אתה יכול לתת קישור לאתר שלהם? חיפשתי בגוגל ולא מצאתי משום מה.liranmishani כתב:mulder,
גם אצלי אותו סיפור. אותן חברות, אותו טרקר. זה בא בגלים. מדי פעם יש תקופות שזה טס במהירות מקסימלית ויש תקופות שיש מאות סידרים ו 100KB הורדה.
זה ברור שיש פה יד מכוונת, בשעות הערב המאוחרות ובלילה המהירות עולה פלאים, הפלא ופלא עם אותם הסידרים.
העניין הוא שאני לא מדבר עם התמיכה שלהם בכלל. אין יותר מידי למה.. אני שומע מאחרים שהם מתחילים לבלבל במוח על בדיקות והסברים וכל מיני שטויות. אני יכול לקחת את כל התומכים האלה וללמד אותם דבר או שניים על אינטרנט ורשתות. אבל זה מה שאומרים להם להגיד..
כל המשחקים האלה של החלפת IP כל כמה זמן פשוט לא בא בחשבון. אין שום סיבה הגיונית שלקוח צריך לעשות מניפולציות כאלה כתגובה למניפולציות של החברה. העניין הוא שלא בטוח שיש לנו אלטרנטיבות כ"כ טובות. יש חברה חדשה (ותיקה בתחום העיסקי וחדשה בפני הפרטי) בשם CCC. יש שרשור על הדבר הזה. יש רשמים טובים, אני חושב שצריך לבדוק את זה. אני מניח שאתה בתור אחד שנמצא ב- TL יודע לאילו חברות לא כדאי להתקרב....
איטיות לא מוסברת ב בזק בינלאומי
- mulder
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7662
- mulder
-
- חבר שלא מהעולם הזה

עברתי על כל השרשור, וחלק אומרים פה שגם הגיימר הזה לא פותר כלום בסופו של דבר. אלא אם כן מדובר בפתרון בדוק לפחות לחצי שנה קדימה, אז אין טעם.gil900 כתב:מנהל הורדות רגיל "דורש" IP מעולה שמקבלים איתו מהירות גבוהה ולכן בגלל שקשה לקבל IP כזה אז נכנסים לקטע הזה של להתחבר ולהתנתק יותר מדי
אבל כשהמנהל הורדות יודע לבקש הרבה יותר חזק (50 JETS ומעלה ) והלינק מאפשר זאת לא צריך לקבל IP כלכך טוב בשביל להוריד מהר ככה שלא צריך להשתגע עם החלפות IP יותר מדי זמן ומספיק IP לא מי יודע מה
לרוב גם לא צריך להחליף IP בגלל שהמנהל הורדות מתגבר על זה
אה..liranmishani כתב:gil900,
אני חושב שאתה מבלבל בין שתי טכנולוגיות..
אתה מדבר על הורדה ישירה מאתרים כמו Megashares או Rapidshare.
אנחנו מדברים על טורנטים.
אין קשר בין שני הדברים כך שמה שאתה עושה לא יכול לעזור לנו...
תקן אותי אם אני טועה....
טוב לזה אין פתרון יעיל חוץ מלשלם על חבילת גיימר או לשלם לאתר של הורדות ישירות ולעשות את הפתרון שהצעתי
השאלה פה היא מה יותר זול
MS למשל עולה 30 דולר לחצי שנה וחבילת גיימרים אני לא יודע כמה...
- gil900
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1151
הפתרון הוא לשלם ל MS
30 דולר לחצי שנה , לעשות את הפתרון שהצעתי עם האתר MS + להגדיר שהראוטר יחדש את ה IP לבד כל 5 שעות(משהו אמר שהלקוח צריך לעשות את המניפולציה של לחדש את ה IP אז אפשר לעשות שהראוטר יעשה לבד את המניפולציה כל 5 שעות)
30 דולר לחצי שנה , לעשות את הפתרון שהצעתי עם האתר MS + להגדיר שהראוטר יחדש את ה IP לבד כל 5 שעות(משהו אמר שהלקוח צריך לעשות את המניפולציה של לחדש את ה IP אז אפשר לעשות שהראוטר יעשה לבד את המניפולציה כל 5 שעות)
- liranmishani
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 653
האתר של CCC:
http://www.ccc.net.il/
gil900, הפתרון הוא לא לשלם לאתרים אחרים ולעשות מניפולציות. פה זו לא מדינת עולם שלישי שאני צריך כל כמה זמן להחליף IP, לפצל הורדות, לשנות הגדרות בראוטר. איפה נשמע דבר כזה????
הפתרון הוא חד וחלק: חברה צריכה לתת את השירות שהיא אמורה לתת. אם היא לא נותנת אותו, אין הצדקה לעבוד איתה.
משמע, אם חברה כזו או אחרת עושה מניפולציות על הקווים צריך לעזוב אותה ולעבור למתחרה.
החברה החדשה שציינתי, היא ללא התחייבות וללא קנס יציאה. מאחורי המשפט הזה עומד דבר חשוב יותר מ "ללא התחייבות", מאחורי המשפט הזו עומד רעיון שאם הלקוח לא מרוצה אז הוא יכול לעזוב באותו רגע. יש בזה מסר מאוד חשוב שמשדר אמינות. שוב, אני לא מחובר אליה (עדיין) אבל זה בהחלט שווה בדיקה עם גמר ההתחייבות. אני חושב שהמחירים שלה יקרים יותר לעומת מה שאנחנו רגילים, אבל עוד כמה שקלים בחודש שווים לדעתי לשירות טוב יותר.
נ.ב. אני גם מוכן לשלם עבור גיימר, אני מודע ומבין שהמודל העיסקי של ספקיות האינטרנט מתקשה אל מול המורידים הכבדים, אבל רק אם אדע בוודאות (ע"י אחרים שכבר מחוברים לזה) שגיימר נותן באמת פתרון. בינתיים, עושה רשום שגם גיימר לא פותר בעיות.
נ.ב. 2: אני לא מצפה שכל חברה תכניס תומך/מנהל/נציג לכל פורום באינטרנט. הרי זה מגוחך..
אבל בטח לפורומים רציניים שהרבה מהחברים פה יש להם דעת משפיעה מאוד על סביבה רחבה של אנשים.
כבר הכנסתם לפה נציג, אז נרדמתם? לזרוק הצהרות של "צור איתנו קשר" , בלה בלה בלה? תהיו פה, קשובים ללקוחות שלכם!
http://www.ccc.net.il/
gil900, הפתרון הוא לא לשלם לאתרים אחרים ולעשות מניפולציות. פה זו לא מדינת עולם שלישי שאני צריך כל כמה זמן להחליף IP, לפצל הורדות, לשנות הגדרות בראוטר. איפה נשמע דבר כזה????
הפתרון הוא חד וחלק: חברה צריכה לתת את השירות שהיא אמורה לתת. אם היא לא נותנת אותו, אין הצדקה לעבוד איתה.
משמע, אם חברה כזו או אחרת עושה מניפולציות על הקווים צריך לעזוב אותה ולעבור למתחרה.
החברה החדשה שציינתי, היא ללא התחייבות וללא קנס יציאה. מאחורי המשפט הזה עומד דבר חשוב יותר מ "ללא התחייבות", מאחורי המשפט הזו עומד רעיון שאם הלקוח לא מרוצה אז הוא יכול לעזוב באותו רגע. יש בזה מסר מאוד חשוב שמשדר אמינות. שוב, אני לא מחובר אליה (עדיין) אבל זה בהחלט שווה בדיקה עם גמר ההתחייבות. אני חושב שהמחירים שלה יקרים יותר לעומת מה שאנחנו רגילים, אבל עוד כמה שקלים בחודש שווים לדעתי לשירות טוב יותר.
נ.ב. אני גם מוכן לשלם עבור גיימר, אני מודע ומבין שהמודל העיסקי של ספקיות האינטרנט מתקשה אל מול המורידים הכבדים, אבל רק אם אדע בוודאות (ע"י אחרים שכבר מחוברים לזה) שגיימר נותן באמת פתרון. בינתיים, עושה רשום שגם גיימר לא פותר בעיות.
נ.ב. 2: אני לא מצפה שכל חברה תכניס תומך/מנהל/נציג לכל פורום באינטרנט. הרי זה מגוחך..
אבל בטח לפורומים רציניים שהרבה מהחברים פה יש להם דעת משפיעה מאוד על סביבה רחבה של אנשים.
כבר הכנסתם לפה נציג, אז נרדמתם? לזרוק הצהרות של "צור איתנו קשר" , בלה בלה בלה? תהיו פה, קשובים ללקוחות שלכם!
לירן
- ViruzZ
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 790
Re: יכול להיות שבזק מנסים להשאיר אותי בכח?
היה לי אותה בעיה 3 פעם! אתקשרתי ביטלו לי חיבור ללא חייגן ואחרי שלושה ימים חזר!idoabra כתב:לפני כמה ימים ביקשתי מבזק בינלאומי שיעבירו אותי לחבירו עם חייגן, במקום חיבור ללא חייגן דרך הוט כמו שהיה לי.
הנציג העלה את הוט על הקו ותוך כמה דקות כבר השתמשתי בחייגן אחר, של אורנג' והכל עבד יופי.
אתמול אני מגיע הביתה ומגלה שהחזירו לי את החיבור ללא חייגן דרך בזק בינלאומי.
עשיתי שוב את אותה רוטינה עם בזק והוט, ונציג הוט טוען שהוא לא יודע למה זה קורה וסידר לי שוב חיבור בעזרת חייגן.
יכול להיות שבזק קלטו שכבר כמה ימים אני לא מתחבר אליהם בכלל ואז הם שלחו מחדש להוט את הקבצים שהפכו את החיבור שלי לחיבור ללא חייגן?
מה אתם חושבים שקרה?...
ואחר כך 3 פעמים אותו סיפור, בסוף צעקתי קצת זה היסתדר.
רגע, אתה משלם ל 014 ומתחבר עם אורנג? מה עם USER NAME של אורנג?
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5920
אני חושב שיש קצת בעיה בלבוא בטענות לספקי האינטרנט, כי לפי ההסכם הסטנדרטי המספק מספק גלישה בחבילה שמהירותה עד x-Mbps, והמהירות המצויינת היא רק מהירות מקסימלית ולא יותר מזה. ישנם שירותים אחרים אצל ספקי האינטרנט וחברות תשתית, בהם ניתן להזמין חיבור אינטרנט בקצב מובטח, אבל מחיר של שירות גישה כזה עומד על 3 ספרות בחודש עבור כל מגהביט של קצב. מעבר לזה יכולות להיות גם בעיות ברשת, שלא קשורות לאותו ספק ספציפי, אלא בעיות במהשך החיבור בחו"ל (עורק עמוס לדוגמא), והדבר כן יכול להשפיע על מהירות ההורדה אצלינו.
אני אישית אפילו לא מטריד את עצמי כבר להתקשר. מבחינתי תקלה אצל ספק זה רק אם אני בכלל לא מצליח להתחבר
אני אישית אפילו לא מטריד את עצמי כבר להתקשר. מבחינתי תקלה אצל ספק זה רק אם אני בכלל לא מצליח להתחבר
- mulder
-
- חבר שלא מהעולם הזה

