הישרדות 20
- sam22
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
לא מבין את ראסל
הוא היה יכול לבלוע את הקשר שלהן לעוד הדחה
עכשיו יש לו שונאת קשקשנית במושבעים
אבל השליטה שלו במשחק מדהימה
והוא עוד יבין שלסנדרה יש את האליל
והוא עוד יבין שלסנדרה יש את האליל
העם דורש..... כל מיני דברים
- amir073
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 789
גם אם הוא יבין את זה, זה יהיה מאוחר מידי. סנדרה הולכת לעשות לו בית ספר והוא לא יבין מאיפה זה בא לו.sam22 כתב:לא מבין את ראסל
והוא עוד יבין שלסנדרה יש את האליל...
אני מאמין עכשיו אחרי שדניאל עפה, שסנדרה תחבור לפארווטי וביחד הן יגיעו שתיהן לגמר. בגמר יהיה לדעתי יתרון קל לפרווטי, אבל הלוואי שאני טועה. אני מת על סנדרה.
היתרון הגדול של ראסל שבשבילו להיות רע זה לא משחק, זה מה שהוא במציאות. אבל זה גם מה שתמיד יפיל אותו מול המושבעים.
- Itay_Pollak
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
א. ראסל מדהים - ברמות היסטריות! הוא גרם לדניאל להעיף את עצמה! אם היא לא הייתה מדברת - היא לא הייתה עפה.
ב. אני מאמין שראסל עוד יגיע רחוק. נכון, ראינו את ראסל חובר לטובים בפרק הבא, אבל לך תדע מה הם יעשו ואיך.
למשל - הטובים יכולים להגיד לסנדרה שהם מצביעים יחד איתה לראסל. אבל למעשה הם יצביעו עם ראסל עליה - שלא תחשוד - ולא תשתמש באיידול שלה.
1 לראסל, 3 לה, ולא משנה מה השאר יעשו. (ג'רי ופארווטי).
ג. מאיפה קולבי הגיע? הוא פשוט השחקן הכי גרוע (אולי קואצ' יותר - כי קואצ' עושה גם המון רעש) בתולדות השרדות - כמו איזה אדם קפוא...
סנדרה - מטומטמת ברמות - אין לי מושג איך היא מצליחה להתקדם - לדעתי בגלל שאנשים שהיא טיפשה (כן אני יודע - היא גם מניפולטיבית ברמות לא קטנות) הם לא מתייחסים אליה, אלא לעוד PAWN שלהם.
מחשבה שנייה בנוגע לרעיון ההעפה של ראסל
השאלה באמת מה יעשו שתי הבנות האחרות...
אם גם הן יצביעו לראסל... יהיה תיקו.
ולכן - השאלה מי יזכה באימיוניטי...
נצטרך לחכות.
אחרי העונה הזו, קשה לי לראות מה יעשו בשנים הבאות בשביל שנהנה כ"כ.
אני רק מקווה שהשחקנים שבאים צופים גם...
מענייין אם ראסל עבד גם על ההפקה שהכניסו אותו, הוא הרבה יותר מידיי ברמה בשביל הרוב.
ב. אני מאמין שראסל עוד יגיע רחוק. נכון, ראינו את ראסל חובר לטובים בפרק הבא, אבל לך תדע מה הם יעשו ואיך.
למשל - הטובים יכולים להגיד לסנדרה שהם מצביעים יחד איתה לראסל. אבל למעשה הם יצביעו עם ראסל עליה - שלא תחשוד - ולא תשתמש באיידול שלה.
1 לראסל, 3 לה, ולא משנה מה השאר יעשו. (ג'רי ופארווטי).
ג. מאיפה קולבי הגיע? הוא פשוט השחקן הכי גרוע (אולי קואצ' יותר - כי קואצ' עושה גם המון רעש) בתולדות השרדות - כמו איזה אדם קפוא...
סנדרה - מטומטמת ברמות - אין לי מושג איך היא מצליחה להתקדם - לדעתי בגלל שאנשים שהיא טיפשה (כן אני יודע - היא גם מניפולטיבית ברמות לא קטנות) הם לא מתייחסים אליה, אלא לעוד PAWN שלהם.
מחשבה שנייה בנוגע לרעיון ההעפה של ראסל
השאלה באמת מה יעשו שתי הבנות האחרות...
אם גם הן יצביעו לראסל... יהיה תיקו.
ולכן - השאלה מי יזכה באימיוניטי...
נצטרך לחכות.
אחרי העונה הזו, קשה לי לראות מה יעשו בשנים הבאות בשביל שנהנה כ"כ.
אני רק מקווה שהשחקנים שבאים צופים גם...
מענייין אם ראסל עבד גם על ההפקה שהכניסו אותו, הוא הרבה יותר מידיי ברמה בשביל הרוב.
נערך לאחרונה על ידי Itay_Pollak ב 08/05/2010 10:38, נערך פעם 1 בסך הכל.
- RoyalVitz
-
- עובד כבלים/לויין

- תגובות: 438
ראסל בהחלט מלך
אבל רופטר עשה צעד מעולה עם הטריק שלו ...בהחלט העונה הכי טובה עד כה
אבל רופטר עשה צעד מעולה עם הטריק שלו ...בהחלט העונה הכי טובה עד כה
- amir073
-
- חבר פעיל במיוחד

ראסל לא מלך ולא כלום. הוא לא משאיר לעצמו שום סיכוי הכי קלוש בעולם לנצח. אין מושבע אחד ויחיד שיצביע עבורו. השבוע גם דניאל הצטרפה לרשימת שונאיו ההולכת ומתארכת. אם הוא יגיע לגמר הוא יהפוך להיות ללוזר הכי גדול בתולדות הישרדות. אמנם גם אמנדה הגיעה פעמיים לגמר והפסידה, אבל היא לפחות קיבלה קולות בגמר. הוא לא יקבל אפילו קול אחד לרפואה. תסתכלו על כל המושבעים שישנם כרגע ועל כל מי שנשאר במשחק (שהוא מושבע פוטנציאלי). אתם יכולים להצביע על מישהו אחד, אחד, שיצביע לראסל בגמר? לחלוטין לא. כי אין אחד כזה.
פרווטי וסנדרה הרבה יותר חכמות ממנו. הן מתקדמות במשחק בלי לייצר לעצמן שונאים. כל מושבע יכול לתת את הקול לכל אחת מהן. מה שיכריע זה רק כישרון השכנוע שלהן בגמר, אם הן יגיעו. הן בניגוד לראסל יודעות לשחק את המשחק.
פרווטי וסנדרה הרבה יותר חכמות ממנו. הן מתקדמות במשחק בלי לייצר לעצמן שונאים. כל מושבע יכול לתת את הקול לכל אחת מהן. מה שיכריע זה רק כישרון השכנוע שלהן בגמר, אם הן יגיעו. הן בניגוד לראסל יודעות לשחק את המשחק.
- Itay_Pollak
-
- חבר במועדון ה-15K

אתה חושב קצת בצורה שטחית...
קודם כל, אל תשכח שיש את הנאומים ובין שנאה להצבעה יש מרחק...
הרי - לפעמים הצביעו גם לאילו ששיחקו בדיוק כמוהו. למה - כי מכבדים את עקרונות המשחק - OUTWIT - יש לו, OUTPLAY - אפשר להתווכח, OUTLAST - אם הוא יגיע שוב לגמר שני - אז אין ספק בכלל.
ואם הוא יגיע למשל מול סנדרה - היא כבר זכתה, אז יש סיכוי טוב שיתנו לו.
והיא גם בלתי נסבלת.
קודם כל, אל תשכח שיש את הנאומים ובין שנאה להצבעה יש מרחק...
הרי - לפעמים הצביעו גם לאילו ששיחקו בדיוק כמוהו. למה - כי מכבדים את עקרונות המשחק - OUTWIT - יש לו, OUTPLAY - אפשר להתווכח, OUTLAST - אם הוא יגיע שוב לגמר שני - אז אין ספק בכלל.
ואם הוא יגיע למשל מול סנדרה - היא כבר זכתה, אז יש סיכוי טוב שיתנו לו.
והיא גם בלתי נסבלת.
- amir073
-
- חבר פעיל במיוחד

אין בהישרדות ארה"ב הצבעה של מושבע למישהו שהוא שונא מתוך כבוד למשחק. מעבר לזה, אין סיבה לאף אחד במושבעים, ממה שהוא ראה ויודע, לחשוב שראסל שיחק משחק אסטרטגי טוב יותר מפרווטי, או סנדרה או אפילו ג'רי. אתם יותר מידי מושפעים מהשחצנות של ראסל. הוא פשוט לא שחקן טוב. ראסל הוא בן הברית החלומי לכל שחקן הישרדות - מגיעים איתו לגמר ומביסים אותו שם. בגלל זה אני מאמין שפרווטי וסנדרה החכמות ייקחו אותו איתן לגמר. זה כבר ברור שיהיה העונה גמר של 3, כי נשארו רק עוד 2 פרקים לסיום העונה.
