגים בכדי לאפשר להם להגיב בזמן אמת. חברה כזו לפני כמה שבועות הפעילה מנגנון שכמעט הפיל את האתר מרוב העומס שזה הפעיל על השרת. בהתחלה חשבנו שמדובר בהתקפת DOS על השרת, בסוף הובן שמדובר על שרתים של אותה חברה (שלצערי נאלצנו לחסום אותה בכדי לאפשר לשרת "לנשום").

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה

MartinHSabag כתב:כי אם אמינות האתר תיפגע, אפשר יהיה לסגור את האתר ואז איפה הם ייפרסמו (סמוי או לא)?
זו ראיה קצרת טווח מאוד מאוד מטומטמת.
...
מרטין, נראה לך שמעניין אותם אם האתר יהיה קיים או לא יהיה קיים?

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358

שליחה

עפר,
רשמי או פרללי
סמוי או גלוי
כל סוחר מרוויח מקיומו של האתר.
אני חושב שהאתר דחף את עולם הקולנוע הביתי בארץ
ורבים שתו ושותים מהבאר הזו.

גם אם יתהפך עולם הצרכנות והכל יהפוך לפרללי, הם עדיין צריכים קהל ופלטפורמה לפרסום
חבל שהם לא יודעים לכבד את חוקי האתר ומשתמשים בשיטות סוג ז' לשווק עצמם
העם דורש..... כל מיני דברים

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile
תגובות: 17346

שליחה

עופר, מרטין וכל המנהלים.
תמשיכו כך, רוב המשתמשים מגבים אתכם.
המצב לא נעים, איכות הדיונים ירדה בחלק מהשירשורים, הרבה טרולים סמויים ולא סמויים מקלקלים פה את החוויה הנעימה, ואם הדרך היא לחסום אותם ולנעול שירשורים עם כל אי הנעימות, אז So Be It.

וליתר המשתמשים, תעשו שימוש בכפתור הדיווח, אם משהו חשוד לכם, גלש למקומות לא רצויים או כל משהו אחר, בשביל זה יש את הכפתור.

uris
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר
תגובות: 6784
שם מלא: אורי שמאי

שליחה

הלו הלו תרגיעו שם ....מה אני אמור לעשות אם האתר הזה ירד ? להכנס ל walla ?

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4591

שליחה

oferlaor כתב:
MartinHSabag כתב:כי אם אמינות האתר תיפגע, אפשר יהיה לסגור את האתר ואז איפה הם ייפרסמו (סמוי או לא)?
זו ראיה קצרת טווח מאוד מאוד מטומטמת.
...
מרטין, נראה לך שמעניין אותם אם האתר יהיה קיים או לא יהיה קיים?
...
עופר, אתה מפתיע אותי בתגובה - מעניין מאוד אם האתר קיים או לא. הרי אם באמת רכשתי מסך בייבוא אישי והוא סוף הדרך, היבואן יכול לעשות עוד מאמץ ולהביא מסך לבדיקה, אני לא רואה סיבה שיענה בשלילה - טעימות מיוחדות מחו"ל נעשו בעבר על NAS ומגברים מיוחדים ועוד, למה לא על מסכים ? ואז הוא יוכל לקבל את הקרדיט בכיף. אז כן, במצב כזה כדאי מאוד שיהיה אתר בלתי תלוי שמאמינים לו.
אחרת - אותו יבואן לא גדול יצטרך לשפוך כסף על מנת להשיג את תשומת הלב של האנשים שישוטטו באתרים רוויי אינטרסים.
כמו שציינתי מעלה - משלמים מחיר מאוד יקר על להיות "השוטר הרע שהוא טוב" בסיפור הזה, אבל מי שנהנה ממנו זה מי שבאמת צריך אותו.
יש לך מושג מה היה קורה אם הייתי כותב באתר אחר שאני צריך המלצה למדיח כלים ??? הרי פניתי לכאן על מנת לקבל תשובה הגונה מחברים שרכשו, לא מיבואנים - ונעניתי (בהליכי רכישה).
אגב - מעניין לראות (או שלא) איפה הטוקבקים על האתר...

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה

sam22,

זה בכלל לא משנה, כל השיטה הנלוזה הזו של להכנס במשתמשים סמויים (רק היום מחקתי 3 כאלה!) בשביל להתנגח, לדחוף מוצרים או לייצר תנועה כלפי יבואן ספציפי זה שיטה שלא אסכים לה בלי קשר למי זהות היבואן. עשינו את זה כאשר זה קרה עם יבואן רשמי (קרה כבר פעמיים שנחסמו) כשמדובר ברשת או חנות (אחת מהרשתות החשמל הגדולות בישראל חסומות כאן, גם ברמת משתמש וגם מצונזרות בגלל שימוש בפרסום סמוי) וגם כשמדובר ביבואן מקבילי. להם לא מגיע פריבילגיות שרשתות גדולות ויבואנים רשמיים לא מקבלים.