לא הבנתי כל כך את הכוונה שלך..dima_vy כתב:אני חושב שיש קצת בעיה בלבוא בטענות לספקי האינטרנט, כי לפי ההסכם הסטנדרטי המספק מספק גלישה בחבילה שמהירותה עד x-Mbps, והמהירות המצויינת היא רק מהירות מקסימלית ולא יותר מזה. ישנם שירותים אחרים אצל ספקי האינטרנט וחברות תשתית, בהם ניתן להזמין חיבור אינטרנט בקצב מובטח, אבל מחיר של שירות גישה כזה עומד על 3 ספרות בחודש עבור כל מגהביט של קצב. מעבר לזה יכולות להיות גם בעיות ברשת, שלא קשורות לאותו ספק ספציפי, אלא בעיות במהשך החיבור בחו"ל (עורק עמוס לדוגמא), והדבר כן יכול להשפיע על מהירות ההורדה אצלינו.
אני אישית אפילו לא מטריד את עצמי כבר להתקשר. מבחינתי תקלה אצל ספק זה רק אם אני בכלל לא מצליח להתחבר...
למה אני לא צריך לבוא בטענות אם אני לא מקבל תמורה לכסף שאני משלם לספק? הרי אני לא בא לספק וחודש אחד אומר להם שהיה לי קצת קשה אז הנה רק חצי מהסכום הפעם. הבעיות שלהם - הן שלהם ושיפתרו אותן, וממש לא אכפת לי מהן. אין שום סיבה שאני לא אצליח לקבל 80-90% מסך הרוחב פס שלי באתרי טורנט פרטיים ופופולריים. אם אני מקבל רק 10 אחוז סימן שיש בעיה. אני אולי אעבור לגיימר הזה בשביל לראות אם יש שיפור אבל מבחינתי בסוף ההתחייבות 014 שרופים בעיניי.
נערך לאחרונה על ידי mulder ב 14/07/2010 0:08, נערך פעם 1 בסך הכל.
- gil900
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1151
אז או שאתה משלם יותר על חבילת גיימר , או שאתה משלם יותר לאתר הורדות כמו MS , או שאתה משלם מחיר יקר יותר לספקית אחרת שנותנת שירות טוב
בכל מקרה אתה יוצא אותו דבר - משלם יותר
ואני מציע שאם כבר משלמים יותר אז לעוף משיטת הלהיות תלוי באנשים בהורדה שזה תוכנת שיטוף ולהתקדם להורדה ישירה.
להיות תלוי באנשים אחרים זה חיסרון ענק במיוחד כשהמשתמשים בחול שזה קורה ברוב המקרים כי החיבור של ישראל לחול גרוע
צריך גם להוסיף את הכאב ראש של היחס שצריך לשמור עליו
כן זאת כן מדינת עולם שלישי
אני רק מציע הצעה הגיונית
ואני מציע שאם כבר משלמים יותר אז לעוף משיטת הלהיות תלוי באנשים בהורדה שזה תוכנת שיטוף ולהתקדם להורדה ישירה.
להיות תלוי באנשים אחרים זה חיסרון ענק במיוחד כשהמשתמשים בחול שזה קורה ברוב המקרים כי החיבור של ישראל לחול גרוע
אני רק מציע הצעה הגיונית
- ViruzZ
-
- חבר פעיל במיוחד

