מה קורה לכל הרוחות עם YNET?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
להשתיק זה דווקא קל אם יש לכם Vista. פותחים את ה Mixer ומשתיקים את האפליקציה הרועשת
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
הצחקתני (ויש לי ויסטה)Catskinner כתב:להשתיק זה דווקא קל אם יש לכם Vista. פותחים את ה Mixer ומשתיקים את האפליקציה הרועשת...
האפליקציה הרועשת היא כמובן פיירפוקס.
לא רוצה להשתיק אותו, מידי פעם צופה ביוטיוב.
אני יכול גם להשתיק את כל המחשב
משה
1) מה הקשר לפיירפוקס דווקא? אפשר לחסום פרסומות בכל הדפדפנים.Shed כתב:אני לא מבין איך יש לך פיירפוקס ואתה עדיין רואה פרסומות?
להתקין adblock plus לוקח בדיוק שנייה ומאותו רגע אתה מקבל אינטרנט נקי, ללא פרסומות, פלאשים קופצים ושירים רועשים....
2) בחרתי לא לחסום פרסומות. בעבר כן חסמתי.
3) זה שביכולתי לחסום פרסומות, להשתיק את המחשב, בכלל לא לגלוש בYNET - הכל נכון. אבל לא פתחתי את השרשור כבקשה לעזרה טכנית.
השרשור הזה נפתח א) כדי לקטר על YNET (לא הייתי עושה את זה על כל אתר קיקיוני שנקלע בדרכי, מדובר באתר מוביל שמהווה מודל לאחרים בארץ, גם עופר כל הזמן מביא את YNET כדוגמא כשמבקרים את hometheater) ב) כדי לברר אולי מישהו יודע לאיזה פרסומת זה קשור.
משה
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אתה יודע שאפשר לחסום את הפרסומות של YNET ושאר החברים, אבל להשאיר את הפרסומות (הלא מציקות) של HT.MartinHSabag כתב:תודה לכל אלו שלא חוסמים את הפרסומות וגורמים לאתר הזה להמשיך לחיות........
You are never fully dressed without a smile
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78784
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5378 פעמים
לא יודע על מה אתם מדברים, אולי אני לא גולש מספיק ב-YNET ולא תפסתי את הבאנר המעצבן...
צודק, זו המנגינה הזו....
בקישור שלך שומעים את זה רק כשעושים mouse hover מעל התמונה, כמקובל. בדפים של YNET שומעים את זה כל הזמן בלי קשר למיקום העכבר. בגלל זה הצופה גם לא יכול לקשר את זה למפרסם ולכן לא ברור מה הם מפיקים מזה. כנראה פשוט באג.
משה
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
אני מניח שלחלק מהפרסומות יש מונה למס' הפעמים שהן נטענו... כמו מונה של דפים ספציפיים.Trip כתב:שאלה לעופר/מרטין:
חסימת פרסומות באתר, לכשעצמה, לא אמורה להפחית מהרווחים שיש לאתר מהענין. אני מניח שהרווח מגיע רק מעצם ההקלקה על פרסומת, לא?...
אז אם הן נחסמות מטעינה (למרות שהדף הנטען) - והתמחור הוא per view - זה פוגע באתר.
- Trip
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 952
- נתן תודות: 27 פעמים
- קיבל תודות: 91 פעמים
קשה לי להאמין שזה המצב, כי אז ניתן בקלות (באמצעות סקריפטים) "לרמות" את המונה ולטעון את הדף מאות פעמים בשעה. כמה בוטים, כמה פרוקסים, ויש לך הכנסות לכל החיים מקליקיםuriler כתב:אני מניח שלחלק מהפרסומות יש מונה למס' הפעמים שהן נטענו... כמו מונה של דפים ספציפיים.Trip כתב:שאלה לעופר/מרטין:
חסימת פרסומות באתר, לכשעצמה, לא אמורה להפחית מהרווחים שיש לאתר מהענין. אני מניח שהרווח מגיע רק מעצם ההקלקה על פרסומת, לא?...
אז אם הן נחסמות מטעינה (למרות שהדף הנטען) - והתמחור הוא per view - זה פוגע באתר....