מחליף מגבר פאנל וקומפפונט
ממליץ לך למתוח טיפה את התקציב כלפי מעלה ולקנות את CLARION 785.לפי דעתי אין כיום מכשיר שנותן את אותן האפשרויות כמו המכשיר הזה.
קודם כל יש לו את כל מה שאתה רוצה מבחינת חיבורים (USB AUX) ועבודה עם פורמטים כמו ה MP3.
אפשרות לקנות בנפרד התקן בלותוף'.
24 BIT
מעבד סאונד מתקדם, קרוס אובר מלא, טיים קורייקשן.
http://zap.co.il/model.aspx?modelid=704678#
לגבי מגבר, היתי ממליץ לך לחפש יד שניה, כי תוכל לרכוש מגבר הרבה יותר טוב לפעמים בחצי מחיר ממה שהוא עולה בחנויות.
לגבי הקיקר אין לי ניסיון איתו.
אני בטוח שמתקין טוב יוכל לבנות לך התאמה ל 6.5 ללא בעיה.
לגבי דוטק, את האמת ששמעתי אותו במספר רב של מכוניות ולא כל כך אהבתי אותו (הרבה מאוד תלוי באיכות ההתקנה, כיוון האלמנטים תרתי משמע, וכיוון המערכת). אתה צריך לשמוע אותו לפני שאתה קונה אותו.
מה שכן הוא מתאים להתקנה בדלת, אבל תצתרך להכין אותה טוב מבחינת איטום וזה לא זול.
קודם כל יש לו את כל מה שאתה רוצה מבחינת חיבורים (USB AUX) ועבודה עם פורמטים כמו ה MP3.
אפשרות לקנות בנפרד התקן בלותוף'.
24 BIT
מעבד סאונד מתקדם, קרוס אובר מלא, טיים קורייקשן.
http://zap.co.il/model.aspx?modelid=704678#
לגבי מגבר, היתי ממליץ לך לחפש יד שניה, כי תוכל לרכוש מגבר הרבה יותר טוב לפעמים בחצי מחיר ממה שהוא עולה בחנויות.
לגבי הקיקר אין לי ניסיון איתו.
אני בטוח שמתקין טוב יוכל לבנות לך התאמה ל 6.5 ללא בעיה.
לגבי דוטק, את האמת ששמעתי אותו במספר רב של מכוניות ולא כל כך אהבתי אותו (הרבה מאוד תלוי באיכות ההתקנה, כיוון האלמנטים תרתי משמע, וכיוון המערכת). אתה צריך לשמוע אותו לפני שאתה קונה אותו.
מה שכן הוא מתאים להתקנה בדלת, אבל תצתרך להכין אותה טוב מבחינת איטום וזה לא זול.
בברכה בוריס.
לפי דעתי, אין בטווח המחירים הזה רדיו דיסק יותר איכותי (בקנייה בארץ), הפיטשרים השונים הם תוספות שמחויבות מכורח המציאות בשוק.
על מגבר בטווח המחיר הזה קצת קשה לי להמליץ, היחיד שהיה לי קרוב למחיר הזה (קצת מעל) הוא הליקס DB4.
ב 1000 ש"ח הקיקר הוא אופציה לא רעה בכלל.
קשה להמליץ על קומפוננטים כי כל אחד אוהב משהו אחר, אם יש לך אפשרות לשמוע כמה סוגים שונים תשמע ותבחר את מה שאתה אוהב.
דבר חשוב, התקנה נכונה ותכונות אקוסטיות של הרכב עצמו קובעים הרבה מאוד בסאונד ברכב.
על מגבר בטווח המחיר הזה קצת קשה לי להמליץ, היחיד שהיה לי קרוב למחיר הזה (קצת מעל) הוא הליקס DB4.
ב 1000 ש"ח הקיקר הוא אופציה לא רעה בכלל.
קשה להמליץ על קומפוננטים כי כל אחד אוהב משהו אחר, אם יש לך אפשרות לשמוע כמה סוגים שונים תשמע ותבחר את מה שאתה אוהב.
דבר חשוב, התקנה נכונה ותכונות אקוסטיות של הרכב עצמו קובעים הרבה מאוד בסאונד ברכב.
בברכה בוריס.