ספורט: שרשור הF1 ה"רשמי" של HT
-
Itay_Pollak
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
ואני חשבתי ששנה הבאה ייגמר הסבל הבלתי נגמר הזה...
-
Itay_Pollak
-
- חבר במועדון ה-15K

מה שמוזר.
צפיתי עכשיו בHIGHLIGHTS שהם מציעים באתר. רוב הצילומים לא נראים לי SD. נראים באיכות גבוהה מאוד.
צפיתי עכשיו בHIGHLIGHTS שהם מציעים באתר. רוב הצילומים לא נראים לי SD. נראים באיכות גבוהה מאוד.
- nir11
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3893
נעשים מדי פעם נסיונות בצילום HD. אני יודע שניסו את זה במונאקו. הסיפור שם היה שהמצלמות בתוך המנהרה הכילו דיסקים קשיחים שנדפקו מהוויברציות, והחליפו אותם ב SSD.
היה גם נסיון של צילום ב 3D.
היה גם נסיון של צילום ב 3D.
- sufgi123
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1396
מעולם לא התעניינתי במרוצי מכוניות, אבל השרשור הזה גרם לי להסתכל על 2-3 מרוצים. מבחינתי זה נחמד לא יותר מזה ...
בכל מקרה בשביל "שירות לאומה" הקלטתי שידור HD של מירוץ פרארי (שנקלט עם צלחת לווין פרטית) והעליתי אותו לרשת (רק בשבילכם
) .
http://www.fileflyer.com/view/6Jgo9AX
http://www.fileflyer.com/view/ynPcBAf
http://www.fileflyer.com/view/CwZqSBc
http://www.fileflyer.com/view/5dnH1AI
תאחדו את הקבצים עם hjsplit , ניתן כמובן לצפות עם מזרימדיה (או מחשב) .
הערה: אם אחד הקבצים נעול להורדה חופשית, אפר לחכות מספר שעות עד שהוא יהיה זמין,
ניתן להוריד קבצים במקביל גם ללא חשבון פרימיום.
בכל מקרה בשביל "שירות לאומה" הקלטתי שידור HD של מירוץ פרארי (שנקלט עם צלחת לווין פרטית) והעליתי אותו לרשת (רק בשבילכם
http://www.fileflyer.com/view/6Jgo9AX
http://www.fileflyer.com/view/ynPcBAf
http://www.fileflyer.com/view/CwZqSBc
http://www.fileflyer.com/view/5dnH1AI
תאחדו את הקבצים עם hjsplit , ניתן כמובן לצפות עם מזרימדיה (או מחשב) .
הערה: אם אחד הקבצים נעול להורדה חופשית, אפר לחכות מספר שעות עד שהוא יהיה זמין,
ניתן להוריד קבצים במקביל גם ללא חשבון פרימיום.
נערך לאחרונה על ידי sufgi123 ב 10/09/2010 11:25, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- osherov
-
- גורו Android

- תגובות: 15029
ללא ספק זה מפתיע את רוב האנשים כאשר הוא שומעים שהספורט הזה לא תומך בשידורי HD.......גם בגלל סכומי הכסף הבלתי נתפסים שסובבים את הענף הזה, גם בגלל שהוא נחשב לספורט Hi-Tech טכנולוגי מתקדם כל כך ודווקא בתחום השידור הם תקועים דור אחד באיכות השידור אחרי כל שידורי הספורט בענפים אחרים וגם בגלל שבענף הזה ה HD פשוט מתבקש.....ההילוכים החוזרים, הצילומים המדהימים מתוך הרכבים עצמם, צילומי המסוק וצילומי החוץ (נופים, גשם)........באמת משהו לא הגיוני בזה
- sufgi123
-
- חבר ותיק

