תגובות למאמר: מה בסך הכל רציתי? לראות סרט ביום שבת בערב
עדיף ללכת על בטוח ולהוריד רק קבצי MKV מאשר להוריד איזה 40 ג'יגה על סרט בשביל איכות טובה יותר
ובסוף להתבאס, כמו שנאמר "עדיף ציפור אחת ביד משתיים על העץ"
אותי לפחות מעצבן כל התפרטים, ההזהרות וההקדמות למינהם שמגיעים בכותרים מלאים, זה מאריך את זמן ההמתנה לסרט גם אם הכותר יציב, חלק מהחוויה של קולנוע ביתי היא האפשרות לקבל את העיקר וזה הסרט עצמו, טרלרים אפשר לראות באינטרנט והבונוסים לא ממש מעניינים אותי.
לכן אני מוריד רק קבצי MKV או M2TS והאיכות מעולה, לא צריך יותר בשלב הזה, לפחות עד שהמכשירים התייצבו ופתרונות האחסון ורוחב הפס יגדלו וישתפרו משמעותית.
ובסוף להתבאס, כמו שנאמר "עדיף ציפור אחת ביד משתיים על העץ"
אותי לפחות מעצבן כל התפרטים, ההזהרות וההקדמות למינהם שמגיעים בכותרים מלאים, זה מאריך את זמן ההמתנה לסרט גם אם הכותר יציב, חלק מהחוויה של קולנוע ביתי היא האפשרות לקבל את העיקר וזה הסרט עצמו, טרלרים אפשר לראות באינטרנט והבונוסים לא ממש מעניינים אותי.
לכן אני מוריד רק קבצי MKV או M2TS והאיכות מעולה, לא צריך יותר בשלב הזה, לפחות עד שהמכשירים התייצבו ופתרונות האחסון ורוחב הפס יגדלו וישתפרו משמעותית.
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9321
- נתן תודות: 1555 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
זיו,
בהחלט בשורה משמחת (מסקרן לדעת במה מדובר).
צריך רק לייחל לשני דברים:
1. שהמחיר יהיה סביר
2. שהמכשיר ינגן כותרי בלוריי מלאים חלק, ושלא נצטרך לחכות כל פעם לעדכון הבא, בתקווה שהנה סוף סוף תגיע הישועה...
בהחלט בשורה משמחת (מסקרן לדעת במה מדובר).
צריך רק לייחל לשני דברים:
1. שהמחיר יהיה סביר
2. שהמכשיר ינגן כותרי בלוריי מלאים חלק, ושלא נצטרך לחכות כל פעם לעדכון הבא, בתקווה שהנה סוף סוף תגיע הישועה...
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46352
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5072 פעמים
mulkile,
ה Boxee לא יודע לנגן HD Audio או יודע להציג תפריטי Blu-ray, אז הוא לא ממש מהווה מתחרה ראוי עבור שימוש זה.
ה Boxee לא יודע לנגן HD Audio או יודע להציג תפריטי Blu-ray, אז הוא לא ממש מהווה מתחרה ראוי עבור שימוש זה.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
זיו - אם החומרה תומכת בכך - אין סיבה שזה לא יוכנס לבוקסי עצמה לא?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

בטח שיש, עלות רשיונות אשר תעלה את מחיר המכשיר להרבה מעבר למה שהיצרן תכנן.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

ניגון אותו הסרט על DUNE PRIME 3
ברשותי אותה הגירסא של הסרט וניסיתי לנגן אותה ב DUNE PRIME 3.
התפריטים עבדו נהדר עד לרגע שבו מנסים לנגן את הסרט, לחצתי על הכפתור והתפריט פשוט לא הגיב, כך גם בגירסאת הבמאי.
כל כותרי ה BR של UNIVERSAL עשו לי צרות עם נגן ה DUNE, בד"כ הם מפצלים את הסרט למספר קבצים רב כך שקשה לנגן אותו ידנית.
עד לסרט זה ניגנתי את הסרטים ע"י בחירה של FEATURE מסויים בתפריט בחירת הסצנות אך בסרט זה גם זה לא היה קיים.
משהו נתקל בבעיות דומות?
התפריטים עבדו נהדר עד לרגע שבו מנסים לנגן את הסרט, לחצתי על הכפתור והתפריט פשוט לא הגיב, כך גם בגירסאת הבמאי.
כל כותרי ה BR של UNIVERSAL עשו לי צרות עם נגן ה DUNE, בד"כ הם מפצלים את הסרט למספר קבצים רב כך שקשה לנגן אותו ידנית.
עד לסרט זה ניגנתי את הסרטים ע"י בחירה של FEATURE מסויים בתפריט בחירת הסצנות אך בסרט זה גם זה לא היה קיים.
משהו נתקל בבעיות דומות?