לגבי השיקול של לא לתת ניצחון למי שכבר זכה:
1. לא חושב שזה יגבר על השנאה לראסל.
2. הישרדות 20 צולמה לפני שידור הישרדות 19, ככה שמבחינת המושבעים קיימת אפשרות שראסל ניצח את עונה 19. הם ממש לא מכירים אותו ולא יודעים לאן הוא הגיע.
לא מבין למה אתה אומר שסנדרה בלתי נסבלת. אני מת עליה ומקווה שתנצח. היא מצחיקה אותי בכל וידוי שלה. היא אולי לא גאון, אבל מבחינת שחקנית הישרדות, היא אחת הטובות אי פעם. גם פרווטי. גמר של שתיהן יהיה מאד מותח וצמוד, ובכל מקרה תהיה מנצחת ראויה.
עוד משהו בקשר אליה - גם היא כמו ראסל מצאה איידול ולא גילתה לאף אחד. אבל היא, בניגוד אליו, לא ביבזה אותו לחינם. אז כנראה שהיא יודעת לקרוא אנשים קצת יותר טוב ממנו.
לגבי השיקול של לא לתת ניצחון למי שכבר זכה:
1. לא חושב שזה יגבר על השנאה לראסל.
2. הישרדות 20 צולמה לפני שידור הישרדות 19, ככה שמבחינת המושבעים קיימת אפשרות שראסל ניצח את עונה 19. הם ממש לא מכירים אותו ולא יודעים לאן הוא הגיע.
לא מבין למה אתה אומר שסנדרה בלתי נסבלת. אני מת עליה ומקווה שתנצח. היא מצחיקה אותי בכל וידוי שלה. היא אולי לא גאון, אבל מבחינת שחקנית הישרדות, היא אחת הטובות אי פעם. גם פרווטי. גמר של שתיהן יהיה מאד מותח וצמוד, ובכל מקרה תהיה מנצחת ראויה.
עוד משהו בקשר אליה - גם היא כמו ראסל מצאה איידול ולא גילתה לאף אחד. אבל היא, בניגוד אליו, לא ביבזה אותו לחינם. אז כנראה שהיא יודעת לקרוא אנשים קצת יותר טוב ממנו.
- Itay_Pollak
-
- חבר במועדון ה-15K

שני פרקים לסיום - אולי שני שחקנים כל פרק?
סנדרה - אני מתכוון שהשחקנים שם לא ממש סובלים אותה.
תאמין לי שאני לא "אוהב" את ראסל - הוא פשוט עשה מהלכים מדהימים בשביל לקדם את עצמו ואת האינטרסים שלו. העונה הזו אין ספק שהוא פחות טוב מהעונה הקודמת - אבל דווקא הפרק האחרון הוכיח אחרת.
סנדרה - אני מתכוון שהשחקנים שם לא ממש סובלים אותה.
תאמין לי שאני לא "אוהב" את ראסל - הוא פשוט עשה מהלכים מדהימים בשביל לקדם את עצמו ואת האינטרסים שלו. העונה הזו אין ספק שהוא פחות טוב מהעונה הקודמת - אבל דווקא הפרק האחרון הוכיח אחרת.
- amir073
-
- חבר פעיל במיוחד

בפרק הבא שישודר בארה"ב ביום חמישי תהיה הדחה אחת. הפרק האחרון שהוא כמו תמיד פרק כפול (+תוכנית האיחוד) ישודר יומיים לאחר מכן ביום ראשון 16.5.2010 והוא יתחיל מ-5 שורדים. יהיו בו 2 אתגרי חסינות ו-2 הדחות ואז יהיה גמר של 3.
אני דווקא לא שמתי לב שלא אוהבים את סנדרה. היא פשוט מחוץ לברית של ראסל-פרווטי-דניאל-ג'רי. ולאור העובדה הזאת צריך להעריך עוד יותר את כושר ההישרדות שלה. לגבי הגיבורים - היא דווקא די בסדר איתם. מהיום הראשון של השבט הממוזג היא סיפרה להם את כל האמת - שאין ברית בנות, שראסל שולט בשבט הנבלים, שהוא משקר לכולם. היא גם היתה חוברת אליהם אם קנדיס לא הייתה בוגדת. כל זה לדעתי יתן לה הרבה קולות של מושבעים גיבורים בגמר, אם היא תגיע לשם.
