שלט חכם - לומד

הודעות מערכת, והודעות שאינן קשורות לאף פורום אחר.
MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #21 

ה-KAMELEON לא מומלץ ממה שקראתי.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

AssafAviv פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 936
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #22 

ואללה........ נקודה למחשבה :)...

vitalyi
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2594
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 18 פעמים

שליחה #23 

carmonle כתב:הפרונטו דורש השקעה רבה בתכנות, ההרמוני של לוגיטק מתאים מאוד למי שלא רוצה להשקיע בתכנות.
...
לעומת זאת, הוא נותן "גמישות" בהגדרת הכפתורים שלא תוכל להשיג באף שלט עם כפתורים "פיזיים" בלבד. במקרה של ציוד אודיו /וידיאו מורכב, Logiteck ודומיו לעולם לא יוכלו להחליף שלטים מקוריים של הציוד - במקרה הטוב ייתנו שליטה בפונקציות בסיסיות בלבד.

carmonle
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1403
שם מלא: ערן כרמון
נתן תודות: 94 פעמים
קיבל תודות: 118 פעמים

שליחה #24 

vitalyi כתב:
carmonle כתב:הפרונטו דורש השקעה רבה בתכנות, ההרמוני של לוגיטק מתאים מאוד למי שלא רוצה להשקיע בתכנות.
...
לעומת זאת, הוא נותן "גמישות" בהגדרת הכפתורים שלא תוכל להשיג באף שלט עם כפתורים "פיזיים" בלבד. במקרה של ציוד אודיו /וידיאו מורכב, Logiteck ודומיו לעולם לא יוכלו להחליף שלטים מקוריים של הציוד - במקרה הטוב ייתנו שליטה בפונקציות בסיסיות בלבד.
...
הלוג'יטק מחליף שלטים מקוריים ונותן אפשרות לשליטה בכל הפונקציות, לא צריך להשקיע מאות שעות כמו שעופר השקיע בתכנות הפרונטו ואף אנוכי השקעתי בזמנו זמן לא מבוטל.

אכן הלוג'יטק פחות גמיש מהפרונטו אולם הוא מחליף כיום בביתי כ-6 שלטים באופן מלא והם:
2 ממירי ייס, פלסמה נק, DVD פיוניר רגיל, DVD פיוניר צורב, מגבר אונקיו 702 ונגן CD סוני.

ערן

vitalyi
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2594
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 18 פעמים

שליחה #25 

ערן,

בוא לא נגזים לגבי מאות שעות. אם אתה רוצה ליצור יצירת אומנות – אז כן, אולי גם חמש מאות שעות לא מספיק. אבל כדי ליצור שלט פונקציונאלי על בסיס הכפתורים הקיימים, צריך הרבה פחות זמן. לי לקח בערך 20-30 שעות כדי לתכנן ולתכנת את הפרונטו שלי – ואני גם נהניתי מזה כי התהליך עצמו הוא מאד מהנה.

carmonle
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1403
שם מלא: ערן כרמון
נתן תודות: 94 פעמים
קיבל תודות: 118 פעמים

שליחה #26 

עופר סיפר לי שהשקיע לפחות 200 שעות בפרונטו האחרון (הצבעוני), אז אני לא מגזים. גם אני בזמנו על עיצוב בסיסי השקעתי עשרות שעות. וחלק מאותם רכיבי מערכת היו הראשונים שהוגדרו ומופיעים עד היום באתר remotecentral.

אני אישית מכיר דברים אחרים, הרבה יותר מהנים מאשר לתכנת שלט, תכנות הוא לא תחום עיסוקי ולא תחביב שלי.

שלט פונקציונלי פועל לא על בסיס כפתורים אלא על בסיס פעילויות (מקרו שבלחיצת כפתור מפעיל מספר רכיבי מערכת לפעילות מסוימת), שמיעת מוזיקה, צפיה ב-DVD, צפיה בטלויזיה וכד'. פונקציונליות זו נתמכת באופן מעולה על ידי שלטי הרמוני ללא השקעה רבה.

ערן
קידמיים Paradgim monitor 11 V.6
סנטר Paradgim monitor cc-290
אחוריים Paradgim monitor 9 V.6
סאב SVS PC-4000
מסך Panasonic 65VT60
רסיבר Denon AVR-X3600H
Oppo BDP-103 Blu-ray
Nvidia Shield Pro

AssafAviv פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 936
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #27 

שאלה לי אליכם :) נניח שבחרתי להזמין מאתר - WWW.EBAY.COM
1. אין בזה סיכון מבחינת כרטיס אשראי?
2. צריך שיהיה לי כרטיס אשראי בין לאומי?
3. אין איזה מס מסויים שאני אצתרך לשלם עליו כשהמוצר יגיע ארצה?

תודה רבה :)

שלח תגובה

חזור אל “כללי”