מי לדעתכם שחקן הכדורגל הטוב בעולם כיום?
סרט אולי אין אבל תאמין לי ששחקן כדורגל יש !moco כתב:לקחתם ברצינות את המושג "השחקן הטוב בעולם".
אין דבר כזה בעצם, כמו שאין הסרט הטוב בעולם או הגיטריסט הכי טוב בעולם.
ושאלה: יכול להיות שהכדורגלן "הכי טוב בעולם" יהיה אי פעם בלם או שוער?...
מי שבאמת אוהב כדורגל ומי שמסוגל רגע לשים בצד את האהבות האישיות שלו (סטיבן ג' או נבחרת ברזיל) ולראות משחק של ברצלונה ושל מסי חייב לראות שאנחנו מדברים על משהו שונה לגמרי ! זאת סכלה אחרת לגמרי מכל מה שאנחנו מכירים ! זה נכון שרונלדיניו היה גדול (איך אפשר לשכוח את המשחקים שלו נגד ריאל , צ'לסי וכו) ונכון שרונלדו (לא השמן
ומשה,
כמו שאפשר בקלות להגדיר מי היה שחקן הכדורסל הגדול מכולם אפשר לעשות את זה גם בכדורגל רק שכאן יהיו קצת חילוקי דיעות (מרדונה, מסי, פלה, ואן בסטן וכו)
מה אתם באמת לא רואים כמה גדול הוא ? כל משחק שלו בברצלונה (ושל ברצלונה עצמה) בחצי שנה האחרונה פשוט נכנס להיסטורית הכדורגל
הי, סתרת את עצמך בתוך משפט אחדosherov כתב: ומשה,
כמו שאפשר בקלות להגדיר מי היה שחקן הכדורסל הגדול מכולם אפשר לעשות את זה גם בכדורגל רק שכאן יהיו קצת חילוקי דיעות (מרדונה, מסי, פלה, ואן בסטן וכו)...
הסיבה שיהיו חילוקי דיעות היא בדיוק כי אין הגדרה טובה למושג שחקן הגדול מכל הזמנים. אם הייתה הגדרה ברורה לא הייתה סיבה לחילוקי דיעות. מ.ש.ל.
נכון יש מקרים שכן אחד בולט מעל כל האחרים כמו ג'ורדן בכדורסל, ומסי אם אתה מתייחס לתקופת זמן מאוד קצרה, אבל לרוב זה לא ככה.
משה
מה אתה משווה לי את נימני לג'רארד מה הקשר בין האהדה שלהם לקבוצותtheAman כתב:אני רואה ליגה אנגלית, וגם ספרדית (בעיקר) ומדי פעם גם איטלקית.OhadR כתב:ראיתם קצת סיבסובים והשתבשה דעתכם?
גם בן סהר עושה כאלה אולי תציעו אותו
מי שלא רואה ליגה אנגלית לא ידע לעולם
שסטיבי ג'י הוא המלך של הקופ...
סטיבי ג'י הוא שחקן מעולה, שחקן נשמה שנותן הכל על המגרש, אבל, ברמה אישית, מבחינת שליטה בכדור ויכולת אישית הוא לא משתווה למסי (וגם לא לכריסטיאנו רונאלדו לצורך העניין).
כמו שאמרת, סטיבי ג'י הוא מלך הקופ, אבל הקופ מייצג את רק אנפילד ואוהדי ליברפול (ואגב, אם כבר אנגליה אז גם אני עם ליברפול) אבל הכדורגל העולמי הוא קצת יותר מזה...
זה כמו שלאוהד מכבי ת"א, נמני הוא המלך ואין בילתו, הרי אין כאן אובייקטיביות....
רונאלדו הוא דייב מסטר ומסי עוד לא מפותח בכלל שים לב לשישיה שהם חטפו אתמול
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
אני לא משווה את נימני לג'רארד...OhadR כתב:מה אתה משווה לי את נימני לג'רארד מה הקשר בין האהדה שלהם לקבוצותtheAman כתב:אני רואה ליגה אנגלית, וגם ספרדית (בעיקר) ומדי פעם גם איטלקית.OhadR כתב:ראיתם קצת סיבסובים והשתבשה דעתכם?
גם בן סהר עושה כאלה אולי תציעו אותו
מי שלא רואה ליגה אנגלית לא ידע לעולם
שסטיבי ג'י הוא המלך של הקופ...
סטיבי ג'י הוא שחקן מעולה, שחקן נשמה שנותן הכל על המגרש, אבל, ברמה אישית, מבחינת שליטה בכדור ויכולת אישית הוא לא משתווה למסי (וגם לא לכריסטיאנו רונאלדו לצורך העניין).
כמו שאמרת, סטיבי ג'י הוא מלך הקופ, אבל הקופ מייצג את רק אנפילד ואוהדי ליברפול (ואגב, אם כבר אנגליה אז גם אני עם ליברפול) אבל הכדורגל העולמי הוא קצת יותר מזה...
זה כמו שלאוהד מכבי ת"א, נמני הוא המלך ואין בילתו, הרי אין כאן אובייקטיביות....
רונאלדו הוא דייב מסטר ומסי עוד לא מפותח בכלל שים לב לשישיה שהם חטפו אתמול...
אתה כתבת שג'רארד הוא מלך הקופ ואני אמרתי שזה כמו שנמני הוא מלך אוהדי מכבי ת"א.
אני מסכים איתך שרונאלדו הוא צוללן, זה עדיין לא אומר שהוא לא שחקן ענק (אני לא אוהב אותו אישית אבל אי אפשר להתווכח עם עובדות).
זה שמסי לא מפותח, גם לא אומר שהוא לא שחקן גדול, זה רק אומר שיש לו עוד לאן להגיע.
ארגנטינה חטפו שישיה. אז.....
זה אומר שמסי לא שחקן גדול?
ליברפול אף פעם לא הפסידו? (אולי לא שישיות אבל אני בהחלט זוכר רביעיות), אז זה אומר שג'רארד לא שחקן גדול, אני לא מבין את האנלוגיה הזו.
אבל בוא לא נתווכח, אני חושב שמסי הוא הטוב בעולם, אתה חושב שג'רארד ואין בעיה עם זה, זה בסדר גמור, מותר לנו לא להסכים.