:!: הזמנה לאירוע השקה מיוחד 3D של פנסוניק לחברי האתר:!:
- zaviv
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1570
היי מרטין, יש עדין מצב או שהעניין סגור
- Itay_Pollak
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
למי שלא בא, ככל הנראה יהיה שידור חי, בהתאם לתנאים במקום.
לצערנו - כך או כך, השידור יועבר אך ורק בדו מימד
לצערנו - כך או כך, השידור יועבר אך ורק בדו מימד
- jpost
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
איכות השידור נוראה !
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- zaviv
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1570
לפי האיכות של השידור זה נראה כמו 4 מימדיםItay_Pollak כתב:למי שלא בא, ככל הנראה יהיה שידור חי, בהתאם לתנאים במקום.
לצערנו - כך או כך, השידור יועבר אך ורק בדו מימד...
אולי שכחו לחלק לנו משקפים
- frankym
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2009
היה מאוד נחמד תודה על שאישרתם אותי אירוע מושקע 
- hunter22
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 729
זה היה האירוע הראשון שנרשמתי אליו ואני בהחלט יצאתי עם טעם לעוד...
הייתי חייב ללכת אחרי ההרצאה ( המעניינת בפני עצמה ) של עופר ומרטין, אבל כל פרט היה מאוד מושקע החל מהשתיה, לאוכל ולהדגמות המסכים שפוזרו להם,
בקיצור מאוד נהנתי ואני מאוד מקווה לפעם הבאה שאני אכיר עוד כמה אנשים מהאתר שם ולא רק דרך האתר
הייתי חייב ללכת אחרי ההרצאה ( המעניינת בפני עצמה ) של עופר ומרטין, אבל כל פרט היה מאוד מושקע החל מהשתיה, לאוכל ולהדגמות המסכים שפוזרו להם,
בקיצור מאוד נהנתי ואני מאוד מקווה לפעם הבאה שאני אכיר עוד כמה אנשים מהאתר שם ולא רק דרך האתר
- 9000es
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
תודה רבה על הארוע המדהים הזה . ליורוקום פנאסוניק . לעופר ולמרטין H.T .
כן ירבו עוד ערבים משובחים כאלה .
כן ירבו עוד ערבים משובחים כאלה .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- sufgi123
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1396
תודה רבה על ערב מהנה ומעניין 
- hunter22
-
- חבר במועדון HT

צודק, כמובן ששכחתי את עניין התודות החשוב בפני עצמו!!!9000es כתב:תודה רבה על הארוע המדהים הזה . ליורוקום פנאסוניק . לעופר ולמרטין H.T .
כן ירבו עוד ערבים משובחים כאלה ....
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
תודה רבה על ערב איכותי, מהנה ומושקע בבניין ישן ומקסים בלב נווה צדק.
נהניתי מאוד, גם מהאווירה הנעימה, האוכל והשתייה, וגם מההדגמה החופשית של המסכים שהוצבו ב-3 חללים שונים.
נהניתי מאוד, גם מהאווירה הנעימה, האוכל והשתייה, וגם מההדגמה החופשית של המסכים שהוצבו ב-3 חללים שונים.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78952
- שם מלא: עפר לאור
אני מתנצל על איכות השידור, בגלל זה מאוד לא התלהבתי להציע את זה הפעם (שילוב של תאורה כהה במיוחד עם חיבור אינטרנט איטי במיוחד הפעם).
אין מה לעשות - האינטרנט הסלולרי בישראל לא תמיד מתפקד במטיבו
אין מה לעשות - האינטרנט הסלולרי בישראל לא תמיד מתפקד במטיבו
- gro111
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 1519
גם אני מאוד נהנתי, סחטיין על ההשקעה, ותודה רבה על ההזמנה
הטכנולגיה מאד מרשימה ומיושמת טוב, תחושתי היא ש3D הולך לצמוח בענק בשנים הקרובות
דרך אגב, שמתי לב שרואים טוב יותר, כשחוסמים כניסה של אור מהצדדים של המשקפיים, עם הידיים, בעיקר דווקא בחלק התחתון של המשקפיים, עוד מישהו שם לב לעניין? בכל מקרה, זה כנראה הפריע לי רק בגלל נר כמה מטרים מאחורי
ובכללי רואים פצצה
hunter22,
באמת חבל שלא החלפנו טלפונים לפני, פשוט לא הייתה רשימה של מוזמנים מהאתר, וחבל. אני מטבעי דיי פופלרי בחיים האישיים, ובאירוע לא הכרתי אף אחד, חוויה מתקנת
פתאום ראיתי שאתה מאריאל... אתה מכיר את שימי בן עיון במקרה?
הטכנולגיה מאד מרשימה ומיושמת טוב, תחושתי היא ש3D הולך לצמוח בענק בשנים הקרובות
דרך אגב, שמתי לב שרואים טוב יותר, כשחוסמים כניסה של אור מהצדדים של המשקפיים, עם הידיים, בעיקר דווקא בחלק התחתון של המשקפיים, עוד מישהו שם לב לעניין? בכל מקרה, זה כנראה הפריע לי רק בגלל נר כמה מטרים מאחורי
hunter22,
באמת חבל שלא החלפנו טלפונים לפני, פשוט לא הייתה רשימה של מוזמנים מהאתר, וחבל. אני מטבעי דיי פופלרי בחיים האישיים, ובאירוע לא הכרתי אף אחד, חוויה מתקנת
פתאום ראיתי שאתה מאריאל... אתה מכיר את שימי בן עיון במקרה?
- hunter22
-
- חבר במועדון HT

