אפרים קציר -הנשיא הרביעי
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%90%D7% ... 7%99%D7%A8
אפרים קציר ז"ל כיהן רק קדנציה אחת . כנראה האחיזה בקרנות המזבח לא עד כדי כך עניינו אותו.
קציר הוא דוגמא ומופת לסוג אדם שצריך לכהן ותפקד הזה . זאת בניגוד לכל מיני פוליטיקאים שרוצים סידור עבודה.
קציר היה מדען מפורסם עוד לפני שנבחר לנשיא.
לפני כשלוש שנים יצא לי לבקרו מספר פעמים בביתו במכון ויצמן.
הוא ומדען נוסף הציגו לי ולאדם נוסף את גילוים המדעים האחרונים שלהם כדי להבין איך ניתן לפתח תרופה מהממצאים המדעיים הללו.
קציר חיי בשיכון המדענים במכון ויצמן בבית צנוע. הוא היה ג'נטלמן אמיתי, צנוע וערני בגילו. למרות שלא נע בחופשיות, הבנו שלפני הפגישה עסק בקריאה של מאמר מדעי שעניין אותו ועל זה שוחחנו בתחילת הפגישה.
כמו ג'נטלמן פולני (הוא נולד ברוסיה) לפגישה התלווה כיבוד שכלל יין ישראלי ופירות יבשים מהארץ. הוא ממש התגאה בזה שהמוצרים הללו הם תוצרת ישראל ולא יבוא.
למרות שכל הנוכחים היו "ילדים" מבחינה מדעית ביחס לקציר- הצניעות שלו הרשימה.
המעורבות שלו בפרויקט כאב רוחני אך גם כחוקר שמעורב בכלל הפרטים הכי קטנים.
למרות קשיי הגוף, מחשבתו הייתה סקרנית .
היו עוד מספר פגישות. אפרים קציר היה אדם שלא רואים היום בטלוויזיה או ברחוב הישראלי וכבר לא ,מעל דור.
אדם רציני, מקצוען אמיתי, צנוע ועם רצון אמיתי לעשייה ולא לברבורים.
טוב שאנשים כדוגמתו יתנו את הטון בארץ הזו ולא כפי שקורה כיום.
אפרים קציר ז"ל כיהן רק קדנציה אחת . כנראה האחיזה בקרנות המזבח לא עד כדי כך עניינו אותו.
קציר הוא דוגמא ומופת לסוג אדם שצריך לכהן ותפקד הזה . זאת בניגוד לכל מיני פוליטיקאים שרוצים סידור עבודה.
קציר היה מדען מפורסם עוד לפני שנבחר לנשיא.
לפני כשלוש שנים יצא לי לבקרו מספר פעמים בביתו במכון ויצמן.
הוא ומדען נוסף הציגו לי ולאדם נוסף את גילוים המדעים האחרונים שלהם כדי להבין איך ניתן לפתח תרופה מהממצאים המדעיים הללו.
קציר חיי בשיכון המדענים במכון ויצמן בבית צנוע. הוא היה ג'נטלמן אמיתי, צנוע וערני בגילו. למרות שלא נע בחופשיות, הבנו שלפני הפגישה עסק בקריאה של מאמר מדעי שעניין אותו ועל זה שוחחנו בתחילת הפגישה.
כמו ג'נטלמן פולני (הוא נולד ברוסיה) לפגישה התלווה כיבוד שכלל יין ישראלי ופירות יבשים מהארץ. הוא ממש התגאה בזה שהמוצרים הללו הם תוצרת ישראל ולא יבוא.
למרות שכל הנוכחים היו "ילדים" מבחינה מדעית ביחס לקציר- הצניעות שלו הרשימה.
המעורבות שלו בפרויקט כאב רוחני אך גם כחוקר שמעורב בכלל הפרטים הכי קטנים.
למרות קשיי הגוף, מחשבתו הייתה סקרנית .
היו עוד מספר פגישות. אפרים קציר היה אדם שלא רואים היום בטלוויזיה או ברחוב הישראלי וכבר לא ,מעל דור.
אדם רציני, מקצוען אמיתי, צנוע ועם רצון אמיתי לעשייה ולא לברבורים.
טוב שאנשים כדוגמתו יתנו את הטון בארץ הזו ולא כפי שקורה כיום.
נערך לאחרונה על ידי diz1 ב 31/05/2009 22:53, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים