אנימציה של הטיסה שנחתה בנהר ההדסון
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6048
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
על זה שברווז שילם בחייו אף אחד לא מדבר!...
זה פשוט מדהים
לא הייתי רוצה להיות על הטיסה הזו
אך אם כבר רק עם הטייס הזה
מעניין שרוב האסונות התעופתיים בשנים האחרונות מתרחשים באיזור ההאדסון וניו יורק...
מעניין שרוב האסונות התעופתיים בשנים האחרונות מתרחשים באיזור ההאדסון וניו יורק...
אתה בטוח בנתון הזה? חדש לי.ADICT כתב:זה פשוט מדהים![]()
![]()
מעניין שרוב האסונות התעופתיים בשנים האחרונות מתרחשים באיזור ההאדסון וניו יורק......
בכל אופן, זה מן הסתם, אחד האזורים עם הכי הרבה מטוסים ושדות תעופה גדולים בעולם.
משה
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
לצערי הייתי עד לכמה תאונות וכמעט תאונות אוויריות, ושמעתי לא מעט הקלטות של אירועים כאלה ואחרים ואם יש משהו שמאפיין את רובם (במיוחד אם הטייס הוא טייס צבאי בהווה/עבר) זה קור הרוח של הטייסים, אני חושב שרק פעמיים שמעתי טייס שכמעט "מאבד את זה" בזמן חירום.erezsolan כתב:קור הרוח שלו מדהים....
כמובן שזה לא גורע כהוא זה מן המקרה המדהים.
טוב, זה בטח אחת התכונות שמסננים לפיה לקורס הצבאי.theAman כתב:לצערי הייתי עד לכמה תאונות וכמעט תאונות אוויריות, ושמעתי לא מעט הקלטות של אירועים כאלה ואחרים ואם יש משהו שמאפיין את רובם (במיוחד אם הטייס הוא טייס צבאי בהווה/עבר) זה קור הרוח של הטייסים, אני חושב שרק פעמיים שמעתי טייס שכמעט "מאבד את זה" בזמן חירום.erezsolan כתב:קור הרוח שלו מדהים....
כמובן שזה לא גורע כהוא זה מן המקרה המדהים....
בנוסף, יש סינון עצמי של מי שבכלל ניגש ללמוד טיסה. אנשים מכירים את עצמם לא רע בהיבט הזה. אם לא סיננו את עצמם מראש, ואף אחד אחר לא סינן אותם, די בטוח שבזמן הלימוד, התכונה הזו עולה וגורמת לסינון נוסף.
משה
- AviBiton
- גורו HTmobile

תתפלא, אבל הנושא הזה לא כזה ברור, ואם מצויה הפרוטה בידך, תוכל להיות טייס ולעבור את הסינון...moco כתב:טוב, זה בטח אחת התכונות שמסננים לפיה לקורס הצבאי.theAman כתב:לצערי הייתי עד לכמה תאונות וכמעט תאונות אוויריות, ושמעתי לא מעט הקלטות של אירועים כאלה ואחרים ואם יש משהו שמאפיין את רובם (במיוחד אם הטייס הוא טייס צבאי בהווה/עבר) זה קור הרוח של הטייסים, אני חושב שרק פעמיים שמעתי טייס שכמעט "מאבד את זה" בזמן חירום.erezsolan כתב:קור הרוח שלו מדהים....
כמובן שזה לא גורע כהוא זה מן המקרה המדהים....
בנוסף, יש סינון עצמי של מי שבכלל ניגש ללמוד טיסה. אנשים מכירים את עצמם לא רע בהיבט הזה. אם לא סיננו את עצמם מראש, ואף אחד אחר לא סינן אותם, די בטוח שבזמן הלימוד, התכונה הזו עולה וגורמת לסינון נוסף....
זה לפחות בשוק הפרטי, כמובן שלהיות טייס בחה"א זה כבר משהו אחר לגמרי.
כשאני אומר טייס פרטי אני לא מתכוון לטייס של מטוסי נוסעים, אלא טייס של מטוסים קלים.
כוונתי היא, שגם אם אתה מיליונר וכל חייך חלמת להיות טייס, כשתתחיל ללמוד תגלה על עצמך איך אתה מתפקד במצבי לחץ (חמורים הרבה פחות מכמעט תאונה) ואם זה לא בשבילך, תפסיק.
מעבר לכך, אנשים שהם לא קרי רוח, מראש לא רוצים ללמוד טייס.
רק פסיכים גמורים ילמדו טייס למרות שנילחצים בקלות.
רק פסיכים גמורים ילמדו טייס למרות שנילחצים בקלות.
משה
- AviBiton
- גורו HTmobile

נו, וחסרים פסיכים גמורים??moco כתב:כוונתי היא, שגם אם אתה מיליונר וכל חייך חלמת להיות טייס, כשתתחיל ללמוד תגלה על עצמך איך אתה מתפקד במצבי לחץ (חמורים הרבה פחות מכמעט תאונה) ואם זה לא בשבילך, תפסיק.
רק פסיכים גמורים ילמדו טייס למרות שנילחצים בקלות....
סתם, פה אני מסכים איתך, למרות שיש (אמנם מעט מאד) אנשים שהם יוצאי דופן, והם חייבים להגשים את חלום הילדות שלהם ולהיות טייסים למרות שהם לא מתאימים בכלל, אבל אלה בדר"כ מוציאים את רישיון הטייס ואחרי זה לא עושים איתו כלום.
למזלינו, התשובה דווקא חיובית. אין כל כך הרבה, בטח כאלה שהפסיכיות תתבטא בהשגת רישיון טייס למרות חוסר קור רוח.theAman כתב: נו, וחסרים פסיכים גמורים??
...
מהבנתי המעטה של הפסיכיות הנפוצה
כאלה טייסים דווקא לא כל כך נדירים.
האם יש בדיקה פסיכיאטרית משמעותית כתנאי לקבלת רישיון טיס (כמו בדיקה רפואית) ?
אני מנחש שצריך להיות משהו. בוודאי שלרישיון להטיס נוסעים.
משה