מהיכן אתם משיגים את מקורות ה HD שלכם?

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46476

שליחה

בשביל לחסוך את הטרחה בשמירה על Ratio.

embedded
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2030

שליחה

RATIO יש רק בטורנטים לא?
אני מדבר על MS, שם מקבלים חשבון ללא הגבלה.
האם בניוז אפשר למצוא דברים שלא ניתן למצוא בMS?

pup26
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2813

שליחה

אני לא מבין איך אפשר בארץ בכלל לשמור על הרטיו (הכל בהנחה שלא מרמים את הרטיו), ניסיתי כבר וזה פשוט בלתי אפשרי עם UPLOAD של 32K.
פרופיל מאומת זה אחד הדברים אם לא ה

HD_Millenium
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 25

שליחה

אין ספק ש-HDBITS.ORG הוא הטרקר המפורסם ביותר בתחום תכני ה-HD אבל להגיד שאין טרקר אחר שמתקרב לרמתו זה לא נכון .
יכול להיות שזה נובע מכך שאתה לא מכיר את HDCOREA שיש בו לא פחות טורנטים בתחום ה-HD מב-HDBITS אבל במהירויות גבוהות בהרבה כי רוב הפיירס מגיעים מקוריאה , מדינה שבה יש לכל ילד חיבור 100M העלה והורדה .
אתרים מעניינים אחרים שנשכחו הם HD-PRE המעולה ההונגרי ו-SCENEHD המצויין שמתעדכן במהירות מדהימה , למעשה הוא הראשון שבו מתפרסמים התכנים .
מעבר לכך יש את HDCHINA עם מהירויות הורדה גבוהות מאוד ו-HD-TORRENTS אתר בולגרי מצויין גם כן .
לגבי בעיית הרטיו שהוזכרה כאן - זה פשוט לא נכון . אין בעיה כזו ברוב האתרים .
ב-HDBITS אתה מקבל נקודות על פעילות באתר כמו לדוגמה שאתה לא מוחק את התוכן מהמחשב גם אם אתה לא מעלה לאף אחד , נקודות שאפשר להמיר ל-UPLOAD מתי שבא לכם .
באתרים אחרים יש שיטות דומות מאוד , כך שלא ממש חייבים מהירות העלה טובה כדי להנות מכל האתרים האלה .
sheva23 כתב:היום לתת לישראלי הזמנה זה מסוכן מה לעשות, עם כל אחוות האחים שלנו. הטראקרים הפרטיים שמכבדים את עצמם כמו HDBITS,HDBITS RO, BIT-HDTV מעיפים אנשים שמזמינים זייפנים לאתר. אז למה לסכן תחשבון שלך בשביל מישהו שאתה לא מכיר.
HDBITS למשל סגר את ההרשמה לישראלים, אז מי שעוד נשאר שם יכול להנות, מי שניזרק כבר לא יכול לחזור. (לא יודע אם VPN מחו"ל מאפשר הרשמה וגם לא ממש מוכן לקחת סיכון בשביל מישהו שאני לא מכיר).
אני גם תרמתי כמה דולרים לאתר הזה שהוא מס 1 ברשת ללא תחרות וצל של ספק בנושא HD, אין אפילו מישהו שמתקרב אליו מבחינת מקורות וכמויות תוכן/BR ומה לא, ואני נמצא בכל האיכותיים.
Fantastic Four: Rise Of The Silver Surfer
...
כמעט ולא קיים היום סרט שלא ניתן למצוא בשרתים שונים ואני לא מדבר על טורנטים
רק בWAREZ-BB יש גירסאות של RS,MS,NETLOAD של קבוצות כמו ESIR,PRIDE ועוד גירסא של HALCY

דברים יותר רציניים כמו סרטי DOC / BR או REFRENCE הטורנטים שולטים
...

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק

שליחה

אצלי ב-4M יש חזרה 500 (60 ומשהו KB...)
זה למה אני בניוז.
אצלי לפחות הטורנטים עשו שמות ברשת. מאז המעבר לניוז הכל שקט - ויורד במהירות המירבית מהשנייה שאני מפעיל את ההורדות.