משתמש ב USENET מלפני שיהו מהירויות כמו 10MB, תמיד מוריד מהר ואין בעיותgil900 כתב:אז או שאתה משלם יותר על חבילת גיימר , או שאתה משלם יותר לאתר הורדות כמו MS , או שאתה משלם מחיר יקר יותר לספקית אחרת שנותנת שירות טוב
אני רק מציע הצעה הגיונית...
אבל חשוב לי סרטונים ב HD, תגיד יש חבילת גיימר ל 014 16MB?
אמרו לי שזה רק עד 8MB
- איתי_הגיתי
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6052
שינוי מספר ה PORT עוזר להחלץ מהאיטיות.
- ViruzZ
-
- חבר פעיל במיוחד

יש פטרון יותר כל, RANDOMIZE PORT + UPNPאיתי_הגיתי כתב:שינוי מספר ה PORT עוזר להחלץ מהאיטיות....
זה משנה כל פעם לפורט חדש וה UPNP פותח אותם ב נתב אוטומתית
- mulder
-
- חבר שלא מהעולם הזה

ניסיתי כבר, כל השינויים האלה לא עוזרים בכלום אם הספק משחק לך במהירות, נקודה. כבר קרה לי שעברתי חברה והמהירות קפצה פתאום ונהייתה נורמלית, או שאחרי שצעקתי עליהם מספיק פתאום זה נפתר. שורה תחתונה - זה הספק.
- ViruzZ
-
- חבר פעיל במיוחד

בדקתי במיוחד בשבילך, Random Torrent Filemulder כתב:ניסיתי כבר, כל השינויים האלה לא עוזרים בכלום אם הספק משחק לך במהירות, נקודה. כבר קרה לי שעברתי חברה והמהירות קפצה פתאום ונהייתה נורמלית, או שאחרי שצעקתי עליהם מספיק פתאום זה נפתר. שורה תחתונה - זה הספק....
בזק + הוט 16MB
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

mulder כתב:לא הבנתי כל כך את הכוונה שלך..dima_vy כתב:אני חושב שיש קצת בעיה בלבוא בטענות לספקי האינטרנט, כי לפי ההסכם הסטנדרטי המספק מספק גלישה בחבילה שמהירותה עד x-Mbps, והמהירות המצויינת היא רק מהירות מקסימלית ולא יותר מזה. ישנם שירותים אחרים אצל ספקי האינטרנט וחברות תשתית, בהם ניתן להזמין חיבור אינטרנט בקצב מובטח, אבל מחיר של שירות גישה כזה עומד על 3 ספרות בחודש עבור כל מגהביט של קצב. מעבר לזה יכולות להיות גם בעיות ברשת, שלא קשורות לאותו ספק ספציפי, אלא בעיות במהשך החיבור בחו"ל (עורק עמוס לדוגמא), והדבר כן יכול להשפיע על מהירות ההורדה אצלינו.
אני אישית אפילו לא מטריד את עצמי כבר להתקשר. מבחינתי תקלה אצל ספק זה רק אם אני בכלל לא מצליח להתחבר...
למה אני לא צריך לבוא בטענות אם אני לא מקבל תמורה לכסף שאני משלם לספק? הרי אני לא בא לספק וחודש אחד אומר להם שהיה לי קצת קשה אז הנה רק חצי מהסכום הפעם. הבעיות שלהם - הן שלהם ושיפתרו אותן, וממש לא אכפת לי מהן. אין שום סיבה שאני לא אצליח לקבל 80-90% מסך הרוחב פס שלי באתרי טורנט פרטיים ופופולריים. אם אני מקבל רק 10 אחוז סימן שיש בעיה. אני אולי אעבור לגיימר הזה בשביל לראות אם יש שיפור אבל מבחינתי בסוף ההתחייבות 014 שרופים בעיניי....
תראה, זה מאוד פשוט. הספק מוכר לך גישה לאינטרנט, ובנוסף לזה מגביל אותך במהירות המקסימלית. כך שאת התמורה אתה כן מקבל, כי אתה מצליח לגשת לאינטרנט. ומהירות זה כבר סיפור אחר.
תפתח חוזה שקיבלת במייל מבזק-בינלאומי ותראה שוב. בנוסף לפני זמן מה ראיתי גם שהכניסו מגבלת נפח תעבורה, אבל זה כבר דיון אחר לגמרה.
נוסף לכך, כאשר כתבתי את התגובה הקודמת שלי מהירות ההורדה שלי הייתה כ-300-400 קס"ש, ועכשיו היא מגיעה ל-900. לא עשיתי שום שינוי, ואני עדיין מוריד אותו סרט ב-BD.
- liranmishani
-
- חבר פעיל במיוחד

הספק לא רק מוכר לך "גישה לאינטרנט" ו- "מהירות מקסימלית", כאשר את התמורה אני מקבל כי אני "מצליח לגשת לאינטרנט". זה פשוט לא נכון.
אני יכול להחזיק קו של 1.5 מגה ואז אני גם אקבל מהירות מקסימלית גישה לאינטרנט ואם יש לי גישה אז אפשר לסמן V שהצלחנו..
אני משלם פי כמה מאנשים אחרים עם קווים איטיים יותר, כי אני רוצה לקבל מהירות גבוהה. מהירות זה לא סיפור אחר, מהירות זה כל העניין.
תבין משהו בסיסי, המנוע האמיתי של האינטרנט הוא האנשים שמחזיקים את הקווים החזקים. שם לחברות יש את הכי הרבה רווח. זה כמו שתקנה טלויזיה 37'' באיכות ירודה לעומת מישהו שיקנה טלויזיה 60" איכותית ביותר שעולה פי כמה. הלקוחות האלה שמשקיעים הם הרווח הגדול, הם אלה שבזכותם יש פיתוח של המהירות (אחרת אין לגיטימציה לשדרוגים) הם אלה שבזכותם יש קידמה. לא רק באינטרנט אלא בכל תחומי הטכנולוגיה. אם אנשים שמחזיקים 16 מגה ויותר לא יקבלו את התמורה שלהם - הם לא יחזיקו קו יקר כזה יותר, כי אין למה!
שוב, כמו שציינתי קודם, ברור עניין העומס ושלא תמיד אפשר לקבל מהירות מקסימלית (עניין תקלות ומהירויות לחו"ל, כפי ש- mulder אמר - לא מעניין אותנו, שיפתרו את זה), אבל מעומס פה ושם להגבלת מהירות בצורה מערכתית יש בעיה.
אם חברה לא תיתן את השרות שהיא אמורה לתת - אין סיבה להמשיך לעבודה איתה. בטח שלא צריך להחזיק קווים יקרים כ"כ, כאשר אפשר לשלם חצי המחיר ולקבל "גישה לאינטרנט".
אני יכול להחזיק קו של 1.5 מגה ואז אני גם אקבל מהירות מקסימלית גישה לאינטרנט ואם יש לי גישה אז אפשר לסמן V שהצלחנו..
אני משלם פי כמה מאנשים אחרים עם קווים איטיים יותר, כי אני רוצה לקבל מהירות גבוהה. מהירות זה לא סיפור אחר, מהירות זה כל העניין.
תבין משהו בסיסי, המנוע האמיתי של האינטרנט הוא האנשים שמחזיקים את הקווים החזקים. שם לחברות יש את הכי הרבה רווח. זה כמו שתקנה טלויזיה 37'' באיכות ירודה לעומת מישהו שיקנה טלויזיה 60" איכותית ביותר שעולה פי כמה. הלקוחות האלה שמשקיעים הם הרווח הגדול, הם אלה שבזכותם יש פיתוח של המהירות (אחרת אין לגיטימציה לשדרוגים) הם אלה שבזכותם יש קידמה. לא רק באינטרנט אלא בכל תחומי הטכנולוגיה. אם אנשים שמחזיקים 16 מגה ויותר לא יקבלו את התמורה שלהם - הם לא יחזיקו קו יקר כזה יותר, כי אין למה!
שוב, כמו שציינתי קודם, ברור עניין העומס ושלא תמיד אפשר לקבל מהירות מקסימלית (עניין תקלות ומהירויות לחו"ל, כפי ש- mulder אמר - לא מעניין אותנו, שיפתרו את זה), אבל מעומס פה ושם להגבלת מהירות בצורה מערכתית יש בעיה.
אם חברה לא תיתן את השרות שהיא אמורה לתת - אין סיבה להמשיך לעבודה איתה. בטח שלא צריך להחזיק קווים יקרים כ"כ, כאשר אפשר לשלם חצי המחיר ולקבל "גישה לאינטרנט".
לירן
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