השידור שהקלטתי הוא HD
כנראה שלארץ הקודש זה עדיין לא הגיע ...
כנראה שלארץ הקודש זה עדיין לא הגיע ...
- Gili_Regev
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
הבעיה בספורט הזה, שבאווירה הכלכלית העולמית, הוא מתחיל להיות יקר מדי.osherov כתב:ללא ספק זה מפתיע את רוב האנשים כאשר הוא שומעים שהספורט הזה לא תומך בשידורי HD.......גם בגלל סכומי הכסף הבלתי נתפסים שסובבים את הענף הזה, גם בגלל שהוא נחשב לספורט Hi-Tech טכנולוגי מתקדם כל כך ודווקא בתחום השידור הם תקועים דור אחד באיכות השידור אחרי כל שידורי הספורט בענפים אחרים וגם בגלל שבענף הזה ה HD פשוט מתבקש.....ההילוכים החוזרים, הצילומים המדהימים מתוך הרכבים עצמם, צילומי המסוק וצילומי החוץ (נופים, גשם)........באמת משהו לא הגיוני בזה...
אף אחד לא ממש רוצה לממן את ה- HD. ברני רוצה להפיל על הקבוצות, בעלי המסלול וכל אחד אחר חוץ ממנו עצמו. לקבוצות אין חשק להשקיע בזה.
דברים יותר מהותיים מה- HD נמנעים בו, דברים שפוגעים בהן מקצועית.
ימי אימון כמעט ולא קיימים במהלך העונה, פיתוחים מסויימים נמנעים מהקבוצות, על מנת לאפשר לנחותות פיננסית, איכשהו, לשמור על מרחק סביר מהן, ועדיין זה לא עוזר.
הרצון לראות יותר עקיפות ומירוצים יותר צמודים, מביא להגבלות כאלו, שמסרסות את הספורט.
נושא התדלוק, למשל, שירד העונה מתוך כוונה לחסוך עלויות, לדעתי פוגע קשות בחווית המירוץ, ובדינמיקה שלו.
לא יכול לביות דר כזה, שיימנעו פיתוחים מהקבוצות. הרי זוהי מהות הספורט.
אז גם אני רוצה מאוד HD, אבל קודם שיחזירו את לנו את הספורט עצמו, כפי שהוא צריך להיות..
...
- ocsi
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1609
יש עוד "כמה אנשים" עם צלחת פרטית בארץ הקודשsufgi123 כתב:השידור שהקלטתי הוא HD
כנראה שלארץ הקודש זה עדיין לא הגיע ......
- osherov
-
- גורו Android

- תגובות: 15029
ocsi,
לדעתי לא צריך תגובה צינית כזאת...
אפשר פשוט לסביר למה זה לא HD אמיתי
לדעתי לא צריך תגובה צינית כזאת...
אפשר פשוט לסביר למה זה לא HD אמיתי
- sufgi123
-
- חבר ותיק

כשכתבתי "לארץ הקודש" התכוונתי לערוצים שמשודרים בארץ באמצעות יס/הוט .
רוב חברי הפורום מחוברים לאחת מהחברות הנ"ל וכל טענה שמושמעת מתייחסת לשידורים שלהם.
לגבי השידור הספיצפי שהקלטתי, לא בדקתי לעומק אם השידור הוא upscale או לא, מה שבטוח הוא שרואים מצויין (למעשה גם שידורי ה SD נראים מצויין ... ) .
ולגבי ההערה " אבל אתה מיוחד ללא ספק ", אני מקוה שהבנתי אותך לא נכון
רוב חברי הפורום מחוברים לאחת מהחברות הנ"ל וכל טענה שמושמעת מתייחסת לשידורים שלהם.
לגבי השידור הספיצפי שהקלטתי, לא בדקתי לעומק אם השידור הוא upscale או לא, מה שבטוח הוא שרואים מצויין (למעשה גם שידורי ה SD נראים מצויין ... ) .
ולגבי ההערה " אבל אתה מיוחד ללא ספק ", אני מקוה שהבנתי אותך לא נכון
-
Itay_Pollak
-
- חבר במועדון ה-15K

חלקנו גם צופים בשידור של הBBC מוקלט. לצערנו אין שידור HD מקורי. כמו שכבר נכתב לפניי.
- ocsi
-
- חבר ותיק

גם אני הייתי מופתע בהתחלה שאין HD אמיתי,בתחילת העונה ציטוט:sufgi123 כתב: ולגבי ההערה " אבל אתה מיוחד ללא ספק ", אני מקוה שהבנתי אותך לא נכון...
דשנו על ה"עלבון" AKA "שידור ערוץ ספורט" חוץ מהתמונה גם האיכות/רמת הפרשנות פהocsi כתב:אכן,תמונות קשותItay_Pollak כתב:תקרא מה כתבתי בשרשור המקביל....,ספורט הכי יקר בעולם,עם הטכנולוגיה הכי מתקדמת בעולם,חוץ מ-NASA,חיי בעידן SD,כאשר כבר משחק שכונתי ליגה ז' משדרים ב-HD בעולם,ומוכרים לוקשים בארוצי HD,בפועל נותנים UPSCALE כולם,BBC/PREMIERE/SKY....אכן עכשיו שאמרתה,חפרתי....ופשוט לא יאומן.
טוב בכל מקרה ארגיש שיפור,שזה לא חוכמה אחרי איכות שידור של 5+......
http://www.hometheater.co.il/vt108011
ואתה צודק שידור SD של השוויצרים SF ZWEI ניראה HD ליד איך שמשודר פה
- nir11
-
- חבר מביא חבר

