מה קרה לעברית ב SVN האחרון של מדיה פורטל?

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'

מנהלים: מנהלי וידאו, מנהלי HTPC ועיבוד תמונה

staticx
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
הודעות: 6688
הצטרף: ינואר 2008
מיקום: חורש טבעי
נתן תודות: 169 פעמים
קיבל תודות: 321 פעמים

לינק להודעה #31 

איציק, הכוונה היא שתלחץ על אייקון התיקייה בצד שמאל למעלה (הצהוב) - USER CONFIG FILES

itzik_vip
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
הודעות: 1010
הצטרף: נובמבר 2007
נתן תודות: 105 פעמים
קיבל תודות: 21 פעמים

לינק להודעה #32 

אהההה אוקי לזה לא שמתי לב :lol:
יצאתי חומוס :wink:

dedy88
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
הודעות: 94
הצטרף: אוקטובר 2008
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 0

הפיתרון לא עוזר..

לינק להודעה #33 

לא רואים עיברית..
לא רואים סרטים..
לא שומעים כלום
והכל נעשה במדוייק על פי המדריך..

הצלחתילראות ולשמוע רק אחרי ששניתי כמה דברים שלא על פי המדריך.

בקיצור..מדריך למשתמשים ברמה גבוהה ומעלה...חבל.

בקיצור...מסיר את התוכנה.. וחוזר ל XBMC המעולה !!

staticx
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
הודעות: 6688
הצטרף: ינואר 2008
מיקום: חורש טבעי
נתן תודות: 169 פעמים
קיבל תודות: 321 פעמים

Re: הפיתרון לא עוזר..

לינק להודעה #34 

dedy88 כתב:לא רואים עיברית..
לא רואים סרטים..
לא שומעים כלום
והכל נעשה במדוייק על פי המדריך..

הצלחתילראות ולשמוע רק אחרי ששניתי כמה דברים שלא על פי המדריך.

בקיצור..מדריך למשתמשים ברמה גבוהה ומעלה...חבל.

בקיצור...מסיר את התוכנה.. וחוזר ל XBMC המעולה !!
...
מהכרותי עם הפוסטים שלך בפורום נוכחתי לדעת שאתה בחור שמתייאש מאוד מהר.
יותר פשוט מהמדריך הזה לא יהיה.
אתה שם לב שרק אצלך יש את הבעיות, שאותן לא הזכרת בכלל...

תפתח פוסט ותאמר מה בדיוק הבעיות אצלך.

חוצמזה שאף אחד לא מחיייב אותך, המוני אנשים משתמשים ונהנים, גם ב XBMC.
כל אחד עושה את הבחירות שלו.

dedy88
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
הודעות: 94
הצטרף: אוקטובר 2008
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 0

כמה שאתה טועה ..:-)))

לינק להודעה #35 

staticx כתב:
dedy88 כתב:לא רואים עיברית..
לא רואים סרטים..
לא שומעים כלום
והכל נעשה במדוייק על פי המדריך..

הצלחתילראות ולשמוע רק אחרי ששניתי כמה דברים שלא על פי המדריך.

בקיצור..מדריך למשתמשים ברמה גבוהה ומעלה...חבל.

בקיצור...מסיר את התוכנה.. וחוזר ל XBMC המעולה !!
...
מהכרותי עם הפוסטים שלך בפורום נוכחתי לדעת שאתה בחור שמתייאש מאוד מהר.
יותר פשוט מהמדריך הזה לא יהיה.
אתה שם לב שרק אצלך יש את הבעיות, שאותן לא הזכרת בכלל...

תפתח פוסט ותאמר מה בדיוק הבעיות אצלך.