לדעתי אתה מתבלבל בין רצוי למצוי. אני אתמול פתחתי את ההסכם התקשרות, ובדקתי שוב, מה כתוב בו. וזה שאנחנו (כי אני גם) משלמים פי כמה כדי לקבל מהירות מקסימלית גדולה יותר - זה עניין שיווקי נטו. זה נכון שאני רוצה לקבל כל הזמן קצב של 10 מס"ש שאני חושב שאני משלם עליו. אבל זה בדיוק ההבעיה שבהסכם של ספק אף אחד לא מתחייב לתת 10 מס"ש. ולכן אני אומר שאין מה לבוא לספק בטענות.
דבר נוסף - מעניין אותי מה מכרו לך באמת, לפי ההסכם שלך עם ספק? אם לא אכפת לך לשתף אותנו בסעיפים הרלוונטים בחוזה שלך מול ספק.
דבר נוסף - מעניין אותי מה מכרו לך באמת, לפי ההסכם שלך עם ספק? אם לא אכפת לך לשתף אותנו בסעיפים הרלוונטים בחוזה שלך מול ספק.
- mulder
-
- חבר שלא מהעולם הזה

אם אני צריך לבחור משפט אחד שאני שונא לשמוע כשאני מדבר עם רובוטי התמיכה הטכנית המשובטים שלהם זה "אנחנו לא מתחייבים על המהירות". יש הבדל בין לא להתחייב לבין להגביל באופן יזום. הכי חוצפה זה הסחטנות שבאה אחרי זה - תעבור למסלול גיימר. זה כמו לומר במילים אחרות "אנחנו כן מגבילים את הרוחב פס שאתה משלם עליו, למרות שאנחנו מכחישים, אבל אם תשלם יותר אז זה יסתדר" .dima_vy כתב:לדעתי אתה מתבלבל בין רצוי למצוי. אני אתמול פתחתי את ההסכם התקשרות, ובדקתי שוב, מה כתוב בו. וזה שאנחנו (כי אני גם) משלמים פי כמה כדי לקבל מהירות מקסימלית גדולה יותר - זה עניין שיווקי נטו. זה נכון שאני רוצה לקבל כל הזמן קצב של 10 מס"ש שאני חושב שאני משלם עליו. אבל זה בדיוק ההבעיה שבהסכם של ספק אף אחד לא מתחייב לתת 10 מס"ש. ולכן אני אומר שאין מה לבוא לספק בטענות.
דבר נוסף - מעניין אותי מה מכרו לך באמת, לפי ההסכם שלך עם ספק? אם לא אכפת לך לשתף אותנו בסעיפים הרלוונטים בחוזה שלך מול ספק....
- mulder
-
- חבר שלא מהעולם הזה

