ישום חדש של themarker ל iphone
- Shayosef
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
- נתן תודות: 443 פעמים
- קיבל תודות: 242 פעמים
כן כבר לפני שבועיים כמעט הורדתי וניסיתי, האפליקציה של כלכליסט טובה בהרבה, זו של THEMARKER מרגישה מאוד לא שלמה ויש בה פרסומות באנרים שלוקחים חלק משטח המסך בעוד שבכלכליסט אין.uris כתב:http://dclk.themarker.com/event.ng/Type ... 05355&mt=8
לא יודע אם הלינק ממש עובד..אם לא אז באתר הראשי שלהם יש פרסום להורדה......
מי שמעוניין גם Yahoo הוציאו אפליקציה לא מזמן - http://mobile.yahoo.com/finance/iphone , מאוד מקיפה.
שי
- Shayosef
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
- נתן תודות: 443 פעמים
- קיבל תודות: 242 פעמים
אני מסכים שבתור התחלה היא לא רעה, אבל עדיין משהו בה עדיין מרגיש חצי עבודה, כפתורי הבחירה די קטנים וקשה להתמודד איתם, וישנם מוצרים שפשוט לא מופיעים באפליקציה וכן באתר, לדוגמא סתם חיפשתי מסך LG 60 INCH ובאפליקציה פשוט אין 60.theAman כתב:יש גם לזאפ אפליקציה לא רעה בכלל....
בכל אופן אני מאמין שהם ישפרו אותה שוב בקרוב מאוד..
סה"כ אני מצפה לגשם של אפליקציות ציוניות ואני מקווה שרובן תהיינה טובות.
שי
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 679 פעמים
תגידו, למה לדעתכם בכלל צריך אפליקציה ל-ZAP, למשל?
למה לא, פשוט, להתאים את האתר לאייפון? אפשר לייצר דברים מדהימים לאייפון, למשל GMAIL שמכיל אפילו כפתורים "מרחפים" ומרגיש ממש כמו אפליקציה.
חוסך המון כאב ראש, לא?
במיוחד באפליקציות כמו ZAP, שחייבות חיבור לרשת כדי לעבוד.
למה לא, פשוט, להתאים את האתר לאייפון? אפשר לייצר דברים מדהימים לאייפון, למשל GMAIL שמכיל אפילו כפתורים "מרחפים" ומרגיש ממש כמו אפליקציה.
חוסך המון כאב ראש, לא?
במיוחד באפליקציות כמו ZAP, שחייבות חיבור לרשת כדי לעבוד.
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78763
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5371 פעמים
היתרון של THE MARKER הוא קטעי הוידאו הקצרים שעובדים לא רע. מצד שני אני כמעט ולא קורא אותם ומצאתי שאין כמעט תכנים מרגשים, בוודאי לא כמו THE MARKER הכתוב.
במובן הזה, כלכליסט הצליחו הרבה יותר - התוכן קצר יותר, מעמיק פחות ומתאים יותר לשימוש באייפון (ועל ידי משתמשי אייפון).
moti_r,
החוייה אחרת לחלוטין. אני אישית מתקשה להסתדר עם אתרים שעשו "התאמה". אם זה אתר אז אני מעדיף שיראה בדיוק כמו שהוא נראה במחשב שלי. אם אפליקציה אני רוצה שהיא תתנהג כמו שצריך. גם ZAP וגם דפי זהב עושים בדיוק אבל בדיוק מה שאני מצפה מהם (כולל שימוש במיקום שלי עבור דפי זהב). מגיע להם כל הכבוד על הגישה.
במובן הזה, כלכליסט הצליחו הרבה יותר - התוכן קצר יותר, מעמיק פחות ומתאים יותר לשימוש באייפון (ועל ידי משתמשי אייפון).
moti_r,
החוייה אחרת לחלוטין. אני אישית מתקשה להסתדר עם אתרים שעשו "התאמה". אם זה אתר אז אני מעדיף שיראה בדיוק כמו שהוא נראה במחשב שלי. אם אפליקציה אני רוצה שהיא תתנהג כמו שצריך. גם ZAP וגם דפי זהב עושים בדיוק אבל בדיוק מה שאני מצפה מהם (כולל שימוש במיקום שלי עבור דפי זהב). מגיע להם כל הכבוד על הגישה.