סקירה:Hostel
-
crusader
- חבר ותיק

- תגובות: 1952
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
אחרי חודשים רבים של המתנה לסרטו החדש והמיוחל של אלי רות' הבמאי שהביא לנו את Cabin fever בשיתוף פעולה עם אדון טרנטינו הנכבד שהפיק את הסרט, מגיע אלינו סרטם החדש הוסטל.
הסרט מגולל את סיפורם של 3 טרמילאים שעושים טיול בארופה במטרה לצוד בנות לבילויי לילה אינטימים באמסטרדם,כאשר במקרה הם נקלעים לאיזה דירה ושם נמסר להם שהבנות הטובות ביותר באירופה נמצאות בברטיסלבה בכלל (כולל הוכחות בשטח).
בכלל אחרי חצי של סרט נראה כי הסרט סובל ממשבר זהות קשה ומתיימר להיות שילוב של סרט קומדיה(סטייל יורו טריפ) עם מה שצפוי להיות סרט האימה של השנה.
בהמשך העלילה מתברר שהנערים מוצאים עצמם אחד אחרי השני בעיירת החלומות שלהם,רק חלומות הזוועה שלהם,ופה בדיוק השלב שהסרט הופך מסרט קומדיה לסרט "אימה" רק שפה בדיוק נמצא משבר הזהות השני של הסרט היות והסרט לא מתיימר להפחיד אלא מראה פשוט מראות מזוועים בזה אחר זה שלא משאירים הרבה אנשים אדישים,דבר שמקנה לו את התואר של סרט GORE יותר מאשר סרט אימה.
מהון להון מסתבר שההסתבכות של אותם נערים מלווה בעלילה עמוקה יותר וטיפה פחות חלולה ממה שנראה היה בהתחלה, אך יש לציין שמצד שני קשה שלא לנחש זאת מלכתחילה.
בהמלך כל הסרט ניתן לראות את הנגיעות האופייניות של טרנטינו מוטמעות בסרט.
הסרט עצמו נותן הרגשה של אי סיפוק סחורה ומעט אכזבה אחרי צפייה כל כך ארוכה ומערכת יחסי ציבור לא קטנה עבורו,דברים שמתגמדים מאוד בשניה שהאימה מתחילה.
חובבי טרנטינו יתאכזבו,חובבי האימה גם כן שכן בשביל שסרט אימה יספק את הסחורה וידביק אותך לכיסא צריך הרבה מעבר לכריתת איברים והתעללויות סדיסטיות.
מסקנה למי שיש זמן פנוי ואהב את הז'אנר מומלץ ללכת לראות כי אחרי הכל זה עדיין סרט מגואל בהמון דם,וכמו תמיד כיף לראות את שאר הקהל מתחלחל כנגד אותם מראות (יש לציין שלא מומלץ להביא נשים לסרט הזה ולא משנה מה,היות ואחרי סצנת האימה הראשונה המושב ישאר ריק).
למי שלא רוצה לשבת ליד קבוצת ילדים ולהרגיש את חווית ה BUTKICKER האנושית מומלץ להמתין עם יציאת הסרט לDVD שם החוויה הזוועתית תתעצם.
יאמר לזכותו שלמרות כל החסרונות הסרט מצטיין באפקטים של סאונד שיקפיצו גם את אלה שיושבים מאוד יציב.
הסרט נצפה בקולנוע רב חן,קניון שבעת הכוכבים הרצליה,אולם מספר אחת.
סאונד DTS.
הסרט מגולל את סיפורם של 3 טרמילאים שעושים טיול בארופה במטרה לצוד בנות לבילויי לילה אינטימים באמסטרדם,כאשר במקרה הם נקלעים לאיזה דירה ושם נמסר להם שהבנות הטובות ביותר באירופה נמצאות בברטיסלבה בכלל (כולל הוכחות בשטח).
בכלל אחרי חצי של סרט נראה כי הסרט סובל ממשבר זהות קשה ומתיימר להיות שילוב של סרט קומדיה(סטייל יורו טריפ) עם מה שצפוי להיות סרט האימה של השנה.
בהמשך העלילה מתברר שהנערים מוצאים עצמם אחד אחרי השני בעיירת החלומות שלהם,רק חלומות הזוועה שלהם,ופה בדיוק השלב שהסרט הופך מסרט קומדיה לסרט "אימה" רק שפה בדיוק נמצא משבר הזהות השני של הסרט היות והסרט לא מתיימר להפחיד אלא מראה פשוט מראות מזוועים בזה אחר זה שלא משאירים הרבה אנשים אדישים,דבר שמקנה לו את התואר של סרט GORE יותר מאשר סרט אימה.
מהון להון מסתבר שההסתבכות של אותם נערים מלווה בעלילה עמוקה יותר וטיפה פחות חלולה ממה שנראה היה בהתחלה, אך יש לציין שמצד שני קשה שלא לנחש זאת מלכתחילה.
בהמלך כל הסרט ניתן לראות את הנגיעות האופייניות של טרנטינו מוטמעות בסרט.
הסרט עצמו נותן הרגשה של אי סיפוק סחורה ומעט אכזבה אחרי צפייה כל כך ארוכה ומערכת יחסי ציבור לא קטנה עבורו,דברים שמתגמדים מאוד בשניה שהאימה מתחילה.
חובבי טרנטינו יתאכזבו,חובבי האימה גם כן שכן בשביל שסרט אימה יספק את הסחורה וידביק אותך לכיסא צריך הרבה מעבר לכריתת איברים והתעללויות סדיסטיות.
מסקנה למי שיש זמן פנוי ואהב את הז'אנר מומלץ ללכת לראות כי אחרי הכל זה עדיין סרט מגואל בהמון דם,וכמו תמיד כיף לראות את שאר הקהל מתחלחל כנגד אותם מראות (יש לציין שלא מומלץ להביא נשים לסרט הזה ולא משנה מה,היות ואחרי סצנת האימה הראשונה המושב ישאר ריק).
למי שלא רוצה לשבת ליד קבוצת ילדים ולהרגיש את חווית ה BUTKICKER האנושית מומלץ להמתין עם יציאת הסרט לDVD שם החוויה הזוועתית תתעצם.
יאמר לזכותו שלמרות כל החסרונות הסרט מצטיין באפקטים של סאונד שיקפיצו גם את אלה שיושבים מאוד יציב.
הסרט נצפה בקולנוע רב חן,קניון שבעת הכוכבים הרצליה,אולם מספר אחת.
סאונד DTS.
If the best things in life come for free, I wonder what I could get for money
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46320
- נתן תודות: 1965 פעמים
- קיבל תודות: 5065 פעמים
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78763
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5371 פעמים
כאן המקום לציין שהוספת סקירות מסוג זה לסקירות שלנו מוסיף נקודות לאלה שעושים זאת (רמז רמז: כדאי לכם לצבור נקודות).
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78763
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5371 פעמים
- d-tox
- חבר ותיק

