מחפש רכב מנהלים

רכבי ICE, פלאגינים, היברידים וחשמליים כמו ג'ילי, טסלה, איוניק, MG
שלח תגובה
oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78838
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5387 פעמים

שליחה #101 

חברים, הסברתי את ההגיון כבר כמה פעמים.

1. אל תדאגו לתקציב שלי :)
2. אני ממש לא "לכוד" ואף אחד לא מכריח אותי דבר. כיף לי עם אוטו מנהלים מאובזר ונוח.
3. אני לא מחפש MUSCLE CAR וגם לא מכונית קטנה ויעילה.
4. אני לא פעם מוצא את עצמי סוחב 3 ילדים, כאשר אחד מהם על בוסטר ואחד נוסף עם כיסא ילדים.
5. מכיוון שהחברה שלי (אני מבעליה) עושה את הליסינג, אל חשש לאבזור, יש כמה דברים שאני כבר לא מסוגל לוותר עליהם. בעיקר סנסורי חניה (בתור אחד שחונה ממש, אבל ממש, גרוע). 100% מהשריטות על הרכב האחרון שלי הן הודות ללחץ זמן וחניות קטנות (אל חשש, לא פגעתי באף אחד, זה תמיד אני מול עמוד או מכשול אחר מהסוג הזה).

אני מעריך שהרכב הבא בתור (זה שיחליף את המיניוואן) כבר יהיה רכב אורבני קטן ונוח. בינתיים "אסבול" עם עוד ספינת מסע.

galborho
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 135
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #102 

עפר, עד כמה נכנס לשיקול התקציב? לפי המכוניות המדוברות אני מניח 160-200 כאשר סביבת ה200 (הפאסאט) נחשבת יקרה.
בהתחשב בסגמנט ובזה שלא פירטת לגמרי מה אתה מחפש ברכב אנסה לתמצת על קצה המזלג יתרונות\חסרונות עיקריים ברכבים הנפוצים.
מאזדה 6 - מעוצבת להפליא (גם מפנים) מרווחת ותנוחת הישיבה נוחה. בגרסת 2500 סמ"ק היא מאובזרת מאוד ומציעה בתמורה לעוד דלק ביצועים ואבזור עשיר. בקרוב מאוד (כנראה עד שתרכוש רכב כלשהו) נכנס מנוע חדש ל6 הזרקת דלק ישירה (כמו FSI של פולקסווגן) יציע עוד קצת ביצוןעים ב2 ליטר וחסכון בדלק.
המאזדה למרות שנוחה ומרווחת היא לא מהשקטות והנוחות ביותר (אם כי ההתנהגות יותר מתגמלת).

פאסאט מציע איכות הרכבה וחומרים שהם מעט מעל היפניות (אני מאוד אוהב "גרמניות" אבל היפניות השתפרו ומצמצמות פער, שעדיין קיים). נוחות הנסיעה טובה ושקטה. הביצועים וצריכת הדלק ב2 ליטר FSI נאים.
הבעייה של הפאסאט היא התמחור הלא מוצדק (לדעתי). אם זה לא מפריע לך אז מדובר האחלה רכב לדעתי (אבל רק בגרסאות המאובזרות - אחרת תתאכזב לגלות מרכב של כ200 אלף אבזור פנים דל).
האמינות של פולקס' היא מעורבות מדיווחים של אנשים חד משמעית קשה לומר. מנועי TSI מכילים עוד רכיב (הטורבו) שזה עוד משהו לרשימת הדברים שעלולים לשבוק אבל בסה"כ כנראה שהאמינות סטנדרטית במידה ושומרים עליו.

הונדה אקורד יקרה ומכאן עלות\תועלת שלה נמוכה כמו בפאסאט אבל האוטו מרווח, אמין (מנסיון), ואני אישית אוהב את העיצוב. האוטו נוח לדעתי.

אוונסיס אוטו עלום בארצנו ונחשב למיושן (סליחה טל) יחסית. אם משהו בו קוסם לך תנהג בו ותחליט. אני לא הייתי בוחר בו.

