אם הבנתי את דבריך נכון, בעוד 15 שעות אני אחויב ב 99 RAPIDS ויהיה לי 30 ג'יגה לחודש. ואם אני לוחץ על Extend RapidPro, כבר עכשיו אני אחויב ואקבל את ה 30 ג'יגה. הבנתי נכון?
RAPIDSHARE מעלים מחירים?
- ds123
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2049
תודה רבה uriler, איזה מזל שאתה פה
אם הבנתי את דבריך נכון, בעוד 15 שעות אני אחויב ב 99 RAPIDS ויהיה לי 30 ג'יגה לחודש. ואם אני לוחץ על Extend RapidPro, כבר עכשיו אני אחויב ואקבל את ה 30 ג'יגה. הבנתי נכון?
- uriler
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
למיטב הבנתי - כן.
עכשיו חבל ללחוץ כי עוד כמה שעות מתחיל ה happy hours ותהיה לך למעשה ג'יגה וחצי זמינה, ואם אתה מוריד עם JD אז פשוט תן לו לשלוט.
אם אתה לא עובד עם JD או יש לך משהו דחוף להוריד - כדאי לך להפעיל עכשיו, אחרת תעבור את המגבלה ותחויב ב 14 Rapids שיתנו לך 5 ג'יגה אשר כנראה לא תנצל עד חידוש ה RapidPro, אלא אם יש צבירה בין חודשים.
בקריאה חוזרת, שמתי לב לשורה הזו -
עכשיו חבל ללחוץ כי עוד כמה שעות מתחיל ה happy hours ותהיה לך למעשה ג'יגה וחצי זמינה, ואם אתה מוריד עם JD אז פשוט תן לו לשלוט.
אם אתה לא עובד עם JD או יש לך משהו דחוף להוריד - כדאי לך להפעיל עכשיו, אחרת תעבור את המגבלה ותחויב ב 14 Rapids שיתנו לך 5 ג'יגה אשר כנראה לא תנצל עד חידוש ה RapidPro, אלא אם יש צבירה בין חודשים.
בקריאה חוזרת, שמתי לב לשורה הזו -
יכול להיות שזה אומר שיש צבירה בין חודשים - נגלה מחרRapidshare.com כתב:Unused traffic volume does not expire....
נערך לאחרונה על ידי uriler ב 07/07/2010 0:25, נערך פעם 1 בסך הכל.
- GioraS
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 222
לפי דעתי, Extend RapidPro , יאריך מסוף התקופה הקודמת ולא מאמצע.
- uriler
-
- חבר במועדון 10K

אני לא בטוח, כי כשאתה לוחץ על הכפתור הוא מקפיץ את ההודעה הבאה -GioraS כתב:לפי דעתי, Extend RapidPro , יאריך מסוף התקופה הקודמת ולא מאמצע....
.Rapidshare.com כתב:RapidPro Account Extension:
This option allows you to extend RapidPro manually. Please keep in mind that your new traffic will immediately be credited to your account...
ומתחת לזה יש כפתור Extend Now.
יכול להיות שזה פשוט יוסיף חודש ו 30 ג'יגה Traffic לתקופה, וזה גם הגיוני - אבל אני מניח שזה יוסיף את 30 הג'יגה מאותו הרגע.
- GioraS
-
- חבר פעיל מאוד

