כל חלקה טובה אתם משחיתים!
Game Of Thrones
- ran_carney
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1919
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 57 פעמים
גם אחלה פרק, אבל פחות טוב מהפרק הקודם.
רק עכשיו שמתי לב שהפרק האחרון נוחת על שיא שבוע המבחנים שלי. כל ****
לא מוותר על הפרק!
רק עכשיו שמתי לב שהפרק האחרון נוחת על שיא שבוע המבחנים שלי. כל ****
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
מה, אף אחד עוד לא ראה את פרק 9?
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73409
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 649 פעמים
- קיבל תודות: 3170 פעמים
- ran_carney
-
- חבר ותיק

איפה מוצאים 1080i? אני צופה כל הזמן ב-720p 
Re: אז מי שלא קרא את הספרים הרוויח !
אין לך מושג כמה אתה טועה. הספרים הרבה יותר מוצלחים.ORAGPU כתב:אז מי שלא קרא את הספרים ( כמוני ) הרוויח !
הכול בא בהפתעה![]()
באסה , עכשיו המתנה של שבוע עד לפרק 9 ....
תוקם לאלתר קטגורית אודיו חד-ערוצי!
דודיפלצת,
זה ביצה ותרנגולת.
מי שלא קרא את הספרים-הסדרה תהיה מדהימה בשבילו והוא לא ירצה להרוס לעצמו עם הספרים.
מי שקרא את הספרים-הסדרה תהיה צפויה ותמיד מושוות למה שהוא כבר מכיר.
אני לא קראתי את הספרים ואני יכול להגיד שהסדרה הזאת בדרך להיות ב-TOP 3 שלי בכל הזמנים. לא פחות ממדהים ואני כבר מתחיל להנות מזה אפילו יותר מסרט טוב.
זה ביצה ותרנגולת.
מי שלא קרא את הספרים-הסדרה תהיה מדהימה בשבילו והוא לא ירצה להרוס לעצמו עם הספרים.
אני לא קראתי את הספרים ואני יכול להגיד שהסדרה הזאת בדרך להיות ב-TOP 3 שלי בכל הזמנים. לא פחות ממדהים ואני כבר מתחיל להנות מזה אפילו יותר מסרט טוב.
הסדרה עשויה מדהים, אבל חסרים כל כך הרבה פרטים בעלילה לדעתי.sunny_jim כתב:דודיפלצת,
זה ביצה ותרנגולת.
אני לא קראתי את הספרים ואני יכול להגיד שהסדרה הזאת בדרך להיות ב-TOP 3 שלי בכל הזמנים. לא פחות ממדהים ואני כבר מתחיל להנות מזה אפילו יותר מסרט טוב....
נכון שאת כל ה"הפתעות" שלי כבר עברתי, אבל לדעתי אם תקרא את הספרים - לא תתחרט.
תוקם לאלתר קטגורית אודיו חד-ערוצי!
דודיפלצת,
אין ספק ואני חושב שבעוד 7-8 שנים כשתסתיים הסדרה אני ארגיש שאני חייב למלא את החסר
אני כל כך מבסוט מהסדרה שאני לא רוצה ששום דבר אחר "יהרוס" לי, גם אם זה יכול להיות יותר טוב. אני מעדיף לחיות בבועה הזאת, החיים כאן טובים
אין ספק ואני חושב שבעוד 7-8 שנים כשתסתיים הסדרה אני ארגיש שאני חייב למלא את החסר
אני כל כך מבסוט מהסדרה שאני לא רוצה ששום דבר אחר "יהרוס" לי, גם אם זה יכול להיות יותר טוב. אני מעדיף לחיות בבועה הזאת, החיים כאן טובים
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35103
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
1080i זה תקן סטנדרטי לשידורי טלויזיה.truejoker כתב:אני רוצה להבין משהו , אתה באמת רואה תוכניות טלוויזיה ב1080? הפרקים היחידים שיצא לי לראות , יוצאים קרוב ל 4-6GB לפרקguyezra כתב:מחכים ל-1080i...Malcontent כתב:מה, אף אחד עוד לא ראה את פרק 9?.........
הפרקים האלה קצת פחות מ-6.5GB
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
*ספוילר* הם כמעט שלא דילגו על כלום. בקרב שבו טיריון משתתף הוא מספיק להילחם בשניים-שלושה אנשים ואז הקרב ממשיך הלאה. את הקרב של רוב לא הראו גם בספר - בדיוק כמו בספר, קייטלין מחכה לרוב שיחזור מהקרב.sbwolf כתב:וואו זה היה חתיכת הספק מטורף, הם כבר הגיעו עד עמוד 673 בספר.
*ספוילר* רק חבל שהם דילגו על הקרבות, ציפיתי שיראו אותם לפחות קצת....
- ran_carney
-
- חבר ותיק