טוב, קודם כל תודה לכל מי שהגיב אבל בגלל שהחופשה התחילה ביום שני את כל התגובות שפורסמו אחרי ה 8/3 קראתי רק כרגע ולכן לא מימשתי שום המלצה מהן. קודם כל אספר לכם אפא היינו ומה עשינו ואיך היה (מבחינת האטרקציות) על מנת שאם מישהו אחר בעתיד ירצה ליסוע לשם הוא יוכל לקבל פידבק "מהשטח". בתגובה נפרדת אני רוצה לפרט על החוויה שהייתה לי במלון עצמו - זה מצריך תגובה עצמאית כי יש לי הרבה מה לספר והרב לא חיובי.
פארק תמנע - חביב מינוס, יותר מתאים למשפחה עם ילדים מאשר לזוג מבוגרים או במקרה שלנו זוג מבוגרים עם חמותי.
סירות הזכוכית - במילה אחת - בדיחה. תחסכו לעצמכם את הכסף ואת הזמן ותשקיעו אותו במצפה התת ימי, אותו רעיון רק הרבה הרבה (הרבה כבר אמרתי?) יותר מרשים ומהנה. בתמונות של הסירה לפני השיט עצמו מציגים לכם סירות עם חלונות זכוכית גדולים ומרהיבים ובפועל בסירות עצמם יש חלונות פיצפוניים וברב הזמן לא רואים כלום. כשכבר רואים משהו זה ממש,, אבל ממש עלוב, 2-3 אלמוגים דהויים ומידי פעם דגון מסכן. בזבוז של זמן וכסף.
הפלגה ביאכטת האורוניה - הפלגה של כ 4 שעות ביאכטה שבמהלכה מקבלים ארוחת צהריים וזמן לשחות במקביל ליאכטה. זה דיל שעשינו דרך המלון ככה שיצא לא יקר מידיי והיה די חביב, היאכטה מרשימה ונוחה, שיטה מצויינת לצפות בכל הנופים שמבפרץ מאילת עד מצריים. מומלץ.
המצפה התת ימי - במילה אחת? MUST. להגיע לאילת ולא לבקר במצפה התת ימי זו טעות פטאלית. מרשים בצורה יוצאת דופן. מומלץ להגיע אחרי 15:00 ואפילו לכיוון 16:00 על מנת להימנע מלחץ האנשים אבל לא אחרי 16:00 על מנת שתספיקו להגיע באור היום החיוני לצפייה באלמוגים-דגים.
מופע WOW - קנינו כרטיס מסובסד דרך מלון ישרוטאל, חוויה בלתי נשכחת. דחסו שם 6-7 מופעים (אקרובטים, לוליינים, ריקודים, הומור וכו) למופע אחד מרתק ומהמם, לא לפספס. תעשו רק לעצמכם טובה ותזמינו מקום כמה שיותר מראש על מנת להשיג מקומות כמה שיותר קרובים לבמה, זוהי הצגה "חיה" ולא סרט ולשבת בשורות רחוקות זה די ביזבוז.
מסעדת ברזיל הקטנה - לא להפסיד אם אתם מגדירים את עצמכם כחובבי בשר. מכירים את פאפגיו? אותו רעיון רק עם בשר באמת איכותי. פה לא ימלאו אתכם בכנפיים, נקניקיות, סלטים ושאר שטויות אלא יגיעו ישירות לבשרים האיכותיים - ויש מבחר ממש ממש מרשים. המסעדה עצמה קטנה ושקטה/אינטימית - מה שלנו מאוד התאים, מבחינתי סעודה צריכה להיות באווירה רגועה ולא באוורית קרנבל. תודה ל uriler על הטיפ