רכישת פופקורן C-200 בארץ

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
SamiSosa
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 498

שליחה

uriler כתב:sgrimbl,
תתחדש :)

אם אתה נפטר מה PS3, תפרסם פה מודעה :P
...
:lol:
נראה לפי התשובות...

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029

שליחה

קוביס כתב:
osherov כתב:קוביס,
העניין הוא שיש לי הרגשה שהחבר'ה ב KSP צופים כאן בשרשור ובעקבות ההתעניינות של המשתתפים הם משחקים כל הזמן במחיר!!
זה, לטעמי, ממש לא לעניין :evil: (ואני אומר את זה למרות המחיר המעולה שקיבלתי מהם אתמול). כנראה מותר להם לעשות את זה (למרות שייתכן שיש כאן הטעיה כלשהי של הציבור), אך עדיין זה מוציא להם שם של "חאפרים", שם לא רציניים......רוצים לחדור לשוק עם ה C-200...קדימה. הבאתם מחיר נמוך וכדאי...כל הכבוד, עכשיו תנו צ'אנס לאנשים לרכוש את המוצר ולהוציא עליכם שם של רשת זולה, רצינית וכדאית. במקום זה נוצר, לטעמי, מירמור וכעס כלפיהם למרות המחיר הנמוך.

אם הם באמת קוראים כאן אז אני ממליץ להם להחזיר את המחיר ל 1500 ש"ח ולתת כמה ימים לאנשים לרכוש את המוצר אצלם......אח"כ שיעלו את זה כמה שהם רוצים
...
מסכים עם כל מילה!!
לא ברור הקטע הזה ולמען האמת מוציא כל חשק!!
ואתה יודע מה?.. שווה לבדוק את העניין הזה של הטעיית הציבור...
...
טוב, שלחתי עכשיו ל KSP מייל לגבי סאגת המחיר ביומיים האחרונים והצגתי להם את הפרסום (והגינוי) שהם מקבלים (או יכולים לקבל) בפורום הזה. נקווה שזה יעזור

קוביס
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 291

שליחה

osherov כתב:
קוביס כתב:
העניין הוא שיש לי הרגשה שהחבר'ה ב KSP צופים כאן בשרשור ובעקבות ההתעניינות של המשתתפים הם משחקים כל הזמן במחיר!!
זה, לטעמי, ממש לא לעניין :evil: (ואני אומר את זה למרות המחיר המעולה שקיבלתי מהם אתמול). כנראה מותר להם לעשות את זה (למרות שייתכן שיש כאן הטעיה כלשהי של הציבור), אך עדיין זה מוציא להם שם של "חאפרים", שם לא רציניים......רוצים לחדור לשוק עם ה C-200...קדימה. הבאתם מחיר נמוך וכדאי...כל הכבוד, עכשיו תנו צ'אנס לאנשים לרכוש את המוצר ולהוציא עליכם שם של רשת זולה, רצינית וכדאית. במקום זה נוצר, לטעמי, מירמור וכעס כלפיהם למרות המחיר הנמוך.

אם הם באמת קוראים כאן אז אני ממליץ להם להחזיר את המחיר ל 1500 ש"ח ולתת כמה ימים לאנשים לרכוש את המוצר אצלם......אח"כ שיעלו את זה כמה שהם רוצים
...
מסכים עם כל מילה!!
...
טוב, שלחתי עכשיו ל KSP מייל לגבי סאגת המחיר ביומיים האחרונים והצגתי להם את הפרסום (והגינוי) שהם מקבלים (או יכולים לקבל) בפורום הזה. נקווה שזה יעזור
...
כל הכבוד!!
ישר כח!
אני באמת מתוסכל מהם כבר ברמות...
זה כבר לא כיף, בא לי לרדת מזה רק בגלל ההרגשה הזיפתית.

oshri74 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 43

שליחה

צריך עזרה נכנסתי להעדפות ושמה סימנתי בטעות נעילת הגדרות מסך ועכשי אני לא יכול להפעיל כלום איך מבטלים את זה
תודה

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

oshri74 כתב:צריך עזרה נכנסתי להעדפות ושמה סימנתי בטעות נעילת הגדרות מסך ועכשי אני לא יכול להפעיל כלום איך מבטלים את זה
תודה
...
[left]To disable the Setup Page Lock, press Setup > Play
on your remote control. Remember to SAVE your settings
to confirm your selection[/left]

oshri74 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 43

שליחה

תודה תודה תודה
דרך אגב מה שכתבתי פה על HPNA של YES עובד מצויין ועוד משהו יש סיבה שהתצוגה לא עובדת אצלי?