לגבי ראסל, מה שהוא עושה זה קצת over-playing . כן, הוא מצליח לקדם את עצמו לעבר הגמר, אבל באם זה יספיק לו כדי לנצח? בשביל מה הוא היה צריך להעיף את דניאל? איך זה קידם אותו?
אני דווקא לא שמתי לב שלא אוהבים את סנדרה. היא פשוט מחוץ לברית של ראסל-פרווטי-דניאל-ג'רי. ולאור העובדה הזאת צריך להעריך עוד יותר את כושר ההישרדות שלה. לגבי הגיבורים - היא דווקא די בסדר איתם. מהיום הראשון של השבט הממוזג היא סיפרה להם את כל האמת - שאין ברית בנות, שראסל שולט בשבט הנבלים, שהוא משקר לכולם. היא גם היתה חוברת אליהם אם קנדיס לא הייתה בוגדת. כל זה לדעתי יתן לה הרבה קולות של מושבעים גיבורים בגמר, אם היא תגיע לשם.
לגבי ראסל, מה שהוא עושה זה קצת over-playing . כן, הוא מצליח לקדם את עצמו לעבר הגמר, אבל באם זה יספיק לו כדי לנצח? בשביל מה הוא היה צריך להעיף את דניאל? איך זה קידם אותו?
- Itay_Pollak
-
- חבר במועדון ה-15K

זה קידם אותו - כי הוא חשש (לדעתי בצדק) מזה שיש צמד - שיותר חזק מאיך שהוא עם פרווטי. וכשזה צמד חזק שיש לו גם את ג'רי איתו - זה מסוכן לו.
איך אתה יודע כמה הדחות יש בפרק הקרוב (אני שואל ברצינות לא בציניות).
איך אתה יודע כמה הדחות יש בפרק הקרוב (אני שואל ברצינות לא בציניות).
- amir073
-
- חבר פעיל במיוחד

קראתי בפורום הישרדות שהגמר יתחיל מחמישה שורדים. מכאן נובע שבתוכנית שלפני הגמר תהיה רק הדחה אחת.Itay_Pollak כתב:זה קידם אותו - כי הוא חשש (לדעתי בצדק) מזה שיש צמד - שיותר חזק מאיך שהוא עם פרווטי. וכשזה צמד חזק שיש לו גם את ג'רי איתו - זה מסוכן לו.
איך אתה יודע כמה הדחות יש בפרק הקרוב (אני שואל ברצינות לא בציניות)....
- Itay_Pollak
-
- חבר במועדון ה-15K

- sunny_jim
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1719
ואו, כשחשבתי שראיתי כבר הכל מראסל, שוב פעם הוא הצליח להפיל אותי. זה פשוט מדהים איך שכל תכנון שלו מצליח.
זה בכלל לא משנה אם ראסל יזכה או לא. מבחינתו האתגר הכי גדול הוא להגיע לגמר בדרך שלו, שהיא לשלוט בכולם ולהיות המלך של המשחק בכל שלב.
אמיר, אני מצטער להגיד לך, אבל השנאה שלך לראסל היא פשוט עיוורת. אתה לא אובייקטיבי בעליל. אתה יכול אולי לא להתחבר לסגנון המשחק שלו, אבל להגיד שהוא טיפש, או בכלל לרמוז שהוא לא השחקן הכי גדול במשחק, עם האסטרטגיות ומהלכים הכי גדולים, זה פשוט בדיחה.
זה בדיוק כמו להגיד שמייקל ג'ורדן הוא אובררייטד והיו אינספור שחקנים יותר גדולים ממנו.
אין ספק שפרווטי וסנדרה הן שחקניות טובות. פרווטי בגלל שהיא מנצלת את הcharm שלה וסנדרה בגלל חוכמת הרחוב, אבל אפילו לרמוז שהן ברמה של ראסל מבחינת המהלכים שנעשו במשחק זה באמת לא רציני.
עם כל הכבוד, הדבר הכי גדול שאפשר לזקוף לזכות סנדרה הוא שראסל פשוט עדיין לא הגיע אליה.
ההבדל בין סנדרה לראסל הוא כזה. ברגע שראסל מחליט להדיח מישהו, הוא מודח באותו הפרק. סנדרה החליטה להדיח את ראסל עוד מתחילת המשחק. ראינו לאן זה הביא אותה.
