יש לי גם הרבה הערכה לדנון, אךmasterfit כתב:תודה רבה על הסקירה המצוינת.
קראתי בהנאה רבה במהלך החופשה שלי.
אשמח לדעת אם ניתן להעמיד זה מול זה את ה- 3067 אל מול הדנון 4311, שאותו ניתן להשיג במחיר מופקע עד מאוד של כ- 11,000 ש"ח בארץ (עדיין הרבה פחות מהסכום הרשמי)?
אם הימאהה עולה על הדנון ביכולות - הרי שהבחירה קלה. גם זול יותר וגם מוצדק לאור ההתנהלות של היבואן של דנון, שלא עושה כל מאמץ להוריד במחיר (היתה לי התכתבות ושיחות עם הנציגים שלו. קיבלתי מכלול של תירוצים והסברים שבהחלט לא הניחו את דעתי).
עד היום חששתי מאיך שהמגברים של ימאהה נשמעים מבחינת האודיו "העצור" והלא נפתח שלו, כפי שהגדירו אותו מבקריו - "מכשיר שלא דוחף" (גם היתה לי התנסות בעבר הרחוק עם הצליל שלו, שמאוד לא אהבתי). לאור הביקורת המצויינת של יוסי, החשש הזה על מתפוגג, ולכן הבחירה בין השניים, על פניו, ברורה, לא?
חג שמח....
ושמעתי רק אצל חבר את הדנון 4310. העניין הוא שהוא היה משודך ל- POWER אדיר של ADCOM, על מנת לדחוף מגנפאן.
ההערכה שלי מבלי שבדקתי את הדנון שככל הנראה הבדלי הסאונד ברסיברים בליגה הזו קשים להבחנה.
מאוד מסוכן לבצע השוואה בחנויות. אם יש מערכת כבלים ומיתוג בשביל להעביר מידית, לא תמיד המערכות הללו אופטימאליות. בכל צורה אחרת צריך להסתמך על זיכרון, ואז פעמים רבות השני תמיד יותר טוב.
וכמובן לא כל המוכרים נקיים מאינטרסים.
לאחר סקירה עתידית על LX83, לוקח פסק זמן, לכן על תצפה ממני להכרעה בשאלתך.