האם אלו מבינכם שמתכננים על המכשיר , סגורים על הזמנתו בהסתפק בביקורות של חברות כמו engadget?
או שבכל זאת תמתינו מספר ימים לשמוע את חוות הדעת שיצופו ממשתמשים רגילים בימים הראשונים?
אני שואל זאת כי אני בהתלבטות ..כרגע אני בעד ,
ויש לי אפשרות לרכוש ב16.. או שבועיים לאחר מכן......
תומר
osherov
גורו Android
תגובות: 15029
שליחה
ממליץ לך להמתין שבועיים על מנת לשמוע את הפידבקים הראשונים מהמשתמשים עליו
גילוי נאות...אני הייתי רוכש אותו היום, אם הייתה לי את האופציה
ידוע לך מה תהליך הרכישה בניו יורק?
קראתי ואני לא סגור...
פשוט נכנסים לאחד מהחנויות וקונים??
או שחייבים לבצע הזמנה באתר?
וגילוי נאות שלי-אני לא בטוח שאני יצליח להחזיק יותר מיומיים!
נערך לאחרונה על ידי tomerhd ב 13/12/2010 18:33, נערך פעם 1 בסך הכל.
Rino
חבר מכור קשה
תגובות: 5450
שם מלא: Reem
שליחה
רוכשים אח"כ בודקים זה כל הכיף
osherov
גורו Android
שליחה
k-pax,
זאת שאלה טובה שכרגע אין תשובה ברורה עלייה. השאלה היא האם לבסט ביי יש מלאי מספיק גדול בחנויות לכמות הרוכשים. לדעתי בגלל שזה תקופת החגים וצפוי שם גל קניות מאוד גדול, הם כן יחזיקו מלאי מאוד גדול בחנויות (בטח ביו-יורק) וזה יאפשר לכל אחד להיכנס לחנות (לעמוד בתור ולרכוש את הנקסוס S)
[left]We’re sorry to say that the Google Nexus S’s most disappointing aspect is its camera. The five megapixel camera takes unspectacular, washy images without any of the clarity we were hoping for. Even more surprisingly, you’re restricted to VGA video recording – that’s right, no 720p HD for you.[/left]
מוזר שיש לו אותה המצלמה (תקנו אותי אם אני טועה) כמו ב SGS והתוצאות הסופיות כ"כ שונות, לא?
osherov
גורו Android
שליחה
אני אופתע אם איכות הצליום תהיה שונה בהרבה מזאת של הגלקסי S (לא שהאיכות שם או ברוב הסמארטפונים האחרים היא גבוה כל כך (חריגה פה היא נוקיה עם חלק מהמכשירים שלהם)). לנקסוס יש פלאש לד לצילומי חושך שאין לגלקסי S (אבל גם פה אני בטוח שהתמונות לא יוצאות משהו שכדאי לספר עליו לחבר'ה). נושא הוידאו באמת מאכזב, ולמרות שגם פה אני די בטוח שהקהילה תדאג לספק יכולת לכידת וידאו של 720p (כמו שזה נעשה בנקסוס 1), שוב זה עדיין אומר שעל מנת לקבל יכולת זאת יהיה צורך לקבל הרשאות רוט על המכשיר (לא כולם יעשו את זה). רק לתקן את מה שנכתב פה על ידי הבחור. הוידאו הוא לא באיכות VGA אלא באיכות D1 (רזולוציה 720x480 שזה בשיטת NTSC). רזולוצייה VGA היא 640x480 (זאת הרזולוציה שיש למצלמה הקידמית בנקסוס S)
אך עדיין, למה הם הוציאו טלפון עם איכות צילום ירודה יחסית לטלפון כמעט זהה, מאותה חברה, בן כמעט שנה? ואיך הם הוציאו טלפון ללא יכולת הרחבת זיכרון? אלה שני הדברים היחידים שיכולים לשכנע אותי לוותר על הנקסוס וללכת דווקא על הSGS. אם אדע שהקהילה באמת תשפר את כל הנתונים החסרים (פרט לכרטיס זיכרון, מן הסתם זה לא יכול לקרות), אז אקנה אותו בשמחה.
