:כותרת: ח.י אלקטרוניקה- עדכון WII מהמבצע גורם לחסימת המכשיר!!

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
Nivi פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 14

שליחה

madror כתב:
Nivi כתב:חברי פורום יקרים,

במקצועי אני רואה חשבון, שעת עבודה שלי מתומחרת ללקוח ב-170$. עכשיו אני אקח בחשבון רק את השעות שבהם דיברתי עם נציגי ח.י למיניהם במהלך ניסיונותיי לקבל שירות (לא לקחתי בחשבון את זמני ההמתנה למענה במוקד השירות שלהם ותאמינו לי שביס ובהוט עונים יותר מהר), ולכן-

כ- 3 שעות שיחה כפול 170 דולר = להרבה יותר ממה שעולה קונסולה חדשה בבאג או בכל חנות אחרת!!
...
שוב הלכת רחוק מידי :מבולבל:

ואם היית סטודנט לראיית חשבון שעובד בשרות הלקוחות בהוט ומרווח שכר מינימום של 20.70 לשעה , אז היית דורש פיצוי של 62.1 שקלים ?
...
היי MADROR,

נראה לי שפיספסת את כל הכוונה של הפוסט שלי או שהוא לא היה מובן מספיק.

בכל מקרה אני לא דרשתי שום פיצוי מחברת ח.י מלבד תיקון הקונסולה. הדבר שלשמו החל כל הפורום הזה.
בשביל לתקן קונסולה נדרשים חודשיים ימים עשרות שיחות טלפון, פוסט בפורום כתבה בעיתון?
אז שוב- פיצוי או שיפוי, מבחינתי אין הבדל במקרה הזה, מטרתי פה ברורה.

תודה

mikekorda
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 28

שליחה

מאיפה הבאתם את ההנחות האלה??? אתם פשוט הזויים לגמרי!!!!! פיצוי הוא על סמך הנזק שנגרם למפוצה וגובה הפיצוי מחושב בנפרד לכל אינדיבידואל.

בכל מקרה אני מצטט את ניבי
"ולמרות כל מה שנאמר בנושא הנ"ל כל רצוני הוא לקבל את הקונסולה שרכשתי במיטב כספי ולא משנה איך תמחרו לי אותה!!!
ועכשיו כל שנשאר הוא לחכות שח.י אכן יתקנו לי את הקונסולה."

הוא רק הגיב לשעור בתמחור שאתם ניהלתם פה. הוא בחיים לא ביקש 170 דולר כפול3...... הוא בסך הכל ביקש את הקונסולה. ושלא בטעות יעיזו לשפות אותו בסכום של 200 שקל (הדלתא שהוא הוסיף באת רכישת המסך)

ואגב בבית משפט ילכו לפי התמחור של ניבי ולכן כדאי כבר לח.י להזיז את עצמה שלא לגרום לניבי לבזבז עוד שעת עבודה (ְֲָ דולר)

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile
תגובות: 17346

שליחה

נראה לי שפספסתם,
אם הבנתי נכון Nivi, רק ניסה להדגיש פה נקודה ולא באמת לקבל את הפיצוי הכספי לפי התחשיב שהוא הציג.
הוא רושם בפירוש בסוף הפוסט שלו:
ולמרות כל מה שנאמר בנושא הנ"ל כל רצוני הוא לקבל את הקונסולה שרכשתי במיטב כספי ולא משנה איך תמחרו לי אותה!!!
ועכשיו כל שנשאר הוא לחכות שח.י אכן יתקנו לי את הקונסולה.
...
אני לא אהבתי את הדמגוגיה של נציג ח"י שניסה להוציא את Nivi כישראלי תאב בצע שכל רצונו הוא "לדפוק" את היבואן המסכן שרק רוצה לשרת את הלקוחות :roll:
נו באמת, How low can you go?

mayeast
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1666

Re: שיעור בתמחיר

שליחה

מכיוון שישנם פה מספר חישובים בסיסיים לגבי עלות הקונסולה לח.י והאם היא מגולמת או לא במחיר הפלזמה, או האם לח.י יש צורך/ טעם לפצות או לשפות אותי? אז זו דעתי בנושא:

במקצועי אני רואה חשבון, שעת עבודה שלי מתומחרת ללקוח ב-170$. עכשיו אני אקח בחשבון רק את השעות שבהם דיברתי עם נציגי ח.י למיניהם במהלך ניסיונותיי לקבל שירות (לא לקחתי בחשבון את זמני ההמתנה למענה במוקד השירות שלהם ותאמינו לי שביס ובהוט עונים יותר מהר), ולכן-

כ- 3 שעות שיחה כפול 170 דולר = להרבה יותר ממה שעולה קונסולה חדשה בבאג או בכל חנות אחרת!!