מונדאו ממידע פנימי (יש לנו חברים קרובים בדלק מוטורוס יבואן מאזדה פורד) סובלת לא מעט מהתפרקויות ויש בעיות כך שהאמינות, בגדול, לא מרשימה. עם זאת הרכב מרווח ביותר ומציע אבזור נדיב והחבילה איכותית. אולי תפול על אקזמפל שלא יסבול מתקלות?
הסחירות, אם נסתמך על העבר של מונדאו, לא מוצלחת כלל.

הסופרב בהחלט נחשבת לאלילת הקטגורייה וכביכול נהנת מכל העולמות - מרווחת ואיכותית, מתוחכמת, ביצועיסטית ולא יקרה יחסית. אלגנטית ולא מנקרת עיניים ושוב מרווחת (כי היא מאוד מרווחת בקטגוריה). השאלה היא על אמינות וזה אנשים בעלי הרכב יגידו וגם מוסכניקים (לך ושאל). הרכב יחסית חדש ולא מספיק זמן בשוק שתיהיה היסטוריה מהימנה (שוב כנראה שמוסכניקים יידעו הכי טטוב).

מאליבו פרמיטיבית אבל מרווחת וזולה. יש מי שאוהב את הכורסאות האמריקאיות...אני לא אוהב שהאוטו לא מצליח לפנות בלי להתנדנד כמו מתקן בלונה פארק.

מכיוון שאף אחד לא יביא הוכחות אותנטיות (אלא אם יש לו את הרכב שעליו הוא מדבר) הרי שהכל בגדר דעה, אז את דעתי הבעתי פה בתמצות (יחסי) ואם אני הייתי בוחר אז סופרב\פאסאט אקורד\6. המחיר מכריע פה הרבה וזה כבר לשיקולך.
אנשים עם נסיון אולי יעידו מנסיונם (לנסות להיות אובייקטיבי) ולספר על הרכב כי מי שחי עם רכב מסויים מכיר אותו טוב. אני יכול להעיד על ה6 של אמא שהאוטו חביב נוח מבפנים לא הכי שקט ומאוד מאוד אמין. אין לי אף אחת מהמכוניות שהוזכרו כך שדעתי לא מוטה לטובתן (אני נוסע במיאטה וממליץ לכולם :)

לא קשור לאף חברה מוטורית זו או אחרת. וכמובן, סע נסיעת מבחן זה יותר חשוב מהמילים שתקרא פה.

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #103 

המחיר מטריד בעיקר ברמת שווי מס (2.5% משווי הרכב כל חודש).

התקציב שלי נע בין 160-180 (זו גם הסיבה שטיפה נרתעתי מה-PASSAT).

slavazh
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 593
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #104 

+1 לסופרב.
מבחינת רכב זה אותו הפאסט, אותה נוחות נסיעה ואותה המכניקה (אני מדבר על רמה של מקטים של חלפים) רוב הסיכויים שאם יקשרו לך את העיניים אתה לא תוכל להבדיל בין פאסאט לסופרב. לדעתי אם יש הבדל כלשהו אז הוא באלקרטוניקה אבל אני לא בטוח לגבי זה. היתרונות, אתה מקבל רכב מרווח מאוד עם נוחות נסיעה שאין היום בשום רכב יפני מקביל. בנוסף אתה מקבל את אחד המנועים והגירים המתקדמים ביותר היום. החסרונות, אני לא חושב שאמרות להיות איזהשהם בעיות מכאניות אם הרכב מטופל ע"פ הספר אבל זה תקף כמעט לכל רכב חדש. אז מה הבעיה בזה? לא תמיד היבואן מטפל ע"פ הספר כי זה פשוט לא כלכלי לו או כל סיבה אחרת שעברה להם בראש באותו הרגע (תקף גם לכל היבואנים בארץ.) החלפים שבאמת יקרים הם הרכיבים האלקטרונים בקר ABS חיישן MAF וכו' והם נוטים להתקלקל (לרוב בגלל המתקינים ה"מקצועיים" של האזקות, חיישני רוורס וכו'). עוד חיסרון זה שהרכב הזה לא יצמיד אותך לכיסא בזמן העצה מהרמזור (מה שנקרא משעמם) אבל יש לו הרבה כוח בסלד ביניים עם כל מה שנובע מזה.