יש כמה מושבעים שבכלל לא לקחו אישית את ההדחה שלהם. ביניהם: ג'ייטי(שלחץ יד לראסל כשהודח ואמר-מהלך אדיר, אכלתי אותה, יצאת מלך), קורטני, קנדיס וכן כן-דניאל. צריך להקשיב למה שהמודחים אומרים בראיון לאחר ההדחה, ואז זה רומז אם הם יהיו מושבעים אובייקטיביים, או פשוט יצביעו למי שהם שונאים הכי פחות.
לסיכום, אפשר להגיד הרבה דברים על ראסל. אפשר לאהוב אותו, אפשר לשנוא אותו.
אבל הדבר הבא הוא פשוט עובדה- הוא השחקן הכי דומיננטי בתולדות הישרדות.
זה בכלל לא משנה אם ראסל יזכה או לא. מבחינתו האתגר הכי גדול הוא להגיע לגמר בדרך שלו, שהיא לשלוט בכולם ולהיות המלך של המשחק בכל שלב.
אמיר, אני מצטער להגיד לך, אבל השנאה שלך לראסל היא פשוט עיוורת. אתה לא אובייקטיבי בעליל. אתה יכול אולי לא להתחבר לסגנון המשחק שלו, אבל להגיד שהוא טיפש, או בכלל לרמוז שהוא לא השחקן הכי גדול במשחק, עם האסטרטגיות ומהלכים הכי גדולים, זה פשוט בדיחה.
זה בדיוק כמו להגיד שמייקל ג'ורדן הוא אובררייטד והיו אינספור שחקנים יותר גדולים ממנו.
אין ספק שפרווטי וסנדרה הן שחקניות טובות. פרווטי בגלל שהיא מנצלת את הcharm שלה וסנדרה בגלל חוכמת הרחוב, אבל אפילו לרמוז שהן ברמה של ראסל מבחינת המהלכים שנעשו במשחק זה באמת לא רציני.
עם כל הכבוד, הדבר הכי גדול שאפשר לזקוף לזכות סנדרה הוא שראסל פשוט עדיין לא הגיע אליה.
ההבדל בין סנדרה לראסל הוא כזה. ברגע שראסל מחליט להדיח מישהו, הוא מודח באותו הפרק. סנדרה החליטה להדיח את ראסל עוד מתחילת המשחק. ראינו לאן זה הביא אותה.
יש כמה מושבעים שבכלל לא לקחו אישית את ההדחה שלהם. ביניהם: ג'ייטי(שלחץ יד לראסל כשהודח ואמר-מהלך אדיר, אכלתי אותה, יצאת מלך), קורטני, קנדיס וכן כן-דניאל. צריך להקשיב למה שהמודחים אומרים בראיון לאחר ההדחה, ואז זה רומז אם הם יהיו מושבעים אובייקטיביים, או פשוט יצביעו למי שהם שונאים הכי פחות.
אבל הדבר הבא הוא פשוט עובדה- הוא השחקן הכי דומיננטי בתולדות הישרדות.
- uriler
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
לא יכולתי להגיד את זה טוב יותר!sunny_jim כתב:ואו, כשחשבתי שראיתי כבר הכל מראסל, שוב פעם הוא הצליח להפיל אותי. זה פשוט מדהים איך שכל תכנון שלו מצליח.
אבל הדבר הבא הוא פשוט עובדה- הוא השחקן הכי דומיננטי בתולדות הישרדות....
- amir073
-
- חבר פעיל במיוחד

אני ממש לא אומר שהוא טיפש. אני רק אומר שהוא לא מבין את מהות המשחק ולכן הוא משחק בצורה שלא משאירה לו כל סיכוי לנצח. להגיד שהמטרה שלו זה להגיע לגמר זה פשוט לא רציני. יכלת לראות טוב טוב את התיסכול שלו בגמר העונה הקודמת, איך הוא התחנן לקבל רק את התואר "השורד האחרון" בלי הכסף. מטרת העל של המשחק - outlast.
אני מסכים שהוא בן ברית חלומי לכל שחקן בהישרדות כי הוא מספיק מאיים כדי לגרום לאנשים לא ללכת מולו. עדיין צריך לזכור שבעונה הזאת היה לו מזל ענק בהדחה של טייסון שבעצם הדיח את עצמו מתוך טימטום. אי אפשר לזקוף טימטום של שורד אחר לזכותו של ראסל.
