מכוני בדיקה לסובארו פורסטר במרכז

רכבי ICE, פלאגינים, היברידים וחשמליים כמו ג'ילי, טסלה, איוניק, MG
moshem74
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 1516
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #21 

אם הם לא מתכוונים לתקן לי טופס הבדיקה(שלפי דעתי ונסיוני בענף הרכב,הוא שטות מוחלטת,הכל כסת"ח וכו,לכולם כותבים בגדול אותם שטויות וגם אם תיקח רכב חדש לגמרי ישר לבדיקה,הוא יימציא לך את אותם הדברים בדיוק: חופשים,מומלץ להחליף נוזלים,בולם חלש וכו).
בקיצור ולעניין,אז למה בכלל לקחת לבדיקה אני לא מבין? בשביל שאסי?

קח למוסך רגיל יעלה את הרכב על הליפט ויאמר לך ישר.

בנוסף לך לספר טיפולים של הרכב במידה ולא פיברקו אותו, לך למוסך שחתום שם וברר מה עבר הרכב,תוציא את כל הסטוריית הטיפולים מסודר.

בנוסף,אני לא מאמין בכל החברות שמוכרות לך סיפורים ומעשיות,גם אם זו מוסך חברה, חד וחלק, הרכב לא היה מגיע לשם אם הוא היה "רגיל" ועוד סובארו עם נתונים כאלה,הייתה נחטפת בשוק החופשי,איזה פראייר עשה טרייד על רכב כזה עם נתונים כאלה?

משהו חשוד פה.

ושוב פעם,קח בחשבון שאם אתה לוקח לבדיקה במקום ידוע בסביבת מקום הימצאותו של הרכב....קח בחשבון שאתה הולך לזרוק את כספך לפח.

לך תדע אם זה לא היה רכב בליסינג או חברה....והק"מ מפוברק.

אני הייתי מתרחק!

בעצם יש לי פיתרון בשבילך, אם יש ספר טיפולים והרכב יד 1, יש גם שם של בעל הרכב הקודם בספר עצמו,במוסך עצמו,בחברה שהרכב נקנה בה.
תברר את שמו ,וכתובתו, תתקשר אליו או תלך אליו...... דבר איתו זה הכי חכם ככה אתה סוגר את כל הפינות....

ADICT פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9613
נתן תודות: 119 פעמים
קיבל תודות: 352 פעמים

שליחה #22 

משה היקר
נתחיל מזה שאין לנו עסק פה עם רמאים ונוכלים!הכל שחור על גבי לבן-מתועד אותנטי,וזו חברה שעובדת עם יבואנים בלבד!
אתה צודק שהנתונים קצת מחשידים בקילומטראז הנמוך,ןהיד ראשונה,אך כנראה מדובר באדם שקונה רק מהחברה ועושה טרייד אין בחברה כל פעם כשהוא רוצה להתקדם לחדש,ןהנתונים של הרכבים שלו יפים.והאמן לי הבוחנים של TRAD MOBILE עושים את הבדיקה לפני שמחליטים לקבל את הרכב!
לגבי הרעיון של לדבר עם בעל הרכב-חשבתי על זה היום,ודיברתי עה שאותה ם המוכר בחברה בצהריים,ובקשתי ממנו את פאטי המוכר והוא סירב בטענה שנתנו כמה פעמים את הפרטים לאנשים ובעלי הרכב התעצבנו על הדבר הזה ושאנשים שיגעו אותם בשאלות וכו..
כנראה שיש איזה הסכם ביניהם לא לפרסם את הפרטים ובכל מקרה הרכב הרי כבר לא שייך להם אלא לחברה כבר שקנתה את ה רכב אך לא הועבר בעלות אלא ישירות לקונה.
אני אנסה אולי כשאגיע למוסך לברר את פרטי הבעלים הקודמים ולנסות ליצור איתו קשר
אך לדעתי הוא לא מחויב לי כלל וכלל.
נותר לי עניין הבדיקה שאותה אנסה לעשות במקום טוב כמו שהוצע לי על ידי מרטין וקוקי,
ואולי אנסה אפילו במוסך רגיל כמו שאמרת
אך כמובן הכי טוב יהיה לדבר עם הבעלים השאלה אם אני רשאי לדבר איתו ולדרוש זאת או לא

