האם חיבור Scart עדיף על Composite?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
-
nondos
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 207
- שם מלא: nondos
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
טעות שלי אין לי כניסת Scart בטלויזיה
מה יהיה החיבור הטוב ביותר עבורי
בממיר של היס יש לי יציאות Composite ו Scart
בטלויזיה יש לי חיבורי
Component
S-video
Composite
DVI-D
RS-232C
D-SUB
האם ניתן לחבר scart ל component???
מה יהיה החיבור הטוב ביותר עבורי
בממיר של היס יש לי יציאות Composite ו Scart
בטלויזיה יש לי חיבורי
Component
S-video
Composite
DVI-D
RS-232C
D-SUB
האם ניתן לחבר scart ל component???
נערך לאחרונה על ידי nondos ב 24/02/2006 12:20, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
nondos
-
- חבר פעיל מאוד

אוקי אני עכשיו בחנות ואין להם כבל Scart to Svideo
אבל יש להם ממיר מ scart ל Svideo האם המכשיר הנ"ל טוב או שהוא מוריד את איכות האות באופן דרסטי???
מצורף לינק
http://www.pandas.co.il/product_info.ph ... ts_id=9760
אבל יש להם ממיר מ scart ל Svideo האם המכשיר הנ"ל טוב או שהוא מוריד את איכות האות באופן דרסטי???
מצורף לינק
http://www.pandas.co.il/product_info.ph ... ts_id=9760
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- Yaron_M
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- שם מלא: ירון מ.
- נתן תודות: 82 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
הם רוצים שם 47 שקל עליו!nondos כתב:... ממיר מ scart ל Svideo האם המכשיר הנ"ל טוב או שהוא מוריד את איכות האות באופן דרסטי???...
אני קניתי את אותו ממיר בדיוק (לפחות לפי התמונה) ב-15 ש"ח בלבד בחנות מחשבים בנתניה.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78895
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
מחבר S VIDEO
אם כבר קנית, תעזוב את המחיר. אם לא קנית תוכל להשיג אותו ב 15 או 20 ש"ח בחנות אלקטרוניקה רגילה (עולה 30 ש"ח ב HOME CENTER) .
רואים טוב מאוד ב S VIDEO. אם תחבר ל RGB תצטרך לחבר את ה DVD ב SVIDEO וכדאי יותר ב COMPONENT.
רואים טוב מאוד ב S VIDEO. אם תחבר ל RGB תצטרך לחבר את ה DVD ב SVIDEO וכדאי יותר ב COMPONENT.
-
nondos
-
- חבר פעיל מאוד

דבר ראשון תודה על כל התגובות
אבל הצלחתם לבלבל אותי
אין לי בעיה לחבר את הממיר של היס ל Component כי יש לי שתי יציאות Component בטלויזיה כך שאני יכול חבר את ה DVD לשני
כמה שאלות:
1. האם ניתן לקבל ממחבר Scartבממיר יס Component אני מבין שכן בעזרת Transcoder שעולה 500 ש"ח, האם ההשקעה שווה??? ובאמת יש כזה הבדל ביחוד ביס שאיכות השידורים לא כ"כ גבוהה???
2. כאשר אני מחבר מ יציאת ה SCART לטלויזיה אני יכול להגדיר בממיר שיציאת ה SCART תיתן Composite(CVBS) או S-VHS(Y/C( או RGB מה ההבדלים ומה הכי איכותי כרגע אני מחפש כבל SCART ל SVIDEO נראה לי יותר איכותי מאשר להשתמש בממיר אני מצאתי כבר חנות שמוכרת אחד כזה
תודה
אבל הצלחתם לבלבל אותי
אין לי בעיה לחבר את הממיר של היס ל Component כי יש לי שתי יציאות Component בטלויזיה כך שאני יכול חבר את ה DVD לשני
כמה שאלות:
1. האם ניתן לקבל ממחבר Scartבממיר יס Component אני מבין שכן בעזרת Transcoder שעולה 500 ש"ח, האם ההשקעה שווה??? ובאמת יש כזה הבדל ביחוד ביס שאיכות השידורים לא כ"כ גבוהה???
2. כאשר אני מחבר מ יציאת ה SCART לטלויזיה אני יכול להגדיר בממיר שיציאת ה SCART תיתן Composite(CVBS) או S-VHS(Y/C( או RGB מה ההבדלים ומה הכי איכותי כרגע אני מחפש כבל SCART ל SVIDEO נראה לי יותר איכותי מאשר להשתמש בממיר אני מצאתי כבר חנות שמוכרת אחד כזה
תודה
PWD7
למסך זה יש כניסה RGB/COMPONENT ו VGA שמקבל אות COMPONENT.
אתה יכול לחבר את הממיר עם כבל SCART TO 5BNC באות RGB בכניסה הראשונה שציינתי וה DVD לכניסה VGA.
כדי להשתמש בכניסה VGA אתה צריך כבל COMPONENT TO VGA או BREAKOUT CABLE , או מתאם VGA TO COMPONENT.
אני נסיתי את האופציה האחרונה ויצא מסך ירוק כאשר הפעלתי את ה DVD. זה נפתר חלקי עם הצלבת שני כבלים ה COMPONENT הקיצוניים (כבל COMPONENT זה בעצם 3 כבלים RCA ). בכל זאת נשאר נטיה לגוונים של ירוק בצבע השחור (זה לא קורה בכניסה RGB/COMPONENT).
אני לא יודע אם TRANSCODER פותר את זה. המליצו בשירשורים קודמים להשתמש בו אבל בלי להתייחס ספציפית לבעיה שציינתי.
אם אתה מנסה וזה מצליח תפתח שירשור כדי להודי כי זה נושא זה מעניין להרבה אנשים.
אני רואה השידורים של HOT ב S VIDEO והתמונה טובה מאוד.
בלינק הבא תוכל לקרוא את ההבדלים בין COMPOSITE, S VIDEO, RGB ו COMPONENT.
http://www.datapro.net/techinfo/videodoc.html#Composite
אתה יכול לחבר את הממיר עם כבל SCART TO 5BNC באות RGB בכניסה הראשונה שציינתי וה DVD לכניסה VGA.
כדי להשתמש בכניסה VGA אתה צריך כבל COMPONENT TO VGA או BREAKOUT CABLE , או מתאם VGA TO COMPONENT.
אני נסיתי את האופציה האחרונה ויצא מסך ירוק כאשר הפעלתי את ה DVD. זה נפתר חלקי עם הצלבת שני כבלים ה COMPONENT הקיצוניים (כבל COMPONENT זה בעצם 3 כבלים RCA ). בכל זאת נשאר נטיה לגוונים של ירוק בצבע השחור (זה לא קורה בכניסה RGB/COMPONENT).
אני לא יודע אם TRANSCODER פותר את זה. המליצו בשירשורים קודמים להשתמש בו אבל בלי להתייחס ספציפית לבעיה שציינתי.
אם אתה מנסה וזה מצליח תפתח שירשור כדי להודי כי זה נושא זה מעניין להרבה אנשים.
אני רואה השידורים של HOT ב S VIDEO והתמונה טובה מאוד.
בלינק הבא תוכל לקרוא את ההבדלים בין COMPOSITE, S VIDEO, RGB ו COMPONENT.
http://www.datapro.net/techinfo/videodoc.html#Composite