חופשה באילת - התייעצות

נושאים שאינם קשורים בהכרח לתחום הקולנוע הביתי או האודיו אך עדיין עשויים לעניין את הקהל שלנו.

חשוב שלא לערב נושאים שנויים במחלוקת (פוליטיקה למשל).
שלח תגובה
Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73199
שם מלא: ערן
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 3152 פעמים

שליחה #1 

שלום אנשים.

"נפלה" עליי חופשה באילת ממחר עד יום חמישי (די בהפתעה) ולמרות שאילת זה לא המקום הראשון שהיה בוחר לחופשה מכיוון שזה כמעט חינם הלכתי על זה. הבעייה שלא הייתי באילת כ 15 שנה ולכן אשמח לקבל כל המלצה שהיא לבילויים במהלך החופשה, החל מאטרקציות מעניינות שחוויתם וכלה במסעדות איכותיות ושאר טיפים. רק כד"א - את האטרקציות ה"מרכזיות" (כגון המצפה התת ימי, ה IMAX וכו') אני כבר מכיר/מודע להם, אשמח להמלצות לדברים אחרים כגון טיול במדבר ואירוח במאהל בדואי (סתם כדגומא ראשונה שקפצה לי לראש). כמובן שההמלצות צריכות להיות ממקור ראשון/חוויה אישית ולא מ"קראתי ש X נורא נחמד"...

תודה מראש :wink:

Mad
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 946
נתן תודות: 293 פעמים
קיבל תודות: 308 פעמים

CASA DO BRAZIL

שליחה #2 

מסעדת בשרים מעולה !!!!

לפני שנתיים, לקחו אותנו לטיול מהעבודה לאילת ובאחד הערבים עשינו עצירה במסעדה הנ"ל,

הייתה חוויה קולינרית מדהימה !!!! (לאוהבי בשר)

http://www.casadobrasil.co.il/

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #3 

תודה.

מישהו נוסף? אני חייב את זה היום כי מחר אני כבר שם.

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10118
שם מלא: אורי לרנר
נתן תודות: 190 פעמים
קיבל תודות: 512 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #4 

כמה המלצות -
1. "עיר המלכים" - פארק שעשועים בתוך מבנה / קצת בחוץ. אטרקציה לא נורמלית, לילדים ולמבוגרים, לא מתאימה לדעתי למזג אויר קר מאוד.
2. אוכל בשרי - ברזיל הקטנה (Little Brazil) - לוקחת את Casa Do Brazil בהליכה עם שתי הרגליים קשורות.
קאזה דו ברזיל - אטרקציה (אסאדור פסיכי שצועק כל הזמן, תלבושות וכו'). ברזיל הקטנה - אוכל טוב בהרבה, בשרים מדהימים, תוספות מעולות ליד, צ'ימיצ'ורי חלום ושירות מדהים.
http://www.rest.co.il/sites/Default.asp ... mID=154684

אגב - רשימת הבשרים משתנה מביקור לביקור... יצא לי לטעום שם כמה נתחים מדהימים שלא ראיתי / שמעתי עליהם מעולם.
ובנוסף - זה המקום היחיד שאני אוכל בו לבבות עוף - אין לי מושג איך הם מכינים אותם!

3. אוכל חלבי - "בצל ירוק" - במבנה הצמוד לגשר המוביל מהמלונות לטיילת. מסעדה חלבית טובה מאוד (בעיקר ארוחות בוקר, ערב), הרבה מקום לשבת, מחירים הגיוניים ואחלה שירות.
4. אטרקציה ערב - "WOW - 7th wonders" - המופע של ישרוטל. מופע המשלב פנטומימאי חביב ביותר, ואומנים רבים מחו"ל (שרירנים, אקרובטים, אומני טרפז וכו'. מרשים מאוד, מוזיקה יפיפייה (מחזות זמר), עשוי יפה - משאיר אותך עם פה פעור ב"איך לכל הרוחות הם עושים את זה???"
5. טיולים - באותו המבנה של "בצל ירוק" יש משרד טיולים המציע כל מיני אטרקציות. אנחנו נסענו דרכו לטיול ג'יפים של 4 שעות - היה מעולה (לא זוכר שם, מצטער).

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #5 

Little Brazil - זה אכול כפי יכולתך? זה פשוט מאוד מזכיר את פפאגיו (הרמזור וכו), מעניין מי "חיקה" את מי..

ל WOW כבר הזמנו כרטיסים, תודה, באמת נשמע טוב.

מישהו יכול להמליץ על אירוח בדואי איכותי? אני מגיע עם "תיירים" ואני רוצה להראות להם קצת אוטנטיות. בנוסף אשמח להמלצה על מקמות בהם אפשר לראות נופים מהממים אבל ללא מסלולי הליכה, יש איתנו אישה מבוגרת (לא זקנה).

