ממה שאני ראיתי היום . איכות השידור בערוצי HD די בינוניים ומטה . אין ספק שהוספת עוד מספר ערוצי HD פוגעת באיכות השידורים .לטעמי זה כבר נוטה לאיכות שידור +SD וזה די מאכזב .
1. השאלה מה מתכוונים לעשות ביס כדי לשפר את איכות השידור .
9000es כתב:ממה שאני ראיתי היום . איכות השידור בערוצי HD די בינוניים ומטה . אין ספק שהוספת עוד מספר ערוצי HD פוגעת באיכות השידורים .לטעמי זה כבר נוטה לאיכות שידור +SD וזה די מאכזב .
2. מה אנחנו הלקוחות מתכוונים לעשות ?
יום טוב לכולם .
...
2. לא יודע מה עם השאר, אבל כנראה שאני אפילו ישלם 60 שקל אקסטרא כל חודש.
חברים היי
לא צריך לאכול את הלב על איכות השידורים של HD , אני יודע ששילמנו עוד 60 ש"ח על הMAX , לא יעזור לכם כלום לפי דעתי, YES לא יתנו לכם איכויות כמו שאנו מורדים קבציי MKV איכותיים , אני נהנה מסרטים שאני מוריד , יש הבדל משמעותי בעומק הצבעים והחדות שאני רואה דרך הסטרימר מערוציי הHD של YES, גם אני מאוכזב מזה מאוד, אבל מה אני יעשה , יתלונן על זה בפורום כל היום? YES לא סופרת אותנו כי אנו במיעוט , אני בטוח שרוב הצרכנים של YES מרוצים מYES , בנתיים נהנה ממה שיש
9000es כתב:ממה שאני ראיתי היום . איכות השידור בערוצי HD די בינוניים ומטה . אין ספק שהוספת עוד מספר ערוצי HD פוגעת באיכות השידורים .לטעמי זה כבר נוטה לאיכות שידור +SD וזה די מאכזב .
2. מה אנחנו הלקוחות מתכוונים לעשות ?
יום טוב לכולם .
...
2. לא יודע מה עם השאר, אבל כנראה שאני אפילו ישלם 60 שקל אקסטרא כל חודש.
...
השרשור עשה לך חשק להנות מהדרק הזה ולשלם על זה עוד כסף
אותי משגע שהם קוראים לזה HD (מותאם או לא - ממש לא אכפת)
כל מי שראה סרט MKV (אפילו "רק" 720) יודע מה זו איכות HD... כנ"ל לגבי השידורים של NG והערוץ הראשון HD. מה ש YES משדרים ברוב המקרים זה SD משופר (קצת)
זה ממש עלבון לאינטלגנציה של הצופים לקרוא לזה HD - אני מעדיף פחות ערוצי HD אבל באיכות יותר טובה.
התפאלתי מהאיכות מכיוון שאני צופה ב- Yes SciFi רוב הזמן.
שמתי לב שבשאר הערוצים מספר גדול של תוכניות HD נראות כמו SD שאני מדי פעם מוריד לילדים.
ואני לא מדבר על HD מתואם!
אני ראיתי אתמול סמולוויל ועקרות בית נואשות 5 (סיום העונה). שתי התוכניות נראו טוב מאשר תוכניות אחרות בימים האחרונים. סמולוויל במיוחד הייתה מאוד נקייה ומפורטת. יכול להיות שהביטרייט היה גבוה יותר מאשר לפני כמה ימים.
היי
זה לא עובד כך ,פעם טוב ופעם לא טוב, אנחנו משלמים כל חודש 60 ש"ח קבוע ואנו מצפים לאיכות HD באופן סדיר כל החודש, אם זה כך אז גם התשלום היה בהתאם לא? כמו שאמרתי כל הזמן, עדיף 2 ערוצים של HD בלבד שישדרו בו קבוע טוב HD , מאשר 20 ערוצים של יעני HD , או שYES אם הם באמת חברה אמינה שיורידו את מחיר עלות הHD לפחות מ60 ש"ח, בנתיים חבל על כל התלונות שלכם, הפורום הזה לא עובר לכלל התושבים , אין מודעות חזקה שבאמת הציבור ידע את האמת לגביי שידוריי הHD של YES.
rony1234 כתב:היי
זה לא עובד כך ,פעם טוב ופעם לא טוב, אנחנו משלמים כל חודש 60 ש"ח קבוע ואנו מצפים לאיכות HD באופן סדיר כל החודש, אם זה כך אז גם התשלום היה בהתאם לא? כמו שאמרתי כל הזמן, עדיף 2 ערוצים של HD בלבד שישדרו בו קבוע טוב HD , מאשר 20 ערוצים של יעני HD , או שYES אם הם באמת חברה אמינה שיורידו את מחיר עלות הHD לפחות מ60 ש"ח, בנתיים חבל על כל התלונות שלכם, הפורום הזה לא עובר לכלל התושבים , אין מודעות חזקה שבאמת הציבור ידע את האמת לגביי שידוריי הHD של YES.