- תגובות: 1858
- נתן תודות: 28 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
CRUSADER
ראיתי ואני חייב לציין שזהו סרט קלאסי לצפייה בבית.
בכלל את ז'אנר סרטי האימה עדיף להעביר לצפייה בבית מאשר לקבל עצבים על כמה נערים בגיל הטיפשעשרה שבאו לסרט רק כדי לחרמן את החברות שלהם ולעשות עליהן פוזות.
ראיתי ואני חייב לציין שזהו סרט קלאסי לצפייה בבית.
בכלל את ז'אנר סרטי האימה עדיף להעביר לצפייה בבית מאשר לקבל עצבים על כמה נערים בגיל הטיפשעשרה שבאו לסרט רק כדי לחרמן את החברות שלהם ולעשות עליהן פוזות.
לדעתי זה סרט נחמד
הוא לא מתקרב לז'אנר ה-GORE הקלאסים כמו GUINEA PIG, ITCHI THE KILLER ועוד אחרים.
אבל עדיין מבצע את העבודה...מגעיל את הצופים.
ה BUZZ סביב הסרט הוא בזכות שטרנטינו נתן את שמו לכותרת, אחרת לא היינו מדברים עליו לדעתי.
D-TOX, אני דווקא חושב שסרטים מסוג זה הם קלאסה לקולנוע...
תגובות הקהל בסרט הם חלק אינטגרלי מהצפייה בסרט מסוג זה.
דרך אגב אימה\מתח - FINAL DESTIANTION 3 הוא אחלה, הרבה יותר יפה מהשני...מומלץ בחום לאוהבי הז'אנר.
אבל עדיין מבצע את העבודה...מגעיל את הצופים.
ה BUZZ סביב הסרט הוא בזכות שטרנטינו נתן את שמו לכותרת, אחרת לא היינו מדברים עליו לדעתי.
D-TOX, אני דווקא חושב שסרטים מסוג זה הם קלאסה לקולנוע...
תגובות הקהל בסרט הם חלק אינטגרלי מהצפייה בסרט מסוג זה.
דרך אגב אימה\מתח - FINAL DESTIANTION 3 הוא אחלה, הרבה יותר יפה מהשני...מומלץ בחום לאוהבי הז'אנר.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אגב קווין טרנטינו, מי שראה אתמול CSI LAS VEGAS בערוץ 1, היה פרק מעולה כאשר הבימוי והתסריט לפי קווין טרנטינו.
- tamiral
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1171
- שם מלא: תמיר אלוש
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אתה רציני?? לא ידעתי שיש לו קשר כלשהו להפקה.ziv_r כתב:אגב קווין טרנטינו, מי שראה אתמול CSI LAS VEGAS בערוץ 1, היה פרק מעולה כאשר הבימוי והתסריט לפי קווין טרנטינו....
איך היה הפרק? שמו לב לטרנטינו?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