TANDBERG

נו, אנחנו יודעים בדיוק מי עושה מה ואיך. אפשר להעלים עין, אבל בפועל יש שני יבואנים שעושים את כל הבאלגן וכל המודל העסקי שלהם מבוסס על פרסום חינם והמלצות מפה לפה.

תסלח לי אבל אני לא מעוניין לשתף פעולה עם מי שמפעיל שיטות שכאלה. יש מספיק מקומות שישמחו לשתף פעולה איתם, אני לא.

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

עופר - מובן לי לחלוטין, אין לי מה לסלוח, אם זה המחיר שצריך לשלם על יושרה, so be it.
אני מקווה שזו הטלטלה האחרונה בסאגה הזו - הדיונים כאן נהיו מאוד לא נעימים בחלק מהשרשורים, וחבל.
Vocare Ad Regnum

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה

מה שאני מבקש הוא:
1. אם אתם רואים מקרה כזה, אל תסתמכו עלינו המנהלים שנתקן את זה, תדווחו
2. אם יש לכם השפעה על המשתמשים או היבואנים הללו, תפעילו אותה. כמו שאמרתי, יש מספיק מקומות באינטרנט הישראלי שהם יכולים להשתמש בהם חוץ מהאתר הזה. שיעשו את זה במקומות אחרים (כמובן כל עוד להם זה לא מפריע).

roslan
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 166

שליחה

עופר לאור-
אני מקווה שכבר הפנמתם שאינני קשור לייבואן המדובר בקשר עיסקי או מיסחרי,אלא רק נקודתית:ברכישת מסך בודד לשימוש אישי.
תוכל לאמת את הנ"ל ע"י מבט בתא המסרים הפרטי שלי-כ 7 חברי פורום ביקשו הפנייה לייבואן לקבלת פרטים לגבי המסכים החדשים ,ולא שיתפתי פעולה עם אף אחד (הכוונה להפנייה לייבואן) ושמרתי על חוקי האתר(גם באופן סמוי-התא המסרים).

יש משהו שמציק לי מאד בהתנהלות של חבר האתר 9000ES .
החבר הנ"ל,כך מסתבר,מקבל ממכם תמיכה והגנה רצינית,למרות שהבחור עובר על החוקים על ימין ועל שמאל.
הגדיל לעשות הבחור (כך נאמר לי ע"י הייבואן בשיחתי איתו מהיום) וללא שום בושה(!) התקשר לייבואן(כמובן שבעילום שם,אבל התברר שאכן מדובר באיש) וביקש פרטים לצורך רכישת מסך וכו' וכו'.
זאת לאחר שהאיש הזה מתסיס את הפורום וזורע פה רעל על ימין ועל שמאל כנגד הייבואן הנ"ל וגם כנגדי(בהאשמות שווא שאני סוחר).כמות החברים שלא "אוהדים" (בלשון המעטה) את האיש היא רבה(ואין צורך להוסיף)
ואני שואל את עצמי: כך מתנהג אדם פרטי???
השמועות על כך שהאיש עובד בתור מתקין ומכוון מסכים(ע"פ הזמנה) ע"י חנות במרכז הארץ (תמורת שכר פר הזמנה+קבלת %) ובנוסף-קבלת % על מכירות מסכים בחנות הזו-כבר התפרסמו באופן גלוי זה או אחר.
הוא הרי פועל למען אינטרס אישי ועיסקי נטו(!) ומקבל מכם גיבוי רב!
האם אתם מודעים לזה בכלל??? למה אתם מגינים עליו בככפות של משי?
אז מה עם הוא חבר וותיק???
הדבר הזה מפריע לי (ואני בטוח שגם לאחרים) והגיע הזמן לעשות לזה סוף.
אני מבקש את תגובתך וטיפולך.

ושאלה:
אני מקבל היום בערב את המסך שלי.
האם אני רשאי לפרסם תגובה לרכישה הזו?

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה

roslan,

1. האם יש לך סימוכין למשהו מהאשמות שלך?
2. האם דיווחת פעם אחת על הודעה לא תקינה אחת של אותו משתמש?

בכל פעם שמישהו מדבר על היבואנים, משתמשים ב-9000es כדוגמא. אני דווקא רוצה להפוך אותו לדוגמא טובה. אחרי שהוא פעל בזמנו כפי שפעל, הוא הוקפא. לאחר שהתחייב שלא יחזור לסורו, הוא הוחזר לאתר.

מאז ועד היום לא קיבלתי (לפחות אני לא ראיתי) אפילו תלונה אחת על קידום חנות או יבואן. נכון שהוא מתווכח, אבל הויכוחים שלו הם לחלוטין בתחום הסביר והליגיטימי.

