טוב אז הוחלט לפני היציאה לנופש באילת ללכת לicemax מאחר וזה החלקה על הקרח לפי הפירסום בחוברת של ישראכרט, אני בכל אופן ציפיתי להחלקה על הקרח אז גיליתי שזה לא באמת קרח אלא משהן אחר בכלל שזה בעצם משטח החלקה של 200 מ"ר שעלה לבחור שמפעיל סה"כ 60 אלף דולר. אני בהתחלה התאכזבתי כי אני במחשבה שהיתה לי זה משטח קרח כמו זה שנמצא במרכז קנדה בצפון ומה שהיה זה משטח שעווה או משהו בסגנון של dry ski. אין קור שמקפיא לך את העצמות או שאתה נופל כואב לך התחת אלא משטח של שעווה מעפן של 200 מ"ר ולא כמו שכתוב 250 מ"ר...
אני ממליץ לבדוק פרסומות שנמצאות בחוברת ישראכרט כמו של ICEMAX לפני ההחלטה ליציאה למקום הבילוי,
עדיף כבר להשקיע בדברים בטוחים ומעניינים כמו שונית אלומגים והדגים. אני ממליץ לא ללכת לזה. זה חוויה לא מומלצת. בקרוב אני יעלה תמונה לאתר של המשטח הקטנטן הזה.
אומנם לא כתוב קרח אבל השם Ice max גורם למחשבה שזה משטח החלקה על קרח.
המקום נמצא בקומת הגג של IMAX. בכל אופן יש גם מוזיאון דומה למדאם טוסו, שזה בכלל חוויה נחמדה.
היינו שלוש שעות בלחץ. כל כרטיס על 100 שקל [החלקה+מוזיאון-ללא סרט]
אבא שלי לא החליק אז זה עלה סה"כ 54 למוזיאון. יש גישה עם מעלית די גדולה.
אני לא אהבתי את הקטע שלא כתוב שזה משטח משעווה. בכל אופן נהנתי בכמות מועטה אבל [הערה להורים=זה לא יגרום לקטנטנים ללכת לישון בלילה כי זה ממש משתעממים מהר מזה].
חוויותי בImax היום.
- ShraGadi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3238
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 0
מסכים איתך לחלוטין! גם אנחנו "נפלנו" עם זה לפני כשנה וחצי. רכשנו 4 כרטיסים שכללו את ה"החלקרח" הנ"ל ו- פשוט בזבוז אחד גדול. מוזיאון השאווה והסרט היו נחמדים, אבל ה- ICE - היה "איכס" !!! מי שמתכוון ללכת לשם, המלצה גם ממני, תוותרו על ההחלקה....