The Killing - סדרת מתח חדשה ברשת AMC

המלצה על סרטים ותוכניות טלויזיה, פורמטים, חוויות ועוד.
scsa
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 1428

שליחה

amir073 כתב:זו פשוט סדרה מושלמת.
המשחק. התסריט. הבימוי. הצילום.
אין הרבה סדרות שאני נהנה מהן כמו מהסדרה הזו. מועמדת לטופ 10 של כל הזמנים מבחינתי.
...
באמת סדרה מדהימה ביותר!
כמו שאמרת בימוי, צילום, משחק..... היום סרטים לא מגיעים לרמה כזו

taoyossi
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5224
שם מלא: יוסי ביטון

שליחה

מדהים פרק 10, איזה משחק משובח של האסיר כל התהליך שהוא עבר עד לרגע שהוא מפרפר על הגרדום,
לדעתי יש סיבה שלא נשברה לו המפרקת .... אני עוד מחכה שהטלפון יצלצל :(

sheva23
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1813

שליחה

MOTHER FFUCKING SHIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIT איזה פינאלה לעונה. 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O
נחכה קצת עם התגובות עד מחר, כדי לא להרוס בטעות.
חסר להם שלא תהיה עונה רביעית ליצירת המופת הזאת
אתר הרישמי "אוהדי מילאן בישראל". http://www.acmfdd.com/
http://www.milanclubisrael.com/
מי שטס לאיטליה ויבקר בסן סירו, מוזמן לדבר איתי בנוגע לכרטיסים.

taoyossi
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

מה פינאלה ? שווו פינאלה ?

מה שיחררו את שני פרקי הסיום !?

לא לגלות כלום בבקשה (ספויילרים)

ride
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום מקרנים
אחראי תחום מקרנים
תגובות: 6607
שם מלא: יניב דיין

שליחה

יוסי, שודרו 2 פרקים בארה"ב לפני יומיים. מקווה לראות אותם היום.

taoyossi
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

אראה הערב

מעניין אם מה שחשבתי יקרה (הטלפון יצלצל)

muataz
טרול
טרול
תגובות: 953
שם מלא: muataz

שליחה

סיום חלש ביותר.

April
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 341

שליחה

:ספויילר::ספויילר::ספויילר::ספויילר:

* טוב, היה מעט מאכזב, פשוט בגלל שלא היתה הפתעה. היה חסר איזה טוויסט אחרון, משהו קצת פחות בנאלי.
* קשה להבין למה התסריטאים בחרו דווקא בסקינר להיות הרוצח, זו הבחירה הראשונה שעולה לראש כשחושבים על "הפתעה" ודווקא בגלל זה היא לא ממש מפתיעה.
* לא ברור למה נזכרו ביחסים בין לינדן לסקינר בפרק האחרון. טוב, זה כן ברור. ברור מדי.
* מעבר לסיפור הרצח, שהיה מעט בנאלי, ההצלחה הגדולה של העונה הזו היתה לדעתי סיפורי הצד, סיוארד ועונש המוות וילדי הרחוב. שם הסיפור היה מורכב, המשחק היה מצוין, וגם הסיום שלהם היה טוב.

muataz
טרול
טרול
תגובות: 953
שם מלא: muataz

שליחה

בעיני היה סיום עלוב ביותר. ארבע שנים סקינר לא התעניין בילד, אבל הוא החליט לחטוף אותו בדיוק באותה דקה שנפל ללינדן האסימון...שלא לדבר על ההסבר הכושל של למה הוא פתאום נהיה רוצח פסיכופט. הרג אחת במקרה, נראה לו מגניב אז הוא רצח עוד 50. מאוד משכנע.
הוא גם אומר שיש עוד מלא שלא יודעים עליהם, ועכשיו גם לא ידעו כי לינדן החליטה לסגור עניין.
צפי אבל לא משכנע. הסידרה הדנית מוצלחת בהרבה.

clubnet
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5246
שם מלא: clubnet

סיכום שלי לעונה ה-3

שליחה

:ספויילר:

איך שראיתי את העונה משהו הרגיש לי חסר. לא היה מתח באף פרק כל הפרקים נראו כחלשים ואנמים.
כל הרציחות של הילדות נראו כסתם..ולא ממש מושכים ומותחים.
כל העונה סובבו אותנו הצופים סחור סחור, כל מיני דמויות שסתם זרקו באויר האשמות מופרחות..וכ'ו..
כל הדרמה של ריי סיוארד בכלא היתה גם מיותרת..!

