עזרה לפני קניה פיליפס 47 8404 או סמסונג 46B610
שלום חברים
ביקרתי במספר לא קטן של חנויות קיבלתי די הרבה הצעות מחיר וכרגע שניה לפני הרכישה אני מתלבט בין שני הדגמים הנ"ל וזקוק לעזרתכם.
מרחק צפייה - 3 מטר
שימושים: ממיר HD של YES
בלו ריי
PS3
ושידורי טלויזיה רגילים.
חשובים לי כניסות HDMI , לא ממש חשוב לי USB (מה כבר אפשר לראות עם DISK ON KEY ?) ןחבור חוטי לאינטרנט.
המסך הנבחר ייתלה על הקיר .
האמבילייט נחמד , לא יצא לי עוד לראות בחדר חשוך אבל אני מניח שהתוצאה מרשימה.
שתי המסכים הרשימו אותי באיכות התמונה ונראה לי שלסמסונג יתרון קל , פער המחירים בינהם לא גדול , למסכים שרות ואחריות של היבואן המקורי .
אני ממש מתלבט בין הדגמים אני אשקר אם אגיד שלאמבילייט אין איזו השפעה עליי אך מנגד לסמסונג 3 שנות אחריות מול השנתיים של הפיליפס ואו שנדמה לי אבל התמונה בסמסונג טובה יותר
זקוק לעזרתכם / המלצות בבקשה .
תודה מראש על העזרה .
שי
ביקרתי במספר לא קטן של חנויות קיבלתי די הרבה הצעות מחיר וכרגע שניה לפני הרכישה אני מתלבט בין שני הדגמים הנ"ל וזקוק לעזרתכם.
מרחק צפייה - 3 מטר
שימושים: ממיר HD של YES
בלו ריי
PS3
ושידורי טלויזיה רגילים.
חשובים לי כניסות HDMI , לא ממש חשוב לי USB (מה כבר אפשר לראות עם DISK ON KEY ?) ןחבור חוטי לאינטרנט.
המסך הנבחר ייתלה על הקיר .
האמבילייט נחמד , לא יצא לי עוד לראות בחדר חשוך אבל אני מניח שהתוצאה מרשימה.
שתי המסכים הרשימו אותי באיכות התמונה ונראה לי שלסמסונג יתרון קל , פער המחירים בינהם לא גדול , למסכים שרות ואחריות של היבואן המקורי .
אני ממש מתלבט בין הדגמים אני אשקר אם אגיד שלאמבילייט אין איזו השפעה עליי אך מנגד לסמסונג 3 שנות אחריות מול השנתיים של הפיליפס ואו שנדמה לי אבל התמונה בסמסונג טובה יותר
זקוק לעזרתכם / המלצות בבקשה .
תודה מראש על העזרה .
שי
המחיר של שני המסכים דיי זהה, הפיליפס 47 אינץ ,זמן תגובה 3 MS , יחס ניגודיות: 80000 :1 ,AMBILIGHT SPECTRA 2 וחיבור לאינטרנט שנתיים אחריות, הסמסונג 46 אינץ ,זמן תגובה 5 MS ,יחס ניגודיות: 50000 :1 3! שנות אחריות, כל זה על הנייר ,בפועל אתה הוא זה שצריך לראות ולהחליט באיזה מסך רואים טוב יותר.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
NK,
אין שום משמעות לנתונים שציינת. בפועל כל יצרן מודד אחרת ומפרסם פחות או יותר מה שבא לו.
כמעט בכל REVIEW טכני שקראתי מצאו שהנתונים המוצהרים לא מתיישבים עם המדידות בפועל.
שי,
בחרת בשני מסכים טובים לכל הדעות.
שורה תחתונה מה שייקבע זה מי נותן לך תמונה ופיצ'רים שעדיפים לטעמך.
בשביל זה צריך לקחת את עצמך למקום שמציג את שניהם. לקחת איזה דיסק בלו-ריי באיכות רפרנס טובה,
ללכת לחנות עם סבלנות ויידע (לא לאיזה מקום מסחרה שכל מה שאכפת לנציג שם זה לסגור עסקה ולשלוח אותך לביתך),
לבקש (אולי רצוי לתאם אפילו מראש) לקבל את השלטים שלהם ולשחק עם ההגדרות עד לאופטימום לטעמך.
שב שם איזה חצי שעה ותעבור בעניים מאחת לשניה עד שייפול הפור.
לצפיה בשידורים רגילים, אני די בטוח שיש בכל מקום היום איזה HOT או YES (וברובם אפילו HD)..
וזהו בגדול, פשוט תיקח אחת מהם הביתה ותהנה.
*נ.ב - האמבילייט לטעמי זה סתם גימיק. זה דבר מגניב בתאוריה אבל לפעמים נוטה להציק בעין ומתחיל להמאס.
אין שום משמעות לנתונים שציינת. בפועל כל יצרן מודד אחרת ומפרסם פחות או יותר מה שבא לו.
כמעט בכל REVIEW טכני שקראתי מצאו שהנתונים המוצהרים לא מתיישבים עם המדידות בפועל.
שי,
בחרת בשני מסכים טובים לכל הדעות.
שורה תחתונה מה שייקבע זה מי נותן לך תמונה ופיצ'רים שעדיפים לטעמך.
בשביל זה צריך לקחת את עצמך למקום שמציג את שניהם. לקחת איזה דיסק בלו-ריי באיכות רפרנס טובה,
ללכת לחנות עם סבלנות ויידע (לא לאיזה מקום מסחרה שכל מה שאכפת לנציג שם זה לסגור עסקה ולשלוח אותך לביתך),
לבקש (אולי רצוי לתאם אפילו מראש) לקבל את השלטים שלהם ולשחק עם ההגדרות עד לאופטימום לטעמך.
שב שם איזה חצי שעה ותעבור בעניים מאחת לשניה עד שייפול הפור.
לצפיה בשידורים רגילים, אני די בטוח שיש בכל מקום היום איזה HOT או YES (וברובם אפילו HD)..
וזהו בגדול, פשוט תיקח אחת מהם הביתה ותהנה.
*נ.ב - האמבילייט לטעמי זה סתם גימיק. זה דבר מגניב בתאוריה אבל לפעמים נוטה להציק בעין ומתחיל להמאס.