ושוב העניין כאן הוא כבר לא הקונסולה אלא היחס המחפיר והסרת האחריות שלהם זכיתי בבואי לקבל מענה בסיסי.
אז פיצוי או שיפוי, ההגדרה כבר לא משנה.

העובדה שרק בדרכים אלו ניתן לקבל יחס כלשהוא ומענה היא הבעיייתית.

ולמרות כל מה שנאמר בנושא הנ"ל כל רצוני הוא לקבל את הקונסולה שרכשתי במיטב כספי ולא משנה איך תמחרו לי אותה!!!
ועכשיו כל שנשאר הוא לחכות שח.י אכן יתקנו לי את הקונסולה.
...

אני חושב שאתה צריך להתבגר ולהסתכל על העיקר ולא התפל.
במידה ואתה מנסה לתקן את העולם ? סבבה... בהצלחה.
תעבוד עוד שעתיים ב 170$ שאתה מתהדר בהן, ותקנה ps3 .

מה יצא בסוף ? אתה מבזבז את השעות שלך (או שיש לך שעות ספייר) על מלחמה צרכנית שמה בדיוק מנסה להשיג ? צדק ? פחח... מצא צדק בדברים יותר עקרוניים בחיים.
ואני אומר על עצמי שגם אני קצת יוצא "טיפש" שאני יושב וקורא את זה.

madror
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2458

Re: שיעור בתמחיר

שליחה

Nivi כתב:
madror כתב:

...
שוב הלכת רחוק מידי :מבולבל:

ואם היית סטודנט לראיית חשבון שעובד בשרות הלקוחות בהוט ומרווח שכר מינימום של 20.70 לשעה , אז היית דורש פיצוי של 62.1 שקלים ?
...
היי MADROR,

נראה לי שפיספסת את כל הכוונה של הפוסט שלי או שהוא לא היה מובן מספיק.

בכל מקרה אני לא דרשתי שום פיצוי מחברת ח.י מלבד תיקון הקונסולה. הדבר שלשמו החל כל הפורום הזה.
בשביל לתקן קונסולה נדרשים חודשיים ימים עשרות שיחות טלפון, פוסט בפורום כתבה בעיתון?
אז שוב- פיצוי או שיפוי, מבחינתי אין הבדל במקרה הזה, מטרתי פה ברורה.

תודה
...
Nivi שלום,

אם כך כנראה שלא הובנת נכון.

אם הדרישה מ ח.י היא עבור מכשיר Wii חדש , הדרישה היא בהחלט לגיטימית ומקובלת.

אם הדרישה היא מעבר לכך ( כך הבנתי לפי חישובי השעות , רק מקווה שמס הכנסה לא עובר כאן בפורום מידי פעם
:wink: ) או כל דבר אחר (לפי התשובה של ח.י בפרום למסך LCD ) אז אין ספק שאני מבין את מנהל השירות בחברת ח.י וההתנגדות שאתה מעורר .

בכל מקרה לא הבנתי איך התגלגל הסיפור ל גלובוס ושאר העולם , מה שבוודאי יעמיד את ח.י על הרגליים האחוריות וגם אם הם הבינו את הטעות שלהם. .

בהצלחה בכל מקרה , דרור.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78962
שם מלא: עפר לאור

שליחה

אני חושב שבסופו של דבר המיליטנטיות יתר בשרשור רק גרמה לנציגי ח.י. להרתע מלעזור במקום לעזור באופן מיידות.

לדעתי היה אפשר לפתור את כל הסיפור באופן הרבה פחות קולני, ועם הרבה פחות עצבים אם הטקטיקה היתה פחות רעשנית.

אבל כל אחד שיעשה מה שהוא מבין...

Star-Blazer
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1104

שליחה

ניבי,
אני חושב שחלק כאן מהאנשים התבלבלו קצת מאז התגובה של ח.י. שהאשימו אותך שבקשת מסך ב - 3200 ש"ח. והבינו שאתה מבקש לכאורה פיצוי גם על הזמן שלך.

תסביר בעברית פשוטה:
האם זה נכון שבקשת פיצוי אחר מלבד התיקון?
תעשה קצת סדר ותגיד בדיוק מה ביקשת מהם ןמה הם הציעו לך.

זה יעשה סדר.

בכל מקרה, לעניות דעתי, אני לא מבין למה אתה מחכה עם בית הדין לתביעות קטנות ובכלל לאחר התגובות של גלובס... היה שם אדם שהלך וקנה במקום הקונסולה שקיבל אחת חדשה מיבואן נורמאלי!!! לפי דעתי יש בכלל מקום לתביעה ייצוגית. נו אבל אני לא עו"ד
LG פשוט חברה קטסטרופלית. מהם אני לא אקנה כלום יותר....