quique, אני שותף להשגות שלך. לא מזמן רכשתי מצלמת סטילס חדשה ואני ממש מאוכזב מיכולת הקליטה שלה, איכות השיחות וזה שהיא יכולה לשלוח SMS רק בפרסית.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
Pavelz
חבר מביא חבר
תגובות: 4032
שם מלא: pavel
שליחה
האמת היא שאני לא מבין איך דברים כמו GPS ו Wifi עדיין לא נפוצים במצלמות סטילס. נשמע כמו צעד הבא מתבקש אחרי שהמירוץ אחרי המגה פיקסל הוכח כדי מיותר.
Need more cowbell
Catskinner
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
שליחה
ואני לא מבין מדוע בביקורות על טלפונים נותנים בדיוק פיסקה אחת על נושא השיחות ואחר כך מתמקדים במצלמה ודפדפן. כן, כן, אני יודע: שיחות טלפון הן מובן מאיליו ולכן מתמקדים ב features החדשים בלה בלה בלה.
אחר כך נתקעים עם טלפון שלא גומר את היום עם הטענה אחת ושמנתק לך שיחות כל חמש דקות, אבל מה..יש לו מצלמה מה זה סבבה.
quique
חבר פעיל מאוד
תגובות: 368
שליחה
מעבר להומור ולציניות, העובדה היא שטלפון מאותו יצרן, שנה אחרי שיצא הדגם המוביל האחרון שלו, מציג במספר קטגוריות נתונים נמוכים יותר. ואם כבר שמים מצלמה, והטכנולוגיה לצילום באיכות גבוהה יותר קיימת ונפוצה, אז למה ללכת צעד אחורה?
נראה לך הגיוני שהסלולר הבא של גוגל יגיע בלי WI FI לדוגמא?
אני לא חושב שמישהו שכותב או קורא בפורום הזה קונה טלפון בעיקר בשביל השיחות. אני בטוח שאתה יודע שיש גם טלפונים סלולריים ב200 ש"ח שיעשו את העבודה טוב יותר מאשר כל סמארטפון מצוי, ותגובה כזאת היא במקום ולא טענה לא הגיונית.
osherov
גורו Android
שליחה
quique,
אני מניח שקלוד מתכוון לכך ש:
-אם למכשיר סלולאר יש רק יכולות טלפון ולא יכולות סמארטפון אז אנחנו לא נרכוש אותו אבל גם
-אם למכשיר יש יכולות סמארטפון מעולות אבל אין לו יכולות טלפון טובות (נניח בעיות ניתוקים) אז גם במקרה הזה לא נרכוש אותו
העניין הוא שכולם בודקים רק את האספקט הראשון ולא את האספקט השני (שהוא לא ברור מאליו עובד בצורה תקינה בכל מכשיר סמארטפון)
בהיותי בתפקיד שאחת מהאחריותיו היא בחינת צרכי הטלפוניה ותקשורת סלולארית במשרד אני כל פעם נדהם ממה שבאים להציע לנו. עם הזמן זה גרם לי לפתח סלידה עמוקה כלפי חברה מסויימת שמוצריה נופלים פעם אחר פעם באותו פח: לכאורה יש בהם הכל אבל דווקא לדבר עם הטלפון יום שלם בלי לרוץ ולחפש מטען או בלי שתתנתק השיחה נראה כמו משימה בלתי אפשרית.
מה שלא מנע מכמה אתרים לשפוך תשבחות על אותם דגמים בזכות המצלמה המופלאה שלהם, יכולת צילום סרטים, דפדפן ואפליקציות לפייסבוק או טוויטר. ממש נפלא כמה שהסוקרים השקיעו בכל הדברים שלא קשורים לטלפוניה.
