איזה פרוססור כדאי לקנות??
אני מקרוב הולך לקנות את הפילפס 37PF9830
ורציתי לדעת אם כדאי לקנות פרוססור לחבר אליו את המחשב ואז לטלוויזיה האם האיכות שתתקבל תיהיה יותר טובה (המחשב מוציא 1080P והטלוויזיה מקבלת רק 1080I)? ואם כן אז בכמה האיכות תשתפר? איזה פרוססור כדאי לקנות? כמה הוא עולה? והאם יש פרוססורים במחירים סבירים בכלל??
ורציתי לדעת אם כדאי לקנות פרוססור לחבר אליו את המחשב ואז לטלוויזיה האם האיכות שתתקבל תיהיה יותר טובה (המחשב מוציא 1080P והטלוויזיה מקבלת רק 1080I)? ואם כן אז בכמה האיכות תשתפר? איזה פרוססור כדאי לקנות? כמה הוא עולה? והאם יש פרוססורים במחירים סבירים בכלל??
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78763
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5371 פעמים
השאלה היא מה הוא מחיר "סביר"...
שני הפרוססורים האפשריים הם ה-VISION DVI וה-ISCAN HD+.
לשניהם יש אחים גדולים יותר שעולים גם יקר יותר (מחיר הכניסה למועדון הפרוססורים עומד כיום על בערך 1000 דולר בארה"ב וכ-1500 דולר בארץ).
האם זה ישפר לך את הטלויזיה? ממה שאני ראיתי התשובה היא בהחלט כן. לי יש כרגע שלושה פרוססורים בבית (ISCAN HD+, ISCAN VP30 ו-VISION HDP PRO). שני האחרונים טובים בהרבה ובהחלט מוסיפים המון גם עבור מסך 768 שורות (השיפור משמעותי יותר ככל שהמסך משתפר).
אגב, חשוב לציין שגם העיבוד הפנימי של ה-37PF9830 השתפר בעזרת עדכון FIRWMARE, וחשוב שתעשה עדכון לפני שתחליט אם אתה זקוק לפרוססור. היבואנים של ISCAN בארץ הם TOP AUDIO, שגם משווקים את המסך הספציפי הזה. שווה לנסות ולבקש שיביאו לך את המכשיר לניסיון לתקופה.
שני הפרוססורים האפשריים הם ה-VISION DVI וה-ISCAN HD+.
לשניהם יש אחים גדולים יותר שעולים גם יקר יותר (מחיר הכניסה למועדון הפרוססורים עומד כיום על בערך 1000 דולר בארה"ב וכ-1500 דולר בארץ).
האם זה ישפר לך את הטלויזיה? ממה שאני ראיתי התשובה היא בהחלט כן. לי יש כרגע שלושה פרוססורים בבית (ISCAN HD+, ISCAN VP30 ו-VISION HDP PRO). שני האחרונים טובים בהרבה ובהחלט מוסיפים המון גם עבור מסך 768 שורות (השיפור משמעותי יותר ככל שהמסך משתפר).
אגב, חשוב לציין שגם העיבוד הפנימי של ה-37PF9830 השתפר בעזרת עדכון FIRWMARE, וחשוב שתעשה עדכון לפני שתחליט אם אתה זקוק לפרוססור. היבואנים של ISCAN בארץ הם TOP AUDIO, שגם משווקים את המסך הספציפי הזה. שווה לנסות ולבקש שיביאו לך את המכשיר לניסיון לתקופה.
תודה עופר
אני יברר איתם גם לגבי מחירים וגם נראה איך המסך יציג את המחשב ללא פרוססור ואולי אני יוכל לחסוך הוצאה או לדחות אותה לתקופה שהמחירים ירדו (בתקווה שזה יקרה כמה שיותר מהר)
אחרי הרבה מחקר הבנתי שכרטיסי מסך מוציאים רק 1080P דרך DVI זאת לא תיהיה בעיה בחיבור למסך של פילפס שלא מקב 1080P?