חוצמזה שאף אחד לא מחיייב אותך, המוני אנשים משתמשים ונהנים, גם ב XBMC.
כל אחד עושה את הבחירות שלו.
...
אין לך מושג או שיש לך , כמה אני לא מתייאש..
אין לך מושג או שיש לך כמה פעמים התקנתי והסרתי תוכנות.
וזה אחרי שכבר הגדרתי הכל, ספריות, עטיפות, הכל כמו שאני רוצה..
אין לי ספק שהרמה שלי נמוכה בהרבה משל רוב הכותבים כאן..
וכן אני מתייאש, אבל ממש לא מרים ידיים.
לדעתי אני בשלב הכי מתסכל , והוא שלב הלימוד, ניסוי וטעייה..
אז מומחה אני עדיין לא, אבל מבין הרבה יותר מאשר לפני חודש חודשיים.
וזה המון בזכות פיקסיס שעונה לי ולאחרים, ועוד כמה בודדים, ואתה בתוכם.
מקווה שתקבל בהבנה את "הוצאת הקיטור" שלי..
עכשיו למשל שוב הסרתי את ה XBMC, ואני שוב הולך להתקין גירסה אחרת..
שים לב מה היתה השאלה המקורית שלי..
כתבתי שקיבלתי הודעת שגיאה..
ומה מסתבר?...שיש לי קיצור דרך לתוכנה גם בהפעל- תוכניות שכן עובד !!!
אממה..עובד אבל בחלון קטן, והתקלה מתרחשת רק על מסך מלא..
אז מה?..אז שוב לפתוח שאלה חדשה???.
האמן לי שאם הייתי שואל את כל מה שיש לי הייתי פותח לפחות 5 הודעות כל יום.
אני באמת מנסה לחפש בהיסטוריה, לברר, ללמוד בעוד מקומות..
אולי בסוף גם אני אהיה גורו..:-)))

(f)

staticx
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
הודעות: 6688
הצטרף: ינואר 2008
מיקום: חורש טבעי
נתן תודות: 169 פעמים
קיבל תודות: 321 פעמים

לינק להודעה #36 

לא רואה איפה השאלה המקורית שלך, אבל אם תפעל על פי המדריך של מדיה פורטל, לא צפויות לך בעיות. שים את ה SVN
שמספרו 22029

בכל מקרה אין מניעה שתתפתח 5 פוסטים ביום, או פוסט אחד מרוכז ביום...
בשביל זה אנחנו פה...

yaron112
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
הודעות: 17
הצטרף: אפריל 2009
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

Re: פתרון !!

לינק להודעה #37 

kalinium כתב:ככה פותרים את הבעיה של הכפלת והיפוך העברית:

1. פותחים דרך הקונפיגורציה את ה-user config files

2. פותחים עם notepad את הקובץ mediaportal.xml

3. מחפשים (ctrl+f) את המילה debug

4. מוסיפים בסוף ה-section של ה-debug את השורות האלה:

קוד: בחירת הכל

  <section name="debug">
    <entry name="useExtendedCharsWithStandardCulture">yes</entry>
  </section>
5. לא לשכוח לסמן בקונפיגורציה שיש בסקין אותיות מימין לשמאל.

6. כמובן, לפני הפעלה, יש למחוק את מה שבתוך ה-cache מאותו מקום.
...
ביצעתי בדיוק את מה שרשמת אבל עדיין יש לי בעיה עם עברית כפולה והפוכה בתפריטים.
יש למישהו רעיון מה פספסתי?
אני עם הSVN של 2.4.09

לא חשוב!!! הסתדר...

staticx
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
הודעות: 6688
הצטרף: ינואר 2008
מיקום: חורש טבעי
נתן תודות: 169 פעמים
קיבל תודות: 321 פעמים

לינק להודעה #38 

כל הכבוד kalinium! פתרון מצויין!

Okioeka
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
הודעות: 109
הצטרף: אוקטובר 2008
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

לינק להודעה #39 

עבדתי לפי המדריך, אבל העברית הפוכה.
בהגדרות מסומן שיש אותיות מימין לשמאל (סימנתי ב V).