לגבי סנדרה - סגנון המשחק שלה נובע מהיותה מחוץ לברית הארבעה ראסל-פרווטי-דניאל-ג'רי. זה מחייב אותה לשקול מחדש בכל הדחה את המצב ואז לקבל את ההחלטה הנכונה - לבגוד בנבלים ולחבור לגיבורים או להישאר עם הנבלים. עד עכשיו היא הוכיחה חוכמה כשקיבלה בכל פעם את ההחלטה הנכונה. עכשיו נראה שבאדיבותו שלראסל, שבעצם שבר את הברית שהיתה אמורה ללכת עד הגמר - פרווטי-דניאל-ראסל - סנדרה תחבור לפרווטי. נכון שסנדרה מנסה להדיח את ראסל כבר הרבה זמן ללא הצלחה. מה לעשות שזה משחק של מספרים. היא לפחות עושה את זה בלי שהוא ירגיש.
ראסל לעומת זאת, לפי הפרומו לפרק הבא, הולך לעשות מהלך גרוע של חבירה לרופרט וקולבי, שניים שיקחו את הגמר אם יגיעו לשם. אבל אני מעריך שבזכות האיידול של סנדרה, הברית שלה תנצח.
נשאר עם ההימור שלי - פרווטי או סנדרה לוקחות את המיליון.
אני מסכים שהוא בן ברית חלומי לכל שחקן בהישרדות כי הוא מספיק מאיים כדי לגרום לאנשים לא ללכת מולו. עדיין צריך לזכור שבעונה הזאת היה לו מזל ענק בהדחה של טייסון שבעצם הדיח את עצמו מתוך טימטום. אי אפשר לזקוף טימטום של שורד אחר לזכותו של ראסל.
לגבי סנדרה - סגנון המשחק שלה נובע מהיותה מחוץ לברית הארבעה ראסל-פרווטי-דניאל-ג'רי. זה מחייב אותה לשקול מחדש בכל הדחה את המצב ואז לקבל את ההחלטה הנכונה - לבגוד בנבלים ולחבור לגיבורים או להישאר עם הנבלים. עד עכשיו היא הוכיחה חוכמה כשקיבלה בכל פעם את ההחלטה הנכונה. עכשיו נראה שבאדיבותו שלראסל, שבעצם שבר את הברית שהיתה אמורה ללכת עד הגמר - פרווטי-דניאל-ראסל - סנדרה תחבור לפרווטי. נכון שסנדרה מנסה להדיח את ראסל כבר הרבה זמן ללא הצלחה. מה לעשות שזה משחק של מספרים. היא לפחות עושה את זה בלי שהוא ירגיש.
ראסל לעומת זאת, לפי הפרומו לפרק הבא, הולך לעשות מהלך גרוע של חבירה לרופרט וקולבי, שניים שיקחו את הגמר אם יגיעו לשם. אבל אני מעריך שבזכות האיידול של סנדרה, הברית שלה תנצח.
נשאר עם ההימור שלי - פרווטי או סנדרה לוקחות את המיליון.
- uriler
-
- חבר במועדון 10K

Amir073,
יכול להיות שאתה צודק, וסנדרה או פרווטי יקחו את המיליון.
העובדה היא שאי אפשר לשלול מראסל את היכולת שלו בקריאת אנשים - אתה אומר שאי אפשר לזקוף לזכותו את העובדה שטייסון טיפש, אני אומר שאפשר בהחלט לזקוף לזכותו את העובדה שהוא ידע לבחור בטייסון ולהגיד לו בדיוק את מה שצריך כדי לגרום לו לשנות את דעתו!
סנדרה אנמית - היא אולי עושה את ההחלטה הנכונה אבל לא יותר מזה. כשהיה את האיחוד מרוב פחד היא זרקה לרופרט מילה ונעלמה - אם היא הייתה עובדת קצת יותר קשה הם היו יכולים להדיח את ראסל או פרווטי כבר אז, אבל היא פחדה לנסות.
אפשר לקרוא לזה "חוכמת משחק", אני חושב שזה במידה מסוימת פחדנות.
לגבי הפרק הבא - אין שום דרך לדעת מהפרומו מה הולך לקרות, ומה ראסל יעשה.
בדיוק כמו שהוא הדיח את קנדיס לעבור שבט, הדיח את טייסון לבגוד בברית שלו וגם הדיח את ג'רי להצטרף אליו בהדחה האחרונה ולהעיף את דניאל - הוא יכול לשכנע את ג'רי שוב לבגוד ולהדיח את סנדרה, בלי שהיא תחשוד בכלל.