teram
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 99

שליחה

paradoxpixel כתב:
osherov כתב: אם הם באמת קוראים כאן אז אני ממליץ להם להחזיר את המחיר ל 1500 ש"ח ולתת כמה ימים לאנשים לרכוש את המוצר אצלם......אח"כ שיעלו את זה כמה שהם רוצים
...
למה 1500? שיחזירו ל 1250 שהיה, קונה עכשיו וזורק את האקסטרימר :lol:
...
כי המחיר באתר KSP הוא 1600 ש"ח (נכון לרגע זה) לא יודע מה יהיה מחר בבוקר :מבולבל: :x

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

oshri74 כתב:תודה תודה תודה
דרך אגב מה שכתבתי פה על HPNA של YES עובד מצויין ועוד משהו יש סיבה שהתצוגה לא עובדת אצלי?
...
על המכשיר עצמו ליד הצג יש כפתור שנקרא DIM תנסה ללחוץ עליו כמה פעמים

teenet
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 787

שליחה

osherov כתב:
קוביס כתב:

...
מסכים עם כל מילה!!
...
...
כל הכבוד על היוזמה!!!
אני באמת מקווה שמישהו שם קורא את מה שכולם כותבים כאן ומבין שהדבר היחיד שהם גרמו לו זה לתסכול אצל אנשיםרבים, כמו גם לכאס רב!

liranmishani
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 653

שליחה

אפשר ליצור קשר עם באג, הם גם מייבאים את פופקורן. אני קניתי מהם את ה- A110.
מי שמעוניין להרגיע קצת את KSP, שישלח מייל לבאג ויגיד לו שיש דרישה ל C200 במחיר של 1500 ש"ח.
(אני הייתי עושה את זה אם הייתי מעוניין לרכוש עכשיו). צריך להרגיע את החבר'ה האלה. דווקא בגלל שהם רואים את הביקוש (שחלקו מגיע דרך האתר) הם מרשים לעצמם.
לירן

oferazulay
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 17

שליחה

קניתי גם ב1500 שקל

oferazulay
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 17

שליחה

--------------------------------------------------------------------------------

idan309

קוביס
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

טוב חבר'ה זה נהייה כבר בדיחה כל העניין הזה!!!
קבלו:

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=10001

או בקיצור.... 1590 :x :evil:
כבר לא יודע אם ל :lol: או ל :בוכה:

מישהו שם פשוט נהנה מזה כנראה!!
נערך לאחרונה על ידי קוביס ב 12/04/2010 23:19, נערך פעם 1 בסך הכל.

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile
תגובות: 17346

שליחה

הם מבינים שגם זה עדיין מחיר טוב, ומעלים טיפין טיפין עד שיגיעו לתקרה שממנה כבר לא ניתן להעלות יותר.
אין לכם מה לעשות נגד זה, מלבד להחליט שאתם לא קונים.

teram
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 99

שליחה

קוביס כתב:טוב חבר'ה זה נהייה כבר בדיחה כל העניין הזה!!!
קבלו:

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=10001

מישהו שם פשוט נהנה מזה כנראה!!
...
הם עובדיפ ממש און ליין
לפני שעה המחיר היה 1600 בדיוק...
הבנתי 1600 לא מתחלק ל-12 תשלומים שווים, 1590 כן

Mistoffelees
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4854

שליחה

ב-1590 אני לא אקנה אצלם.
זה עוד לפני מתאם IR...

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

באמת קטע הזוי ביותר.....זה נשמע כמו איזה מנגנו אוטו' שעושה את זה :מה?!:

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile
תגובות: 17346

שליחה

כמה עוד רוצים לרכוש מהם?

תנסו לארגן קבוצת רכישה ב-1250 ש"ח, אם יש מספיק אנשים אולי תצליחו.

קוביס
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

osherov כתב:באמת קטע הזוי ביותר.....זה נשמע כמו איזה מנגנו אוטו' שעושה את זה :מה?!:
...
עזוב אותך אריה....
מישהו שם יושב ומתעלל בנו, ואתה יודע מה? זה עבר כבר כל גבול!!
אז יאללה אני מרים ידיים, יש גבול למה שאפשר לספוג!
ומי שרוצה לעשות בשכל שפשוט יפסיק לשפוך בנזין על המדורה...

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

oferazulay כתב:--------------------------------------------------------------------------------

idan309
...
מאיפה אני משיג את חתיכת המתכת הזאת שמוצגת במדריך :?
אני צריך מדריך שמאפשר לי לבצע את העבודה עם הציוד שיש לי בבית (כמו שמקגיוור עשה בטלויזייה בסידרה ההיא לפני הרבה שנים). משהו בסגנון של לקחת איזה מסטיק בזוקה ולחבר אותו לדבק דו"צ ולזה לחבר את כונן ה 3.5 אינצ' וכו :wink:

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”