אכן כן, אבל אני חושב שנוכל לנצל את ה- 30GB האלו במשך 45 יום אם זה נעשה באמצע התקופה (כלומר אחרי 15 יום),uriler כתב:אני לא בטוח, כי כשאתה לוחץ על הכפתור הוא מקפיץ את ההודעה הבאה -GioraS כתב:לפי דעתי, Extend RapidPro , יאריך מסוף התקופה הקודמת ולא מאמצע.....Rapidshare.com כתב:RapidPro Account Extension:
This option allows you to extend RapidPro manually. Please keep in mind that your new traffic will immediately be credited to your account...
ומתחת לזה יש כפתור Extend Now.
יכול להיות שזה פשוט יוסיף חודש ו 30 ג'יגה Traffic לתקופה, וזה גם הגיוני - אבל אני מניח שזה יוסיף את 30 הג'יגה מאותו הרגע....
אבל אי אפשר לדעת בוודאות עד שלא ננסה בפועל
- eg99
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2999
איך שאני רואה את כל השינויים קדימה ואחורה ולצדדים, ה"עז" שהוכנסה היא גביית תשלום על נפח תעבורה.
עד לפני שבוע יכולת להוריד כמה שאתה רוצה, ללא שום הגבלת נפח, במשך זמן המנוי.
מהיום יש מגבלה של 30GB ל 99 רפידס הראשונים ועוד 14 רפידס לכל 5GB.
או בכסף ישראלי - בערך 6 שקלים ל 30GB הראשונים ועוד כ 1 שקל לכל 5GB נוספים (חישובים גסים, לפי 5 שקל ליורו, הזנחת חישובי אגורות, וחבילה של 400 רפידס).
כלומר, הורדת סרט HD של 15GB מחוץ לשעות השמחות עולה כ 3 שקלים.
זול יחסית לשכירות בחנות וידאו אבל כבר לא חינם.
עד לפני שבוע יכולת להוריד כמה שאתה רוצה, ללא שום הגבלת נפח, במשך זמן המנוי.
מהיום יש מגבלה של 30GB ל 99 רפידס הראשונים ועוד 14 רפידס לכל 5GB.
או בכסף ישראלי - בערך 6 שקלים ל 30GB הראשונים ועוד כ 1 שקל לכל 5GB נוספים (חישובים גסים, לפי 5 שקל ליורו, הזנחת חישובי אגורות, וחבילה של 400 רפידס).
כלומר, הורדת סרט HD של 15GB מחוץ לשעות השמחות עולה כ 3 שקלים.
זול יחסית לשכירות בחנות וידאו אבל כבר לא חינם.
ערן
- GioraS
-
- חבר פעיל מאוד

אף פעם זה לא היה חינם, לפני השינויים הייתה מגבלה של 5GB ליום (עם אפשרות צבירה לעד 25GB עבור ימים שלא נוצלו)
במחיר מנוי שנתי של 55יורו
אם אתה מתכוון למנוי חופשי, לדעתי זה נשאר אותו הדבר.
במחיר מנוי שנתי של 55יורו
אם אתה מתכוון למנוי חופשי, לדעתי זה נשאר אותו הדבר.
נערך לאחרונה על ידי GioraS ב 07/07/2010 20:51, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- ds123
-
- חבר ותיק

אגב אם לא מפעילים את ההתחדשות האוטומוטית, אפשר פשוט לא לחדש את המנוי אם אתה נוסע לחופשה או משהו שכזה, וכך לא להפסיד סתם נקודות על התקופה הזאת (אלא אם ה TRAFFIC הלא מנוצל נצבר לחודש שלאחר מכן ואז זה משהו אחר)
- ds123
-
- חבר ותיק