אחת ולתמיד:
מרוצי F1 לא מצולמים ב HD.
מרוצי F1 לא משודרים ב HD.
מעת לעת נעשים ניסויים, אך הם לא משודרים. בשום מקום. בשום מדינה.
כמו שאמרתי, גם היה נסוי לצלם ב 3D.
לגבי התדלוק - הוא לא בוטל כדי לחסוך עלויות. הוא בוטל כדי להוסיף לאקשן, כך שנהגים יצטרכו לעקוף על המסלול.
ב 1994 החזירו את התדלוקים כדי להוסיף לאקשן, וב 2010 ביטלו אותם. כדי להוסיף לאקשן.
זה ה FIA.
עוד התפתחות ממש בלתי נתפסת היא הדיון לגבי ההוראות הקבוצתיות בפרארי. לא רק שלא נתנו להם עונש נוף- ה FIA החליט שמשהו לא בסדר עם החוק. עכשיו ישנו אותו. ככה זה כשראש הFIA הוא מי שב2002 עמד בראש פרארי וניצח על הבזיון של אוסטריה 2002.
מרוצי F1 לא מצולמים ב HD.
מרוצי F1 לא משודרים ב HD.
מעת לעת נעשים ניסויים, אך הם לא משודרים. בשום מקום. בשום מדינה.
כמו שאמרתי, גם היה נסוי לצלם ב 3D.
לגבי התדלוק - הוא לא בוטל כדי לחסוך עלויות. הוא בוטל כדי להוסיף לאקשן, כך שנהגים יצטרכו לעקוף על המסלול.
ב 1994 החזירו את התדלוקים כדי להוסיף לאקשן, וב 2010 ביטלו אותם. כדי להוסיף לאקשן.
זה ה FIA.
עוד התפתחות ממש בלתי נתפסת היא הדיון לגבי ההוראות הקבוצתיות בפרארי. לא רק שלא נתנו להם עונש נוף- ה FIA החליט שמשהו לא בסדר עם החוק. עכשיו ישנו אותו. ככה זה כשראש הFIA הוא מי שב2002 עמד בראש פרארי וניצח על הבזיון של אוסטריה 2002.
- Gili_Regev
-
- חבר במועדון HT

נירnir11 כתב: לגבי התדלוק - הוא לא בוטל כדי לחסוך עלויות. הוא בוטל כדי להוסיף לאקשן, כך שנהגים יצטרכו לעקוף על המסלול.
זה ה FIA....
אני בהחלט מעריך את הידע שלך בנושא ה- F1, ניכר מהדברים שלך שאתה בהחלט שולט בכל הקשור לסבב.
יחד עם זאת, אתה טועה בעניין התדלוקים.
נושא התדלוקים בוטל עקב עלויות השינוע וכל האדמיניסטרציה הכרוכה בו.
התדלוקים הם אלו שהוסיפו לאקשן, ובכלל, עקיפות על המסלול יכולות להתרחש בלי קשר לתדלוק, ואני לא רואה איך התדלוק פוגע בעניין.
זה כמו שיחילטו עכשיו שאין מרוצי גשם, כי רוצים עקיפות טהורות, בלי אסטרטגיות צמיגים וכל זה.
הרי זה יהרוג את הספורט.
תדלוק, כמו גשם, אלו שני דברים שטרפו את הקלפים בלא מעט מירוצים,
ואין הגיון לבטל אותו מסיבה שאינה כלכלית.
...
- sufgi123
-
- חבר ותיק

אגב, האם מישהו הוריד את הקבצים שהעליתי ?
האם איכות התמונה עדיפה על זה שמשדרים ביס/הוט ?
האם איכות התמונה עדיפה על זה שמשדרים ביס/הוט ?
- ocsi
-
- חבר ותיק

אין צורך להוריד,כל שידור עולה על הביזיון של ערוץ הספורט,ללא קשר באיזה תשתית הוט או יסsufgi123 כתב:האם איכות התמונה עדיפה על זה שמשדרים ביס/הוט ?...
- nir11
-
- חבר מביא חבר

