חנות ´העולם-הדיגיטלי´ מתחדשת ואתם מוזמנים להשקה !
- avioren
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2556
מברוק מכל הלב,
את הפלאזמה panasonic שלי וסט סטלייטים של Kef רכשתי אצל עמי בשיחת טלפון מגבול לבנון במלחמה האחרונה,לקראת כניסתי לבית חדש אז (אני ה"מילואימניק"...) ובהמשך שדרוג dvd של pioneer.
כבר בביקורי אז ב 2006 אמרתי לזוגתי שהחנות הזאת עוד תטרוף את החנות שמעל המרתף בו שכנה החנות,ומסתבר שהמציאות אף חזקה יותר.
במשך השנים המלצתי/שלחתי לא מעט רוכשים מרוצים ממקום עבודתי לאמץ להם מסך כזה או אחר (כולל pioneer coro).
כולם, כולל אני כמובן בצענו את הרכישה בשל השירות היוצא מן הכלל והמקצועיות של עמי ועובדיו.
צר לי שלא יכולתי להגיע לראות בעיניי איך נראית החנות היום, ולהתרשם מהמוצרים החדשים (דווקא היום יום הולדת בגן ..).
מאחל הצלחה מלאה בהמשך הדרך.
את הפלאזמה panasonic שלי וסט סטלייטים של Kef רכשתי אצל עמי בשיחת טלפון מגבול לבנון במלחמה האחרונה,לקראת כניסתי לבית חדש אז (אני ה"מילואימניק"...) ובהמשך שדרוג dvd של pioneer.
כבר בביקורי אז ב 2006 אמרתי לזוגתי שהחנות הזאת עוד תטרוף את החנות שמעל המרתף בו שכנה החנות,ומסתבר שהמציאות אף חזקה יותר.
במשך השנים המלצתי/שלחתי לא מעט רוכשים מרוצים ממקום עבודתי לאמץ להם מסך כזה או אחר (כולל pioneer coro).
כולם, כולל אני כמובן בצענו את הרכישה בשל השירות היוצא מן הכלל והמקצועיות של עמי ועובדיו.
צר לי שלא יכולתי להגיע לראות בעיניי איך נראית החנות היום, ולהתרשם מהמוצרים החדשים (דווקא היום יום הולדת בגן ..).
מאחל הצלחה מלאה בהמשך הדרך.
אני לא מספיק עשיר לקנות מוצרים זולים.
- Highendman
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 415
עמי - מברוק! אין עליך.
אני מגיע לביקור מלונדון בסוף דצמבר ואבוא לראות את החנות החדשה.
אישתי עדיין מחזיקה ממך, זוכרת איך ביום שישי בערב אחרי בעיה בהתקנה של המקרן לקחת את הרכב, באת, עזרת לסדר וחזרת לארוחת ערב עם המשפחה.
עם שירות כזה, מקצועיות כזו וחביבות כזאת - ברור למה אתה מצליח - תענוג לקנות ממך!
אני מגיע לביקור מלונדון בסוף דצמבר ואבוא לראות את החנות החדשה.
אישתי עדיין מחזיקה ממך, זוכרת איך ביום שישי בערב אחרי בעיה בהתקנה של המקרן לקחת את הרכב, באת, עזרת לסדר וחזרת לארוחת ערב עם המשפחה.
עם שירות כזה, מקצועיות כזו וחביבות כזאת - ברור למה אתה מצליח - תענוג לקנות ממך!
- zviwr
-
- עורך משנה HTmobile