כעת לפרק הסיום:
הכותבים פתאום זורקים לנו איזה שעיר לעזאזל "סקינר".. הולי שיט מאיפה הקריצו אותו פתאום?! :?
סקינר נפתח אל הבלשית לינדן, ומספר לה על כל מה שהוא ביצע בילדות..
סליחה אבל סיום עונה מעפנה בצורה לא נורמלית!
אכזבה מקווה שלא יהיה עוד עונה..
אפשר היה לסיים את הסידרה עוד במקרה (הפרשה) עם רוזי.

ירקרק
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1251

שליחה

שתי העונות הראשונות היו אגדיות,לא פחות מזה.העונה השלישית פשוט איכזבה בגדול...אקווה שבעונה הרביעית (תהיה בכלל?) הם יחזרו לעצמם כפי שהיו בשתי העונות הראשונות.

sheva23
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1813

Re: סיכום שלי לעונה ה-3

שליחה

clubnet כתב::ספויילר:

איך שראיתי את העונה משהו הרגיש לי חסר. לא היה מתח באף פרק כל הפרקים נראו כחלשים ואנמים.
כל הרציחות של הילדות נראו כסתם..ולא ממש מושכים ומותחים.
כל העונה סובבו אותנו הצופים סחור סחור, כל מיני דמויות שסתם זרקו באויר האשמות מופרחות..וכ'ו..
כל הדרמה של ריי סיוארד בכלא היתה גם מיותרת..!

כעת לפרק הסיום:
הכותבים פתאום זורקים לנו איזה שעיר לעזאזל "סקינר".. הולי שיט מאיפה הקריצו אותו פתאום?! :?
סקינר נפתח אל הבלשית לינדן, ומספר לה על כל מה שהוא ביצע בילדות..
סליחה אבל סיום עונה מעפנה בצורה לא נורמלית!
אכזבה מקווה שלא יהיה עוד עונה..
אפשר היה לסיים את הסידרה עוד במקרה (הפרשה) עם רוזי.
...

© http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... &p=1925702
מסכים שמשכו זמן עם סיפור צד שלא היה העיפרון הכי חד בחבילה, אבל גם בעונות הראשונות התמקדו לא מעט בחיי המשפחה של רוז, ביחסים שלה עם ההורים כשבסוף הקשר בין זה לרוצח היה יחסית רופף.

הסדרה הזו מציאותית, לא תמיד יש היגיון בריא למעשים של הרוצחים, בטח לא של פסיכופטים שלא צריכים סיבה כדי לרצוח. יש להם דחף פנימי אז רוצחים, זו מחלה שלא ניתנת לריפוי.

הסדרה הדנית מוצלחת - אני מודה שלא ראיתי? אבל אין סיכוי בחיים שאתחבר לשחקנים דניים כמו שאני מתחבר לדיאלוגים של הולדן, את הדיבור של בולט , הכימיה בין הולדן ללינדן , הקצב האיטי והמצמרר. אי אפשר להגיד שלא היה מתח בין הפרקים, ורצח ילדות זה לא משהו שאופייני יותר מדי לסדרות.
הרוצח הסדרתי הזה היה חלק מלינדן ואפילו בעונות 1-2 נדמה לי שהיו איזכורים לגביו, אבל בסוף זה לא התאים לפרופיל. לינדן היתה אחריו כבר 4 שנים וזה מה שהפך אותה לאובססיבית לגביו . היא ראתה את עצמה כקורבן שלו בגלל הילדות הקשה שלה.

לגבי סקינר - עוד מתחילת העונה הבהירו לנו שסקינר היה המאהב של לינדן בעבר, ואישתו הסכימה לקבל אותו חזרה בתנאי שלא יהיה איתה בקשר.
התוכנית שלו היתה להפליל את סטיוארט והעבריין מין השני, שלקראת סוף העונה נחשפה ע"י לינדן והולדן. הכל הגיוני.
סקינר באמת אהב את לינדן, לקראת סיום העונה אישתו העיפה אותו מהבית והוא הסביר ללינדן ברכב שהיא זו שיכלה לגרום לו להשתנות.
לגבי הילד- מדוע נזכר בו בסיום? הוא הסביר באופן ברור שהוא לא פוגע בילדים קטנים (שהם לא זונות), ואחרי שהוא הבין שלינדן והולדן לא קנו את הסיפור של סטיוארט וג'ו מילס, הוא הלך על הילד ובאמצע המעשה התחרט ועזב אותו לנפשו.