ייתכן שאתה צודק, אינני יודע. בכל אופן, מדובר על עוד מהלך מטומטם שלא מסייע להצגה, והופך אותה למלאכותית - כי כיום יש חוק שפשוט מחייב את הקבוצות לעצור, גם אם אין להן צורך בכך.Giliboy כתב:נירnir11 כתב: לגבי התדלוק - הוא לא בוטל כדי לחסוך עלויות. הוא בוטל כדי להוסיף לאקשן, כך שנהגים יצטרכו לעקוף על המסלול.
זה ה FIA....
אני בהחלט מעריך את הידע שלך בנושא ה- F1, ניכר מהדברים שלך שאתה בהחלט שולט בכל הקשור לסבב.
יחד עם זאת, אתה טועה בעניין התדלוקים.
נושא התדלוקים בוטל עקב עלויות השינוע וכל האדמיניסטרציה הכרוכה בו.
התדלוקים הם אלו שהוסיפו לאקשן, ובכלל, עקיפות על המסלול יכולות להתרחש בלי קשר לתדלוק, ואני לא רואה איך התדלוק פוגע בעניין.
זה כמו שיחילטו עכשיו שאין מרוצי גשם, כי רוצים עקיפות טהורות, בלי אסטרטגיות צמיגים וכל זה.
הרי זה יהרוג את הספורט.
תדלוק, כמו גשם, אלו שני דברים שטרפו את הקלפים בלא מעט מירוצים,
ואין הגיון לבטל אותו מסיבה שאינה כלכלית....
- Gili_Regev
-
- חבר במועדון HT

פסטיבל מונז'ה מתחיל היום..
כולי התרגשות..
המילטון חייב לקחת את המירוץ היום, כדי להשיאר בתמונת האליפות,
לא יהיו עוד מסלולים עם ישורות כאלה, בהם למקלארן יש יתרון.
בינתיים, באימון השני, מקלארן לא בסיפור.
וטל מסיים ראשון, מעט אחריו אלונסו ומאסה.
3 עשיריות אחריהם, המילטון ובאטן, בהתאמה.
וובר שישי..
מקווה שמקלארן ישלפו איזה משהו עד המקצה היום אחה"צ.
כולי התרגשות..
המילטון חייב לקחת את המירוץ היום, כדי להשיאר בתמונת האליפות,
לא יהיו עוד מסלולים עם ישורות כאלה, בהם למקלארן יש יתרון.
בינתיים, באימון השני, מקלארן לא בסיפור.
וטל מסיים ראשון, מעט אחריו אלונסו ומאסה.
3 עשיריות אחריהם, המילטון ובאטן, בהתאמה.
וובר שישי..
מקווה שמקלארן ישלפו איזה משהו עד המקצה היום אחה"צ.
...
- ocsi
-
- חבר ותיק

מהלכים מטומטמים או לא.....אבל בינתיים יש לנו אחד העונות הכי מרתקים מאז שאני זוכר.....לשניה לא מתגעגע לשליטה מוחלטת של שומכר עם הפרארי,אפילו שהייתי מעודד שלו...כי זה פשוט היה שעמום אחד גדול.nir11 כתב:ייתכן שאתה צודק, אינני יודע. בכל אופן, מדובר על עוד מהלך מטומטם שלא מסייע להצגה, והופך אותה למלאכותית - כי כיום יש חוק שפשוט מחייב את הקבוצות לעצור, גם אם אין להן צורך בכך....
-שיטת הניקוד החדשה - לפי דעתי עשה רק טובה
-חוסר תדלוק - המכונית מפוצץ דלק יש לו התנהגות שונה,מחייב ניהול צריכת דלק (חייב להשאר דלק לסיים את המירוץ + לחזור לפיט) מה שכן חיסל את הפאדיחות שקרו שם והיה גורם לתהפוכות במירוץ,זאת החלטה פרופר לחסוך כסף לקבוצות.
-חיוב שימוש 2 תרכובות - הגיוני,מנגד לא פעם קבוצות משורה שניה לקחו נקודות,בגלל ששמו את הקשה וכמעט גמרו מירוץ איתם.
הבעיה הרצינית זה 3 קבוצות החדשות,שלא בליגה בגלל זה חוזר חוק 107% שנה הבאה.
- ocsi
-
- חבר ותיק

מאז שאין אימונים,האימון של יום שישי,זאת אינדיקציה.....לכלוםGiliboy כתב: מקווה שמקלארן ישלפו איזה משהו עד המקצה היום אחה"צ....
כולם בניסיונות סט-אפ למיניהם,בדיקות פיתוחים עתידיים...ועסוקים ב"משחק פוקר"
היום רק ב-Q2 יחשפו הקלפים וב-Q3 הג'וקרים