סקר הפוך: איזה סגנונות מוזיקה אתם לא סובלים?
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6048
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
במקרה של שיבוח מוצר הכותב יחשב כחבר או מפרסם של היבואן, סתם מתלהב, גוזמאי, או לא באמת מבין בציוד.Catskinner כתב:זה מאפיין ידוע של פורומים. לאנשים תמיד קל לפתוח שרשור כדי להתלונן או לבקש עזרה. המקרים שבהם תראה הודעה המשבחת מוצר או שרות מהווים אחוז זעום....
זה שרשור די משעשע, עם קורטוב של נרגנות קלה.
אוסיף "המלצות" משלי:
כינורות. כשאני שומע את הכלי הזה, אני נזכר בשואה. (או ביום השואה).
מטאל וחבריו. רוק כבד יכול להתאים לכמה דקות במסיבה בכיתה י'.
ג'אז מאולתר. בא לי לשבור משהו כשהם מתחילים לחרוק עם הסקסופון הלוך ושוב, 48 פעם.
שירה קלאסית, או אופרה, בגרמנית. אין, זה אחד השנואים עלי ברמה מולקולרית. קורה לי שינוי בגוף
כשאני נחשף לצלילים האלה.
מזרחית זיבלית. כי יש מזרחית יפה ומרגשת.
זמרים צעירים, רגישים, עם גיטרה ומילים רגישות. זה מעורר אצלי אלימות פנימית.
זהו, אלה העקריים.
- Kosh
- גורו וינטאג'

- תגובות: 4069
- נתן תודות: 339 פעמים
- קיבל תודות: 366 פעמים
איתי_הגיתי כתב:במקרה של שיבוח מוצר הכותב יחשב כחבר או מפרסם של היבואן, סתם מתלהב, גוזמאי, או לא באמת מבין בציוד.Catskinner כתב:זה מאפיין ידוע של פורומים. לאנשים תמיד קל לפתוח שרשור כדי להתלונן או לבקש עזרה. המקרים שבהם תראה הודעה המשבחת מוצר או שרות מהווים אחוז זעום....
זה שרשור די משעשע, עם קורטוב של נרגנות קלה.
אוסיף "המלצות" משלי:
כינורות. כשאני שומע את הכלי הזה, אני נזכר בשואה. (או ביום השואה).
מטאל וחבריו. רוק כבד יכול להתאים לכמה דקות במסיבה בכיתה י'.
ג'אז מאולתר. בא לי לשבור משהו כשהם מתחילים לחרוק עם הסקסופון הלוך ושוב, 48 פעם.
שירה קלאסית, או אופרה, בגרמנית. אין, זה אחד השנואים עלי ברמה מולקולרית. קורה לי שינוי בגוף
כשאני נחשף לצלילים האלה.
מזרחית זיבלית. כי יש מזרחית יפה ומרגשת.זמרים צעירים, רגישים, עם גיטרה ומילים רגישות. זה מעורר אצלי אלימות פנימית.
זהו, אלה העקריים.......
כל כך נכון!!...
Vintage audio is a way of life
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
- 242ariel242
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 701
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 21 פעמים
מזרחית,על כל סוגיה...
פופ,ראפ,כל מה שמסחרי והופך את גוף הזמרות לכלי שיווקי,וכל הקליפים הדביליים האלה שמראים לנו כמה הזמר הוא "גבר" ויש לו מלא כסף כדי לשלם לכל הפיפפפ שנמרחות עליו בקליפ(אה,אז הוא לא גבר בעצם)
אני אוהב יותר אלקטרונית,אבל לא החפירות..
יותר דברים עם מלודיה..כאלה שמכניסים אותך למין מסע אסטראלי שאתה עוצם ת'עיניים.
חוץ מזה,אופרה קצת,פיל קולינס,(אמרתי שאני רק בן 20?..חריג,אני יודע)ובערך כל מה שיפה ולא עובר את החוקים המוזכרים למעלה..
אה..וראפ רוסי זה פשוט אסון!זה לא מתחבר בכלל,המילים והמוזיקה.. קטסטרופה!
פופ,ראפ,כל מה שמסחרי והופך את גוף הזמרות לכלי שיווקי,וכל הקליפים הדביליים האלה שמראים לנו כמה הזמר הוא "גבר" ויש לו מלא כסף כדי לשלם לכל הפיפפפ שנמרחות עליו בקליפ(אה,אז הוא לא גבר בעצם)
אני אוהב יותר אלקטרונית,אבל לא החפירות..
יותר דברים עם מלודיה..כאלה שמכניסים אותך למין מסע אסטראלי שאתה עוצם ת'עיניים.
חוץ מזה,אופרה קצת,פיל קולינס,(אמרתי שאני רק בן 20?..חריג,אני יודע)ובערך כל מה שיפה ולא עובר את החוקים המוזכרים למעלה..
אה..וראפ רוסי זה פשוט אסון!זה לא מתחבר בכלל,המילים והמוזיקה.. קטסטרופה!
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
דווקא לדעתי מכל האסון התרבותי הזה שנקרא מוזיקה רוסית פופולרית, ראפ רוסי זה אחד הדברים הפחות נוראיים. יש פה ושם כל מיני דברים משעשעים.242ariel242 כתב:
אה..וראפ רוסי זה פשוט אסון!זה לא מתחבר בכלל,המילים והמוזיקה.. קטסטרופה!...
Need more cowbell
אני שונא מזרחית, מכל סוג. לא קובי פרץ לא עמיר בניון (רותו ספציפית אני שונא בגלל הקול שלו) ולא שום דבר כבד מזה.
מטאל כבד מידי, בעיקר עם נהמות זה ממש לא זה.
RNB וכל הAKON DR.DRE אבל אותם בניגוד לשתיים אני מסוגל לשמוע ולא להנות, באחרים בא לי למות.
כמובן שיש עוד 1000 סגנונות שאני לא נחשף אליהם אז הם לא ברשימה, כמו NOISE MUSIC ורוב הדברים שמגדרים (את עצמם) כ"אוונגארד"
אה, ולא משנה איזה סגנון מוזיקה, בין אם זה מושיק עפיה, או הביטלס כשהוא יוצא מפלאפון באוטובוס. צריך להרוג אנשים כאלה.
ולהרוג אותם פעמיים אם הם משמיעים מוזיקה איכותית, אבל לרוב זה מזרחית וRNB.
מטאל כבד מידי, בעיקר עם נהמות זה ממש לא זה.
RNB וכל הAKON DR.DRE אבל אותם בניגוד לשתיים אני מסוגל לשמוע ולא להנות, באחרים בא לי למות.
כמובן שיש עוד 1000 סגנונות שאני לא נחשף אליהם אז הם לא ברשימה, כמו NOISE MUSIC ורוב הדברים שמגדרים (את עצמם) כ"אוונגארד"
אה, ולא משנה איזה סגנון מוזיקה, בין אם זה מושיק עפיה, או הביטלס כשהוא יוצא מפלאפון באוטובוס. צריך להרוג אנשים כאלה.
ולהרוג אותם פעמיים אם הם משמיעים מוזיקה איכותית, אבל לרוב זה מזרחית וRNB.
אני אוהב להכיר ולשמוע כל מיני סוגי מוסיקה, כיום אני גם אוהב מוסיקה מזרחית.
אז בינתים אין לי סגנון מוסיקלי שאני לא סובל, ולא תמיד משנה לי אם יש עומק בשירים.
אז בינתים אין לי סגנון מוסיקלי שאני לא סובל, ולא תמיד משנה לי אם יש עומק בשירים.