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #23 

המוסך שאני מדבר עליו הוא מוסך מורשה של סוברו, כלומר, מוסך רגיל ולא מכון בדיקה.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

dudib
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5144
שם מלא: דודי
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 38 פעמים

שליחה #24 

ADICT
אני קניתי מטרייד מוביל רכב לפני חצי שנה (קיה קרניבל 2006 ) עם 35,000 ק"מ יד ראשונה עדיין באחריות של החברה.
ולא היה להם שום בעייה לתת לי את שם הבעלים (אתה רואה את הרישיון , לא? ) וידעתי מראש שכל מכון בדיקה שאני אלך אליו יהיה מקומבן איתם. לכן לא ייחסתי שום חשיבות לתוצאות המנוע אלא רק לשלדה.
דיברתי עם הבעלים של הרכב , דיברתי עם המוסך שהוא טופל וקיבלתי היסטוריית רכב , לקחתי את הרכב למוסך קיה ביפו שאני מכיר אותו הרבה זמן והוא אמין עליי.
הרכב פשוט מדהים, אני יכול להגיד לך שזו אחת הקניות הכי טובות שביצעתי .

yairf
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 9363
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 199 פעמים

שליחה #25 

ותוספת קטנה - שום אוטו לא נחטף היום כמו לחמניות, כדאי מאד לנצל את זה!

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 20597
נתן תודות: 199 פעמים
קיבל תודות: 351 פעמים

שליחה #26 

כמו ש כתב dudib, את שם הבעלים (שהוא המוכר באופן רשמי) אי אפשר להסתיר.
מה שכן, אין הוא חייב להיות נחמד ולדבר איתך. סביר גם להניח, שהסיבה שהוא עשה טרייד אין (שזה כמעט תמיד בתמורה נמוכה ממכירה לבד בשוק) היה כי הוא לא רצה להתעסק עם מכירה ועם קונים. עדיין, אם הוא נחמד, יכול לשתף פעולה.
אני רואה אבל בעייה אחרת. מה שמדאיג אותך ושאתה רוצה להגן על עצמך נגדו, זה שיש איזה פגם מהותי ברכב. לא נראה לי סביר שהבעלים של המכונית שיודע על כך ימסור לך אינפורמציה כזו. בגדול, הוא בצד של הסוכנות שאיתה עשה עסקה. אם הוא מנע את המידע הזה מהסוכנות, ויתן לך אותו, אז הם עוד עלולים (תרחיש קיצוני, אך כעיקרון) לתבוע אותו. אם הוא היה גלוי איתם, אבל הם נתנו לו בכל זאת תמורה טובה, למה שידפוק אותם?
משה

moshem74
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #27 

אני עבדתי באוטו סנטר לפני כמה שנים,כשעוד הם מכרו משהו, עד שהם קרסו לגמרי, בקיצור ולעניין, הם היו מחוייבים לתת ולהראות ספר טיפולים,הם עשו כן והראו רק את החלק היפה שבו,לכל רכב במגרש היה תיק רכב גנוז,לי הייתה גישה לכל הספרות ותאמין לי לכל רכב יש סיפור בפני עצמו, המכון בדיקה הוא מכון שעובד בשיתוף המקום,כל רכב שמגיע שבעליו מעוניין בטרייד, המכון עושה אותו שחור וכל רכב שיוצא מהמכון לקנייה חיצונית, הבדיקה מטוייחת, כל מה שוורוד ייראה לקונה וכל מה ששחור נגנז.
לא פעם אנשים נכנסו עם רכב ישן שלהם ויצאו לכאורה עם רכב חדיש יותר אך הרכב הקודם שלהם מצבו היה טוב יותר והוא היה עדיף בהרבה על פני החדש.
בנוסף היו שם רכבים שעומדים שנתיים במגרש,שנה וחצי....אתה יודע מה קורה לרכב שעומד שנתיים?
מה שאני מנסה לומר, סיפורים כל אחד יכול לספר לך, בענף הרכב אל תאמין ואל תבטח באף אחד, אחרי שתשלם,כולם יפנו לך גב.

סובארו זה רכב נדרש בשוק,כנ"ל טויוטה,זה רכב שהיה נחטף רק עם שלט למכירה עליו, יד פרטית ראשונה,ק" נמוך....ספר מסודר.....

