Dexter - עונה 5
- avioren
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2556
ראשית, מי שלא צפה עדין בפרק האחרון, ממליץ לחזור לשרשור לאחר הצפיה בו, אנחנו בשלב סיכום העונה למי שצפה בכולה.
אכן סיום פשטני שסוגר קצוות ולא מעורר מחשבה.
בסוף הפרק עדכנתי את אשתי שתצפה להפתעה מרעישה בדומה לסוף העונה הרביעית (היא לא ראתה את העונות הקודמות). והתאכזבנו לראות ששום דבר חדש לא קרה.
אכן סיום פשטני שסוגר קצוות ולא מעורר מחשבה.
בסוף הפרק עדכנתי את אשתי שתצפה להפתעה מרעישה בדומה לסוף העונה הרביעית (היא לא ראתה את העונות הקודמות). והתאכזבנו לראות ששום דבר חדש לא קרה.
אני לא מספיק עשיר לקנות מוצרים זולים.
- theezway
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2344
יכלו לתת לדברה לגלות שהוא הרוצח
וזה היה קליפ האנגר מצוין לעונה הבאה.
אם נניח היו נותנים לה לגלות ולשחרר אותם (הרי מראש היא העריכה את המסירות של הרוצח לבת זוגתו הקורבן ה- 13), זה יכל להסתדר לטובה מבחינת מתח להמשך.
אגב, לדעתי הסדרה צריכה להסתיים עם מותו של דקסטר, כאשר יראה כאילו הוא עשה משהו הרואי. לא מוות שיחשוף אותו.
סדרה על רוצח, צריכה להסתיים במוות.
אם נניח היו נותנים לה לגלות ולשחרר אותם (הרי מראש היא העריכה את המסירות של הרוצח לבת זוגתו הקורבן ה- 13), זה יכל להסתדר לטובה מבחינת מתח להמשך.
אגב, לדעתי הסדרה צריכה להסתיים עם מותו של דקסטר, כאשר יראה כאילו הוא עשה משהו הרואי. לא מוות שיחשוף אותו.
סדרה על רוצח, צריכה להסתיים במוות.
אתר הבית שלי - www.ezway.co.il
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
בספרים דברה יודעת שהוא הרוצח כבר מסוף הספר הראשון, אבל לא קראתי את ספרי ההמשך, אז אין לי מושג איך זה משפיע על הדינמיקה שם.
- sbwolf
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 138
- avioren
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2556
זה לא הדקסטר שהכרנו ,סיכום העונה החמישית :
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4000076,00.html
אני חותם על כל מילה של הכותב.
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4000076,00.html
אני חותם על כל מילה של הכותב.
אני לא מספיק עשיר לקנות מוצרים זולים.
- Chura
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4777
גם אני, למרות שאני חייב לציין שפרק 10 היה הפרק הכי מותח בעונה, שקלתי להפסיק לראות את הסדרה באותו פרק, יותר מידי בשבילי

Configure Terminal
Write Erase
reload

Write Erase
reload
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35104
כרגיל בדקסטר אני אוגר ורואה ברצף...
הפרק האחרו היה נראה לי כמו סיום סידרה ולא סיום עונה, שום רמז להמשך.
לא מחייב שההמשך יהיה כאשר קודי ואסטור אצלו בבית, יתכן וזה יהיה אחרי שהם יחזרו לבית הספר.
נראה לי שיבנו משהו חדש לעונה הבאה.
הסידרה בהחלט מעולה, והפרקים האחרונים היו במתח גבוה.
מצד שני, עזבו את קווין הרבה יותר מדי מהר בהתחשב בזה שלידי צילצל אליו כל הזמן , וטביעות האצבע שלו היו ברכב הרצח.
קווין חייב לדעת שסיכויים גבוהים מאוד שדקסטר הרג את לידי בהתחשב בזה שלידי אמר לו שהוא עלה על משהו גדול - הרי הוא עקב רק אחרי דקסטר.
דברה חזרה תוך יום לתפקיד הקודם אחרי ההשעיה?
הפרק האחרו היה נראה לי כמו סיום סידרה ולא סיום עונה, שום רמז להמשך.
לא מחייב שההמשך יהיה כאשר קודי ואסטור אצלו בבית, יתכן וזה יהיה אחרי שהם יחזרו לבית הספר.
נראה לי שיבנו משהו חדש לעונה הבאה.
הסידרה בהחלט מעולה, והפרקים האחרונים היו במתח גבוה.
מצד שני, עזבו את קווין הרבה יותר מדי מהר בהתחשב בזה שלידי צילצל אליו כל הזמן , וטביעות האצבע שלו היו ברכב הרצח.
קווין חייב לדעת שסיכויים גבוהים מאוד שדקסטר הרג את לידי בהתחשב בזה שלידי אמר לו שהוא עלה על משהו גדול - הרי הוא עקב רק אחרי דקסטר.
דברה חזרה תוך יום לתפקיד הקודם אחרי ההשעיה?
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78956
- שם מלא: עפר לאור
guyezra
אכן השאירו מעט חוטים והפרק נראה כמו סיום סדרה (או כזה שהיה יכול להיות סיום סדרה, כי לא סיפרו בזמן לכותבים שיש מצב לעוד עונה...).
יש כמובן עוד עונה ולכן חבל לי שלא השאירו אותנו במתח עם איזה טוויסט של הרגע האחרון.
אכן השאירו מעט חוטים והפרק נראה כמו סיום סדרה (או כזה שהיה יכול להיות סיום סדרה, כי לא סיפרו בזמן לכותבים שיש מצב לעוד עונה...).
יש כמובן עוד עונה ולכן חבל לי שלא השאירו אותנו במתח עם איזה טוויסט של הרגע האחרון.
- amitvv
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 304
בצפייה שנייה בפרק האחרון אני חושב שמשהו במה שדברה אמרה לו מראה כי היא יודעת שזה היה הוא.
בכל מקרה לא יצא לי לציין פה שהיא סדרה מעולה והעונה הייתה עונה מעולה
ההימור שלי הוא שאסתור הולכת בעקבות דקסטר ויעשו על זה עונה.
כשכל הזמן דקסטר דואג לאפלה בהאריסון, הוא לא רואה את האפלה שמתפתחת באסתור.
בכל מקרה לא יצא לי לציין פה שהיא סדרה מעולה והעונה הייתה עונה מעולה
ההימור שלי הוא שאסתור הולכת בעקבות דקסטר ויעשו על זה עונה.
כשכל הזמן דקסטר דואג לאפלה בהאריסון, הוא לא רואה את האפלה שמתפתחת באסתור.