או, מאוד מעניין שאחרי הצעקות אתמול פתאום התוצאה שונה: הקובץ השני בתמונה הוא מ TL שבדקתי עכשיו.
אותו קובץ אתמול לא עבר את ה 250KB במשך כל השיחה עם הנציג ה^$%$$ שלהם. השאלה אם המצב יישאר ככה. אני חייב לומר שאני מקווה אבל לא אופטימי.
אותו קובץ אתמול לא עבר את ה 250KB במשך כל השיחה עם הנציג ה^$%$$ שלהם. השאלה אם המצב יישאר ככה. אני חייב לומר שאני מקווה אבל לא אופטימי.
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- liranmishani
-
- חבר פעיל במיוחד

אני לא מבין אותך. באמת שלא..dima_vy כתב:לדעתי אתה מתבלבל בין רצוי למצוי. אני אתמול פתחתי את ההסכם התקשרות, ובדקתי שוב, מה כתוב בו. וזה שאנחנו (כי אני גם) משלמים פי כמה כדי לקבל מהירות מקסימלית גדולה יותר - זה עניין שיווקי נטו. זה נכון שאני רוצה לקבל כל הזמן קצב של 10 מס"ש שאני חושב שאני משלם עליו. אבל זה בדיוק ההבעיה שבהסכם של ספק אף אחד לא מתחייב לתת 10 מס"ש. ולכן אני אומר שאין מה לבוא לספק בטענות.
דבר נוסף - מעניין אותי מה מכרו לך באמת, לפי ההסכם שלך עם ספק? אם לא אכפת לך לשתף אותנו בסעיפים הרלוונטים בחוזה שלך מול ספק....
ההסכם שלך ושלי כנראה זהה (אולי למעט מהירות ומחיר) אז אין צורך לעבור עליו אם עברת עליו אתמול....
אני מודע היטב להסכמים, גם אני קורא אותם... זה לא משנה את העובדה שהם צריכים לעשות את המקסימום כדי לתת לך שירות מצויין. כפי ש mulder אמר, יש הבדל בין לא להצליח לתת תמיד את המהירות המקסימלית (שאם עדיין לא הבנת, אני לא מצפה לקבל אותה 24 שעות ביממה, אני מודע לטכנולוגיה לעומסים ולחוזה), ובין לבצע הגבלה יזומה (שגם אני וגם אתה וגם חברים שעבדו בעבר בספקיות שונות יודעים שזה קורה)
אגב, יאמר לזכותם של בזק בינלאומי, שחברים שעבדו שם בעבר, כולם אמרו שלמיטב ידיעתם אין חסימה או הגבלה כלשהיא, ותמיד היא שבחים על החברה.
אבל בפועל, לאחרונה המצב נראה אחרת. הבדיקות, שעות העומסים ושינוי הקצבים ובעיקר המהירות הנמוכה שאינה משתנה מדאיגים אותי. גם בעומס אמור להיות שינויים במהירות. משום מה קצב של 100KB נשאר קבוע ולא משתנה לרעה או לטובה במשך שעות שלמות עושה לי תחושה לא נעימה, ופתאום משעה מסויימת עולה ברגע למהירות קבועה אחרת!
לא מבין למה אתה מגן עליהן, יש לך אותו אינטרס כמו לכולנו לקבל שירות מצויין. אולי אתה רגיל שבארץ דופקים אותך, אז אתה כבר מקבל את זה בהבנה ובהסכמה.
אגב, נכון לעכשיו, המהירות מקסימלית.
לירן
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

אני בבוקר קיבלתי גם מהירות מקסימלית, אך כל זה ללא צעקות ועצבים בערב לפניmulder כתב:או, מאוד מעניין שאחרי הצעקות אתמול פתאום התוצאה שונה: הקובץ השני בתמונה הוא מ TL שבדקתי עכשיו.
אותו קובץ אתמול לא עבר את ה 250KB במשך כל השיחה עם הנציג ה^$%$$ שלהם. השאלה אם המצב יישאר ככה. אני חייב לומר שאני מקווה אבל לא אופטימי....