dts audio files to dvd /cd
שלום לכולם ,
זוהי פעם ראשונה שאני נזקק לעזרתכם וזאת לאחר שבמשך יום שלם ניסית לפצח את הבעיה בעצמי.
אז ככה , קיבלתי דיסק מידע מחבר Egales - Hotel California , העתקתי את הקבצים הללו למחשב , הסיומת שלהם היא dts ובדקתי בתוכנת gspot הם הומרו ל-6 ערוצים.
44100Hz 1411 kb/s tot , C + L + R + SL + SR .
חרשתי את האינטרנט במשך יום שלם במטרה לצרוב אותם על דיסק דיוידי/רגיל.
כפי שהבנתם לא הצלחתי לצרוב את הקבצים הללו לדיסק מוסיקה על גבי dvd\cd
.(כך שאוכל לשמוע אותו במערכת הקולנוע בדירתי)
ניסיתי הכל nero ,audio dvd,dBpoweramp-CDWriter ועוד..
התוכנות לא מקבלות את הקובץ הזה , ניסית לשנות סיומות , כלום לא הולך!
אני נואש ,
תודה מראש , עידן
זוהי פעם ראשונה שאני נזקק לעזרתכם וזאת לאחר שבמשך יום שלם ניסית לפצח את הבעיה בעצמי.
אז ככה , קיבלתי דיסק מידע מחבר Egales - Hotel California , העתקתי את הקבצים הללו למחשב , הסיומת שלהם היא dts ובדקתי בתוכנת gspot הם הומרו ל-6 ערוצים.
44100Hz 1411 kb/s tot , C + L + R + SL + SR .
חרשתי את האינטרנט במשך יום שלם במטרה לצרוב אותם על דיסק דיוידי/רגיל.
כפי שהבנתם לא הצלחתי לצרוב את הקבצים הללו לדיסק מוסיקה על גבי dvd\cd
.(כך שאוכל לשמוע אותו במערכת הקולנוע בדירתי)
ניסיתי הכל nero ,audio dvd,dBpoweramp-CDWriter ועוד..
התוכנות לא מקבלות את הקובץ הזה , ניסית לשנות סיומות , כלום לא הולך!
אני נואש ,
תודה מראש , עידן
מחרפן..
אלו קבצי מוסיקה , אני יכול להאזין להם בנגן ה-vlc , אתה מתכוון שפשוט לצרוב אותם כדיסק data הממשק אמור לקרוא את הקבצים האלו??
* אגב AUDIO CONVERTOR לא מזהה את סוג הקובץ הזה.
איזה מבאס יאללה..
אם תרצה להוריד קובץ מהסוג הזה סתם לצורך בדיקה , תרשום את המילה Seal - Live In Paris dts 5.1 בגוגל.תראה שזה לא הולך
* אגב AUDIO CONVERTOR לא מזהה את סוג הקובץ הזה.
איזה מבאס יאללה..
אם תרצה להוריד קובץ מהסוג הזה סתם לצורך בדיקה , תרשום את המילה Seal - Live In Paris dts 5.1 בגוגל.תראה שזה לא הולך
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
לא, לא התכוונתי לשינוי סיומת הקבצים. אבל תנסה לצרוב אותם כ-audio cd עם נרוidanb4 כתב:בדקתי עם delaycut הוא יצר לי קובץ fix עם אותה סיומת dts.
שני המכשירים לא קוראים את זה.
אתה אולי מתכוון שאני אשנה את הסיומת ל-wav?...
תראה גם מה שכתוב בפורום כאן:
http://forum.doom9.org/showthread.php?t=84927
יכול להיות שהבעיה אצלך שהקבצים הם בעלי קצב דגימה של 48kHz, והנגן ידע לנגן רק 44.1kHz. אצלי לדוגמא נרו לא מאפשר להוסיף קבצים שהם בעלי קצב 48kHz, ו-44.1 אין שום בעיה
=============
תיקון - עכשיו קראתי שוב את ההודעה הראשונה, ועלת לי שאלה - עם איזה גרסת נרו ניסית?
נערך לאחרונה על ידי dima_vy ב 07/03/2009 22:49, נערך 2 פעמים בסך הכל.
שי ברשותי קבצים בעלי סיומת dts. אין לי את הדיסק המקורי
בהתחלה ניסיתי לצרוב עם נרו 7 זה לא הלך , עכשיו אני עובד עם 9 והצלחתי לצרוב כדיסק מוסיקה..
הבעיה היא אחרת , אני ליצן , הדי וי די שלי לא תומך ב-dts אז זה מנגן את זה כמו דיסק מוסיקה רגיל...
אבל יופי שסוף סוף זה צרב את זה מעניין מה יקרה שאני אנסה לנגן את זה בדי וי די תומך dts.
הבעיה היא אחרת , אני ליצן , הדי וי די שלי לא תומך ב-dts אז זה מנגן את זה כמו דיסק מוסיקה רגיל...
אבל יופי שסוף סוף זה צרב את זה מעניין מה יקרה שאני אנסה לנגן את זה בדי וי די תומך dts.
צרבתי את הקבצים בנרו 9 - דיסק מוסיקה
והשאלתי מחבר די וי די שתומך dts , אין שום איזכור על הדי וי די או במגבר על שימוש בפונק' dts....
מה עושים?
מה עושים?
Re: צרבתי את הקבצים בנרו 9 - דיסק מוסיקה
שלום,idanb4 כתב:והשאלתי מחבר די וי די שתומך dts , אין שום איזכור על הדי וי די או במגבר על שימוש בפונק' dts....
מה עושים?...
לא הבנתי - אתה מצליח לשמוע ב DVD את הדיסק או לא?
על מנת לשמוע דיסק שצרוב בפורמט DTS אתה צריך שגם ה DVD יתמוך בפורמט (ותבדוק בהגדרות שלו שהוא מוגדר נכון) וגם הרסיבר צריך לתמוך ב DTS אחרת לא תשמע.
האם צרבת בנרו 9 את הדיסק לפורמט DTS או שבצעת המרה לסטראו?
ארז
Re: צרבתי את הקבצים בנרו 9 - דיסק מוסיקה
צריך לצרוב את הקבצים לCD כמוזיקה ולא כDATAארז_וחני כתב: על מנת לשמוע דיסק שצרוב בפורמט DTS אתה צריך שגם ה DVD יתמוך בפורמט (ותבדוק בהגדרות שלו שהוא מוגדר נכון) וגם הרסיבר צריך לתמוך ב DTS אחרת לא תשמע.
ארז...
צריך לנגן את הקבצים בנגן שמחובר בחיבור דיגיטלי לרסיבר
הנגן לא צריך לתמוך בDTS כי הרסיבר מבצע את העבודה -ניתן לנגן את הCD גם בנגן CDP רגיל שמחובר דיגיטלית לרסיבר ולא רק מDVD
http://www.hometheater.co.il/vt50368
http://www.hometheater.co.il/vt34615
http://www.hometheater.co.il/vt33071
ירון