7 שנות מאסר לנשיא מדינת ישראל
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
חזק, שמתי כבר ב FB אצלי
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- Eff
- חבר ותיק

- תגובות: 1246
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 26 פעמים
מישהו עצר לחשוב שאולי הוא זכאי? בטוח שלא , מפני שאזרחי מדינת ישראל שפטו והרשיעו אותו כבר מזמן , וזאת למרות שהמשפט היה בדלתיים סגגורות , אנחנו האשמנו אותו מזמן מבלי שחקרנו או שמענו ממקור ראשון ,העיתונאים במקרה הזה היו ה"שופטים" . לכן ברור שהוא יצא אשם במשפט , הרי לאיזה שופט יהיה אומץ להוציא אותו זכאי אחרי שכבר הוא נחשב נאשם .. מן הסתםם אם הוא היה יוצא זכאי המדינה הייתה מתהפכת ורומסת את בתי המשפט והחוק בארץ , ואמרו את זה רבים כבר לפני . לדעתי יש מצב שהוא באמת לא אשם . קראתי בריפרוף על איזה שיחה שהייתה לו עם א' או ע' שדיבה על 200 אלף דולר כדי לסגור עיניינים והנשיא סרב , אם הבנתי נכון הוא גם סרב לעיסקת טיעון - יש הרבה כאלו שסרבו לעיסקות טיעון כי האמינו שהצדק יצא לאור ונאדה - הם ישבו עד תום או עד שמצאו במקרה את האשם האמיתי .
יכול מאוד להיות שההתנהגות שלו הייתה לא הולמת (יחסי עובד מעביד) והוא ניצל זאת לרעה אבל מפה ועד אונס המרחק הוא גדול .
קיצר - כך או כך הסוף היה ידוע מראש (ההרשעה) ואני מקווה שאנחנו לא שולחים לכלא אדם חף מפשע .
לי זה הריח רע מההתחלה ,ואני מקווה שבעירעור - יתערערו העובדות ..
יכול מאוד להיות שההתנהגות שלו הייתה לא הולמת (יחסי עובד מעביד) והוא ניצל זאת לרעה אבל מפה ועד אונס המרחק הוא גדול .
קיצר - כך או כך הסוף היה ידוע מראש (ההרשעה) ואני מקווה שאנחנו לא שולחים לכלא אדם חף מפשע .
לי זה הריח רע מההתחלה ,ואני מקווה שבעירעור - יתערערו העובדות ..
GO VEGAN
כן, אני, ולאחר שקראתי את מה שאמר בית המשפט, הגעתי למסקנה שזה מאוד לא סביר.Eff כתב:מישהו עצר לחשוב שאולי הוא זכאי?...
על כל אדם שהורשע, אפשר לשאול את אותה שאלה, ויש באמת מקרים שזכאים מורשעים. אני חושב אבל שהם מאוד מעטים.
דווקא זה לא נראה לי אחד המקרים שיש ספק מיוחד.
משה
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7662
- נתן תודות: 489 פעמים
- קיבל תודות: 888 פעמים
השאלה היא למה כמה בחורות עם אמצעים מוגבלים יבזבזו שנים מחייהן במשפט מול אדם בעל כח, משפט שעולה להן כסף וזמן, שעות על גבי שעות שעברו בנתינת מידע לחוקרים, מתן עדות בבתי משפט, ועברו הכפשות כל הזמן הזה , כל זה ללא שום תמורה, מול אדם חזק שיכל לגייס את עורכי הדין הטובים ביותר על חשבון הציבור ?
זה שקצב הלך עד הסוף זה בגלל 2 דברים: היה לו זמן וכסף, והוא היה בטוח שהוא ינצח.
זה שקצב הלך עד הסוף זה בגלל 2 דברים: היה לו זמן וכסף, והוא היה בטוח שהוא ינצח.
לדעתי, קצב גם פשוט לא הבין שמה שהוא עשה זה אונס.
לא חוסר הבנה אינטלקטואלית, הוא לא בן אדם טיפש, אלא שכרון כוח שהוא היה רגיל אליו במשך שנים ארוכות.