בכל זאת כדי לתת הבדל ביבואנים:

קניתי טלויזית פלאזמה של חברה מסויימת (אני לא אגיד את שמה כדי שלא יחשבו שאני קשור איך שהוא). יומיים לאחר שקניתי וקבלתי את המסך ירד המחיר של המסך עקב מבצע שלהם ב - 900 ש"ח. כמובן הרגשתי קצת מרומה שלא הודיעו את זה לפני ופניתי דרך החנות ליבואן.
לאחר עוד יום קבלתי את ההחזר על המבצע. ברור שאת הציוד הבא שלי אני אקנה רק מהם!!! ורק מאותה חנות!!!
זה לא שהייתי הופך עולמות בשביל זה, כי זה המסך שרציתי ואחרי הכל הם לא היו חייבים לי באמת שום דבר.
אבל הם בהחלט השאירו לי טעם מתוק ולמעשה הם קנו אותי...
אפשר אחרת כשרוצים.

noyitz
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 132

שליחה

אני קצת מבולבל,
מצד אחד נציג ח.י רשם:
אורי_קבוצת_חי כתב:אתה מצידך דרשת שנפצה אותך בטלוויזיה 32", אך אנו סרבנו שכן מדובר בפיצוי חסר פרופורציה למקרה הנדון.
...
מצד שני אתה רשמת:
Nivi כתב:כל רצוני הוא לקבל את הקונסולה שרכשתי במיטב כספי ולא משנה איך תמחרו לי אותה!!!
...

בתור מישהו שדי היה בצד שלך בהתחלת השירשור, ואח"כ קצת הרים גבה על דרישת הפיצוי המופרזת, אשמח אם תבהיר את הנקודה לגביי הדרישה לפיצוי, אני חושב שזה יהיה הוגן גם כלפי ח.י, להעמיד את הדברים על דיוקם, וגם כלפי חברי הפורום שרובם המוחץ תמכו בך כאן.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78962
שם מלא: עפר לאור

שליחה

לפי הבנתי הם הסכימו להחליף את הקונסולה באחת חדשה ותקינה.

אם זה המצב, לא מבין מדוע אנחנו עדיין מדברים על הנושא - זה הפיצוי היחיד שאמור להיות במצב כזה.

noyitz
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 132

שליחה

oferlaor כתב:לפי הבנתי הם הסכימו להחליף את הקונסולה באחת חדשה ותקינה.

אם זה המצב, לא מבין מדוע אנחנו עדיין מדברים על הנושא - זה הפיצוי היחיד שאמור להיות במצב כזה.
...
ממש לא מסכים איתך, (n)
קודם כל אנשים ממשיכים לדבר ולהיכנס כי זה נושא מעניין שכל אחד נתקל בו במובן מסוים בשירות של חברה כזו או אחרת. לא צריך להתלונן על ההתעניינות והסקרנות של האנשים בעניין...
דבר שני, עדיין לא ברור איך העניין ניסגר, אנשים פה ליוו את ניבי בפוסט הזה וסקרנים לדעת מה בדיוק נסגר שם.
ודבר שלישי אם כל מה שהוא קיבל פיצוי זה החלפת המכשיר לחדש ותקין זה לא ממש נקרא פיצוי זה נקרא שירות בסיסי שמלחתחילה היו צריכים לתת לו אחרי שיחת הטלפון הראשונה. פיצוי זה על עוגמת הנפש שנגרמה לו, ולפי מה שנראה ח.י. די שמו עליו פס.

dudib
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5144
שם מלא: דודי

שליחה

לפחות הם הרוויחו פירסום ואלפי לקוחות נוספים.

richrach
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2250

שליחה

dudib כתב:לפחות הם הרוויחו פירסום ואלפי לקוחות נוספים.
...
אני משער שזה בציניות כי הם ממש ממש לא הרוויחו אלפי לקוחות, ההיפך הגמור.

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile
תגובות: 17346

שליחה

dudib כתב:לפחות הם הרוויחו פירסום ואלפי לקוחות נוספים.
...
:lol: :lol:

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7942

שליחה

oferlaor כתב:אני חושב שבסופו של דבר המיליטנטיות יתר בשרשור רק גרמה לנציגי ח.י. להרתע מלעזור במקום לעזור באופן מיידות.

לדעתי היה אפשר לפתור את כל הסיפור באופן הרבה פחות קולני, ועם הרבה פחות עצבים אם הטקטיקה היתה פחות רעשנית.