האשמות ללא סימוכין הם לא פחות מדיבה. אם יש למישהו הוכחות שמישהו כאן באתר הוא עוסק בתחום (ומתקין זה עוסק בתחום) שאינו מסומן ככזה, שיעבירו לנו אותן. האשמות פומביות ללא שום סימוכין זה לא פחות מלשון הרע וזה לחלוטין לא מקובל עלינו.

לצערי אתה ממשיך ברמזים שלך על פעילות לא אתית בהקשר לתיבת המסרים הפרטיים. אין אנו נכנסים לתיבות הללו.

באמת הגיע הזמן לעשות לזה סוף ולצערי הרב אתה מורחק מכאן. שלום ולהתראות.
נערך לאחרונה על ידי oferlaor ב 01/05/2011 12:13, נערך 2 פעמים בסך הכל.

uris
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר

שליחה

האאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

uris כתב:האאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
...
אתה באמת מופתע או ציני ?
זו הודעה שיפה היה אם הייתה נשלחת בפרטי, גם הייתה מקבלת מענה מכובד.
חברים - שבוע חדש, ימים עצובים בפתח, בואו נשמור על הרמה שהייתה - כולנו נרוויח מזה. (f)

uris
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר

שליחה

"זו הודעה שיפה היה אם הייתה נשלחת בפרטי, גם הייתה מקבלת מענה מכובד."
...
חחחח ...זו לא הודעה המיועדת למישהו מסויים , ובודאי שבכבוד לכולם.

האאאאא יכול להתפרש בצורות רבות ....תלויות נימה , טון , הקשר ...אכן קשה להעביר זאת בפורום .
במקרה הזה זו פשוט היתה אנחה גדולה עצובה במקצת , כועסת , מיאוס וכו' .....שיגמר כבר...

דודיפלצת
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2183

שליחה

nir11 כתב:אני לא חושב שיש לכם משהו נגד תחרות. בפועל אני חושה שהתוצאה של כל ההקפאות האלה יכולה להיות בעייתית.
לא הבנתי את ההערה האחרונה שלך. אם אינטרסנט מקדם מכירות כאן באתר, איך זה פוגע באינטרס שלו? אני לא חושב שלאינטקסנט אכפת מהאוביקטיביות של האתר. אכפת לו רק למכור יותר.
...
זה פוגע באינטרס שלו כי אני למשל תופס ממנו סוחר מאכער שרק מנסה לדחוף מוצרים ולא נתפס בעיני כמקצועי.
חנות עושה עלי רושם במקצועיות, לא בנפנופי ידיים וצעקות על מחירים נמוכים.
תוקם לאלתר קטגורית אודיו חד-ערוצי!

mikelt
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 132

שליחה

לאור ושות'
אני קורא מהצד וממש בא לי להקיא מההתנהלות הדיקטטורית שלכם וסתימת הפיות הזו.
תראו איך הפורום הזה נראה.
בושה!

uris
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר

שליחה

יש לי הרגשה חזקה לעוד "קו" בקרוב....

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile
תגובות: 17346

שליחה

mikelt כתב:לאור ושות'
בושה!
...
אז תראה איזו דרך דמוקרטית אני מציע לך.
אתה יכול להישאר פה או לא, ראית מה זה דמוקרטיה במיטבה?

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

mikelt כתב:לאור ושות'
בושה!
...
אתה צודק, משתמש שהתחיל במרץ 2011 יכול להעביר ביקורת. אני משער שקראת את כל השרשורים הנוגעים לנושא ועקבת אחרי החברים.
זו התנהלות סתימת הפיות שמאפשרת לך לקבל חוות דעת הוגנת ואובייקטיבית מאנשים כמוני וכמוך, אם אתה רוצה להיות רווי בפרסום סמוי אתה מוזמן למספיק פורומים שלא חוסמים זאת.
כך ככל הנראה מתנהל פורום עם תרבות דיונים שמתעקש על יושרה - כן, יש סתימת פיות, כן, יש הרחקת משתמשים. אבל יש תרבות. גם שרשורים מיותרים נמחקים ושטויות נמחקות, למה ? כי מי שרוצה להיות מקצועי לא מתעסק בשטויות. אני בספק אם בפורומים מכובדים בחו"ל יתנו במה לכל כך הרבה שטויות, אני בטוח שגם לא יסבירו על פעולותיהם.

blknom1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1322

שליחה

חברים,
כמו שרשמו רבים וטובים לפני, ימים עצובים באים עלינו. אולי ראוי שאת ההתנגחויות המטופשות הללו נשאיר לימים יפים יותר ( ואולי עדיף שהשרשור הזה ינעל, המסר הובהר ומי שלא הבין אותו יכול להשתמש בזכותו הדמוקרטית ולעזוב כלעומת שבא. חבריי הפורום יסתדרו טוב מאוד גם כך).

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”