- תגובות: 1647
- שם מלא: צבי וורובל
המבחר והתצוגה בחנות מדהימה.
בהצלחה
בהצלחה
צבי וורובל
- pup26
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2813
היה ארוע מצוין, נהניתי מאוד.
התרשמתי מאוד מהחדר הקרנה המדהים (אך הלא מכויל בכלל) למעלה ומOPTOMA HD82 שראיתי בחדר ההקרנה הישן למטה.
שיהיה בהצלחה רבה לעולם הדיגיטלי!
התרשמתי מאוד מהחדר הקרנה המדהים (אך הלא מכויל בכלל) למעלה ומOPTOMA HD82 שראיתי בחדר ההקרנה הישן למטה.
שיהיה בהצלחה רבה לעולם הדיגיטלי!
- arotman
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 3590
- שם מלא: אריה רוטמן
תודה לכל המבקרים באירוע!
בשם כל צוות העולם הדיגיטלי,
אני רוצה להודות לצוות האתר ,לכל החברים שהגיעו פיזית ווירטואלית לאירוע הפתיחה.
כמו כן לצוות שלנו ולחברת יורוקום אשר נתנה חסות לאירוע.
אני רוצה להודות לצוות האתר ,לכל החברים שהגיעו פיזית ווירטואלית לאירוע הפתיחה.
כמו כן לצוות שלנו ולחברת יורוקום אשר נתנה חסות לאירוע.
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78971
- שם מלא: עפר לאור
- danlior
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
הייתי בעולם הדיגיטלי לפני כשבוע וניפעמתי מהשינוי. המקום יפהפה וכולל ציוד מרשים ביותר בתצוגה.
אני מאחל לעמי ולדני הרבה הצלחה.
אני מאחל לעמי ולדני הרבה הצלחה.
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"
- madror
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2458
כל פרסום הוא פרסום הוא פרסום !
כתבה קצת בעייתית מתוך NRG (רייטינג) על אתיקה ותחביב
http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/979/ ... 2&tmp=7920
אני אישית לא רואה בכך בעיה ובפעם השלישית (לאחר רכישת ה X10 מאותו המקום) בהצלחה לחנות הקטנה (שהפכה לגדולה) והמטריפה !.
כתבה קצת בעייתית מתוך NRG (רייטינג) על אתיקה ותחביב
אני אישית לא רואה בכך בעיה ובפעם השלישית (לאחר רכישת ה X10 מאותו המקום) בהצלחה לחנות הקטנה (שהפכה לגדולה) והמטריפה !.
- arotman
-
- חבר במועדון HT

טוב אני מודה, אני שמתי את לוגו החברה על כל המוצרים, לא ידעתי אם זה יעבור אבל צריך לנסותmadror כתב:כל פרסום הוא פרסום הוא פרסום !
כתבה קצת בעייתית מתוך NRG (רייטינג) על אתיקה ותחביב![]()
אני אישית לא רואה בכך בעיה ובפעם השלישית (לאחר רכישת ה X10 מאותו המקום) בהצלחה לחנות הקטנה (שהפכה לגדולה) והמטריפה !....
אנו העמדנו לטובת הכתבה את המקום,הכתבה השביתה את החנות לכמה שעות,
טרחנו לסייע וגם לא קיבלנו קרדיט, אז קצת פרסומת ללוגו שאף אחד לא הכיר לפני כן.
אם לחברה בינלאומית כמו APPLE מותר לקבל פרסומת חינם אז למה לא לנו ?
- reissd
-
- חבר פעיל

- תגובות: 68
סוף סוף המגזין רייטניג כותב את מה שאני חושב שרבים וטובים כאן באתר חשים אבל משום מה חוששים להתבטא לגביו. כל הנושא של דני רופ והעולם הדיגיטלי... אולי כשר, אבל מה זה מסריח...
- arotman
-
- חבר במועדון HT

reissdreissd כתב:סוף סוף המגזין רייטניג כותב את מה שאני חושב שרבים וטובים כאן באתר חשים אבל משום מה חוששים להתבטא לגביו. כל הנושא של דני רופ והעולם הדיגיטלי... אולי כשר, אבל מה זה מסריח......
התשובה בגוף השאלה, רייטינג? עיתון צהוב מצהוב שמנסה לעורר מהומה רבה על לא דבר, אם הסיפור היה כזה גדול אתה חושב שלא היו כותבים על זה במעריב או ידיעות או בחדשות ערוץ 10 או אצל המתחרים האחרים?
הכתב סך הכל נתקל בוידאו שאני העלתי ל YOUTUBE . פה לפחות באתר הכול גלוי לא מסתירים דבר מחברי האתר, יש לך מושג לכמה Product Placemant נסתר אנו חשופים אליו, כמה כסף מחליף ידיים בין חברות יחצניות לתוכניות טלויזיה ,הזמנת כתבות וראיונות באולפן? יש אגב מחירון מקובל בשוק לנושא.
האם יש לך מושג כמה פעמים גורמים מסחריים מנסים" לקנות" כתבות באתר זה?
כולנו צריכים להודות להנהלת האתר על עמידה איתנה על עקרונות מול גורמים מסחריים שרוצים כל העת לקדם ענייניהם. לצערי הדבר משול לעתים לילד ההולנדי המנסה לסתום חור בסכר עם אצבע.
פה מדובר באדם שנכנס לתחום בצורה מסחרית ואף מצהיר על כך בפומבי, מה הבעיה ?
עצם זה שהודעתך לא נמחקה אומרת הכל.
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78971
- שם מלא: עפר לאור