מבקש את עזרתכם לגבי ה-xtreamer מה המבצע של ה59 יורו אומר?
חברים יקרים, לאחר תקלה עם בן דודי שנשאר לעוד הרבה זמן בארצות הברית אני מעוניין לברר על הסטרימר של xtreamer.
עכשיו הבנתי שיש מבצע עד ה1 לנובמבר. מישהו יכול להגיד לי מה העיסקה כוללת? ומהתרשמות איך המכשיר והאם כדאי?
הדרישות שלי תמיכה בכתוביות בעברית ללא קידוד ושיראה 1080 נקי באיכות הכי גבוהה ויפה.
לא ממש חשוב לי שזה יעבור ויזרום דרך הרשת אלא עם הדיסק הקשיח של המכשיר להעתיק אליו סרטים,סדרות שירים ולמחוק לאחר שסיימתי איתם.
מקווה שתענו ותעזרו.
עכשיו הבנתי שיש מבצע עד ה1 לנובמבר. מישהו יכול להגיד לי מה העיסקה כוללת? ומהתרשמות איך המכשיר והאם כדאי?
הדרישות שלי תמיכה בכתוביות בעברית ללא קידוד ושיראה 1080 נקי באיכות הכי גבוהה ויפה.
לא ממש חשוב לי שזה יעבור ויזרום דרך הרשת אלא עם הדיסק הקשיח של המכשיר להעתיק אליו סרטים,סדרות שירים ולמחוק לאחר שסיימתי איתם.
מקווה שתענו ותעזרו.
זה דבר שמדבר אליי,האם אני יכול לרכוש אותו עם הארדיסק ופשוט להעביר סרטים וסדרות לראות ולמחוק.
בעצם השאלה שלי מה לדעתכם אני צריך? אני לא רוצה להזרים מהמחשב לטלויזיה בעזרת WIFI את הסרט, אלא להעתיק סרטים בחיבור USB למחשב להעביר סרטים לחבר את המכשיר עם הסרטים והסדרות לטלויזיה לצפות ולמחוק או לאגור ספריות לפי נושאים שאוכל לצפות מתי שארצה.
והאם הוא (NAS )שווה את המחיר או עדיף לרכוש את הסטרימר עצמו.
מישהו יכוללהרחיב או לענות מתוך ניסיון של האקסטרימר הסטרימר או ה NAS ומה לדעתכם אני צרי לפי מה שציינתי .
מקווה שתענו ותעזרו המשך יום נעים.
בעצם השאלה שלי מה לדעתכם אני צריך? אני לא רוצה להזרים מהמחשב לטלויזיה בעזרת WIFI את הסרט, אלא להעתיק סרטים בחיבור USB למחשב להעביר סרטים לחבר את המכשיר עם הסרטים והסדרות לטלויזיה לצפות ולמחוק או לאגור ספריות לפי נושאים שאוכל לצפות מתי שארצה.
מישהו יכוללהרחיב או לענות מתוך ניסיון של האקסטרימר הסטרימר או ה NAS ומה לדעתכם אני צרי לפי מה שציינתי .
מקווה שתענו ותעזרו המשך יום נעים.
אל תשכח את המשלוח
המשלוח עולה 29 יורו..שים לב.ronny067 כתב:זה דבר שמדבר אליי,האם אני יכול לרכוש אותו עם הארדיסק ופשוט להעביר סרטים וסדרות לראות ולמחוק.
מקווה שתענו ותעזרו המשך יום נעים....
דבר שני, ה NAS אינו נגן סרטים...הוא מעין שרת - זה הכל..
אתה מאחסן בו בדיסקים הקשיחים שבו אתך הנתונים שאתה רוצה ואת היכול להתחבר אליו מכל מקום ברשת הביתית או האינטרנט.