לא נראה לך חשוד שהוא הגיע למגרש? לא נראה לך חשוד שיעשו טרייד על רכב כזה,שיהיה לך ברור יותר ממחירון בטרייד בחיים לא תקבל.

אני יכול לספר לך סיפורים עד מחר על דברים שקורים וקרו,אתה אפילו לא תאמין למה שאני יכול לספר לך,אבל הכל אמת לאמיתה.
היום כשאני נוסע בכביש ואני רואה לוחית רישוי או מדבקה כזאת של אוטו סנטר על אחורי הרכב, אני מרחם על מי שנוהג ברכב.....עד כדיי כך.

עכשיו תעשה חושבים טוב טוב,ותלך בדרך ההיגיון.

KOOKE
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2262
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 12 פעמים

שליחה #28 

moshem74

מה שאתה רושם בעיקרון נכון...אבל זה היה נכון אולי לתקופה שלך...זה לא נכון לימים אלו...

כיום שוק הרכב בכלל ושוק הרכב מיד שנייה בפרט הוא שוק טוב לקונים...כמו שיאיר כתב..רכבים לא נחטפים אפילו לא אלו שנחשבים כמותגים עם סחירות טובה כמו טויוטה וסובארו..

מה שנכון למגרש מכוניות או חברה לסחר במכוניות משומשות "סתם" לא נכון בהכרח לחברת סחר רשמית של היבואן..

יש צרכנים רבים שמחליפים כל שנתיים שלוש רכב משומש בחדש מאותו המותג...הם אינם אוהבים את בילבול המוח שכרוך במכירה עצמאית של הרכב שלהם, בדרך כלל, ברכישת רכב חדש חברת הטרייד אין של היבואן קונה את הרכב המשומש (אם זה של אותו היבואן) במחיר מחירון, יתרון נוסף, הקונה נשאר עם הרכב הישן שלו עד שהוא מקבל את הרכב החדש שלו.

בגלל כל היתרונות האלו יש צרכנים רבים שמתמידים ומשתמשים בשירותי הטרייד אין של היבואנים ולכן במקרים רבים הרכבים המשומשים הם עם "נתוני פתיחה טובים"..יד ראשונה , ק"מ נמוך וכו'

בנוסף, כשקונים רכב משומש מטרייד אין של יבואן, הם בדרך כלל דואגים לתקן את כל הליקויים הקיימים ברכב לפני מכירתו כולל סתם פיצ'יפקס קטנים, כמו פלסטיק חסר פה ושם וכו'...בנוסף הרוכש מקבל אחריות על הרכב מינימום שלושה חודשים ויש כאלו שיותר..

לכן, לדעתי, רכישה מחברת טרייד אין של יבואן היא בסך הכל די כדאית ודי בראש שקט...

אבל, זה לא פוטר את הרוכש מכללי הזהירות הרגילים ברכישת רכב יד שנייה ובעיקר בחינת ובדיקת הרכב בצורה מדוקדקת במוסך מתאים ולא במכון בדיקה...