חוויה מתקנת בהחלט,gro111 כתב:גם אני מאוד נהנתי, סחטיין על ההשקעה, ותודה רבה על ההזמנה![]()
הטכנולגיה מאד מרשימה ומיושמת טוב, תחושתי היא ש3D הולך לצמוח בענק בשנים הקרובות![]()
דרך אגב, שמתי לב שרואים טוב יותר, כשחוסמים כניסה של אור מהצדדים של המשקפיים, עם הידיים, בעיקר דווקא בחלק התחתון של המשקפיים, עוד מישהו שם לב לעניין? בכל מקרה, זה כנראה הפריע לי רק בגלל נר כמה מטרים מאחוריובכללי רואים פצצה
![]()
hunter22,
באמת חבל שלא החלפנו טלפונים לפני, פשוט לא הייתה רשימה של מוזמנים מהאתר, וחבל. אני מטבעי דיי פופלרי בחיים האישיים, ובאירוע לא הכרתי אף אחד, חוויה מתקנת![]()
פתאום ראיתי שאתה מאריאל... אתה מכיר את שימי בן עיון במקרה?...
נלמד לפעם הבאה...
חוץ מזה נראה לי ששימי הוא כמה שכבות מתחתי אז לא נראה לי...
- madror
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2458
מדהים , פשוט מדהים !
מעבר לארגון המופתי של יורקום , האוכל המשובח (אם זה כיבוד קל , אז מה זה ארוחת ערב?) המקום הקסום (איך קוראים למקום הזה בנווה צדק ?) הטלוויזיות שהיו פרוסות ברחבי החצר , רק המחשבה שמכשיר כזה יוכל להיות בכמעט כל ביית בישראל בשנה הבאה מעלה חיוך על שפתי.
הרגשה של HI שליוותה אותי ממש כמו אחרי הצפייה בסרט אווטר , מעין רוממות רוח שקשה לתאר .
כנראה כך הרגישו אנשים בארץ עם המעבר משחור לבן לצבע בסוף שנות ה 70 , תחילית שנות ה 80.
תודה על האפשרות להיחשף למוצר , דרור.
מעבר לארגון המופתי של יורקום , האוכל המשובח (אם זה כיבוד קל , אז מה זה ארוחת ערב?) המקום הקסום (איך קוראים למקום הזה בנווה צדק ?) הטלוויזיות שהיו פרוסות ברחבי החצר , רק המחשבה שמכשיר כזה יוכל להיות בכמעט כל ביית בישראל בשנה הבאה מעלה חיוך על שפתי.
הרגשה של HI שליוותה אותי ממש כמו אחרי הצפייה בסרט אווטר , מעין רוממות רוח שקשה לתאר .
כנראה כך הרגישו אנשים בארץ עם המעבר משחור לבן לצבע בסוף שנות ה 70 , תחילית שנות ה 80.
תודה על האפשרות להיחשף למוצר , דרור.
- uriler
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
אכן, מסכים עם הכותבים מעליי.
תודה ליורוקום ולמארגנים שעשו הרבה מאוד כדי לאפשר חשיפה איכותית (פינות צפייה מסודרות וחשוכות יחסית), על ההשקעה במקום ובאוירה (האוכל, השתייה, ההתאמה של החצר).
לצערי נאלצנו לעזוב לפני ההרצאה של עופר, אבל אני מקווה שחלק מתכניה ייכתבו במאמרים שונים אז אוכל להשלים.
כן ירבו אירועים כאלו - תודה!
תודה ליורוקום ולמארגנים שעשו הרבה מאוד כדי לאפשר חשיפה איכותית (פינות צפייה מסודרות וחשוכות יחסית), על ההשקעה במקום ובאוירה (האוכל, השתייה, ההתאמה של החצר).
לצערי נאלצנו לעזוב לפני ההרצאה של עופר, אבל אני מקווה שחלק מתכניה ייכתבו במאמרים שונים אז אוכל להשלים.
כן ירבו אירועים כאלו - תודה!
- Yaron_M
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- שם מלא: ירון מ.
כששמתי את המשקפיים בפעם הראשונה וראיתי את ההדגמה של ה-3D בטלוויזיה, פשוט עלה לי חיוך טפשי על הפנים שלא יכלתי להסיר
.
!I do my own stunts
- mta194
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1286
- שם מלא: שי שלוס
תודה רבה על ההזמנה - היה אירוע מאוד מהנה (הטלויזיות, האוכל, המקום והאנשים).

- Itay_Pollak
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
תודה רבה על האירוע וההפקה. לא יודע מה אתכם - אני רק חושב על לשחק בקונסולה עם חיישן תנועה על מסך עם המשקפיים. מתחיל להיות כמו חדר ההולודק בסטארטרק...