סגירת קצוות אחרונה לקראת קניית E71
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
לא יודע ..
1800 שקלים לטלפון ? אז יש לו מקלדת ( לא נוחה לחלוטין ) ואפשרות לקבל מיילים ( יש אחרים שעושים את זה בפחות כסף ).
ודפדפן מג'עג'ע,
תקראו לי Old School אבל בחיי שאני לא מבין את זה. טלפון זה טלפון כולה מקבל שיחות ומוציא שיחות. בשביל מה בכלל להשקיע ?
בשבילי טלפון זה כלי עבודה. הוא נופל לפחות 3 פעמים ביום, אני זורק אותו על הקיר לפחות פעמיים בשנה, ומתקן אותו בערך 17 פעמים ברבעון ( לפעמים הוא גם נופל לתוך השרותים )
ואל תתנו לי את הדוגמה של "למה להשקיע במערכת של 50K " כי זה לא אותו דבר.
1800 שקלים לטלפון ? אז יש לו מקלדת ( לא נוחה לחלוטין ) ואפשרות לקבל מיילים ( יש אחרים שעושים את זה בפחות כסף ).
ודפדפן מג'עג'ע,
תקראו לי Old School אבל בחיי שאני לא מבין את זה. טלפון זה טלפון כולה מקבל שיחות ומוציא שיחות. בשביל מה בכלל להשקיע ?
בשבילי טלפון זה כלי עבודה. הוא נופל לפחות 3 פעמים ביום, אני זורק אותו על הקיר לפחות פעמיים בשנה, ומתקן אותו בערך 17 פעמים ברבעון ( לפעמים הוא גם נופל לתוך השרותים )
ואל תתנו לי את הדוגמה של "למה להשקיע במערכת של 50K " כי זה לא אותו דבר.
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
Lior_M - עיקרון השימושיות. אני ראיתי בטלפון כמכשיר תקשורת פשוט, היום אני מקבל/שולח דרכו מיילים, עדכוני חדשות, משחק משחקים, מצלם מלא תמונות של הבייבי, קובע פגישות (מסונכרן עם האאוטלוק) ומה לא ? לפעמים אני מתגעגע לעובדה שרטט במכשיר היה חידוש, אבל הגיעו עוד דברים מאז.
שאלתי מקודם שאלה אחרת, נעניתי שהוא מעוניין בדגם הזה - אז החלטתי לסייע כמה שיכולתי על ידי קישור...
אפשר להעלות את הנושא לדיון במקום אחר... יהיה מעניין.
שאלתי מקודם שאלה אחרת, נעניתי שהוא מעוניין בדגם הזה - אז החלטתי לסייע כמה שיכולתי על ידי קישור...
אפשר להעלות את הנושא לדיון במקום אחר... יהיה מעניין.
Vocare Ad Regnum
צודק וחצי.Lior_M כתב:לא יודע ..
ודפדפן מג'עג'ע,
ואל תתנו לי את הדוגמה של "למה להשקיע במערכת של 50K " כי זה לא אותו דבר....
אבל זה כאשר זה מתאים לנתאים שלך.
אני לא איש עסקים, רחוק מכך. לכן אפשרויות המייל כלל לא מדברות אלי בשלב זה.
אך יש מרכיבים אחרים שאני בהחלט אשתמש בהם בשימוש יומיומי. אם זה שמיעת מוזיקה, צפייה בסרטים, שימור באינטרנט, גלישה וכו, ככה שטלפון סטנדרטי כמו שיש לי עכשיו (E1) לא ממש מספק אותי. מחשבה נוספת היא שזה השקעה לטטוח אורך. אני בנאדם שמחזיק עם פלאפונים זמן רב, וטלפון כזה, עם היכולות שלו שכרגע הן המובילות בשוק סביר להניח שישמש אותי זמן רב.
אני לא רוצה שהפלא יכין לי קפה בבוקר, אבל מספר דברים שבהחלט ישפרו את חיי היום יום שלי, יחסכו לי בעוד דברים אחרים לסחוב(נגן MP3), אז בשבילם, אני מוכן להשקיע את ה 1800 שח האלה שאני בטוח שישרתו אותי נאמנה:)
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
תשמע, יש אנשים שחייבים זמינות רציפה באי מיילים אז בשבילם זה כמו אוויר לנשימה.Lior_M כתב:לא יודע ..
ודפדפן מג'עג'ע,
ואל תתנו לי את הדוגמה של "למה להשקיע במערכת של 50K " כי זה לא אותו דבר....
לגבי הדפדפן, כל מי שמכיר קצת את התחום יודע ללכת ישר ל Opera Mini.
הדפדפנים המובנים של כל המכשירים פרט ל iPhone לא ממש שווים לידו.
Need more cowbell