tamiral,
היה פרק ממש מעולה, זה פרק I מתוך II - סתם שתדעו, בפרק הזה מטורף אחד
חטף את ניק (אחד מהחוקרים), שלח בקשת כופר בסכום של מיליון דולר ועד שהם ישיגו את הכסף, הוא סיפק לצוות ה CSI אפשרות לראות את ניק קבור חי מתחת לאדמה באמצעות מצלמת רשת.
הם השיגו את הכסף, הלכו לפגוש אותו והוא לבש חגורת נפץ והתפוצץ!
ככה הסתיים הפרק - ממתין בקוצר רוח לפרק בשבוע הבא.
אגב, אחד הדברים האחרונים שאני שם לב אליהם בסרטים זה מי ביים או מי השחקנים, זה ממש לא חשוב בשבילי כי נתקלתי בהמון סרטים עם במאים שחקנים אנונימיים שככבו בסרטים מעולים לטעמי.
היה פרק ממש מעולה, זה פרק I מתוך II - סתם שתדעו, בפרק הזה מטורף אחד
הם השיגו את הכסף, הלכו לפגוש אותו והוא לבש חגורת נפץ והתפוצץ!
ככה הסתיים הפרק - ממתין בקוצר רוח לפרק בשבוע הבא.
אגב, אחד הדברים האחרונים שאני שם לב אליהם בסרטים זה מי ביים או מי השחקנים, זה ממש לא חשוב בשבילי כי נתקלתי בהמון סרטים עם במאים שחקנים אנונימיים שככבו בסרטים מעולים לטעמי.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

היום הפרק ה II והמסכם עונה של CSI בערוץ 1 בבימויו של טרנטינו, הולך להיות מ ע ו ל ה !
אני לא מסכים בכלל עם הסקירה.
לדעתי קודם כל בכלליות, הסרט פשוט מעולה, ואני מאד ממליץ עליו... ziv_r, תוריד, תוריד...
הסרט גורם לך לחשוב... קודם כל הוא מאד לא שגרתי בכך שמהר מאד אתה מגלה שגיבורי הסרט חסרי אונים לגמרי, ואף אחד לא יבוא פתאום להציל אותם... חוסר האונים מול הזוועה מאד לא רגיל לדעתי... הסרט מאד לא צפוי, וזה ממש לא מסוג הסרטים שבהם צריך לכבות את המוח בשביל להנות...
אני לא רוצה פשוט לגלות על מה בדיוק אני מדבר, כי אני לא רוצה להרוס... אתם תבינו על מה אני מדבר כשתראו את הסרט. אתה ממש מציב את עצמך בנעליים של הגיבור לקראת הישורת האחרונה של הסרט, וחושב מה היית עושה במקומו...
בחלק הראשון של הסרט כאשר האימה עוד לא מתחילה, אהבתי מאד איך אחד מהתרמילאים(המשוגע מביניהם, זה שיש לו ילדה בת
קורא לכולם MY HORSE

לדעתי קודם כל בכלליות, הסרט פשוט מעולה, ואני מאד ממליץ עליו... ziv_r, תוריד, תוריד...
הסרט גורם לך לחשוב... קודם כל הוא מאד לא שגרתי בכך שמהר מאד אתה מגלה שגיבורי הסרט חסרי אונים לגמרי, ואף אחד לא יבוא פתאום להציל אותם... חוסר האונים מול הזוועה מאד לא רגיל לדעתי... הסרט מאד לא צפוי, וזה ממש לא מסוג הסרטים שבהם צריך לכבות את המוח בשביל להנות...
אני לא רוצה פשוט לגלות על מה בדיוק אני מדבר, כי אני לא רוצה להרוס... אתם תבינו על מה אני מדבר כשתראו את הסרט. אתה ממש מציב את עצמך בנעליים של הגיבור לקראת הישורת האחרונה של הסרט, וחושב מה היית עושה במקומו...
בחלק הראשון של הסרט כאשר האימה עוד לא מתחילה, אהבתי מאד איך אחד מהתרמילאים(המשוגע מביניהם, זה שיש לו ילדה בת
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

sunny_jim,
יש הרבה קטעים בסרט, למשל כאשר הוא חותך לרופא את האצבעות, שפשוט רואים כי זה בובה והדם הנשפך נראה לקוח כמו מסרט חובבנים.
גם הקטע של הבחורה היפאנית שמתאבדת, והאיפור המגוחך שעשו לה אחרי הביקור "בקצבייה".
אלו קטעים ש חובבנים.
יש הרבה קטעים בסרט, למשל כאשר הוא חותך לרופא את האצבעות, שפשוט רואים כי זה בובה והדם הנשפך נראה לקוח כמו מסרט חובבנים.
גם הקטע של הבחורה היפאנית שמתאבדת, והאיפור המגוחך שעשו לה אחרי הביקור "בקצבייה".
אלו קטעים ש חובבנים.
-
crusader
- חבר ותיק

- תגובות: 1952
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
sunny_jim,
אתה כנראה מהבודדים שהסרט הצליח למתוח אותם...
שמעתי הרבה ביקורות על הסרט אבל על זה שהוא לא צפוי זו פעם ראשונה

אתה כנראה מהבודדים שהסרט הצליח למתוח אותם...
שמעתי הרבה ביקורות על הסרט אבל על זה שהוא לא צפוי זו פעם ראשונה
If the best things in life come for free, I wonder what I could get for money