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
יצירת קשר:

שליחה #6 

Huber כתב:Little Brazil - זה אכול כפי יכולתך? זה פשוט מאוד מזכיר את פפאגיו (הרמזור וכו), מעניין מי "חיקה" את מי..

מישהו יכול להמליץ על אירוח בדואי איכותי? אני מגיע עם "תיירים" ואני רוצה להראות להם קצת אוטנטיות. בנוסף אשמח להמלצה על מקמות בהם אפשר לראות נופים מהממים אבל ללא מסלולי הליכה, יש איתנו אישה מבוגרת (לא זקנה).
...
לגבי WOW - החלטה טובה.. אתם תיהנו (אשמח לשמוע אחרי שתחזרו ביקורת שלך :-P).

לגבי ברזיל - אני לא יודע מי חיקה את מי, אבל זה אכן אכול כפי יכולתך (גם בקאסה דו ברזיל זה בעיקר אכול כפי יכולתך, למרות שיש גם מנות מוגבלות).
לעומת פפגאיו בכל מקרה - פה מקבלים מנות טובות ובשר איכותי מהתחלה, ולא דוחפים לך בהתחלה בשר זול כדי שתתמלא ולא תגיע למנות הרציניות...

לגבי נופים, קצת בעייתי יותר, למרות שיש היום את "יער אילת" שאמור להיות אטרקציה מעניינת, מוביל גם לפארק הציפורים - פה אני מדבר מ"שמעתי" ולא מ"הייתי"...

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #7 

רב תודות.

אשמח לשמוע עוד אנשים, ואני עדיין מחפש מסלולי נופים ואירוח בדואי.

boazj
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2374
נתן תודות: 155 פעמים
קיבל תודות: 90 פעמים

שליחה #8 

ריף הדולפינים, במיוחד אם אתה עם ילדים אבל גם לבד.

מסלול רגלי קל וכיפי (יש גם גרסאות ארוכות של יום שמחייבות הקפצה)- הקניון האדום.
אימון אישי/קואצינג, טיפול, הנחיית קבוצות וסדנאות.
פריצות דרך בתחום האישי והכלכלי,חיבור ליעוד.
וגם מוזיקה, אופני הרים, קפה, מערכות סטראו, יוגה, ריצה ועוד כאן: https://asimonim.ravpage.co.il/BOAZJ

yosifon
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 396
נתן תודות: 24 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #9 

מסלול רכיבה על כרכרות חמורים-מהנה ביותר,כולל הפסקת תה+פיתה עם לבנה בסגנון בדואי
בנוסף-יום בפארק תמנע

yosifon
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 396
נתן תודות: 24 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #10 

uriler כתב:
Huber כתב:Little Brazil - זה אכול כפי יכולתך? זה פשוט מאוד מזכיר את פפאגיו (הרמזור וכו), מעניין מי "חיקה" את מי..

...
לגבי WOW - החלטה טובה.. אתם תיהנו (אשמח לשמוע אחרי שתחזרו ביקורת שלך :-P).

לגבי ברזיל - אני לא יודע מי חיקה את מי, אבל זה אכן אכול כפי יכולתך (גם בקאסה דו ברזיל זה בעיקר אכול כפי יכולתך, למרות שיש גם מנות מוגבלות).
לעומת פפגאיו בכל מקרה - פה מקבלים מנות טובות ובשר איכותי מהתחלה, ולא דוחפים לך בהתחלה בשר זול כדי שתתמלא ולא תגיע למנות הרציניות...

לגבי נופים, קצת בעייתי יותר, למרות שיש היום את "יער אילת" שאמור להיות אטרקציה מעניינת, מוביל גם לפארק הציפורים - פה אני מדבר מ"שמעתי" ולא מ"הייתי"...
...
יצא לך במקרה להשוות את מחיר המנות בשתי המיסעדות?
כפול במחיר!
במקרה כזה-קאזה עדיפה

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
יצירת קשר:

שליחה #11 

yosifon כתב:]
יצא לך במקרה להשוות את מחיר המנות בשתי המיסעדות?
כפול במחיר!
במקרה כזה-קאזה עדיפה
...
כן, יצא לי להשוות - ולטעמי, עדיין ברזיל הקטנה עדיפה, ובכמה רמות.
הבשרים טובים יותר, התוספות טובות יותר, ואני גם מעדיף את האוירה השקטה, נטולת המנירות והעומס (ויזואלי ואודיוטורי) - כשאני נהנה מבשר ומחברה טובה.