אבל כל אחד שיעשה מה שהוא מבין...
...
למה שנשתוק כשדופקים אותנו ואין אפילו התנצלות?

אחד הדברים הגרועים לדעתי בישראל הוא שרוב הפעמים צרכנים סובלים בשקט ואין מרד צרכני

האם זה נראה לך תקין שיבואנית LG תשווק קונסולות לא תקינות ועוד תבוא בטענות על כך שלקוח מיידע לקוחות נוספים על המצב? אם לא, לא מובן לי מדוע מוזר לך שאנשים עדיין מדברים על זה.

בכל מקרה דעתי היא שהחברה היתה צריכה לפצות את הלקוח באופן מיידי. יתכן ובאמת רצו לצ'פר את הלקוחות במבצע הזה ואלו המכשירים שיכלו לרכוש. אך היחס לאחר שנתקל בבעייה לא היה תקין.

s3t
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 412

שליחה

יש את http://www.tluna.co.il/
מה רע באתר הזה? חבל שלא מפרסמים אותו בכל מקום והוא לא תפס הכרה כמו זאפ...

Shtirlitz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4976

שליחה

יש סוף טוב? אפשר להגיד מזל טוב ות.ת.ת. ?
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר

madror
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2458

שליחה

אפשר עדכון איך הסתיים הסיפור ??
תקנה פלאסמה ב 1000 שקל , תקנה LED ב 20000 שקל , בסוף תמיד , תראה עליה בוב ספוג.

http://www.hometheater.co.il/vt145341.V ... 7%99%D7%AA

קרירין
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 139

שליחה

חברה רק כרגע ראיתי את הדיון הזה אז אני רוצה להגיד כמה דברים

1-פעם אחרונה שיצא לי לקרוא על מחיר יצור הWII זה היה בערך 150$ לחבילת WII
אולי זה ירד מאז אבל אני לא רואה אפשרות למחיר של 200 שקל לא בארץ ולא בחול
גם אם נינטנדו הייתה מסבסדת אותו והיא לא לא חושב שזה הגיוני סבסוד כזה של הורדה ל50$ בערך כולל משלוח זה פשוט מטורף

2-לWII כן יש דברים שקשורים ברשת
יש לו חנות למשחקים קלסים וגם למשחקי הורדה חדשים יחסית קטנים
יש לו כמה שרותי רשת נחמדים ואפילו דפדפן בסיסי שתומך גם ביוטיוב ויש לו משחקי מולטי מקוון וגם DLC
ככה שלא לעדכן בעצם מגביל את הקונסולה תחשבו לדוגמה על COD4 בלי רשת ?

3-חלק מהעדכונים נעשים אוטומטית במשחקים מסוימים גם שאין רשת
ובמשחקים מאזור אחר בקונסולה פרוצה יש סיכוי סביר לדפוק את הקונסולה בעדכון כזה כי לכל אזור יש עדכון שונה (יש 3 אזורים לWII והגנה אזורית )

עכשיו שמוכרים היום WII משומש במצב תקין וחדש אפשר גם למכור ב1000 שקל (בחנויות עולה יותר )
גם אם רוצים למכור יותר מהר אפשר להתפשר על 800-700 אז למה שפותח הדיון יקבל רק 200 שקל ?
היתי מבין אם זה היה רק WII אבל הוא קנה ביחד אם המסך ולא ראיתי אף חנות שמוכרת בנפרד WII תקין ב200 שקל
בכל מקרה לטעמי הם צריכים לתת לפותח הדיון WII תקין בתמורה למקולקל -וכמובן אחד שמאפשר עדכונים לקונסולה ושימוש ברשת

Nivi פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 14

סוף לסאגה

שליחה

חברים יקרים,

ראשית אבקש את סליחתכם על העיכוב בפרסום אך באותה נשימה אודה לחברי הפורום הנכבד על עזרתכם שהרי בלי הפורום הנ"ל וחבריו דבר לא היה קורה בעניין זה.

בשעה טובה אני יכול לומר שלפני שבועיים קיבלתי קונסולה חלופית למכשיר ה- Wii שלי, אמנם לא חדשה ואמנם עדיין פרוצה אך לפחות עובדת.
אני לא יכול להעיד על עצמי כלקוח מרוצה אלא ההיפך של חברת ח.י, וצר לי שרק בדרך זו דברים באו לסיומם אך עדיף ציפור אחת ביד מאשר שתיים על העץ.

מקווה שגם חברי הפורום וקוראיו למדו והסיקו דבר מההתנהלות הקלוקלת של חברות אשר נותנות שירותים בישראל- יש יחידי סגולה אך רובם לא.

חג פסח שמח וכשר.

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”