שים לב, שזה הרבה יותר פשוט. בית המשפט צריך להשתכנע על ידי התביעה מעבר לספק סביר על סמך העדויות וזה מה שקרה.
העיניין עם "למה הבחורות התלוננו וכו." נכון, אבל אין בכלל צורך בו כדי לגבש דיעה.
לא חוסר הבנה אינטלקטואלית, הוא לא בן אדם טיפש, אלא שכרון כוח שהוא היה רגיל אליו במשך שנים ארוכות.
שים לב, שזה הרבה יותר פשוט. בית המשפט צריך להשתכנע על ידי התביעה מעבר לספק סביר על סמך העדויות וזה מה שקרה.
העיניין עם "למה הבחורות התלוננו וכו." נכון, אבל אין בכלל צורך בו כדי לגבש דיעה.
משה
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
אני הייתי מחלק את הרצאת הנשיא ל-2 חלקים:
1. "נשיא ותראי" (כמו במודעה).
2. ואם 1 לא מצליח - "תירגעי, את תיהני".
1. "נשיא ותראי" (כמו במודעה).
2. ואם 1 לא מצליח - "תירגעי, את תיהני".
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- Catskinner
- חבר במועדון HT

pixies, אני לא יודע מי עיצב את המודעה אבל יש דבר אחד בטוח והוא שאני להרצאה של קצב לא נכנס. מה זה לא נכנס...אפילו לא מגיע לאותה עיר שבה היא נערכת. הפסיכי הזה עשה פעמיים תרגיל של מסיבת עיתונאים שבה הוא הושיב את כולם, נעל את הדלת ונאם 5 שעות ברצף בלי לתת לאף אחד לשאול שאלות.
במסיבת העיתונאים השניה שלו הייתי חייב לצאת ללאנשהוא. שמתי את המקס שיקליט כי בתמימותי האמנתי שיהיו שם גילויים מרעישים. כשחזרתי ניסיתי לעלות את ההקלטה ולהפתעתי אני רואה הודעה "ההקלטה נכשלה". לא הבנתי למה כי כשהדלקתי את הטלביזיה אני רואה עדיין את קצב מדבר אז איך יכול להיות שההקלטה נכשלה אם אני צופה בה באותו רגע?
לקח לי קצת זמן להבין שמה שאני צופה זו לא הקלטה אלא שידור חי של קצב הטוחן את העיתונות כבר 4 שעות ברצף ושההקלטה ביס מקס נכשלה פשוט כי נגמר שם הדיסק...
במסיבת העיתונאים השניה שלו הייתי חייב לצאת ללאנשהוא. שמתי את המקס שיקליט כי בתמימותי האמנתי שיהיו שם גילויים מרעישים. כשחזרתי ניסיתי לעלות את ההקלטה ולהפתעתי אני רואה הודעה "ההקלטה נכשלה". לא הבנתי למה כי כשהדלקתי את הטלביזיה אני רואה עדיין את קצב מדבר אז איך יכול להיות שההקלטה נכשלה אם אני צופה בה באותו רגע?
לקח לי קצת זמן להבין שמה שאני צופה זו לא הקלטה אלא שידור חי של קצב הטוחן את העיתונות כבר 4 שעות ברצף ושההקלטה ביס מקס נכשלה פשוט כי נגמר שם הדיסק...
האם יש סיכוי שמושה ק. יפגש עם בני ס. בכיתה הטיפולית לחולי מין?
האם יש סיכוי שמושה ק. יפגש עם בני ס. בכיתה הטיפולית לחולי מין?
אם לא תהיה תשובה או התייחסות,אאלץ לבקש מההנהלה לסגור תתרד.
אם לא תהיה תשובה או התייחסות,אאלץ לבקש מההנהלה לסגור תתרד.
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
אירוע שחייבים ללכת אליו
הגיע הזמן לשים את זה על סדר היום
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"
אוי,כמה שאני מתעב את כל ארגוני הפמניסטיות האלו. במדינת ישראל (לא כולל את מדינת תל אביב) יש מעל ל-30 אירגונים כאלו.