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 20597
נתן תודות: 199 פעמים
קיבל תודות: 351 פעמים

שליחה #12 

אם אתה עם מכונית ולא היית לאחרונה אז החי בר ופארק תמנע.
משה

urik79
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4318
שם מלא: אורי
נתן תודות: 59 פעמים
קיבל תודות: 130 פעמים

שליחה #13 

מצטרף להמלצה על פארק תמנע... נחמד מאוד לילדים וגם מבוגרים
כל מה שרציתי כל מה שקניתי
כל מה שאספתי זה לא מספיק
כל מה ששמרתי כל מה שחמדתי
בסוף הבנתי זה לא מספיק

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #14 

טוב, קודם כל תודה לכל מי שהגיב אבל בגלל שהחופשה התחילה ביום שני את כל התגובות שפורסמו אחרי ה 8/3 קראתי רק כרגע ולכן לא מימשתי שום המלצה מהן. קודם כל אספר לכם אפא היינו ומה עשינו ואיך היה (מבחינת האטרקציות) על מנת שאם מישהו אחר בעתיד ירצה ליסוע לשם הוא יוכל לקבל פידבק "מהשטח". בתגובה נפרדת אני רוצה לפרט על החוויה שהייתה לי במלון עצמו - זה מצריך תגובה עצמאית כי יש לי הרבה מה לספר והרב לא חיובי.

פארק תמנע - חביב מינוס, יותר מתאים למשפחה עם ילדים מאשר לזוג מבוגרים או במקרה שלנו זוג מבוגרים עם חמותי.

סירות הזכוכית - במילה אחת - בדיחה. תחסכו לעצמכם את הכסף ואת הזמן ותשקיעו אותו במצפה התת ימי, אותו רעיון רק הרבה הרבה (הרבה כבר אמרתי?) יותר מרשים ומהנה. בתמונות של הסירה לפני השיט עצמו מציגים לכם סירות עם חלונות זכוכית גדולים ומרהיבים ובפועל בסירות עצמם יש חלונות פיצפוניים וברב הזמן לא רואים כלום. כשכבר רואים משהו זה ממש,, אבל ממש עלוב, 2-3 אלמוגים דהויים ומידי פעם דגון מסכן. בזבוז של זמן וכסף.

הפלגה ביאכטת האורוניה - הפלגה של כ 4 שעות ביאכטה שבמהלכה מקבלים ארוחת צהריים וזמן לשחות במקביל ליאכטה. זה דיל שעשינו דרך המלון ככה שיצא לא יקר מידיי והיה די חביב, היאכטה מרשימה ונוחה, שיטה מצויינת לצפות בכל הנופים שמבפרץ מאילת עד מצריים. מומלץ.

המצפה התת ימי - במילה אחת? MUST. להגיע לאילת ולא לבקר במצפה התת ימי זו טעות פטאלית. מרשים בצורה יוצאת דופן. מומלץ להגיע אחרי 15:00 ואפילו לכיוון 16:00 על מנת להימנע מלחץ האנשים אבל לא אחרי 16:00 על מנת שתספיקו להגיע באור היום החיוני לצפייה באלמוגים-דגים.

מופע WOW - קנינו כרטיס מסובסד דרך מלון ישרוטאל, חוויה בלתי נשכחת. דחסו שם 6-7 מופעים (אקרובטים, לוליינים, ריקודים, הומור וכו) למופע אחד מרתק ומהמם, לא לפספס. תעשו רק לעצמכם טובה ותזמינו מקום כמה שיותר מראש על מנת להשיג מקומות כמה שיותר קרובים לבמה, זוהי הצגה "חיה" ולא סרט ולשבת בשורות רחוקות זה די ביזבוז.

מסעדת ברזיל הקטנה - לא להפסיד אם אתם מגדירים את עצמכם כחובבי בשר. מכירים את פאפגיו? אותו רעיון רק עם בשר באמת איכותי. פה לא ימלאו אתכם בכנפיים, נקניקיות, סלטים ושאר שטויות אלא יגיעו ישירות לבשרים האיכותיים - ויש מבחר ממש ממש מרשים. המסעדה עצמה קטנה ושקטה/אינטימית - מה שלנו מאוד התאים, מבחינתי סעודה צריכה להיות באווירה רגועה ולא באוורית קרנבל. תודה ל uriler על הטיפ :wink:

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
יצירת קשר:

שליחה #15 

huber, שמחתי להמליץ, ועוד יותר שמח שנהניתם :-)

אכן, ברזיל הקטנה ו WOW חובה למבקרים באילת :-P

(אגב - WOW מחליפים אומנים בתדירות די גבוהה, כל כמה חודשים, כך שזה לא מופע חד פעמי...)

benjamin
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 292
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 15 פעמים

שליחה #16 

.
...
שתיהן חיקו את המקור... צורת ההגשה הזאת מאוד מקובלת בברזיל. סגנון המסעדות הזה נקרא רודיזיו.
http://en.wikipedia.org/wiki/Rodizio

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #17 

מומלץ לקרוא לכל מי ששוקל להזמין מלון באילת:

http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 478#774478