גילוי נאות מתחת לבית עומדת פאסט דור קודם (B5) אם מנוע 2 ל'.
"לכולנו שמורה הזכות להביע את דעתנו, אך בדרך כלל דעה היא רק דעה ולא עובדה מוכחת." - דונלד ג' טראמפ.

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #105 

איזה קואליציה יש לסקודה באתר!

מרשים!

אגב, הראתי לאשתי את הקטלוג של סקודה והיא ממש התלהבה (אם כי יותר מטריקים כמו הפתיחה הכפולה של הבגאז' מאשר הדברים שאני הסתכלתי עליהם).

eg99
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2999
נתן תודות: 114 פעמים
קיבל תודות: 58 פעמים

שליחה #106 

עפר,

אישית, אני מאמין שרכב זה בכלל לא עניין של קניה מושכלת, אלא הרבה יותר ענין רגשי - עם איזה רכב אתה "מתחבר", והרבה פחות עניין פונקציונלי - שיקולים כמו יפה, נוח, אלו מחוץ לתחום, מצועצע - חזקים בהרבה מכוחות סוס, צריכת דלק וכו.

ישנם שני מרכיבים ש"המלצות" יכולות לעזור לך:
- נסיון עם התחזוקה (זול, יקר, אין חלפים, מורכב לטיפול, זמינות מוסכים,...)
- נתונים יחודיים ששווה לשים לב אליהם, ויתכן ובעלי נסיון יוכלו להעיד יותר מכל אחד, לטוב - כמו מערכת שמע טובה במיוחד או שקט בכבישים פחות טובים, או לרע - כמו מושב לא נוח, מחסור בתאים (לא תמיד מורגש בהצצה ראשונית), תת היגוי מוגזם (אופייני לכמה מכוניות "משעממות").
על נתוני אמינות אין לך מה לבנות מהמלצות בפורום, וכנ"ל לא לגבי שמירת ערך.

ואגב פאסאט מול סקודה - המכלולים אותם מכלולים, אבל הסקודה יותר מרווחת ומרגישה יותר נינוחה בגלל מרווח גלגלים יותר גדול...

אם אני מנסה לסכם את ההעדפות שלך והלא-בא-בחשבון, אז אתה נשאר עם הרשימה הבאה.

יפניות - הונדה אקורד, מאזדה 6, סובארו B4, טויוטה אוונסיס.
קוריאניות - סונטה (התחלף דגם בעולם, עדיין לא הגיע, אולי לא כדאי לקנות עכשיו, ואולי דווקא כן, כי אתה מחזיק את האוטו המון שנים?), וקיה מאגנטיס (זהה לסונטה עם מוניטין פחות חזק בארץ).
אירופאיות - פאסאט, מונדיאו (גם ה 4 דלתות נראית לך מצועצעת?), אופל (לא ברור מה יגיע, מתי). לא רשמת פיאט ואלפא במפורש כמחוץ לתחום (בטעות?), אז יש את הכרומה ואולי אפשר להשיג 159... לא נראה לי שזה הכיוון שלך.
אירופאית סאלון - סקודה סופרב.
אמריקאית - מליבו
סינית - MG550

רק למען הנוחות, ולבדוק אולי יש משהו ששכחת, אתר נטקאר נותן רשימה מסודרת של הדגמים , מסודרת לפי מחיר (ואפשר לסדר גם לפי צריכת דלק אם אתה מעדיף):
http://www.netcar.co.il/guide/guide.asp ... 0&safety=0&
וסאלון
http://www.netcar.co.il/guide/guide.asp ... 0&safety=0&
ערן

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #107 

השיקולים שלי הם בראש ובראשונה פיצ'רים (אני נהנה לשחק עם האוטו). זו אחת הסיבות שנדלקתי על פורד, הם מאוד מתקדמים בקטעים האלה, אם כי המנוע המיושן הוא הסיבה היחידה שאני לא לוקח את המונידאו וזהו.

לגבי קלקולים, אני חסר זמן כרוני ולכן מחפש רכב עם מינימום קלקולים.