לפי החישוב שלי יוצא שהחבילה הנוכחית יותר משתלמת מהשיטה הקודמת (לא השיטה של החבילות, אלא זאת של ה 5 ג'יגה ביום)
בשיטה הזאת היה אפשר להוריד 5 ג'יגה ביום, כלומר בחודש אפשר היה להוריד 150 ג'יגה. בשיטה הזאת המנוי שלי היה אמור להסתיים בעוד פחות מ 3 חודשים.
בשיטה הנוכחית יש 30 ג'יגה בחודש שעולים 99 ראפיד , וכדי להגיע ל 150 ג'יגה צריכים להוסיף עוד 120 ג'יגה. כל ג'יגה שמוסיפים עולה 2.8 RAPIDS , לכן זה יוצא שצריך להוסיף עוד 336 RAPIDS. סך הכל בחודש ל 150 ג'יגה- 435 RAPIDS. ו 150 ג'יגה זו בהחלט כמות מכובדת. 435 RAPIDS לחודש מספיקים לכמעט 4 חודשים, כלומר החשבון שלי התארך. אסור לשכוח שלא חובה להוריד בדיוק 150 ג'יגה, זה תלוי לבחירתך, כך שהמנוי יכול להתארך עוד יותר.
בסופו של דבר הרווחנו- גם אין מגבלה להוריד רק 1 ג'יגה ביום או 5 ג'יגה ביום, וגם המנוי עצמו יוצא יותר זול מהשיטה הראשונה .
בשיטה הזאת היה אפשר להוריד 5 ג'יגה ביום, כלומר בחודש אפשר היה להוריד 150 ג'יגה. בשיטה הזאת המנוי שלי היה אמור להסתיים בעוד פחות מ 3 חודשים.
בשיטה הנוכחית יש 30 ג'יגה בחודש שעולים 99 ראפיד , וכדי להגיע ל 150 ג'יגה צריכים להוסיף עוד 120 ג'יגה. כל ג'יגה שמוסיפים עולה 2.8 RAPIDS , לכן זה יוצא שצריך להוסיף עוד 336 RAPIDS. סך הכל בחודש ל 150 ג'יגה- 435 RAPIDS. ו 150 ג'יגה זו בהחלט כמות מכובדת. 435 RAPIDS לחודש מספיקים לכמעט 4 חודשים, כלומר החשבון שלי התארך. אסור לשכוח שלא חובה להוריד בדיוק 150 ג'יגה, זה תלוי לבחירתך, כך שהמנוי יכול להתארך עוד יותר.
בסופו של דבר הרווחנו- גם אין מגבלה להוריד רק 1 ג'יגה ביום או 5 ג'יגה ביום, וגם המנוי עצמו יוצא יותר זול מהשיטה הראשונה .
- l33cher
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1896
אי אפשר לקנות רק 99 ראפידס? רק 400 מינימום? 
ואם אני גומר את כל ה30גיגה ב24 שעות? מחייבים אותי בעוד ראפידס (אם קניתי) או את הכ.אשראי בכסף?
עדיין לא ברורה לי השיטה המסריחה הזאת :S
שיחזירו את הקודמת וזהו,למה שינויים לעזאזל
IF IT WORKS - LEAVE IT!!
ואם אני גומר את כל ה30גיגה ב24 שעות? מחייבים אותי בעוד ראפידס (אם קניתי) או את הכ.אשראי בכסף?
עדיין לא ברורה לי השיטה המסריחה הזאת :S
שיחזירו את הקודמת וזהו,למה שינויים לעזאזל
IF IT WORKS - LEAVE IT!!
th1s 1s my d1st0rt3d r34l1ty
- uriler
-
- חבר במועדון 10K

אני לא מבין מה הבעיה שלך l33cher.
לכל מי שמוריד, גם בהיקפים גבוהים יחסית - השיטה הזו טובה יותר מהקודמת.
1. אי אפשר לקנות רק 99 Rapids. אתה יכול לקנות 400 ולהשתמש לפי רצונך - אתה לא חייב לחדש אוטומטית את ה RapidPro.
2. תגמור כמה שתרצה בכמה זמן שתרצה - אם לא הגדרת רכישה אוטומטית של Traffic - ההורדה שלך פשוט תיעצר ולא תחויב ב Rapids נוספים.
את כרטיס האשראי שלך (או ה PayPal) הם לא מחייבים בכל מקרה - וזה עוד יתרון בשיטה החדשה בה אתה למעשה רוכש "כסף RS".
לכל מי שמוריד, גם בהיקפים גבוהים יחסית - השיטה הזו טובה יותר מהקודמת.
1. אי אפשר לקנות רק 99 Rapids. אתה יכול לקנות 400 ולהשתמש לפי רצונך - אתה לא חייב לחדש אוטומטית את ה RapidPro.
2. תגמור כמה שתרצה בכמה זמן שתרצה - אם לא הגדרת רכישה אוטומטית של Traffic - ההורדה שלך פשוט תיעצר ולא תחויב ב Rapids נוספים.
את כרטיס האשראי שלך (או ה PayPal) הם לא מחייבים בכל מקרה - וזה עוד יתרון בשיטה החדשה בה אתה למעשה רוכש "כסף RS".
- Chris_Barnes
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 224
מישהו יודע מה עם הנקודות שהיו במנוי? היו לי 40,000 Free rapid points ועוד 1800 נקודות פרימיום. לא יכולתי להמיר אותן לפי החוקים שלהם ועכשיו אני לא רואה שהן קיימות במנוי.
- GioraS
-
- חבר פעיל מאוד

