אז קודם כל לעובדות:
מגבר YAMAHA RX-V450
רמקולים: Wharfedale Diamond 9.5
דיסקים בעייתים: three doors down - seventeen days, rolling stones - the best of, jump back שניהם צרובים מהאורגינל כלומר לא MP3 אלא copy disk פשוט! הייתי אומר שגם הצריבה היא על מדיה די טובה...
אופן השמיעה: ללא מעבד DSP כלומר סטריאו נקי. בימהה קוראים לזה direct stereo.
הבעיה: בשני האלבומים האלה בקטע מאוד מסויים של דיסטורשן גיטרה נטו אני מצליח להבחין בצליל של חריקה משהו כמו "חררררררר" כזה של רמקול שנקרע, צליל עדין מאוד אך עדיין נשמע. זה לא קורה באף דיסק אחר שיש לי בשום עוצמה.
לא נראה לי רמקול קרוע או מגבר שנכנס לעיוות כי שוב זה לא קורה בשום דיסק גם לא במקוריים שלי.
מה שרציתי לשאול, האם יכול להיות שזה במקור מההקלטה עצמה, דרך אגב הדיסקים המקוריים כבר לא בנמצא (כך שאני לא יכול לשמוע אום ולהשוות) אך רק לידיעתכם הדיסקים המקוריים היו די שרוטים והשכפול בוצע על המחשב האישי שלי, צורב DVD של LG ותוכנת NERO7.
הרעשים האלה שאני שומע מופיעים רק ואך ורק ביחס לדיסטורשן של גיטרה! כלומר לא בשום אלמנט אחר (טופים או באס) אפילו בדקתי את המערכת שלי עם דיסק מבחן של KEF ששם יש רצועה של בסיסט שכנראה באה לבחון כמה נמוך הרמקול שלך יכול לרדת והתוצאה לטעמי טובה מאוד ללא שום רעשי משנה.
הקיצור, האם יכול להיות שהרעשים האלו כשהדיסטורשן מופיע, האם המקור יכול להיות ההקלטה המקורית כלומר מאולפן ההקלטה? האם מישהו נתקל בזה? יש מצב שאני מדמיין