נוחות ופיצ'רים בנהיגה (CC, חניה אוטומטית, חיישנים, מערכת סאונד ושקט על הכביש) גם הם חשובים לי.

באגאז' גדול גם חשוב, אם כי פחות מאשר כל השאר.

B4 לא ממש מתאימה לתפיסת העולם שלי (למרטין היתה כזו וממש לא התלהבתי).

את ה-ACCORD והמאזדה די פסלתי בטיולים שלי ברחוב המסגר. לא מבחינת מחיר או אחרת, פשוט לא התחברתי אליהן.

לא חשבתי בכלל על המליבו, אולי גם אותה נכניס לשיקולים.

אלפא נראית לי תמיד כמו איבר מין נשי ענקי על הכביש...

קיאה = לא תודה...

המובילות כרגע: אוונסיס (מקווה אולי מחר לעשות עוד גיחה להציץ עליה שוב), סופרב ועדיין לא פסלתי את ה-PASSAT.
יש עוד כמה בעדיפות משנית.

טוב, פחות או יותר קיבלתי את המידע שחיפשתי.

אני רואה שהרבה חטפו מה-PASSAT מבחינת קלקולים (שזה הפתיע אותי למדי).

שאלה דבילית, כל הסוכנויות מציאות לי מערכות סטריאו עם GPS מובנה (איכס). אין יותר גנבי רדיו בישראל?

כל מה שאני רוצה זה מעמד שיאפשר לי לטעון ולהשמיע את האייפון + אפשרות ל-BT ברדיו... מצלמה אחורית זה נחמד, אבל נראה לי טיפה OVERKILL כשיש את החיישנים, לא?

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #108 

חבל שאתה פוסל את אלפא כי ה 159 הוא רכב מעולה ולא מוערך.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

רונן
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5684
נתן תודות: 1133 פעמים
קיבל תודות: 159 פעמים

שליחה #109 

oferlaor כתב:איזה קואליציה יש לסקודה באתר!

מרשים!

אגב, הראתי לאשתי את הקטלוג של סקודה והיא ממש התלהבה (אם כי יותר מטריקים כמו הפתיחה הכפולה של הבגאז' מאשר הדברים שאני הסתכלתי עליהם).
...
ראיתי לאחרונה בערוץ טלוויזיה אנגלי משהו מעניין ,

הם לקחו סקודה סופרב , הורידו ממנה כל סמל / אפשרות זיהוי , העמידו הרכב במרכז לונדון :

1. שאלו עו"ד אנגלי מכובד ומכופתר שיצא במקרה ממשרדו , מהו הרכב שעומד מולו ?
הנ"ל השיב כי לא יודע אך לבטח מדובר על גירסה חדשה של מרצדס / BMW או AUDI .
כאשר "גילו לו " שמדובר בסקודה , הוא נדהם !!!
2. ביצעו את אותו הנסיון עם עקרת בית שהייתה במספרה , שוב במרכז לונדון , ואותה תוצאה...

המסקנה ( שלהם ) : הסמל מעלה / מוריד את התרשמות הרוכש הפוטנציאלי למול העובדות בשטח .

לפני כחודשיים שקלתי לקנות את הסקודה ( אוקטביה ) אך החלטתי לבסוף ללכת על הגולף ,

לא יודע , שנכנסים לגולף ( VW ) הרגשת האיכות בחומרים / הרכבה קצת טובה יותר מהסקודה ...

ועובדה זו שכנעה אותי לטובת הגולף ....

ואני לא מצטער !!1

pup26
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2813
נתן תודות: 60 פעמים
קיבל תודות: 79 פעמים

שליחה #110 

Catskinner כתב:חבל שאתה פוסל את אלפא כי ה 159 הוא רכב מעולה ולא מוערך.
...
ויש לו מלא תקלות (בדיוק מה שעופר לא רוצה).

