תמונות של מערכות ק"ב של חברי הפורום

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
Akila
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 279
שם מלא: Joel Strikovsky
נתן תודות: 90 פעמים
קיבל תודות: 67 פעמים

שליחה #3161 

- -
נערך לאחרונה על ידי Akila ב 21/12/2025 16:13, נערך 2 פעמים בסך הכל.
אני לא סובל מאי שפיות, אני נהנה ממנה.
פעם סבלתי מפיצול אישיות, היום אנחנו מרגישים הרבה יותר טוב.
רשימת הציוד: Denon X3800H | (A1 Evo AcoustiX) | Speakers layout: 7.1.4 | TCL 75C935 | 4K Video: Nvidia Shield 2019 Pro & Homatics R 4K Plus | Android TV | Ugoos AM6B+ | CoreELEC NG (avdvplus R9)

Akila
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3162 

רשימת הציוד: Denon X3800H | (A1 Evo AcoustiX) | Speakers layout: 7.1.4 | TCL 75C935 | 4K Video: Nvidia Shield 2019 Pro & Homatics R 4K Plus | Android TV | Ugoos AM6B+ | CoreELEC NG (avdvplus R9)

ice2k
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 959
נתן תודות: 40 פעמים
קיבל תודות: 86 פעמים

שליחה #3163 

מנסיון שלי, במצב כזה, הסראונד בצדדים נותן אפקט הרבה יותר טוב. אפילו היתי לוקח אותם עוד קצת קדימה. אני רואה שכבר שמת מתלים על הקיר האחורי. היתי שוקל את זה ועושה נסיונות לפני שמחליט לשים אותם מאחורה.
DENON AVC-X4700H| Audiovector S3 Signature| Audiovector SC Signature | Audiovector Ki1| SVS SB3000

Akila
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3164 

21/12/2025 21:57  
ice2k כתב:
מנסיון שלי, במצב כזה, הסראונד בצדדים נותן אפקט הרבה יותר טוב. אפילו היתי לוקח אותם עוד קצת קדימה. אני רואה שכבר שמת מתלים על הקיר האחורי. היתי שוקל את זה ועושה נסיונות לפני שמחליט לשים אותם מאחורה.
...
תתעלם מהמתלים כרגע, המתלים זה שאריות של הקנפיגורצייה הקודמת שלי של 5.1.4.
אז האחוריים/צדדים היו שם כ 110-120 מעלות מה MLP.
הם לא בשימוש כרגע. ולא ממש תכננתי להשמיש אותם. פשוט התעצלתי להוריד אותם :)

שאתה אומר יותר קדימה, הכוונה קדימה לכיוון הרמקולים הקדמיים?
לדוגמה: קרוב יותר לשקע חשמל (ביחס קדימה/אחורה בחדר)?
-
-

ice2k
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 959
נתן תודות: 40 פעמים
קיבל תודות: 86 פעמים

שליחה #3165 

לא לא, לא עד כדי כך. הכוונה גג 20 - 30 סנטימטר מלפני קו הספה. במקרה שלך קל מאוד לנסות. כשהשטח קטן, להפרדה של הערוצים יש משמעות, אפילו אם זה מעבר להמלצות של דולבי. מכיוון שאתה רחוק מהקיר האחורי, אולי זה פחות קריטי. הניסיון שלי זה עם ספה צמודה לקיר. מה שחשוב זה שהם בצד, מזכיר הרבה יותר אולם קולנוע. ההרחקה מהספה זה בשביל להרחיק מהאוזן, מה שמגדיל את האפקט.
DENON AVC-X4700H| Audiovector S3 Signature| Audiovector SC Signature | Audiovector Ki1| SVS SB3000

Akila
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3166 

22/12/2025 22:54  
ice2k כתב:
לא לא, לא עד כדי כך. הכוונה גג 20 - 30 סנטימטר מלפני קו הספה. במקרה שלך קל מאוד לנסות. כשהשטח קטן, להפרדה של הערוצים יש משמעות, אפילו אם זה מעבר להמלצות של דולבי. מכיוון שאתה רחוק מהקיר האחורי, אולי זה פחות קריטי. הניסיון שלי זה עם ספה צמודה לקיר. מה שחשוב זה שהם בצד, מזכיר הרבה יותר אולם קולנוע. ההרחקה מהספה זה בשביל להרחיק מהאוזן, מה שמגדיל את האפקט.
...
העברתי את הצדדים יותר מקדימה ואכן אני מרגיש הבדל.
עד היום למרות שהרמקולים היו בצד וקצת מקדימה, תמיד הרגשתי כאילו הסאונד טיפה מגיע מאחור כזה.
אחרי שהעברתי אותם יותר קדימה כפי שאמרת,
אכן אני מרגיש באמת יותר בברור שהם פועלים באופן כזה שהסאונד נשמע שהוא ברור יותר בא ומורגש מהצד.
שהוא פועל אפשר להצביע בברור יותר עכשיו שזה מהצד, שלפי כן זה היה בתחום האפור כזה בין צד לאחור כזה בתחושת השמע.

ADICT
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9613
נתן תודות: 119 פעמים
קיבל תודות: 352 פעמים

שליחה #3167 

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”