למיטב ידיעתי רק מ- 5000 נקודות פרימיום, אבל הכי טוב שתשאל את התמיכה שלהם.Chris_Barnes כתב:מישהו יודע מה עם הנקודות שהיו במנוי? היו לי 40,000 Free rapid points ועוד 1800 נקודות פרימיום. לא יכולתי להמיר אותן לפי החוקים שלהם ועכשיו אני לא רואה שהן קיימות במנוי....
- GioraS
-
- חבר פעיל מאוד

ככל שמשתמשים יותר בשעות השמחות (בין 3 לפנות בוקר ל- 11 בבוקר שעון מקומי) המנוי יהיה זול יותר, אם תוריד את כל ה- 150GB בשעות השמחות המנוי יעלה רק 99 ראפידס במקום 435, אם תוריד חצי מהכמות בשעות השמחות אז 75GB יחשבו רק 7.5GB ותצטרך לשלם רק עבור 82.5GB שזה 246 ראפידס. (דרך אגב אתה יכול לבדוק כמה אתה משתמש בזמן האחרון ב- View Logs בחשבון שלך ברפידשר)ds123 כתב:לפי החישוב שלי יוצא שהחבילה הנוכחית יותר משתלמת מהשיטה הקודמת (לא השיטה של החבילות, אלא זאת של ה 5 ג'יגה ביום)
בסופו של דבר הרווחנו- גם אין מגבלה להוריד רק 1 ג'יגה ביום או 5 ג'יגה ביום, וגם המנוי עצמו יוצא יותר זול מהשיטה הראשונה ....
- Chris_Barnes
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 224
כשנכנסתי לעמוד הראשי של ראפידשייר ראיתי שאפשר להעלות קבצים בנפח של עד 500 מגה (בדר"כ היה רשום של עד 200 ורק משתמש פרימיום יכל להוריד קבצים בנפחים של עד 2 ג'יגה). יכול להיות שפספסתי שינוי בנוגע לזה, אבל האם זה אומר שמשתמש חינם יכול להוריד כיום קבצים בנפח של עד 500 מגה?
- roee7777
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 809
מה קורה אם בסוף החודש אני לא מחדש את המנוי ונשארו לי 20GB שלא ניצלתי.. הם יישמרו לפעם הבאה שאני אחדש את המנוי, או שהם יבוטלו?
תודה
תודה
- ds123
-
- חבר ותיק

לפי מה שהבנתי, יישמרו.roee7777 כתב:מה קורה אם בסוף החודש אני לא מחדש את המנוי ונשארו לי 20GB שלא ניצלתי.. הם יישמרו לפעם הבאה שאני אחדש את המנוי, או שהם יבוטלו?
תודה...
- gil900
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1151
עזבו את האתר הזה... זה שפעם הוא לא היה מגביל והיה אתר טוב לא אומר שהיום צריך להתיחס אליו כאילו לא השתנה כלום.
האתר הזה דפוק מסיבה אחת פשוטה - הוא יקר ומגביל גם את מי שמשלם לו והיתי גם מוסיף שהכל שם בחלקים והרבה פעמים קורה שנמחקים חלקים משם
האתר הזה דפוק מסיבה אחת פשוטה - הוא יקר ומגביל גם את מי שמשלם לו והיתי גם מוסיף שהכל שם בחלקים והרבה פעמים קורה שנמחקים חלקים משם
נערך לאחרונה על ידי gil900 ב 12/07/2010 15:32, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- uriler
-
- חבר במועדון 10K