לגבי זה שהוא אוטו נפלא ומהנה, בזה אתה צודק.

slavazh
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 593
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #111 

לגבי כל דבר חשמלי באוטו כמו אזעקה, GPS, חיישני רוורס, קודנית, טלויזיות, פלאזמות, רסיברים או כל דבר אחר שמתחבר למערכת החשמל הפנימית של הרכב אני ממליץ בחום לבקש שיגיע מקורי מהיצרן, אפילו אם צריך לשלם יותר. שאף אחד בארץ לא יגע במערכת החשמלית של האוטו. ואם אפשר לבקש את החתימה של המתקין הגרמני או היפני (לפי איזה אוטו שתבחר) על כל חלק שהוא התקין עוד יותר טוב. ואם יש סרטון בו הוא נראה מתקין את האבזור על הרכב פי כמה יותר טוב.
"לכולנו שמורה הזכות להביע את דעתנו, אך בדרך כלל דעה היא רק דעה ולא עובדה מוכחת." - דונלד ג' טראמפ.

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #112 

את רוב התקלות שלי ברכבים חטפתי דווקא ממכוניות שכולם נשבעו לי שהן אמינות ומזה פיתחתי לי תיאוריה משלי על המיתוס של מכוניות אמינות. אבל השיקול לרכישת אלפא הוא לא בנקודה הזו בכלל. אני לא מתבייש לאמר שאני חובב הגה לא קטן ולדעתי כל אדם חייב שיהיה בעליה של אלפא רומיאו, ולו פעם אחת בחייו.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 20597
נתן תודות: 199 פעמים
קיבל תודות: 351 פעמים

שליחה #113 

Catskinner כתב:את רוב התקלות שלי ברכבים חטפתי דווקא ממכוניות שכולם נשבעו לי שהן אמינות ומזה פיתחתי לי תיאוריה משלי על המיתוס של מכוניות אמינות.
...
אנחנו צריכים להשוות תאוריות. :)
גם בכלל לא ברור מה יותר אמין, רכב חדש או ישן במידה (ואני מדבר על אמינות מוחלטת, לא על עלות החזקה כללית, ששם הישן לוקח עם ידיים קשורות).
הרכב הכי אמין שהיה לי ועוד יש לי, הוא רכב ישן ומדגם ש"ידוע" לכל כדגם לא אמין בעליל.

כמובן שלא עושים סטטיסטיקות על מקרים בודדים, ואומנם יש דגמים יותר ופחות אמינים אך ההבדלים בדרך כלל לא גדולים ונמוכים מהרעש.
התופעה היותר חזקה זו התופעה החברתית של השם שדגם או יצרן מסוים מקבל - תופעה יותר רכילותית מאשר מבוססת על סטטיסטיקות אמיתיות.
משה

sufgi123
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1396
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 22 פעמים

שליחה #114 

סובארו ג'סטי :mrgreen:

niko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4962
שם מלא: איתן
נתן תודות: 911 פעמים
קיבל תודות: 451 פעמים

שליחה #115 

עופר כמנהל האתר הציפיות גבוהות
8)
רשימת הציוד: Paradigm Signature S8v2| JVC X5500| Arendal sub 2V| Arendal center 1723| SVS ultra surround|KEF T101 Atmos | Anthem MRX 1140

eg99
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2999
נתן תודות: 114 פעמים
קיבל תודות: 58 פעמים

שליחה #116 

ההבדלים בדרך כלל לא גדולים ונמוכים מהרעש.
...
אולי אתה צודק.
סיפר לי פעם גורר מכוניות, שהוא גורר כמעט את כל סוגי המכוניות במידה שווה.

אבל, וזה אבל גדול.

בחברה שעבדתי בה, היו כמה עשרות בודדות של מכוניות, וכ 20% מהן היו מדגם מסויים.
לשליש מהדגם הזה (!!!) היו תקלות שאני אישית לא מוכן בכלל לקבל במאה ה 21.
ללכת לסרט או למסעדה עם אוטו בן פחות משנה ולהתקע עד כדי הזמנת גרר, זה מתקבל אם קורה פעם אחת לרכב אחד מתוך כמה עשרות.
אם זה קורה ליותר משתיים מהמכוניות, לחלקן יותר מפעם אחת - זה פוסל את הדגם והיצרן לגמרי מבחינתי, גם אם זה לא סטטיסטי לחלוטין (אנחנו בסופו של דבר מדברים על מספרים מאד קטנים, שחלקם חלקו אותו מתקין מקומי ואותו שרות...).
במיוחד כשבדגמים האחרים זה כמעט ולא קורה. או לפחות אני לא יודע על זה.

