מפגש המועדון הערב - תמונות ורשמים
-
yosihary
- חבר ותיק

- תגובות: 1271
- שם מלא: יוסף הרי
- נתן תודות: 53 פעמים
- קיבל תודות: 119 פעמים
מסיבות שמרטין יסביר, בסופו של דבר התמקד הערב בהרצאה ותצוגה של HD.
אני איני איש של וידאו ולא HD, כך שבשבילי ההרצאה של זאב היתה מבוא טוב על קצה המזלג, הפלזמה HD מהממת, וגם ההקרנה, אבל ביקורת מקצועית נשאיר למומחים בתחום.
רוב הערב העברתי בהכרת החברים, או חידוש הכרות מחברים שנפגשנו בפגישות קודמות כולל הפגישה המיתולוגית בזכרון בדירתו של מיכאל לנג.
מאוד נחמד שאביעד הפך להיות חיפאי, ומרטין כפרסבאי, כך שאני מקווה שתהיה לי אפשרות להדק הקשר.
וכמובן תודות רבות לשרגי ועוזריו שטרחו והכינו, ולמארגנים מטעם המועדון - ואחזור על דבריו של שרגי באוזני, היבואנים בארץ אין להם כלל מודעות מה הולך כאן, והמועדון עושה "עבודת קודש". עם שחכתי מישהו אפיים ארצה אבקש סליחתו.
לילה טוב
אני איני איש של וידאו ולא HD, כך שבשבילי ההרצאה של זאב היתה מבוא טוב על קצה המזלג, הפלזמה HD מהממת, וגם ההקרנה, אבל ביקורת מקצועית נשאיר למומחים בתחום.
רוב הערב העברתי בהכרת החברים, או חידוש הכרות מחברים שנפגשנו בפגישות קודמות כולל הפגישה המיתולוגית בזכרון בדירתו של מיכאל לנג.
מאוד נחמד שאביעד הפך להיות חיפאי, ומרטין כפרסבאי, כך שאני מקווה שתהיה לי אפשרות להדק הקשר.
וכמובן תודות רבות לשרגי ועוזריו שטרחו והכינו, ולמארגנים מטעם המועדון - ואחזור על דבריו של שרגי באוזני, היבואנים בארץ אין להם כלל מודעות מה הולך כאן, והמועדון עושה "עבודת קודש". עם שחכתי מישהו אפיים ארצה אבקש סליחתו.
לילה טוב
-
- הכנות אחרונות
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- logankungfu
- חבר ותיק

- תגובות: 2462
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
תודה למרטין חיים ושרגי על אירוע מתוקתק, מהנה ושעוד ייזכר!
הכבוד כולו שלהם!
והיה מהנה מאוד לפגוש את אלכס, אביעד, את עומר (The Fox), את חיים לגו ואת שרגי ומרטין כמובן, וגם את יוסי ודודו שכמות הידע שלהם בתחום מדהימה ומראה שבכל זאת לומדים כמה דברים כשמתעסקים במשהו 30-40 שנה..
אם לא ציינתי מישהו זה מכיוון שלא קלטתי את השמות של כולם..
כל הכבוד לנו חברים!

והיה מהנה מאוד לפגוש את אלכס, אביעד, את עומר (The Fox), את חיים לגו ואת שרגי ומרטין כמובן, וגם את יוסי ודודו שכמות הידע שלהם בתחום מדהימה ומראה שבכל זאת לומדים כמה דברים כשמתעסקים במשהו 30-40 שנה..
אם לא ציינתי מישהו זה מכיוון שלא קלטתי את השמות של כולם..
כל הכבוד לנו חברים!
הורדתי את המצגת שראיתם בערב
ומשום מה הקטע במגצת שרשום בו( איך זה נראה) לא מופיע לי רואים רק מסך שחור מישהו יודע למה?
גם שעון מקולקל מדייק פעמים ביום