ADICT פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #29 

MartinHSabag כתב:המוסך שאני מדבר עליו הוא מוסך מורשה של סוברו, כלומר, מוסך רגיל ולא מכון בדיקה.
...
מרטין דיברתי כרגע עם המוסך, עם לירון והוא אומר כמו שטענת שהם לא מוסך בדיקה והם לא מתחייבים עליה,אך הוא יכול לבדוק בדיקה ראשונית ולהמליץ על המשך בדיקה ואם שווה לבדוק בכסף ועם התחייבות במוסך אחר!כך שיהיה לי קשה להאמין שיסכימו לטירטור הנל!
דודי הי איש יקר
ד
מדבריך אני יוצא רק מחוזק,כי אתה מאושש את דברי והתרשמותי מהחברה שהיא
וכל מי ששאלתי אותו על החברה הזו אומר חד משמעי שהם לא סוחרים-רגילים,אלא של היבואנים בלבד שבחרו בהם לייצג אותם!ואוי להם אם היו בוחרים בנוכלים שייצגו אותם נאמנה..... :roll: וכך גם אני מאמין .אפשר לומר שהם אמינים אך לא פריירים ואת זה אני מסכים לחלוטין!
יאיר לגבי דבריך על הלחמניות...אז אני יכול לאמר לך מהתרשמותי שאילולא נתתי מקדמה באותו רגע על הרכב,כבר היו מוכרים אותו 5 פעמים לאנשים שעומדים בתור רק שאני אבטל ומוכנים לשלם גם מעל המחיר שאני אמור לתת!
מוקו אתה צודק בזה שבעל הרכב לא מחוייב אלי ,אלא לחברה!
לכן אני אנסה בהגיעי למקום למצוא את פרטיו ברשיון או במחשב(אניבכלל מאמין שהפרטים יהיו של החברה בלבד....)אך זה יהיה קצת קשה..
אך אני סומך על עצמי לא ליפול בפח,רק מהשמחה לאיד של המשפחה וחמי שמחכה כבר להגיד לי-אמרתי לך....
אני יכול לאמר חד משמעית-אם הרכב עם תאונה של שאסי או כל נזק כבד אחר-הרכב לא היה נלקח עי החברה בצורה חד משמעית!
לכן את הבדיקה שלהם הם כבר עשו לפני הרכישה !
משה לגבי דבריך על אוטו סנטר"אם אתה מתכוון לגנב הזה ליד קניון לב המפרץ"
נדמה לי סוכנות סוזוקי או משהו!
אז אני יכול לאמר שכמעט רכשתי ממנו את האימפרזה,והעלתי אותה על הליפט ליד הסוכנות שלו במכון קומפיוטסט(ממש לידו)והנבלות היו ממש חברים שלו
עכשיו בתי לשלם להם על הבדיקה אז אמרו לי שמע אנו לא מקבלים כרטיס אשראי לך פה לבנקומט ותוציא 450 שח.
בנתיים האוט על הליפט לבדיקה,פתאום היו שם נציג של אופרייט ליס ליד עם לקוח שלהם שגם בא לבדוק אוטו אצלהם,אז שאלתי הנציג-תגיד לי אתם נותנים את כל הסטורית הטיפולים ללקוח על המחשב?אמר לי בוודאי-אוי ואבוי אם לא!
ישר הרמתי טלפון לבעל החברה של הרכב,ואמרתי לו תגידלי מה עם הטיפולים שלו?
לא, תשמע,ואמרתי לך, אנ אשלח לך את זה בפקס, וזה בירושלים,וכל מיני סיפורים..
אמרתילו תגיד לי מה ביקשתי ממך נושאת מטוסים בהזמנה?..
בוא תיקח את האוטו הוא על הליפט
ולך אתה והמכון לאלף עזאזל
הוא בא בריצה מהמשרד,וראה שהעסקה הולכת לו מול העניים,וגם לקחתי לו את הצק עירבון!
גנב בן גנב!
אז אלה גנבים ונוכלים ורמאים ,ונבלות
ולמה אתה לא רוצה!
אך אנא אלתשווה..
הרכב שלי אמור להגיע בשבוע הבא(נקווה שההעברה הכספית לחשבון מהקופת גמל שהתרוקנה תגיע בזמן...)
ואני אגיע לשם
ונהיה הרבה יותר חכמים!
החזיקו לי ידיים (f) 8) (b)

moshem74
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #30 

ADICT פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #31 

"ושוב: לא להתקרב לסוחרים / טרייד אין שהם לא של יבואן רשמי או חברת ליסינג גדולה"
נו משה מה אני אמור להסיק מכך?
שים לב לפיסקה שציתתי מהשרשור שאתה נתת לי
אז אתה עוד יותר מחזק אותי שהחברה שממנה אני קונה את הרכב שהיא טרייד אין של יבואנים רשמיים!
היא אמינה ועם שם טוב!TRADE MOBILE
היית עוזר לי יותר אם היית עוזר לי למכור את הסובארו...(אימפרזה 2002 -טסט לשנה!) :D
ואתה צודק שצריך לשים לב לתקלות שעלו מן הציטוט שהבאת
ואני מודה לך על רמת החשדנות שאתה מעלה לי אותה לגבהים חדשים
רק שלא נצטרך צינתור :(
עוד אתבע אותך :lol:
אגב מכל השירשור הבנתי שאלך רק לקומפיוטסט ברמת גן מול קניון (לא זוכר את שמו..)איילון..
או "למבדק" ליד המוסך.. :?

ADICT פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #32 

אגב ,לגבי טופס בדיקה שמזלזלים בו כלכך
לדעתי הוא הכרחי ולו רק מן הטעם שיהיה את מי לתבוע במידת הצורך
ולא בגלל מה שכתוב בו...