זה לא מיוחד רק ל-3GS, גם ב-3G ה-PUSH טוחן את הסוללה.oferlaor כתב:FYI - ה-PUSH הזה גומר את הבטריה מהר מאוד....
3GS - חויית משתמש אחרי כמה ימים
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
תתחדש ותהנה...
לא מספיק שהפורום הזה אחראי לגירוי האודיו והוידאו - אתם צריכים גם לעשות לנו בעיות בתחומים אחרים? IPHONE, רובוטי שאיבת אבק...
מה הדבר הבא???
לא מספיק שהפורום הזה אחראי לגירוי האודיו והוידאו - אתם צריכים גם לעשות לנו בעיות בתחומים אחרים? IPHONE, רובוטי שאיבת אבק...
מה הדבר הבא???
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 679 פעמים
אני קניתי מטען איכותי (עבה ויקר) לרכב, וגם עריסה יעודית למשרד (שמחוברת לחשמל בקיר, לא למחשב, כך שהטעינה מהירה פי 2). זה פתר לי את בעית הסוללה לגמרי.Pavelz כתב:מה שכן, נושא הסוללה באמת בעייתי......
אגב, יש גם סוללות חיצוניות שאפשר להשתמש בהן כדי לקבל עוד שעות שלמות של עבודה עם המכשיר. לא נוח, אבל למי שזה חשוב, הסוללה הזו נותנת גיבוי טוב.
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78763
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
Kalinium,
למודל שלי אין עוד פריצה. הפריצה היחידה היא עבור מכשירים שנפרצו בגרסא 3.0 / 3.01
עבורם יש אפשרות לצרוב custom ipsw אך מכיוון ששלי הגיע עם 3.1 מובנה, אני לא יכול להשתמש בזה. האמת? זה ממש כבר לא מציק. רכשתי ממילא את כל התוכנות החשובות לי. מה שחסר זה ssh (אני מחליף קבצי אודיו וצלצול שונים ומתחבר לטרמינל של השרת לעיתים לראות מה קורה), ו-sbsettings.
יש פה ושם תוכנות פרוצות שנחמדות לי כמו rdp client שהן פשוט יקרות לי מדי לשימוש שאני עושה בהם (פעם בחודש לכל היותר). גם הייתי רוצה להעלים אייקונים כמו stocks שהן חסרות ערך לי.
ראיתי גם לאחרונה אפליקציות חביבות מה cydia store שאתקין כשהמכשיר יפרץ: cycontacts ו- bitesms.
בקיצור, אלה דברים בטלים בשישים. התחושה שלי היא גם שהמכשיר מאוד יציב, כך שגם כשיפרץ אני מאוד איזהר כי אני מאוד נהנה ממנו כרגע.
אגב. מת שיוסיפו ל iTunes store אומנים ישראלים כבר במיוחד את אלה משרשור ה׳ ״גלגלץ״ שלי...
Moti_r,
עם אוזניות אני חושב שמרביתהאודיופילים עדיין יגישו בארטיפקטים ב- mp3 גם ב׳ 192kbps. חלק יפסיקו לחוש בזה ב-256 וחלק ב-320kbps.
למודל שלי אין עוד פריצה. הפריצה היחידה היא עבור מכשירים שנפרצו בגרסא 3.0 / 3.01
עבורם יש אפשרות לצרוב custom ipsw אך מכיוון ששלי הגיע עם 3.1 מובנה, אני לא יכול להשתמש בזה. האמת? זה ממש כבר לא מציק. רכשתי ממילא את כל התוכנות החשובות לי. מה שחסר זה ssh (אני מחליף קבצי אודיו וצלצול שונים ומתחבר לטרמינל של השרת לעיתים לראות מה קורה), ו-sbsettings.
יש פה ושם תוכנות פרוצות שנחמדות לי כמו rdp client שהן פשוט יקרות לי מדי לשימוש שאני עושה בהם (פעם בחודש לכל היותר). גם הייתי רוצה להעלים אייקונים כמו stocks שהן חסרות ערך לי.
ראיתי גם לאחרונה אפליקציות חביבות מה cydia store שאתקין כשהמכשיר יפרץ: cycontacts ו- bitesms.
בקיצור, אלה דברים בטלים בשישים. התחושה שלי היא גם שהמכשיר מאוד יציב, כך שגם כשיפרץ אני מאוד איזהר כי אני מאוד נהנה ממנו כרגע.
אגב. מת שיוסיפו ל iTunes store אומנים ישראלים כבר במיוחד את אלה משרשור ה׳ ״גלגלץ״ שלי...
Moti_r,
עם אוזניות אני חושב שמרביתהאודיופילים עדיין יגישו בארטיפקטים ב- mp3 גם ב׳ 192kbps. חלק יפסיקו לחוש בזה ב-256 וחלק ב-320kbps.