הנזק למותג במקרה הזה יכול להיות הרסני.
ממש כמו ערך המותג של קיאה, או של סובארו לגאסי (שבגלל השם הנורא שנדבק לו בארץ הוא נמכר רק כאן כ B4...)
ערן

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #117 

אם ניקח את רווחי האתר ונשקיע אותם, אז אפשר יהיה עוד עשור לרכוש את הג׳סטי 82 שבתמונה...

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 20597
נתן תודות: 199 פעמים
קיבל תודות: 351 פעמים

שליחה #118 

כמובן יש מקרים חריגים.
אתה בטח מתכוון לרנו מגאן סדאן משנים בסביבות 2005-2007 או משהו כזה, שהיה נפוץ בציי ליסינג.
זה אומנם מוציא שם רע למותג רנו, זה ברור.
מי שלא נתפס לשמות, נהנה מהשם הרע הזה לקנות דגמים אחרים של רנו ורנו מגאן בפרט, לרוב מכוניות נוחות להפליא, במחירים נמוכים מהתחרות.
לא במקרה מסע הפרסום האחרון שלהם סובב סביב נושא האמינות.
משה

flsh
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1149
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #119 

Catskinner כתב:חבל שאתה פוסל את אלפא כי ה 159 הוא רכב מעולה ולא מוערך.
...
בלי קשר למה שעפר כתב (אני חושב שזה אוטו יפהפה.. אולי אפילו בדיוק מאותה סיבה שהוא כתב :lol: ) הוא לא מתאים בגלל שאין הרבה מקום בספסל האחורי. ברגע שמכניסים בוסטר וכיסא ילדים למשוואה אני בספק שיהיה נוח מאחורה. חוץ מזה, לא הייתי מגדיר את הנסיעה של האוטו כנוחה במיוחד. מי שאוהב אוטומטי לא יאהב את הנסיעה של האוטו הזה.

בנוגע לאמינות - אף פעם לא בודקים אמינות על פי מותג. תמיד על פי מדד של רכבים ספציפים. החלקים המכנים של הרכבים בדרך כלל מאוד אמינים היום והבעיה היא יותר באלקטרוניקה ולכן כשלוקחים רכב מנהלים לא צריך לצפות שהם יהיו אמינים במיוחד. אם יש חיישנים מיוחדים ומחשבי מנוע מאוד משוכללים - תצפו לבעיות. אם הרכב פשוט ועם מכניקה טובה, אפשר לצפות שיעבוד טוב מאוד.

ואני חייב לציין משהו שנראה לי שחשוב מאוד ואולי פספסתי. עפר, אל תשכח לבדוק מה מרחק הטיפולים של כל אוטו. אם השיקול הוא לא עלות אחזקה אלא כמות הפעמים שהאוטו יהיה במוסך, אוטו שצריך טיפולים תכופים בהוראות היצרן זה מקביל לאוטו לא אמין מבחינך.

nir11
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3893
נתן תודות: 232 פעמים
קיבל תודות: 312 פעמים

שליחה #120 

היחידים שיש להם מידע אמין על אמינות הם היבואנים, והם לא מחלקים אותו לאף אחד.
כל השרק, בסגנון "לחבר של דוד של המכולתניק שלי היה פאסאט ועשה לו בעיות" זה מידע חסר כל ערך.
אני יכול למצוא לכם מישהו שמעשן קופסה ליום והגיע לגיל 110. זה אומר שתתחילו לעשן?
אמינות - רק מדיווחים במספרים גדולים.
גם הקישקוש של "יפניות" ו"ארופאיות" - זה בדיוק מה שהוא. הרכב שרבים מחשיבים לאמין ביותר בארץ מיוצר בכלל בטורקיה.

שבורלט קרוז, שממותגת כ"אמריקאית" היא בכלל דייהו מקוריאה (אם אינני טועה).

שלח תגובה

חזור אל “רכבי ICE וחשמליים”