רמקולים אחוריים וקדמיים ברכב - עזרתכם.
יש לי סיאט איביזה. לא התקנתי מערכת בנתיים. יש לי רמקולים קדמיים (שהגיעו עם האוטו בלי המערכת) שכבר נמצאים. ומאחורה מגש ריק (אין רמקולים).
ביקשתי הצעת מחיר למערכת והאיש שהציע לי את ההצעת מחיר דיבר על להחליף את הרמקולים הקדמיים הקיימים (אלו שהגיעו עם האוטו) ולשים במקומם רמקולים חדשיים וטובים יותר.
יש לי לציין שאני מועניין במערכת איכותית ביותר.! וללא ספק הרמקולים שהגיעו עם האוטו לא הכי איכותיים במיוחד אבל הם סבירים.
אני שאלתי אותו אם לא עדיף לשים את הרמקולים האיכותיים מאחורה ולהישאר עם השניים הקדמיים ואז להנות מ4 רמקולים. הוא אמר שזה לא רעיון טוב.! שצריך רמקולים איכותיים מקדימה ואלו שמקדימה רק יפריעו..
מה אתם אומרים? האם מערכת עם 2 רמקולים יכולה להספיק? והאם להקשיב בעצתו ולהעיף את הקדמיים ולהנות רק מאיכותם של הרמקולים החדשים בחלק הקדמי?
ביקשתי הצעת מחיר למערכת והאיש שהציע לי את ההצעת מחיר דיבר על להחליף את הרמקולים הקדמיים הקיימים (אלו שהגיעו עם האוטו) ולשים במקומם רמקולים חדשיים וטובים יותר.
יש לי לציין שאני מועניין במערכת איכותית ביותר.! וללא ספק הרמקולים שהגיעו עם האוטו לא הכי איכותיים במיוחד אבל הם סבירים.
אני שאלתי אותו אם לא עדיף לשים את הרמקולים האיכותיים מאחורה ולהישאר עם השניים הקדמיים ואז להנות מ4 רמקולים. הוא אמר שזה לא רעיון טוב.! שצריך רמקולים איכותיים מקדימה ואלו שמקדימה רק יפריעו..
מה אתם אומרים? האם מערכת עם 2 רמקולים יכולה להספיק? והאם להקשיב בעצתו ולהעיף את הקדמיים ולהנות רק מאיכותם של הרמקולים החדשים בחלק הקדמי?
אם איכות מעניינת אותך אז ההצעה של המתקין נכונה, אתה הרי לא יושב בבית עם הגב לרמקולים.
אבל התקנה מקדימה דורשת לא מעט השקעה כדי להגיע לתוצאה טובה.
קודם כל התקנה טובה, רמקול שיושב על טבעת MDF והיא מחוברת בקשיחות לפח הדלת, ועדיף לתת לו זוית לכיוון האוזניים.
דבר שני זה איטום, התקנה איכותית של רמקולים דורשת איטום דלתות, וזה עסק לא זול אבל דבר קריטי להשגת תוצאה סופית.
וכדי להשלים את התחום הנמוך כדי שתחשוב על סאב.
אבל התקנה מקדימה דורשת לא מעט השקעה כדי להגיע לתוצאה טובה.
קודם כל התקנה טובה, רמקול שיושב על טבעת MDF והיא מחוברת בקשיחות לפח הדלת, ועדיף לתת לו זוית לכיוון האוזניים.
דבר שני זה איטום, התקנה איכותית של רמקולים דורשת איטום דלתות, וזה עסק לא זול אבל דבר קריטי להשגת תוצאה סופית.
וכדי להשלים את התחום הנמוך כדי שתחשוב על סאב.
בברכה בוריס.
אוקי, אז מה שאתה אומר בעצם זה אכן להחליף את הרמקולים הקיימים ברמקולים החדשים. אבל לקחת את הרמקולים הקיימים ולהעביר אותם אחורה או לאפסן אותם??
אני רוצה מערכת שכוללת:
רדיו דיסק MP3 כמובן עם כל השיכלולים
מגבר
סאב
רמקולים איכותיים
התקציב הוא עד 5000 ש"ח.. אבל אני הולך להתקין במקום די יקר לצערי..
אני לא יודע כלכך מה לענות כששואלים אותי מה המטרה.. אני מעוניין במערכת איכותית ועצמתית שאני יהנה ממנה.. אולי זו תשובה מספקת?
נ.ב אני גם שומע סוגים מגוונים של מוזיקה ככה שאי אפשר לבחור לי מערכת לפי סוג מוזיקה..
ולגבי איטום דלת.. בתקציב שיש לי אני לא יכול לעשות את זה לצערי : / אני מתקין במקום מאד יקרן שדורש על זה עוד 2000 ש"ח
אני רוצה מערכת שכוללת:
רדיו דיסק MP3 כמובן עם כל השיכלולים
מגבר
סאב
רמקולים איכותיים
התקציב הוא עד 5000 ש"ח.. אבל אני הולך להתקין במקום די יקר לצערי..
אני לא יודע כלכך מה לענות כששואלים אותי מה המטרה.. אני מעוניין במערכת איכותית ועצמתית שאני יהנה ממנה.. אולי זו תשובה מספקת?
נ.ב אני גם שומע סוגים מגוונים של מוזיקה ככה שאי אפשר לבחור לי מערכת לפי סוג מוזיקה..
ולגבי איטום דלת.. בתקציב שיש לי אני לא יכול לעשות את זה לצערי : / אני מתקין במקום מאד יקרן שדורש על זה עוד 2000 ש"ח
היות ואני לא יודע עם איזה ציוד המתקין שלך עובד לא אוכל להמליץ לך על רכיבים.
היתי מתחיל כמו שהמתקין שלך המליץ מסט קדמי ללא רמקולים אחוריים מגבר וסאב.
תמיד תוכל להוסיף רמקולים אחוריים, העלות היא לא גבוה.
אני לא יודע מה מחיר האיטום אצל מתקינים אחרים אבל גם לא בעיה לבצע את העבודה לבד (אם אתה מעוניין אני יעלה הסבר מפורט).
היתי מתחיל כמו שהמתקין שלך המליץ מסט קדמי ללא רמקולים אחוריים מגבר וסאב.
תמיד תוכל להוסיף רמקולים אחוריים, העלות היא לא גבוה.
אני לא יודע מה מחיר האיטום אצל מתקינים אחרים אבל גם לא בעיה לבצע את העבודה לבד (אם אתה מעוניין אני יעלה הסבר מפורט).
בברכה בוריס.