למה לינדן בחרה לסוע איתו ? בהתחלה היא באמת חשבה שיכולה להציל את הילד, ואז תוך כדי נסיעה איתו זה היכה בה.
היא התפרקה לנוכח העובדה שנמשכה לאדם חולני. וזה גרם לה להוריד את הנשק, אולי אפילו כאקט אובדני.
היה משפט אחד מצמרר ביותר שהוא אמר, "אני לא אשכח את המבט של הילדות האלה , אחרי שהן עברו את ההתעללות החייתית ומבינות שאין להן סיכוי, זה משהו שאי אפשר לתאר". משפט שכל כך אופייני לסדרה המצמררת הזו.
סקינר מאוד אהב את לינדן, וגם הוא כנראה החליט להתאבד במקום לנסות לפגוע בה.
לכן הוא שיקר לה בסוף מה שגרם ללינדן לירות בו, כלומר רצה שהיא תפגע בו.

אין חורים בעלילה, אבל גם לי הפריע קצת שלא זרקו בכלל רמזים על סקינר, חוץ מזה שהוא דמות קריפית שמתחילת העונה אמרתי לעצמי איך לינדן מסוגלת להמשך אליו בכלל (מבלי שחשדתי שהוא הרוצח)

אני בהמשך אביא פה קישור לביקורות על הפינאלה של העונה, שגם זכו לדעות חלוקות

April
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 341

שליחה

היופי בסדרות מהסוג הזה הוא שהסיום בד"כ נותן נקודת מבט שונה על העלילה. פתאום דברים שהיו נראים זניחים הופכים למשמעותיים, קטעי עלילה שונים מקבלים צורה של סיפור שלם. וכמובן אתה אמור לשאול את עצמך - איך לא ראיתי את זה קודם?
זה לא קיים בעונה הזו, התחושה היא שלא נתנו מספיק סיכוי לנחש מי הרוצח והוא נשלף בפרק האחרון. זה גורם לך להרגיש מרומה.

ועדיין, זה אחת הסדרות הטובות של השנים האחרונות. לא בגלל סיפור הרצח, יש עלילות טובות יותר, אלא בגלל היכולת להציג מציאות מורכבת בלי למרוח יותר מדי את הצופה. אין אף סדרה שמצליחה להתמודד טוב עם הטרייד-אוף שבין עלילה מותחת בקצב גבוה לעלילה מורכבת, והסדרה הזו עושה את זה.

clubnet
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5246
שם מלא: clubnet

שליחה

April כתב: זה לא קיים בעונה הזו, התחושה היא שלא נתנו מספיק סיכוי לנחש מי הרוצח והוא נשלף בפרק האחרון. זה גורם לך להרגיש מרומה.
...
חושב בדיוק כמוך!
העונה ה-3 הרגישה לא מותחת ולא סיפקה תסחורה כפי שצריך..!
גם הגילוי הפתאומי הזה שסקינר שהוא הרוצח היה רע..
היוצרים (הכותבים) הלבישו עליו את התיק סתם ככה פתאום מיותר לפי דעתי!

uris
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר
תגובות: 6784
שם מלא: אורי שמאי

שליחה

עונה 3 היתה טובה מאוד , סיום חר*

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78952
שם מלא: עפר לאור

שליחה

סיום מעצבן. מה שהפריע לי בעיקר זה מה שלינדן עשתה.

taoyossi
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

מה אפשר היה לצפות ממנה לעשות ?

uris
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר
תגובות: 6784
שם מלא: אורי שמאי

שליחה

הבעיה היא לא עם מה שהיא עשתה,
זה ממש לא מה שהרס , עצם הענין שמפקד המשטרה הוא הרוצח , ככה פתאום , זו שטות גמורה

taoyossi
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

ספין מיותר ללא ספק.
מניע טפשי

amir073 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד