אני קצת התאכזבתי מאורנג' ושאר החברות בגלל שהן דוחות (באשמתן או באשמת אפל, לא עקרוני) את היציאה של האייפון באופן רשמי בארץ. ממש התאכזבתי לגלות שכדי לקנות אייפון אאלץ להתחייב למסלולים מופרכים של 200-300 שקל בחודש (כרגע אני משלם בחודש מקסימום 100 שקל בחודש כולל הכל)
לכן בדקתי אפשרויות של לקנות אייפון מחו"ל.
אני קצת נרתע מלפרוץ את האייפון ולכן אני מעדיף ללכת על פיתרון של קניית מכשיר SIM FREE.
אני די רוצה לקנות 3G 8GB סים פרי מצ'כיה או איטליה שאחרי החזר מס זה יוצא 2200 שקל חדש דנדש.
כמה שאלות:
1. יש 3G 8GB בלבן?
2. סים פרי אומר שזה עובד באורנג' בלי שום פריצה?
3. זה חוקי? כלומר אני אוכל לעדכן ישירות מהאייטונס בלי בעיה?
4. שמעתי שיש עברית רשמית מבית אפל, אני אוכל להתקין אותה?
5. יש איתה בעיות?
6. מישהו משתמש בה ויכול לפרסם צילומי מסך שלה?
7. האם יש יישור לימין?
8. יש אפשרות להעביר שירים / תמונות / קבצים לאייפון בלי אייטונס או שזה נעול כמו אייפוד?
9. ניתן לממש אחריות פה באיידיגיטל?
תודה!
מספר שאלות לפני רכישה אפשרית של מכשיר אייפון
ZeppeliN כתב:אני קצת התאכזבתי מאורנג' ושאר החברות בגלל שהן דוחות (באשמתן או באשמת אפל, לא עקרוני) את היציאה של האייפון באופן רשמי בארץ. ממש התאכזבתי לגלות שכדי לקנות אייפון אאלץ להתחייב למסלולים מופרכים של 200-300 שקל בחודש (כרגע אני משלם בחודש מקסימום 100 שקל בחודש כולל הכל)
לכן בדקתי אפשרויות של לקנות אייפון מחו"ל.
אני קצת נרתע מלפרוץ את האייפון ולכן אני מעדיף ללכת על פיתרון של קניית מכשיר SIM FREE.
אני די רוצה לקנות 3G 8GB סים פרי מצ'כיה או איטליה שאחרי החזר מס זה יוצא 2200 שקל חדש דנדש.
כמה שאלות:
1. יש 3G 8GB בלבן?
2. סים פרי אומר שזה עובד באורנג' בלי שום פריצה? נכון
3. זה חוקי? כלומר אני אוכל לעדכן ישירות מהאייטונס בלי בעיה? כן
4. שמעתי שיש עברית רשמית מבית אפל, אני אוכל להתקין אותה? זה מגיע מותקן
5. יש איתה בעיות? לא
6. מישהו משתמש בה ויכול לפרסם צילומי מסך שלה?
7. האם יש יישור לימין? כן
8. יש אפשרות להעביר שירים / תמונות / קבצים לאייפון בלי אייטונס או שזה נעול כמו אייפוד? נעול
9. ניתן לממש אחריות פה באיידיגיטל? לא
תודה!...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78764
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
1. מנסיון לך על 16gb לפחות. זה מתמלא מהר מאוד...
2.sim free אומר שזה יעבוד חוקי עם כל סים מכל מקום בעולם.
3. הכל חוקי וללא בעיות אפשר לעדכן מאייטיונז.
4. בוחרים בשפה עברית ומוסיפים מקלדת בעברית ולבסוף את התאריך, זמן והמיקום בוחרים בישראל. אין צורך ב׳ ״התקנה״
5+6. יש צילומי מסך בכל מקום ברשת (אתר iPhones.co.il ואתר ipsf.co.il)
8. יש אלטרנטיבות לאייטיונז, אבל זה עובד עם זה הכי טוב ועדיף להישאר עם התוכנה כי התקנת משחקים, אפליקציות וסינכרון ממילא דורש אותה.
9. למיטב ידיעתי, לאייפון אין אחריות בינ״ל כמו שיש למק. כל ספק צריך לתמוך בנפרד. בארץ יש מספר מקומות או אנשים שמתקנים אייפון. יש ל itel מעבדת תיקונים.
2.sim free אומר שזה יעבוד חוקי עם כל סים מכל מקום בעולם.
3. הכל חוקי וללא בעיות אפשר לעדכן מאייטיונז.
4. בוחרים בשפה עברית ומוסיפים מקלדת בעברית ולבסוף את התאריך, זמן והמיקום בוחרים בישראל. אין צורך ב׳ ״התקנה״
5+6. יש צילומי מסך בכל מקום ברשת (אתר iPhones.co.il ואתר ipsf.co.il)
8. יש אלטרנטיבות לאייטיונז, אבל זה עובד עם זה הכי טוב ועדיף להישאר עם התוכנה כי התקנת משחקים, אפליקציות וסינכרון ממילא דורש אותה.
9. למיטב ידיעתי, לאייפון אין אחריות בינ״ל כמו שיש למק. כל ספק צריך לתמוך בנפרד. בארץ יש מספר מקומות או אנשים שמתקנים אייפון. יש ל itel מעבדת תיקונים.