sheva23
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1813

שליחה

קוד: בחירת הכל

Max users	23000
Torrents	19,457
Total Size of Torrents	113.87 TB
Peers	242,484
Seeders	236,591
Leechers	5,893
Seeder/leecher ratio	40:1
דבר אלי במספרים. מישהו מתקרב לאלה?
תוכן חדש היום אפשר למצוא כמו *** בUSENET או בכל שרת אחר. מה שנותן ערך מוסף לאתר זה המקורות לתכנים ישנים ודברים שמאוד קשה להשיג במקומות אחרים.
ריפים להופעות, בלוריי מקוריים, ועוד.
לא יודע מה לגבי HDCHINA או קוריאה, אבל מה שחזק בHDBITS שהוא עובד עם צוות מקצועי מאוד, חלק מהם עושים ריפים בעצמם מקבוצות ESIR וSEPTIC CNTRLHD וכו.
עניין השפה והגירסאות לגבי כלל התכנים. לא תראה שם גירסאות עם תרגומים מובנים בשפות המזרח.
הקווים של הUPLOADERS הם מארצות סקנדינביה,ארה"ב (גישה לNBC HD) והרבה מעלים מעצם גם מסין וקוריאה.
ריפים HDTV מטלויזיה קוריאנית תראה לך כתוביות מובנות בגודל של חצי מסך. אני יודע שמרבית הגירסאות שם לא כאלה, אבל להשוות את זה לHDBITS ? אולי בגירסאות חדשות, לא בתוכן ישן.
pup26 כתב:אני לא מבין איך אפשר בארץ בכלל לשמור על הרטיו (הכל בהנחה שלא מרמים את הרטיו), ניסיתי כבר וזה פשוט בלתי אפשרי עם UPLOAD של 32K.
...
נכון מאוד קשה, אפשר להריץ גירסאות חדשות עם הרבה LEECHERS כדי לשפר את היחס.יש באתרים איכותיים גם שיטת בונוסים. אם אתה משאיר את התוכן במחשב, אתה מקבל על זה נקודות. יש לי איזה 120 טורנטים שאני משתף בHD , אני מקבל 600 נקודות ביום. 8500 נקודות זה 10GB אפלואד. וזה חוץ ממה שאתה מעלה לאתר.
נערך לאחרונה על ידי sheva23 ב 19/02/2009 10:31, נערך פעם 1 בסך הכל.
אתר הרישמי "אוהדי מילאן בישראל". http://www.acmfdd.com/
http://www.milanclubisrael.com/
מי שטס לאיטליה ויבקר בסן סירו, מוזמן לדבר איתי בנוגע לכרטיסים.

embedded
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2030

שליחה

האם בניוז אפשר למצוא דברים שלא ניתן למצוא בMS?
או בצורה אחרת האם הניוז עדיף על MS?
כי MS זול משמעותית מהניוז.

sheva23
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1813

שליחה

אמרתי כבר כמה פעמים שMS זה מענה רק לסרטים וסדרות חדשות. ומי שאוהב להתפנק בגירסאות DTS או פורמטים של LOSELESS לא תמיד ימצא את זה בMS.
ניוז יש לך אינסוף תכנים, אבל גם צריך לדעת לחפש, גם צריך שיהיה RETENTION של 270 יום לדברים ישנים, ועדיין הוא לא יחסה לך הופעות HD, את כל הסדרות הישנות בHD, ועוד כמה דברים שלא פשוט למצוא שם. בטורנטים וRS יש לך כמעט הכל.
אתר הרישמי "אוהדי מילאן בישראל". http://www.acmfdd.com/
http://www.milanclubisrael.com/
מי שטס לאיטליה ויבקר בסן סירו, מוזמן לדבר איתי בנוגע לכרטיסים.

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46476

שליחה

חשוב רק להבהיר כי הנתונים ש sheva23 הציג למעלה לקוחים מאתר HDBits ומולו נעשתה ההשוואה.

HD_Millenium
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

sheva23 ,
כמו שאמרתי , אני לא מזלזל בגדולתו של האתר HDBITS שהוא באמת אחד הטובים בתחום .
בכל האתרים שציינתי , HDCOREA , HDCHINA , HD-PRE , SCENEHD יש איסור לפרסם תכנים בעלי כתוביות מובנות .
יכול להגיד לך גם שבתקופה אחרונה יש שם תכנים שלא רואה ב-HDBITS . אתן לך דוגמה קטנה - משחק הכדורגל המסקרן מלפני כמה ימים בין AC MILAN ל-ROMA מהליגה האטיטלקית לא תמצא ב-HDBITS . אבל ב-HDCHINA יש לך את זה - Inter Milano -A C Milan 15 02 09 HD AVC 1080i.
כנ"ל לגבי אורע הספורט הגדול ביותר בתחום ההחלקה על הקרח שהסתיים לפני כמה ימים בקנדה . ב-HDBITS אין זכר לזה אבל ב-HDCOREA יש לך כ-50 גיגה של תכנים מהתחרות .
אני לא אומר ש-HDBITS לא טוב . הוא פשוט טרקר מעולה אבל כדי לכסות את כל תחומי העיניין לפעמים נדרש קצת יותר מזה וזה קיים בטרקרים אחרים .

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק

שליחה

בקיצור - צריך בדרך זו או אחרת שיהיו לך כמה דרכים להשיג תכנים.