למרות שמצאתי כרטיסים שמוציאים 1080I דרך TVOUT אני מעדיף לחבר את המסך דרך DVI
אני יברר איתם גם לגבי מחירים וגם נראה איך המסך יציג את המחשב ללא פרוססור ואולי אני יוכל לחסוך הוצאה או לדחות אותה לתקופה שהמחירים ירדו (בתקווה שזה יקרה כמה שיותר מהר)
אחרי הרבה מחקר הבנתי שכרטיסי מסך מוציאים רק 1080P דרך DVI זאת לא תיהיה בעיה בחיבור למסך של פילפס שלא מקב 1080P?
למרות שמצאתי כרטיסים שמוציאים 1080I דרך TVOUT אני מעדיף לחבר את המסך דרך DVI
נערך לאחרונה על ידי ntk ב 23/02/2006 22:19, נערך פעם 1 בסך הכל.
- aloni
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13341
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 11 פעמים
ntk, חבר קודם כל את המחשב למסך עם ה- DVI ותבדוק איך רואים. לדעתי האישית והלא משכילה כל כך בנושא אתה ממש לא צריך פרוססור בשביל לראות מחשב כמו שצריך, זה יותר רלוונטי לטלויזיה (כלומר כבלים ויס).
HiFiMusic IL
זה הולך להיות מסך המחשב שלי והטלוויזיה היא בגודל 37' אם זה היה מסך רגיל או שרק לצורך סרטים לא הייתה לי כל כך בעיה אבל ברור שקודם כל אני יבדוק איך רואים לפני שאני מוציא כך כך הרבה כסף על פרוססורaloni כתב:ntk, חבר קודם כל את המחשב למסך עם ה- DVI ותבדוק איך רואים. לדעתי האישית והלא משכילה כל כך בנושא אתה ממש לא צריך פרוססור בשביל לראות מחשב כמו שצריך, זה יותר רלוונטי לטלויזיה (כלומר כבלים ויס)....
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78763
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5371 פעמים
אם כבר אתה מתכוון לחבר מחשב, אז למה אתה צריך גם פרוססור?
תכניס PVR350 ותעשה את העיבוד דרכו.
לגבי DVI, אני מעריך שיש כרטיסים שיש להם אפשרות להוציא 1080i. יתכן ואתה צריך POWERSTRIP לשם כך (אני לא מספיק מתמצא בנושא, לצערי).
תכניס PVR350 ותעשה את העיבוד דרכו.
לגבי DVI, אני מעריך שיש כרטיסים שיש להם אפשרות להוציא 1080i. יתכן ואתה צריך POWERSTRIP לשם כך (אני לא מספיק מתמצא בנושא, לצערי).
- aloni
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13341
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 11 פעמים
עופר, אני חושב שזה לא ממש נכון. האיכות שיוצאת מה- האפג' ממש לא דומה למה שמגיע מהממיר (גרועה בהרבה) לכן כל ניסיון לשפר עדיין מציב אותנו ברמה נמוכה מהמקור (ממיר), אלא אם תגיד שראית/ניסית בפועל ואז אדע שכנראה היתה בעיה אצלי.
לדעתי, אם מדובר במחשב (למען האמת בעיקר בעבודה רגילה, עם סרטים אולי כן יש תוספת מסויימת לפרוססור למרות שלדעתי לא חובה) ממש לא צריך פרוססור, מקורות אחרים כנראה שכן ירוויחו ממנו.
* אני מסתייג בכך שאני מדבר על פי ניסיון אישי צר ביותר, ראיתי פרוססור פעם אחת בחיים וגם אז לא ממש למדתי אותו
לדעתי, אם מדובר במחשב (למען האמת בעיקר בעבודה רגילה, עם סרטים אולי כן יש תוספת מסויימת לפרוססור למרות שלדעתי לא חובה) ממש לא צריך פרוססור, מקורות אחרים כנראה שכן ירוויחו ממנו.
* אני מסתייג בכך שאני מדבר על פי ניסיון אישי צר ביותר, ראיתי פרוססור פעם אחת בחיים וגם אז לא ממש למדתי אותו
HiFiMusic IL