בעייה בטראקר בביטורנט
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73199
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 3152 פעמים
שלום אנשים.
אני מנסה להוריד קובץ מסויים בבייטורנט. לקובץ יש מעל 60 סידרים ורק כ 3 ליצ'רים. משום מה ההורדה של הקובץ לא מתחילה ותקועה על 0 אחוז. לשם הבהרה, הטראקר הוא מהאתר TL שם יש לי ראטיו מאוד גבוה וטראקרים אחרים מאותו אתר יורדים נפלא, ככה שזה לא בעייה של "זמן המתנה" או הגבלה מהאתר עצמו. ניסיתי למחוק את הטראקר ולהוריד אותו מחדש אך ללא הועיל. יש רעיונות?
ד"א - הסתכלתי כרגע TORRENT DETAILES ותחת לשונית MESSAGE LOG רשום 03/16/09 20:13:22 - Couldn't allocate dir - [Errno 22] Invalid argument: 'E:\\bittorent temp\\Baby Einstein 18 film kids pack TL\\17 On The Go: Riding, Sailing and Soaring'
זו לא בעייה בסיפריה כי כל שאר הטראקרים שכרגע יורדים מכוונים לאותה סיפרייה.
אני מנסה להוריד קובץ מסויים בבייטורנט. לקובץ יש מעל 60 סידרים ורק כ 3 ליצ'רים. משום מה ההורדה של הקובץ לא מתחילה ותקועה על 0 אחוז. לשם הבהרה, הטראקר הוא מהאתר TL שם יש לי ראטיו מאוד גבוה וטראקרים אחרים מאותו אתר יורדים נפלא, ככה שזה לא בעייה של "זמן המתנה" או הגבלה מהאתר עצמו. ניסיתי למחוק את הטראקר ולהוריד אותו מחדש אך ללא הועיל. יש רעיונות?
ד"א - הסתכלתי כרגע TORRENT DETAILES ותחת לשונית MESSAGE LOG רשום 03/16/09 20:13:22 - Couldn't allocate dir - [Errno 22] Invalid argument: 'E:\\bittorent temp\\Baby Einstein 18 film kids pack TL\\17 On The Go: Riding, Sailing and Soaring'
זו לא בעייה בסיפריה כי כל שאר הטראקרים שכרגע יורדים מכוונים לאותה סיפרייה.
-
Huber
- חבר במועדון HT

אני מצרף סקרינשוט של ההורדה, כפי שאתם רואים כל שאר הקבצים (שיורדים מאותו אתר ד"א) יורדים נפלא.
http://server2.uploadit.org/files/huber69-BT.jpg
http://server2.uploadit.org/files/huber69-BT.jpg
- urik79
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4318
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 130 פעמים
לא רוצה להתסיס או משהו
אך אני זוכר שאמרת בוודאות שאתה מוריד רק תכנים שלא ניתן להשיג בארץ (כגון סדרות HD וכדומה)
עד כמה שזכור לי Baby Einstein נמכר בכל חנות DVD לא?

אך אני זוכר שאמרת בוודאות שאתה מוריד רק תכנים שלא ניתן להשיג בארץ (כגון סדרות HD וכדומה)
עד כמה שזכור לי Baby Einstein נמכר בכל חנות DVD לא?
כל מה שרציתי כל מה שקניתי
כל מה שאספתי זה לא מספיק
כל מה ששמרתי כל מה שחמדתי
בסוף הבנתי זה לא מספיק
כל מה שאספתי זה לא מספיק
כל מה ששמרתי כל מה שחמדתי
בסוף הבנתי זה לא מספיק
-
Huber
- חבר במועדון HT

אתה באמת חושב שזה קשור איכשהו לנושא הת'רד?
- nadavck
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3328
- נתן תודות: 223 פעמים
- קיבל תודות: 58 פעמים
גם לי יש טורנט מסויים שאני מוריד והוא נתקע תוך כמה שניות על pause ומשום מה לא ממשיך בזמן האחרים יורדים מעולה. גם אני ב- TL ויש לי אחלה ratio וכל השאר יורדים טוב... לא יודע להסביר למה.
לצפיה באוסף הסרטים שלי:
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/nacoke
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/nacoke
-
Huber
- חבר במועדון HT

נטוויזיון. אני בספק אם זה קשור כי שאר הטראקרים באותו אתר עובדים מצוין (תסתכל בתמונה שצירפתי מקודם). אם הספק היה חוסם בכולם היה בעייה ולא באחד מכמה עשרות.
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
OK, לא ראיתי את התמונה,.Huber כתב:נטוויזיון. אני בספק אם זה קשור כי שאר הטראקרים באותו אתר עובדים מצוין (תסתכל בתמונה שצירפתי מקודם). אם הספק היה חוסם בכולם היה בעייה ולא באחד מכמה עשרות....
אולי תנסה לבדוק עם משתמשים אחרים שמנסים להוריד את אותו קובץ.
תבקש מחבר שמנוי ל-TL לנסות להוריד את אותו קובץ, אם גם לו תהיה בעיה, אז הבעיה היא בטראקר ואז תדווח על זה באתר.
אני לא מכיר כ"כ את TL אבל בהרבה אתרים יש -comments על אותו torrent, אם גם ב-TL יש אז תוכל לראות אם עוד משתמשים נתקלו בבעיה.
-
Huber
- חבר במועדון HT

מישהו אחר מהאתר כבר מוריד לי את זה (ותודה לבחור מראש) ככה שזו לא בעייה בטראקר. עצם העובדה שיש כ"כ הרבה סידרים ויש ליצ'רים (יחסית כמובן) מראה שהבעייה לא בטראקר עצמו כללית. השארתי תגובה באתר עצמו ולא קיבלתי תגובה חוזרת.
אמנם כבר לא רלוונטי להפעם, אבל אולי להבא:Huber כתב: ד"א - הסתכלתי כרגע TORRENT DETAILES ותחת לשונית MESSAGE LOG רשום 03/16/09 20:13:22 - Couldn't allocate dir - [Errno 22] Invalid argument: 'E:\\bittorent temp\\Baby Einstein 18 film kids pack TL\\17 On The Go: Riding, Sailing and Soaring'...
אם אני לא טועה, אני רואה ":" בשם הספריה. אם אתה משתמש ב-Windows זהו תו לא חוקי. אולי זו הבעיה?
-
Huber
- חבר במועדון HT

אני ל קובע את שם הסיפרייה (הסופי, אפא שה
אליו ישמר הטראקר - זה קבוע כבר בטראקר עצמו, אבל אני לא אמין שזה הבעייה. אם זו הייתה הבעייה גם אנשים אחרים לא היו מצליחים להוריד את הטראקר וכפי שכבר ציינתי יש המון סידרים, יש ליצ'רים וד"א כבר מישהו אחר הוריד את זה בשבילי