1) אני רוצה לראות איזה חולת נפש פמניסטית מגנה בחורה על משהו שעשתה לגבר (זה בחיים לא יקרה)
2) אני רוצה לראות בחורה שתגיד לכל אם ישראל שהיא לא צריכה שום עזרה (באף נושא) מאף ארגון של אותן פמניסטיות.
1) אני רוצה לראות איזה חולת נפש פמניסטית מגנה בחורה על משהו שעשתה לגבר (זה בחיים לא יקרה)
2) אני רוצה לראות בחורה שתגיד לכל אם ישראל שהיא לא צריכה שום עזרה (באף נושא) מאף ארגון של אותן פמניסטיות.
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

עכשיו שהתפרסמו העדויות מבית המשפט, יש משהו שאני לא מבין. זה שהלשכות שלו נוהלו כאילו מדובר באחוזת פלייבוי זה די ברור (השפריץ עליה מיים למחשוף, WTH). מצד שני קצת מוזר לי שהמתלוננות ובעיקר א' , סבלו כ"כ הרבה זמן את ההתנהגות שלו שכללה עשרות מקרים של נגיעות ולטיפות, חיבוקים ודיבורים לא ראויים. אחת מהן גם אמרה שהאווירה תמיד היתה "מלטפת" אבל זה נראה שלא הפריע לה עד שהוא הגזים; א' אמרה שאחרי האונס הראשון היה מקרה בבית מלון, הוא אמר לה לעלות רגע לחדר והיא נכנסה והוא לא לבוש. "התיישבתי על קצה המיטה ואז הוא התחיל" - למה????? איפה המוח שלך? לא לבוש - אחורה פנה קדימה צעד. קשה לי להאמין שמדובר בבחורות לא בוגרות וטיפשות או לא אסרטיביות. ואם כל כך הרבה פעמים זה קרה, לכי לחוקר פרטי ותבקשי ללבוש ציוד האזנה. מרגיז אותי שנראה שהן נתנו לו הרגשה שהכל סבבה עד שהוא התחיל להגזים.
דעתי לא השתנתה בכל מה שקשור לפרשה הזו.
לצערי אני בין היחידים ששמו לב להתנהלות של התקשורת בפרשה הזו. הם לא היססו לשקר ולסלף עובדות (שהיו במקורן לטובתו של קצב) והם גם לא נתנו זמן מסך גדול לאנשים שמכירים את קצב (בדרך כלל רק קולן של ה"קורבנות" נשמע בתשקורת).
בכל מקרה אני לא מאמין למילה אחת שיוצאת מהתקשורת (ובטח שאין לי שום כוונה להאמין למשהו שארגוני הפמניסטיות אומרות)
מה שהכי עצוב בכל העניין הזה שאין לי לאנשים קצת שכל לחשוב אם באמת משהו ממה שסופר אכן קרה
במקום זה רוב האנשים (ובראשם התקשורת וארגוני הפמניסטיות) קיללו וירקו ואפילו יש כאלו שאיחלו לו למות.
בקיצור : אני כבר התייאשתי מהמדינה הזו ואנחנו חייבים לחזור לשפיות.
לצערי אני בין היחידים ששמו לב להתנהלות של התקשורת בפרשה הזו. הם לא היססו לשקר ולסלף עובדות (שהיו במקורן לטובתו של קצב) והם גם לא נתנו זמן מסך גדול לאנשים שמכירים את קצב (בדרך כלל רק קולן של ה"קורבנות" נשמע בתשקורת).
בכל מקרה אני לא מאמין למילה אחת שיוצאת מהתקשורת (ובטח שאין לי שום כוונה להאמין למשהו שארגוני הפמניסטיות אומרות)
מה שהכי עצוב בכל העניין הזה שאין לי לאנשים קצת שכל לחשוב אם באמת משהו ממה שסופר אכן קרה
במקום זה רוב האנשים (ובראשם התקשורת וארגוני הפמניסטיות) קיללו וירקו ואפילו יש כאלו שאיחלו לו למות.