עזרה בבקשה :roll:

staticx
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
הודעות: 6688
הצטרף: ינואר 2008
מיקום: חורש טבעי
נתן תודות: 169 פעמים
קיבל תודות: 321 פעמים

לינק להודעה #40 

Okioeka כתב:עבדתי לפי המדריך, אבל העברית הפוכה.
בהגדרות מסומן שיש אותיות מימין לשמאל (סימנתי ב V).

עזרה בבקשה :roll:
...
אם תיישם את הפתרון של KALINIUM זה יעבוד לך טוב.

פשוט להוסיף שורה
<entry name="useExtendedCharsWithStandardCulture">yes</entry>

ב SECTION של DEBUG


אגב, אצלי למשל רואים עברית נכון רק כאשר אפשרות היפוך האותיות -->לא<-- מסומנת

gover
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
הודעות: 828
הצטרף: יוני 2005
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

Re: פתרון !!

לינק להודעה #41 

kalinium כתב:ככה פותרים את הבעיה של הכפלת והיפוך העברית:

1. פותחים דרך הקונפיגורציה את ה-user config files

2. פותחים עם notepad את הקובץ mediaportal.xml

3. מחפשים (ctrl+f) את המילה debug

4. מוסיפים בסוף ה-section של ה-debug את השורות האלה:

קוד: בחירת הכל

  <section name="debug">
    <entry name="useExtendedCharsWithStandardCulture">yes</entry>
  </section>
5. לא לשכוח לסמן בקונפיגורציה שיש בסקין אותיות מימין לשמאל.

6. כמובן, לפני הפעלה, יש למחוק את מה שבתוך ה-cache מאותו מקום.
...
טוב עשיתי את מה שרשום וגם סגרתי את ה configuration לפני העדכון רק את סעיף 6 לא ממש הבנתי. מצאתי את תיקית cache אבל לא ברור לי מה ואיפה אני אמור למחוק. מצטער על הבורות אבל להוסיף שורות קוד זה קפיצת מדרגה די רצינית בשבילי. עכשיו התוכנה לא נפתחת. מגיע לשלב starting plugins וקורס. טוב עדכון אחרון, הרדתי את שורת הקוד וחזר לעבוד עם הבעיה בעברית. כל עזרה תתקבל בברכה...
כל יום לומדים משהו חדש

staticx
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
הודעות: 6688
הצטרף: ינואר 2008
מיקום: חורש טבעי
נתן תודות: 169 פעמים
קיבל תודות: 321 פעמים

לינק להודעה #42 

אתה אמור למחוק כל מה שבתיקיית הקאש.
אחרי זה ייקח לתוכנה איזה דקה אולי יותר לעלות, אבל זה אמור להסתדר.

gover
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
הודעות: 828
הצטרף: יוני 2005
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

לינק להודעה #43 

טוב זה לא עזר. אומנם לקח לתוכנה יותר זמן לעלות אבל בסוף אותו בלגן. בהגדרות סקין השפה היא עברית ומסומן ה V ליד אותיות מימין לשמאל.
להלן פרוט מסודר:
1. נכנסתי ל user config
2. סגרתי את ה mp configuration
3. פתחתי את ה media portal.xml
4. הדבקתי את שורת הקוד במקום
5. נכנסתי לתיקיית ה catch ומחקתי את תכולתה
6. בשלב הזה התוכנה בכלל לא עלתה אז אתחלתי את המחשב.
7. התוכנה עלתה לאט והמצב הקודם נשאר.
כל יום לומדים משהו חדש

staticx
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
הודעות: 6688
הצטרף: ינואר 2008
מיקום: חורש טבעי
נתן תודות: 169 פעמים
קיבל תודות: 321 פעמים

לינק להודעה #44 

בעיקרון אם הוספת את שורת הקוד, ומחקת קאש, אתה צריך להוריד את סימון ה V מימין לשמאל של הסקין..

gover
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
הודעות: 828
הצטרף: יוני 2005
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

לינק להודעה #45 

תודה על כל העזרה, אני אגיע יותר מאוחר הבייתה ואבדוק. מקווה לטוב
כל יום לומדים משהו חדש

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”