הוא יכול גם להדיח ככה את פרווטי (שנראה לי שעצבנה אותו מספיק, ועוד תתעצבן עליו הרבה אחרי ההדחה של דניאל).
יכול להיות שאתה צודק, וסנדרה או פרווטי יקחו את המיליון.
העובדה היא שאי אפשר לשלול מראסל את היכולת שלו בקריאת אנשים - אתה אומר שאי אפשר לזקוף לזכותו את העובדה שטייסון טיפש, אני אומר שאפשר בהחלט לזקוף לזכותו את העובדה שהוא ידע לבחור בטייסון ולהגיד לו בדיוק את מה שצריך כדי לגרום לו לשנות את דעתו!
סנדרה אנמית - היא אולי עושה את ההחלטה הנכונה אבל לא יותר מזה. כשהיה את האיחוד מרוב פחד היא זרקה לרופרט מילה ונעלמה - אם היא הייתה עובדת קצת יותר קשה הם היו יכולים להדיח את ראסל או פרווטי כבר אז, אבל היא פחדה לנסות.
אפשר לקרוא לזה "חוכמת משחק", אני חושב שזה במידה מסוימת פחדנות.
לגבי הפרק הבא - אין שום דרך לדעת מהפרומו מה הולך לקרות, ומה ראסל יעשה.
בדיוק כמו שהוא הדיח את קנדיס לעבור שבט, הדיח את טייסון לבגוד בברית שלו וגם הדיח את ג'רי להצטרף אליו בהדחה האחרונה ולהעיף את דניאל - הוא יכול לשכנע את ג'רי שוב לבגוד ולהדיח את סנדרה, בלי שהיא תחשוד בכלל.
הוא יכול גם להדיח ככה את פרווטי (שנראה לי שעצבנה אותו מספיק, ועוד תתעצבן עליו הרבה אחרי ההדחה של דניאל).
- amir073
-
- חבר פעיל במיוחד

לגבי 2 ההדחות האחרונות שאמרת שהיו בשליטת ראסל, קבל תיקון -
ההדחה של קנדיס נבעה מהחלטה של הבנות בעיקר ג'רי. ראסל העדיף לפצל קולות בין רופרט לקולבי. הבנות כפו עליו את קנדיס במקום קולבי.
לגבי ההדחה של דניאל - הוא אכן יזם אותה אבל: א. זו הדחה מטומטמת מבחינתו. למה לשבור את הברית שיש לך עד הגמר ולהסתכן בחבירה לגיבורים?
ב. דניאל הודחה בסופו של דבר רק בגלל פליטת הפה שלה במועצת השבט שהיא, פרווטי וראסל הם שלישייה. זה גרם לג'רי לשנות את דעתה ברגע האחרון ולהדיח אותה.
ההדחה של קנדיס נבעה מהחלטה של הבנות בעיקר ג'רי. ראסל העדיף לפצל קולות בין רופרט לקולבי. הבנות כפו עליו את קנדיס במקום קולבי.
לגבי ההדחה של דניאל - הוא אכן יזם אותה אבל: א. זו הדחה מטומטמת מבחינתו. למה לשבור את הברית שיש לך עד הגמר ולהסתכן בחבירה לגיבורים?
ב. דניאל הודחה בסופו של דבר רק בגלל פליטת הפה שלה במועצת השבט שהיא, פרווטי וראסל הם שלישייה. זה גרם לג'רי לשנות את דעתה ברגע האחרון ולהדיח אותה.
- uriler
-
- חבר במועדון 10K

צודק לגבי קנדיס, סליחה.
לגבי דניאל - אין לך מושג מה ג'רי התכוונה לעשות והאם רק פליטת הפה הזו גמרה את דניאל.
אתה משער דבר אחד, אני דבר אחר - אבל מי שיזם את המהלך והכניס לג'רי את הרעיון לראש היה ראסל.
לגבי הדחה מטוממת - סליחה? יש לך זוג של שתי בנות חזקות מאוד באתגרים, תככניות שכבר הוכיחו שהן לא מרגישות שום נאמנות כלפי ראסל (להזכירך את האליל ששתיהן ידעו אליו והסתירו בלי להסס?)
ראסל ראה שיש פה פוטנציאל חזק מדי נגדו והחליט נכון שלא שווה לו להסתכן בזה שפתאום הן יחשבו שאולי הוא חזק מדי ויחליטו להדיח אותו עם ג'רי, שהיחיד שנאמן לה הוא ה dragon slayer.
אתה שוכח - אנחנו יודעים כמה תכניות נשארו עד הגמר, הוא לא. אין לו מושג כמה הדחות עוד יהיו, אם יהיה גמר של שניים או של שלושה ואילו טוויסטים נוספים ההפקה עוד תכניס לשם. מבחינתו - שווה לו להישאר לבד עם פרווטי עד הסוף, שגם לה יש לא מעט שונאים - ולסמוך על זה (למרות ששוב, אני מסכים איתך שהוא הכי שנוא שם).
אם זה היה גמר שלו, פרווטי ודניאל - דניאל הייתה מנצחת כי אף אחד לא שונא אותה.
לגבי דניאל - אין לך מושג מה ג'רי התכוונה לעשות והאם רק פליטת הפה הזו גמרה את דניאל.
אתה משער דבר אחד, אני דבר אחר - אבל מי שיזם את המהלך והכניס לג'רי את הרעיון לראש היה ראסל.
לגבי הדחה מטוממת - סליחה? יש לך זוג של שתי בנות חזקות מאוד באתגרים, תככניות שכבר הוכיחו שהן לא מרגישות שום נאמנות כלפי ראסל (להזכירך את האליל ששתיהן ידעו אליו והסתירו בלי להסס?)
ראסל ראה שיש פה פוטנציאל חזק מדי נגדו והחליט נכון שלא שווה לו להסתכן בזה שפתאום הן יחשבו שאולי הוא חזק מדי ויחליטו להדיח אותו עם ג'רי, שהיחיד שנאמן לה הוא ה dragon slayer.
אתה שוכח - אנחנו יודעים כמה תכניות נשארו עד הגמר, הוא לא. אין לו מושג כמה הדחות עוד יהיו, אם יהיה גמר של שניים או של שלושה ואילו טוויסטים נוספים ההפקה עוד תכניס לשם. מבחינתו - שווה לו להישאר לבד עם פרווטי עד הסוף, שגם לה יש לא מעט שונאים - ולסמוך על זה (למרות ששוב, אני מסכים איתך שהוא הכי שנוא שם).
אם זה היה גמר שלו, פרווטי ודניאל - דניאל הייתה מנצחת כי אף אחד לא שונא אותה.
- amir073
-
- חבר פעיל במיוחד

לדעתי, ג'רי הרבה יותר אהודה מדניאל ולכן היא הרבה יותר מסוכנת בגמר. שלא לדבר על סנדרה שיותר אהודה משתיהן. אבל מה לעשות, ראסל הביא את עצמו למצב במשחק שלא משנה עם איזו שלישייה (או צמד) הוא יהיה בגמר, הוא תמיד יפסיד. הוא הפסיד לפאקינג נטלי בעונה 19. נטלי, המנצחת הכי עלובה בהיסטוריה של הישרדות. אם לה הוא הפסיד, איך הוא יוכל לנצח מול כל אחד מחמשת השורדים שנותרו?
- Itsik_G
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
מראיון ששמעתי עם דניאל היא מספרת שתכננה עם פרווטי וסנדרה להדיח את ראסל במועצת השבט הבאה, אחרי שהם ידיחו את רופרט. אני מניח שראסל הרגיש את האווירה מתחממת ולכן החליט לעשות צעד גדול ומסוכן.amir073 כתב: לגבי ההדחה של דניאל - הוא אכן יזם אותה אבל: א. זו הדחה מטומטמת מבחינתו. למה לשבור את הברית שיש לך עד הגמר ולהסתכן בחבירה לגיבורים?
ב. דניאל הודחה בסופו של דבר רק בגלל פליטת הפה שלה במועצת השבט שהיא, פרווטי וראסל הם שלישייה. זה גרם לג'רי לשנות את דעתה ברגע האחרון ולהדיח אותה....
אגב - אני מסכים שהמשחק של ראסל, כמה שהוא טוב, לא יביא לו ניצחון. הוא משחק בשביל להגיע לגמר ועדיין חושב (כמו בעונה הקודמת) שעצם הגעתו לגמר מספיקה בשביל להראות למושבעים שהוא הראוי מכולם.
אני מעריך שבפרק הבא אם הוא לא זוכה בחסינות, נראה אותו מודח. קואליציה עם קולבי שכבר מזמן ויתר על המשחק ורופרט שרק לפני יומיים ראסל פתח עליו ג'ורה ליד המדורה - לא נראה לי שתחזיק.