gil900,
"מחליאה אותך"??
סלח לי על השפה, אבל אני חושב שאתה חייב לצאת מהסרט ולהיכנס לפרופורציות...
RS טוב בזכות העובדה הפשוטה שבאופן כללי - יש בו הכל.
אני לא ארד לפרטים כי hometheater.co.il הוא לא אתר שיתוף, אבל לרוב - מי שמחפש משהו ימצא אותו ב RS.
אז נכון, אני האחרון שיגיד שאין לו חסרונות, אבל לומדים להתמודד עם הכל.
חלק מעדיפים אתר שיעבוד כ VOD, אז שיבושם להם ויהנו מ MS.
אחרים מעדיפים לעבוד עם פורומים שהם מכירים עם שרשורים אמינים לתוכן איכותי - אז שימשיכו להנות מ RS, בפרט עם השיטה החדשה שטובה כמעט לכולם.
יש הבדל בין להמליץ על משהו אחד לבין לקטול את כל הדברים האחרים, בפרט כשאתה מתייחס בנימה אישית לעובדות שחלקן הגדול לא נכונות.
"מחליאה אותך"??
סלח לי על השפה, אבל אני חושב שאתה חייב לצאת מהסרט ולהיכנס לפרופורציות...
RS טוב בזכות העובדה הפשוטה שבאופן כללי - יש בו הכל.
אני לא ארד לפרטים כי hometheater.co.il הוא לא אתר שיתוף, אבל לרוב - מי שמחפש משהו ימצא אותו ב RS.
אז נכון, אני האחרון שיגיד שאין לו חסרונות, אבל לומדים להתמודד עם הכל.
חלק מעדיפים אתר שיעבוד כ VOD, אז שיבושם להם ויהנו מ MS.
אחרים מעדיפים לעבוד עם פורומים שהם מכירים עם שרשורים אמינים לתוכן איכותי - אז שימשיכו להנות מ RS, בפרט עם השיטה החדשה שטובה כמעט לכולם.
יש הבדל בין להמליץ על משהו אחד לבין לקטול את כל הדברים האחרים, בפרט כשאתה מתייחס בנימה אישית לעובדות שחלקן הגדול לא נכונות.
- gil900
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1151
הרוב לא מוריד דברים ישנים
אני חושב שזה כמו לשלם להוט על המון ערוצים ולראות רק 5
בפועל אנשים מורידים דברים שהם מקסימום לפני שנה ובמקרה היותר גרוע לפני 3 שנים וזה יש גם לא ב RS אבל פחות
מקסימום משתמשים בתוכנת שיטוף
זה לא שווה את הכסף כי רוב הזמן לא מורידים דברים ישנים אלה כאלה שיש גם באתרים יותר זולים
חוץ מזה משלמים על כאב ראש שצריך לקחת מחשבון בווינדוס ותמיד לסבפור את כמות הגיגות שהורדתם בשביל שלא יחסר.. זה כאב ראש שלא שווה את הכסף ואין אותו עם אתרים אחרים
בקיצור זה לא שווה את הכסף
אני חושב שזה כמו לשלם להוט על המון ערוצים ולראות רק 5
בפועל אנשים מורידים דברים שהם מקסימום לפני שנה ובמקרה היותר גרוע לפני 3 שנים וזה יש גם לא ב RS אבל פחות
מקסימום משתמשים בתוכנת שיטוף
זה לא שווה את הכסף כי רוב הזמן לא מורידים דברים ישנים אלה כאלה שיש גם באתרים יותר זולים
חוץ מזה משלמים על כאב ראש שצריך לקחת מחשבון בווינדוס ותמיד לסבפור את כמות הגיגות שהורדתם בשביל שלא יחסר.. זה כאב ראש שלא שווה את הכסף ואין אותו עם אתרים אחרים
בקיצור זה לא שווה את הכסף