אם נקח דוגמא הפוכה, בסקירות על טאבלט אני לא מצפה לגלות שמחצית מהכתבה, אם לא יותר, תוקדש ליכולות הטלפוניה שלה. כי לא חשוב עד כמה הוא יקלוט טוב ויאפשר לך לדבר שעות עם כל העולם - אתה עדיין תראה כמו אידיוט גמור עם הבלטה הזו צמודה לאוזן.
quique
חבר פעיל מאוד
תגובות: 368
שליחה
osherov כתב:quique,
אני מניח שקלוד מתכוון לכך ש:
-אם למכשיר סלולאר יש רק יכולות טלפון ולא יכולות סמארטפון אז אנחנו לא נרכוש אותו אבל גם
-אם למכשיר יש יכולות סמארטפון מעולות אבל אין לו יכולות טלפון טובות (נניח בעיות ניתוקים) אז גם במקרה הזה לא נרכוש אותו
העניין הוא שכולם בודקים רק את האספקט הראשון ולא את האספקט השני (שהוא לא ברור מאליו עובד בצורה תקינה בכל מכשיר סמארטפון)
...
כוונתו הובנה מלכתחילה.
עדיין זה לא עונה על התהיות שלי... הרי לא הסוללה היא הסיבה שהורידו את איכות הצילום ולא מאפשרים שימוש בכרטיס זיכרון חיצוני. אני רוצה לחשוב שיש היגיון מאחורי ההחלטות הללו שהוא מעבר להוזלת העלות.
osherov
גורו Android
שליחה
quique,
לא הורידו את איכות הצילום אלא את הרזולוציה. רזולוציה גבוה לא בהכרח קשורה לאיכות וכאן צריך יהיה לבחון את זה אחד לאחד כדי לראות מי פחות גרוע. לגבי ה 8MP באמת שאין שום משמעות שם אל מול ה 5MP מכיוון שזה לא מה שקובע איכות, בטח לא במכשיר סלולאר. לגבי הוידאו, אז כאן יש על הנייר יתרון משמעותי לצילום ב 720p אל מול D1 (למרות שעדיין צריך לבחון גם את ה FPS שניתן לקבל בשני המכשירים). מסכים שבאמת זה משהו מאוד מוזר בזה שאין תמיכה מובנית בהקלטת וידאו HD כאשר בגלקסי S יש את זה (מה גם שלנקסוס יש תמיכה בפענוח 720p)
אגב,
לדעתי רובכם מפספסים את החיסרון האמיתי בכך שאין תמיכה בכרטיס SD על הנקסוס S
וזה דווקא לא קשור לגודל הזיכרון שיש (16GB לטעמי יספיק לרוב האנשים)
הידיעה הבאה תעניין פה מספר אנשים.
על פי מידע פנימי שפורסם, רשת חנויות בסט ביי בארה"ב הולכים להחזיק את המלאי הבא של מכשירי נקסוס S ביום ההשקה:
-חנויות Best Buy שימכרו גם חבילת התחברות לרשת T-Moblie יחזיקו בממוצע 35 מכשירי נקסוס S במלאי
-חנויות Best Buy שלא ימכרו חבילות התחברות לרשת T-Moblie (ימכרו מכשירים ללא חבילה) יחזיקו בממוצע 4 מכשירי נקסוס S במלאי
-חנויות Best Buy Mobile שימכרו גם חבילת התחברות לרשת T-Moblie יחזיקו בממוצע 72 מכשירי נקסוס S במלאי
-חנויות Best Buy Mobile שלא ימכרו חבילות התחברות לרשת T-Moblie (ימכרו מכשירים ללא חבילה) יחזיקו בממוצע 4 מכשירי נקסוס S במלאי
אם הידיעה הזאת נכונה, אז בסבירות מאוד גבוה המלאי ייגמר מאוד מהר בחנויות (בטח בחנויות שלא מוכרות חבילות ל T-Mobile). לכן מי שמעוניין לרכוש מכשיר בחנות ביום ההשקה, ההמלצה היא לעמוד כמה שעות בתור לפני פתיחתה (זמן פתיחה-8 בבוקר)