uriler כתב:sgrimbl,
תתחדש
אם אתה נפטר מה PS3, תפרסם פה מודעה...
נראה לפי התשובות...

uriler כתב:sgrimbl,
תתחדש
אם אתה נפטר מה PS3, תפרסם פה מודעה...

טוב, שלחתי עכשיו ל KSP מייל לגבי סאגת המחיר ביומיים האחרונים והצגתי להם את הפרסום (והגינוי) שהם מקבלים (או יכולים לקבל) בפורום הזה. נקווה שזה יעזורקוביס כתב:מסכים עם כל מילה!!osherov כתב:קוביס,
העניין הוא שיש לי הרגשה שהחבר'ה ב KSP צופים כאן בשרשור ובעקבות ההתעניינות של המשתתפים הם משחקים כל הזמן במחיר!!
זה, לטעמי, ממש לא לעניין(ואני אומר את זה למרות המחיר המעולה שקיבלתי מהם אתמול). כנראה מותר להם לעשות את זה (למרות שייתכן שיש כאן הטעיה כלשהי של הציבור), אך עדיין זה מוציא להם שם של "חאפרים", שם לא רציניים......רוצים לחדור לשוק עם ה C-200...קדימה. הבאתם מחיר נמוך וכדאי...כל הכבוד, עכשיו תנו צ'אנס לאנשים לרכוש את המוצר ולהוציא עליכם שם של רשת זולה, רצינית וכדאית. במקום זה נוצר, לטעמי, מירמור וכעס כלפיהם למרות המחיר הנמוך.
אם הם באמת קוראים כאן אז אני ממליץ להם להחזיר את המחיר ל 1500 ש"ח ולתת כמה ימים לאנשים לרכוש את המוצר אצלם......אח"כ שיעלו את זה כמה שהם רוצים...
לא ברור הקטע הזה ולמען האמת מוציא כל חשק!!
ואתה יודע מה?.. שווה לבדוק את העניין הזה של הטעיית הציבור......

כל הכבוד!!osherov כתב:טוב, שלחתי עכשיו ל KSP מייל לגבי סאגת המחיר ביומיים האחרונים והצגתי להם את הפרסום (והגינוי) שהם מקבלים (או יכולים לקבל) בפורום הזה. נקווה שזה יעזורקוביס כתב:מסכים עם כל מילה!!osherov כתב:קוביס,
העניין הוא שיש לי הרגשה שהחבר'ה ב KSP צופים כאן בשרשור ובעקבות ההתעניינות של המשתתפים הם משחקים כל הזמן במחיר!!
זה, לטעמי, ממש לא לעניין(ואני אומר את זה למרות המחיר המעולה שקיבלתי מהם אתמול). כנראה מותר להם לעשות את זה (למרות שייתכן שיש כאן הטעיה כלשהי של הציבור), אך עדיין זה מוציא להם שם של "חאפרים", שם לא רציניים......רוצים לחדור לשוק עם ה C-200...קדימה. הבאתם מחיר נמוך וכדאי...כל הכבוד, עכשיו תנו צ'אנס לאנשים לרכוש את המוצר ולהוציא עליכם שם של רשת זולה, רצינית וכדאית. במקום זה נוצר, לטעמי, מירמור וכעס כלפיהם למרות המחיר הנמוך.
אם הם באמת קוראים כאן אז אני ממליץ להם להחזיר את המחיר ל 1500 ש"ח ולתת כמה ימים לאנשים לרכוש את המוצר אצלם......אח"כ שיעלו את זה כמה שהם רוצים...
ואתה יודע מה?.. שווה לבדוק את העניין הזה של הטעיית הציבור.........

[left]To disable the Setup Page Lock, press Setup > Playoshri74 כתב:צריך עזרה נכנסתי להעדפות ושמה סימנתי בטעות נעילת הגדרות מסך ועכשי אני לא יכול להפעיל כלום איך מבטלים את זה
תודה...

כי המחיר באתר KSP הוא 1600 ש"ח (נכון לרגע זה) לא יודע מה יהיה מחר בבוקרparadoxpixel כתב:למה 1500? שיחזירו ל 1250 שהיה, קונה עכשיו וזורק את האקסטרימרosherov כתב: אם הם באמת קוראים כאן אז אני ממליץ להם להחזיר את המחיר ל 1500 ש"ח ולתת כמה ימים לאנשים לרכוש את המוצר אצלם......אח"כ שיעלו את זה כמה שהם רוצים......

על המכשיר עצמו ליד הצג יש כפתור שנקרא DIM תנסה ללחוץ עליו כמה פעמיםoshri74 כתב:תודה תודה תודה
דרך אגב מה שכתבתי פה על HPNA של YES עובד מצויין ועוד משהו יש סיבה שהתצוגה לא עובדת אצלי?...

כל הכבוד על היוזמה!!!osherov כתב:טוב, שלחתי עכשיו ל KSP מייל לגבי סאגת המחיר ביומיים האחרונים והצגתי להם את הפרסום (והגינוי) שהם מקבלים (או יכולים לקבל) בפורום הזה. נקווה שזה יעזורקוביס כתב:מסכים עם כל מילה!!osherov כתב:קוביס,
ואתה יודע מה?.. שווה לבדוק את העניין הזה של הטעיית הציבור.........

הם עובדיפ ממש און לייןקוביס כתב:טוב חבר'ה זה נהייה כבר בדיחה כל העניין הזה!!!
קבלו:
http://ksp.co.il/hmain.php?uin=10001
מישהו שם פשוט נהנה מזה כנראה!!...

עזוב אותך אריה....osherov כתב:באמת קטע הזוי ביותר.....זה נשמע כמו איזה מנגנו אוטו' שעושה את זה...

מאיפה אני משיג את חתיכת המתכת הזאת שמוצגת במדריךoferazulay כתב:--------------------------------------------------------------------------------
idan309
...