HD_Millenium
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

אני אפרסם בערב את הסטטיסטיקות של HDCOREA ותראו איך אתר עם 3500 חברים בלבד יכול להגיע למהירויות גבוהות מ-HDBITS שלה יש כ-22000 חברים .
ziv_r כתב:חשוב רק להבהיר כי הנתונים ש sheva23 הציג למעלה לקוחים מאתר HDBits ומולו נעשתה ההשוואה.
...

moishe_v
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 232

שליחה

lawpower כתב:בקיצור - צריך בדרך זו או אחרת שיהיו לך כמה דרכים להשיג תכנים.
...
ואם אפשר ,על הדרך,להימנע מתשלום מיותר של 30$ לאתרים בסגנון הניוז-אז מה טוב :mrgreen:

moishe_v
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

HD_Millenium כתב:אני אפרסם בערב את הסטטיסטיקות של HDCOREA ותראו איך אתר עם 3500 חברים בלבד יכול להגיע למהירויות גבוהות מ-HDBITS שלה יש כ-22000 חברים .
ziv_r כתב:חשוב רק להבהיר כי הנתונים ש sheva23 הציג למעלה לקוחים מאתר HDBits ומולו נעשתה ההשוואה.
...
...
תגיד,מילניום
על מה אתה בדיוק מדבר??
על אתר שכולו בקוריאנית,ומי שלא מבין חצי מילה בקוריאנית לא יכול אפילו להירשם לשם :lol:
להשוות אותו ל-ביטס-זה ממש לעשות צחוק מהעבודה
(אני מניח שלא יכולת להירשם לביטס,ולכן אתה מחפש אתרים חליפיים אחרים מרוב ייאוש)

HD_Millenium
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

אף פעם לא הבנתי מה יש לאנשים לחפש באתרים בסגנון ניוז גם לא מבחינת תוכן ולגם לא מבחינת מהירות . לא לדבר על העלות המיותרת על שירותיי ניוז.
עם חיבור אינטרנט סביר של 3-4 מגה , אפשר להוריד בלילה אחד כל ריפ של 8 גיגה של תוכן 1080P ללא שום בעיה .
moishe_v כתב:
lawpower כתב:בקיצור - צריך בדרך זו או אחרת שיהיו לך כמה דרכים להשיג תכנים.
...
ואם אפשר ,על הדרך,להימנע מתשלום מיותר של 30$ לאתרים בסגנון הניוז-אז מה טוב :mrgreen:
...

moishe_v
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

[אף פעם לא הבנתי מה יש לאנשים לחפש באתרים בסגנון ניוז גם לא מבחינת תוכן ולגם לא מבחינת מהירות . לא לדבר על העלות המיותרת על שירותיי ניוז.
עם חיבור אינטרנט סביר של 3-4 מגה , אפשר להוריד בלילה אחד כל ריפ של 8 גיגה של תוכן 1080P ללא שום בעיה .

(Y)

some1fromthehell
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 45

שליחה

ב-HDBits יש הרבה הורדות של סרטי 1080P complete bluray ?

HD_Millenium
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

מוישה ,
:lol: אני חבר ב-HDBITS מזה 4 שנים . זו הסיבה שלא נזרקתי משם כשרוב הישראלים התחילו לעשות שטויות באתר והעיפו אותם משם .
אני נותן את הכבוד המגיע ל-HDBITS . האתר HDCOREA הוא אתר בינלאומי , ולמרות שהוא מאוחסן בקוריאה ורוב חבריו קוריאנים , האתר כולו באנגלית צחה כשבדף הטורנט , בכל טורנט , יש את הפרטים הטכניים של הקובץ , תמונות להתרשמות מאיכות , וכתוביות להורדה בדיוק כמו באתר HDBITS .
המיוחד באתר HDCOREA זה הדגש שהם שמים בקונצרטים מכל הסוגים - פופ , רוק , קלסיקה , אופרה , ריקודים , בלט , מחזות זמר ואחרים ועל ארועי ספורט בינלאומיים בולטים וזה לצד התכנים הרגילים שתמצא גם ב-HDBITS ובכל שאר האתרים הגדולים בתחום .
moishe_v כתב:
HD_Millenium כתב:אני אפרסם בערב את הסטטיסטיקות של HDCOREA ותראו איך אתר עם 3500 חברים בלבד יכול להגיע למהירויות גבוהות מ-HDBITS שלה יש כ-22000 חברים .
...
...
תגיד,מילניום
על מה אתה בדיוק מדבר??
על אתר שכולו בקוריאנית,ומי שלא מבין חצי מילה בקוריאנית לא יכול אפילו להירשם לשם :lol:
להשוות אותו ל-ביטס-זה ממש לעשות צחוק מהעבודה
(אני מניח שלא יכולת להירשם לביטס,ולכן אתה מחפש אתרים חליפיים אחרים מרוב ייאוש)
...

moishe_v
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

some1fromthehell כתב:ב-HDBits יש הרבה הורדות של סרטי 1080P complete bluray ?
...
בביטס יש הכל מ ה כ ל.
הבעייה היא שהאתר הזה שם חרם על הישראלים
בלתי אפשרי להירשם לשם מישראל החל מלפני שנה(יש להם כלים כמו של האפ-בי-איי לחיפוש כתובות IP)
מי שנרשם לשם לפני כן ולא "ליכלך"-עדיין שורד בכיף 8)

some1fromthehell
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 45

שליחה

וואי איזה באסה...
מה האתר השני הטוב ביותר שיש בו הרבה סרטי 1080P בלוריי מלא?

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”