מכירת דברים מdealextreme
טוב החלטתי לנסות לעשות קצת כסף, דרך הכי קלה היא לקנות דברים מחו"ל ולמכור ביוקר בארץ...
אני לא מתכוון לפתוח חנות וירטואלית או חנות פיזית אלא לעשות פירסום דרך מודעות על לוח המודעות ומשם יגיעו אליי.
בהתחשב בעובדה שאני גר ביישוב מאוד קטן, אני לא מצפה שאנשים זקנים ידעו שיש אתר שנקרא dealextreme. אז אני צריך מוצרים מהאתר עד 5 דולר ליחידה אחת, ושתהיה מוצלחת.
מאחר וקיימות משפחות צעירות, חשבתי ללכת על הכיוון של וויברטורים או צעצועי מין וכו'.
אבל נכנסת לפה הבעיה של הדיסקריטיות. אז ירדתי מזה, חשבתי ללכת על האלקטרוניקה.
מה אתם מציעים לי? אני מזכיר משהו עד 5 דולר שיהיה בעל פונטאציל שאני ירוויח ממנו כסף והמון.
אני לא מתכוון לפתוח חנות וירטואלית או חנות פיזית אלא לעשות פירסום דרך מודעות על לוח המודעות ומשם יגיעו אליי.
בהתחשב בעובדה שאני גר ביישוב מאוד קטן, אני לא מצפה שאנשים זקנים ידעו שיש אתר שנקרא dealextreme. אז אני צריך מוצרים מהאתר עד 5 דולר ליחידה אחת, ושתהיה מוצלחת.
מאחר וקיימות משפחות צעירות, חשבתי ללכת על הכיוון של וויברטורים או צעצועי מין וכו'.
אבל נכנסת לפה הבעיה של הדיסקריטיות. אז ירדתי מזה, חשבתי ללכת על האלקטרוניקה.
מה אתם מציעים לי? אני מזכיר משהו עד 5 דולר שיהיה בעל פונטאציל שאני ירוויח ממנו כסף והמון.
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
בקיצר - אתה רוצה לעבוד על אנשים, ולהתחכם למכס...
מאחל לך שתצליח להרויח (ואפילו קצת), ושלא תגמור עם מס הכנסה על העורף.
לעזור לך אני לא מתכוון - ואני מקווה שאף אחד לא יעשה את זה גם, כי אני חושב שזו רמאות....
לעזור לך אני לא מתכוון - ואני מקווה שאף אחד לא יעשה את זה גם, כי אני חושב שזו רמאות....
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
באיזו נקודה בדיוק עובר הקו בין רמאות ליזמות?uriler כתב:בקיצר - אתה רוצה לעבוד על אנשים, ולהתחכם למכס...
לעזור לך אני לא מתכוון - ואני מקווה שאף אחד לא יעשה את זה גם, כי אני חושב שזו רמאות.......
לקנות פופקורן ב250 דולר ולמכור אותו ב2000 שקלים זה לא רמאות?
או אותו הכנ"ל לגבי Wii או XBox360?
Need more cowbell
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
תודהPavelz כתב:אם כך, אז יש משהו בדבריךuriler כתב:פבל,
כשאדם אומר "לקנות בזול ולמכור ביוקר" ו"יש פה אנשים זקנים" - אני חושב שהוא עבר את הגבול בין יזמות לניצול.......
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
[behave]uriler כתב:תודהPavelz כתב:אם כך, אז יש משהו בדבריךuriler כתב:פבל,
כשאדם אומר "לקנות בזול ולמכור ביוקר" ו"יש פה אנשים זקנים" - אני חושב שהוא עבר את הגבול בין יזמות לניצול..........
פגיעה אישית - מרטין
[/behave]
Need more cowbell
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
נימרוד, הכל תלוי בניסוח. רוח הדברים שאני קיבלתי ממה הייתה שאתה מחפש לעבוד על אנשים. בקריאה שנייה הבנתי לאן אתה חותר.
בכל אופן, עכשיו שנאמרו כבר דברים קשים וחלקם צונזר, אני אגיד לך מה אתה יכול לעשות:
יש כל מיני מציאות ברשת, אתה יכול בהחלט לרכוש גם מוצרים דרך אי ביי, יש שם גם חנויות שמוכרות עודפים, צריך למצוא את המציאה לאותו הרגע, נגיד משחק סוני 2 ב10 דולר אבל תקנה 10 יחידות. הוצאת 100 דולר, מכרת כל יחידה ב15 דולר (שזה עדיין זול). למעשה הבאת מחיר לאנשים שלא ישיגו את זה כאן בארץ במחיר כזה, הם מרוצים ואתה מרוצה. אני הייתי מתמקד בשוק משחקים, אפילו ללכת לחלק מהחנויות בארץ. אין להן כוח כוח להתעסק עם זה בעצמן.
בכל אופן, עכשיו שנאמרו כבר דברים קשים וחלקם צונזר, אני אגיד לך מה אתה יכול לעשות:
יש כל מיני מציאות ברשת, אתה יכול בהחלט לרכוש גם מוצרים דרך אי ביי, יש שם גם חנויות שמוכרות עודפים, צריך למצוא את המציאה לאותו הרגע, נגיד משחק סוני 2 ב10 דולר אבל תקנה 10 יחידות. הוצאת 100 דולר, מכרת כל יחידה ב15 דולר (שזה עדיין זול). למעשה הבאת מחיר לאנשים שלא ישיגו את זה כאן בארץ במחיר כזה, הם מרוצים ואתה מרוצה. אני הייתי מתמקד בשוק משחקים, אפילו ללכת לחלק מהחנויות בארץ. אין להן כוח כוח להתעסק עם זה בעצמן.
Vocare Ad Regnum