בקיצור : אני כבר התייאשתי מהמדינה הזו ואנחנו חייבים לחזור לשפיות.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

ddp, לא נתנו מספיק זמן מסך??? הפסיכי הזה קצב זכה פעמיים להשפיט את כל עם ישראל כשהוא ליהג וקישקש במשך שעות בטלביזיה במהלך מסיבות העותנאים שלו שבהן הוא התימר להוכיח את חפותו (בפעם הראשונה) ולהציג עדויות מרעישות (בפעם השניה).
ddp,
לא רלוונטי עכשיו לדבר על התקשורת, על זה אפשר היה לדון בעבר.
מה שהתקשורת העבירה לאחרונה זה את פסק הדין של בית המשפט וזה פשוט מסמך.
בדיעבד, צריך דווקא לברך את התקשורת (את חלקה לפחות) שהעלתה את הנושא לסדר היום, אחרת הייתה סכנה גדולה שהיו מטאטאים את זה מתחת לשטיח.
לא מבין מה אתה קושר ארגונים פמינסטיים לעיניין כרגע. קצב הורשע באונס. זה פשע חמור ואין לזה קשר לאם הוא, אתה, אני או שופטי בית המשפט פמיניסטיים או לא.
לצערי יש לאחרונה הרבה סיבות "להתייאש מהמדינה" אבל דווקא הרשעתו של נשיא לשעבר זו נקודת אור בכל מה שקורה כאן.
לא רלוונטי עכשיו לדבר על התקשורת, על זה אפשר היה לדון בעבר.
מה שהתקשורת העבירה לאחרונה זה את פסק הדין של בית המשפט וזה פשוט מסמך.
בדיעבד, צריך דווקא לברך את התקשורת (את חלקה לפחות) שהעלתה את הנושא לסדר היום, אחרת הייתה סכנה גדולה שהיו מטאטאים את זה מתחת לשטיח.
לא מבין מה אתה קושר ארגונים פמינסטיים לעיניין כרגע. קצב הורשע באונס. זה פשע חמור ואין לזה קשר לאם הוא, אתה, אני או שופטי בית המשפט פמיניסטיים או לא.
לצערי יש לאחרונה הרבה סיבות "להתייאש מהמדינה" אבל דווקא הרשעתו של נשיא לשעבר זו נקודת אור בכל מה שקורה כאן.
משה
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

ddp גם דעתי לא השתנתה ואני מסכים עם ההחלטה של בית המשפט. קשה מאוד לקבל שנעשה פה משפט ראווה נוסח משפט דרייפוס. תחשוב על זה - נשיא מדינה "דמוקרטית" יילך לכלא על אונס. ובכל העולם רואים. תאמין לי שכולנו היינו רוצים להאמין שזה לא נכון. מהעדויות נראה שקצב הוא באמת דפוק מעבר לכל תקנה, כמו איזה גרסת האימה של אמריקאן פאי. אבל אני קצת לא מבין את הבנות שזרמו איתו מסיבה כלשהי עד שהוא נהיה מטורף. כמו זאת שדיברה איתו בטלפון במשך שעות על הכל. מה אתם 2 ידידים בתיכון? את נשואה/עם חבר, מה כבר יש לך לדבר עם משה קצב כמה שעות בטלפון? מה כבר יש למשה קצב לדבר עם בחורה בת 20+? דיברתם על האח הגדול? עשיתם הכנה למבחן בתושבע?
אני אצטרך תרפיה רק כדי להוציא מהראש שלי את קצב בלי מכנסיים משפריץ מים משפריצר של עציצים על המזכירה שלו.
בחיי, זה כמו מאיזה סרט של לואי דה פינס. מטורף.
אני אצטרך תרפיה רק כדי להוציא מהראש שלי את קצב בלי מכנסיים משפריץ מים משפריצר של עציצים על המזכירה שלו.
בחיי, זה כמו מאיזה סרט של לואי דה פינס. מטורף.